Ne yapsam resmen batiyor?

Bir aya evleniyorum ama nisanlim bana çok ters. Zaten ailesi herseye karisiyor bende annesiyle ilgili sosyal medyada konustum herseye karisiyor rahat vermiyor diye belki konusmam hata oda onu gördü falan. Ama ondan oncede benim dusuncelerimi hic onemsemez ben disinda herkesi korur onemserdi benim ozel gunlerimi asla onemsemez ama diger insanlarinkileri hic atlamaz falan. Ama beni cok ozler heo yanima gelirdi simdi hic ozlemiyor aramiyor gelmiyor cumartesi sevgililer gunu hic takmiyor bile. Hic mutlu degil goruyorum hic hevesi yok hersey zorunluluk gorev gibi görüyor gelin ayakkabisi alimmasi gerekiyor gelmiyor ki alalim ailemde o alicao diyor. Demin ayakkabiciya girmis bir ayakkabinin fotosunu gonderdi ama gunluk ayakkabi gibi alayim bunu gelin ayakkabisi icin dedi bende ama ben denemeden olmazsonucta gelin ayalkabisi topugina falan bakayım z dedim bin tane trip atiyor bagirdi telde baba tamam kapat teli hadi bay diye. Bende dusundugun icin tesekkur ederim dedim ama niye telde ters yapiyosun bana dedim senin yuzunden begenmediysen begenmedim de niye uzatiyosunki dedi ne desem batiyor varligimdan rahatsiz resmen bunaldim artik napcam bilsem sevilmeyi ozledim bir kiz evkenmesine bir ay kala ustune dusulsun hevesli heyecanli. olsun ister ama ben surekli tersleniyorum hic güzel soz duyamiyorum artik
Ne yapsam resmen batiyor?