Internetten tanisip farkli sehirlerde olmalarina ragmen mesafeleri ve engelleri ortadan kaldirarak evlenen kac cift var acaba?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen internetten buldum hayatımın eşini buldum aynı şehirden. Yakın zamanda aileleri tanıştırıcağız. Hiç inanmazdım internetten evlilik durumlarına. Yine de bu devirde böyle az sayıda kalmış insan olması kendi adıma sevindirici bir durum. Birbirlerine karşılıklı açılarak, empati yapabilen çiftler, herşeyi baştan konuşarak güzel başlangıçlar yapabiliyor. Sevgilimin abisi de internetten tanışarak evlenmişler gayet mutlular. Uzak mesafeli olduğu zaman gerçekten seviyorlarsa biribirlerini mesafenin engel teşkil edeceğini düşünmüyorum. Yeter ki doğru , içinizin aldığı insanı bulabilmeniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar guzel yazmissiniz tesekkurler haklisiniz Allah ayirmasin
Cevap sahibi1 yılAmin Allah razı olsun darısı sizlerin başına Rabbim nasip eylesin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılfarklı şehirlerde sevgiliyiz.2 buçuk senedir devam ediyor. mesafeler engel değil efendim yeter ki sadık ol.
4.bp.blogspot.com/.../ne+mesafesi.png02 Yorumla
Soran+1 yılyaa :') ne tatlısınız teşekkür ederim inşallah ayrılmazsınız :)
Cevap sahibi+1 yılher ikisi için de teşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim 2 akrabam netten tanıştı evliler mutlıular
ama ben yinede korkuyorum
yaşım 30 oldu ama netten evlilkikten korkuyorum ben akrabalar kadar şanslı degilim bişey olur falan iyi tanımııyorsun işte011 Yorumla
Soran+1 yılbir yandan haklısın tabii ama her insan kötü olmaz sonuçta sen seçeceksin korkma o kadar :) umarım her şey gönlünce olur :) akrabaların nasıl anlaşmışlar anlaşmışlar peki?
Cevap sahibi+1 yılabisi falan çok iki akrabaMIN da
gitmiş herşeyini sormuşlar o dedigim ikiside okumuş üni mezunu biri, memur kızlarda evkızı işte
benim abimde yok bide netten güvenmiyorum yalancıda çok
dedigim akrabalar görsen mutluluktan uçuyor ama benim şansım yok korkuyorum işte
Soran+1 yılçekinmemişler mi abilerinden :(
- +1 yıl
bitiksin sen. :)
Soran+1 yılah sorma :(
Cevap sahibi+1 yılherhalde çekinmemiş kısmet olunca öyle memur falan ya neden çekinsin araştırmışlar
Soran+1 yıldoğal olarak tabii
Cevap sahibi+1 yılama ben yine korkardım netten evlilikten
iki kız da başka şehirde şimdi aileden uzakta ama mutlu
Soran+1 yılorta bir yer mi buldular
Cevap sahibi+1 yılyok memur dedi, m ya biri siirtte memur evlendigi kızıda siirte ünide okutuyor tuhaf demi
biri İstanbul'da sözlemeli çalışıyor
Soran+1 yılAynen :)
Kuzenim, ulkeden ulkeye tanisdilar,,1yil birbirlerini gormediler, sadece sanal, sonra evlilik ,,, valla cok sasiriyorum,
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi ben de sasirdim helal olsun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
48Cevap
+1 yıl# Benim büyük büyük amcam sam var eşiyle arasında 5 bin kilometre olmasına rağmen mesajlaşmışlar tabii o zaman devir m. ö bilmem kaç bin o zamanlar sms paketide ucuz bol bol mesajlaşmışlar sonrada amcam sam ın abisi graham iphone yi bulmuş oradanda telefonlasmışlar tabii o zaman elektrik olmadığından mum ışığında yazışmışlar hep ee tabii amcam sam dayanamamış atlamış jetine. Evet jet. Tabi o zamanlar benzin ucuz tabii jetiyle gitmiş eşini tam kaçırcak yolda trafik polisi çevirmiş ehliyet sormuş e tabi o zamanlar ehliyet olmadığından serbest bırakmışlar büyük büyük amcam sam ı.
15 Yorumla
Soran+1 yılKullanici adinla uyumlu yazina ayakta alkisliyorum
- +1 yıl
# Anarşiiiiiiii.
- +1 yıl
# Sayın gizli kullanıcı; herkese mesafelerle ilgili sey sormussun. Bak ne dağlar ne denizler aşka engel değil mesafeler, mesafeler aslında umursanmayacak kadar azdır. Yeterki iki gönül bir olsun sonra evlensinler fakat kadın deli çıkar ve adamı canlı canlı ekmek fırınında yakar.
Soran+1 yılAma ya birisinin fedakarlik yapmasi lazim ya da ikisinin. Ben de bunu merak ediyorum
- +1 yıl
# Mantıken erkeğin gitmesi gerek ama anarşizmce ikiside birbirini vurmalı.
+1 yılvardır ama takamyın şöyle şeylere ha cafede otururken bakışıp tanıştın ha burada sohbetle önemli olan güvenebilmektir karşındakine yüz yüze tanıştığın belki binlerce yalan söyler ama internette tanıştığın dürüst biridir bu tam terside olabilir lakinki öyle değildir kimse kimsenin hayatına karışamaz. net
06 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki oyle sana katiliyorum ama soylendiginde dudak kiviran insanlar var
- +1 yıl
onlara ben dil kaşarı diyorum
Soran+1 yılArtik ben de diyorum ^^
- +1 yıl
dil lügatına yeni bir deyim girdi hayırlı olsunn ^^)
- +1 yıl
# Kars kaşarı olma mı
- +1 yıl
@HayataAtarlananAdam kars kaşarı her ay alırım güzel tadı vardır ama hayattaki kaşarlardan uzak durmayı tercih ediyorum
Kuzenım face den tanıştı 8 senelık evlı ıkı çocuğu var kız kardesım Twitter dan tanıştı nısanlı yaza düğünü var✌️ neden Olmasın bebegım bu yazıları yazanlarda insan elbette tanısıp goruştukten snra,,
17 Yorumla
Soran+1 yılDegil mi bence de. Bu ornekler ayni sehirlerde yasayan insanlarin miydi?
Soran+1 yılNe guzel yahu. Birlesmisler de :) Allah bozmasin. Benim de bir iliskim var ama farkli sehirlerdeyiz ve o benim onun yanina gitmemi istiyor ben de yapamam diyorum anlasamadik ne olacak bilmiyorum ama ayrilmak hic istemiyorum
Soran+1 yılbenim kimsem olmayacak ki yanımda. Erkek olarak onun yapması iyi olmaz mı sence? ya birisinin bani cesaretlendirmesi lazım sanırım. o beni görmeye gelecek sadece. orta yol da bulamadık...
Soran+1 yılO bulusmaya benim yanima gelecek ama evlilik de benim Izmir'de yasamami istiyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdikten sonra değil sanal Africa'nını Namibya kadınlarından biri ile de evlenebilirim, benim için mesafenin önemi yoktur, zaten dinde erkeğin başka dine mensup kadınlar evlenmesine müsaade ediyor , geriye kanlan sadece benim sevip sevmediğim dir, başka problem tanımam.
08 Yorumla
Soran+1 yılHer sey de dusunulmus ne iyi
Cevap sahibi+1 yılYani, her yere ülkeye açığım ama bu da seçici olmadığımı göstermez, çok titiz ve de ne istediğini bilen birisiyim aynı şeyleri de beklerim, dış görünüş'den etkilenir karaktere iyiyse aşık olurum.
Soran+1 yılbeklemek kısmı oldukça zor bazen bilirim
Cevap sahibi+1 yılBeklediğin mi var? yoksa hayalinde kini mi bekliyorsun?
Soran+1 yılbeklediğim var
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun senin adına,
Soran+1 yılhayırlısı tabii teşekkür ederim senin de her şey gönlünce olur insallah
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, Amin.
- İnternet & Teknoloji konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kız var burdan hoşlanıyorum ondan eğer o da böyle konuşmaya benimle ilgilenmeye devam ederse neden olmasın 😍😍
110 Yorumla
Soran+1 yılMesafe varsa? Anlasamazsaniz o konuda?
- +1 yıl
Önemli olan kafalarına uyulması muhabbetiniden zevk alıyorsanız aşkı sevgiyi hissediyorsan uzaklık hiç önemli değil :)
Soran+1 yılpek öyle olmuyor ama neyse bakalım...
- +1 yıl
Olur olur sen inan biraz olmuyorsa zaten seni sevmemiştir uzak dur
Soran+1 yılaskerde şu an ve müsait olduğu zamanlar beni aramaya calisıyor sevmese aramaz da mesafe sorunu kaldı ortada
- +1 yıl
Askerde geçen zaman zordur bu arada ona bol bol destek ol sen sonrası zaten zamanla
Soran+1 yılonunla ilgileniyorum sevgimi belli ediyorum ama fazla konuşamıyoruz inşallah yine de yardımcı oluyorumdur rahatlatıyorumdur onu :( daha 10,5 ayımız var bitireceğiz inşallah hayırlısıyla ama bunun sonunda görüşebilirsek ne mutlu
- +1 yıl
Sen böyle destek olmaya yanında olmaya devam et o da bunun farkına varıp sana yeterince ilgi gösterecektir en sonunda da kavusursunuz
Soran+1 yılInsallah :) cok tesekkur ederim senin de her sey gonlunce olur umarim
- +1 yıl
teşekkür ederim sende mutlu olursun umarım :)
+1 yılbu artık çok normal. sanal alem artık hayatımızın içinde. önceden sokakta cafe de okulda karşılaşırdık şimdi burada tanışıyoruz. çünkü burada çok zaman geçiriyoruz. evlenen kuzenim var gayetde mutlular uzaktılar hemde
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasil evlendiler nerede yasadilar nasil anlastilar ki
- +1 yıl
nette tanışmışlar görüşmek istemişler kuzen gitmiş görüşmüşler sonra devam ettiler söz nişan derken evlendiler :) şimdi İstanbul'da yaşıyolar
Soran+1 yılNe guzel :) Allah mutlu etsin tesekkur ederim sana da :)
- +1 yıl
Rica ederim ;)
- İnternet & Teknoloji konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir tanıdığım evli...
Bir diğeri ise şu an nişanlı...12 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel ornekler tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Mesafeler engel tanımaz yeterki fikirler uyuşsun. Evlilik son aşama. Kendimi yakmaya gerek görmüyorum alayına gider. Büyük konuşuyorum başıma gelirse bakarız.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D her seyin de farkindasin tesekkurler
+1 yılDolu Çift Var. Belki Yakında salak kuzenimde evlenebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılNicin salak olsun. Ask olsun. Bu dedigini duymasin
artık sosyal hayat kalmadığı için buda bir alternatif evlilik tercihi oldu.
01 Yorumla
Soran+1 yılhemen hemen
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen varim ;-) 6 yıllık evliyim elhamdülillah... 1de oğlum var
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah bagislasin. Peki bu mesafe sorunu nasil ortadan kalkti?
- +1 yıl
Allah razı olsun... Çoook uzun mesele 5 sene konuştuk, askerdeyken beni bekledi, ben ıstanbul da o düzce de arada 315km vardı, önce ben gittim. geldim sonra o geldi gitti, sonra aileler tanıştı, iş oldu... Mesafe dediğin sadece BAHANE'dir... Seviyorsan değil 300-500 km mesafe, 3000-5000 km de olsa gideceksin
Soran+1 yılNe guzel :') cok tesekkur ederim guzel yorumun icin
- +1 yıl
Rica ederim Allah'a emanet olun...
Soran+1 yılSiz de :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öyle evliliklere karşıyım sonuçta tanımıyorsun ailesini dıdısını bilmem nesini... hem çok uzunda yürümüyor öyle evlilikler
02 Yorumla
Soran+1 yılbazen
- +1 yıl
Dogru haklisin. Ayni sehirde tanistigin birinin seceresini biliyosun ya.
+1 yılbizim finoyla kara kız var internette buldum şimdi 5iz cucukları var :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAska kusmus :D
- +1 yıl
# Allah mesut etsin Mustafa etsin Meftun eylemeeeee isminiii aleeemee. Pardonn. s
- +1 yıl
aşka kusmadım küsütm :/
+1 yılHaberlerde izledim bir kaç kez ama yakın çevremde hiç karşılaşmadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaberlerde de ben gormedim :/
+1 yılben karşıydım ama artık normal görüorum aslında sokakta yolda otobüste tanışmak gibi bişi
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılInternettekilerde uzaydan inmiyor ya ve internette tanıştığın biriyle cevrendiklerden daha iyi anlaştığın bile oluyor. Riski hiç tanımıyor olman ama zamanla tanışılır.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Var benim kuzenim. İnternetten evlenilir mi la diyordum mutlular Allah daim etsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAmin. orta bir yol mu buldular nasil oldu?
Soran+1 yılAllah ayirmasin :) tesekkur ederim
+1 yılDüşünmedim değil. Ama dil din sıkıntı olacağından uzak durdum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Tesekkurler
- İnternet & Teknoloji konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılNereden nasıl tanıştığının önemi yok , önemli olan kafalar uyuşsun hayaller birleşsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oyle de bazen o da yetmeyebilir. Insan gormek dokunmak ister
- +1 yıl
E tabi orası da öyle. Her zorluğun bir katlanabilitesi vardır.
Soran+1 yılBir ic cektim
- +1 yıl
Sabır dünyanın en zor zanaatıdır. Her sabırın sonunda bir hediye olur.
Soran+1 yıl:) tesekkur ederim umarim senin de her sey gonlunce olur
- +1 yıl
Cümlemizin :)
Evet benim en iyi arkadaşım interneten tanıştığı biriyle evlendi. Mutlu ve bir çocuğu var.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel :') peki nasil birlestiler?
Soran+1 yıl:) çok teşekkür ederim
+1 yılvardır illa ki de gerçekte tanışmak daha güzel olur bence
09 Yorumla
Soran+1 yılEger gercekten birbirleri icin uygun olduklarini dusunurlerse yuz yuze de gorusebilirler. Daha da onemlisi evlilige tasirlarsa ne hos
- +1 yıl
aynen doğru söylüyorsunda internetteki kızlar tek tip şimdi hepsi popüler kültürün uşağı olmuş :D
Soran+1 yılGenellemeyelim lutfen
- +1 yıl
genellemeyelim de durum öyle şimdi
Soran+1 yılPeki :D
- +1 yıl
kabullendin yani :D
Soran+1 yılhayır yazmaya üşendim :D
- +1 yıl
tembel teneke :D
Soran+1 yılpekala :)
+1 yılNiye direk evlilik? :) niye direk ciddi düşünme? Önce tanıssak flört etsek ya
01 Yorumla
Soran+1 yılben oraları sen kendin düşünebirsin diye söylememiştim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGurbetçi ailenin günlük hayatı yaz ordaki tugba ile ilhan netten tanışmş
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa :') teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılCok taatlılar bide :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik yolundayız yakın zamanda evlenicez inşallah :)
15 Yorumla
Soran+1 yılAllah mutlu mesut etsin :) bana anlatir misin nasil oldugunu ne olur
Cevap sahibi+1 yılFacebookta tanıstık fenerbahçenin bir sayfasında yorumumu görüüp eklemiş kabul ettim öyle konusmaya başladık ben arkadaş olarak görüyodum başka bişey düşünmüyodum ama o bana karşı farklı düşüncelere girmiş o zamanlarda ben birirsiyle çıkmaya basladım listemdeki herkeside silmiştim onuda silmiştim aradan 1.5 sene geçti ben çıktığımda ayrılmıştım tekrar ekledi konusmaya basladık mesaj atmaya cesaret edememiş profilime girip bakıyomus sürekli söylediklerine göre işte hep benim gibi bir kız hayal etmiş baya ikna etmeye çalıştı beni en sonunda kabul ettim tamam dedim antalyada yasıyor orda çalışıyordu ailesi İstanbul'da yıllık izninde yanıma geldi buluştuk 4-5 aydır çıkıyoduk ama hiç görüşmemiştik yüzyüze geldi buluştuk zaten sonrara dogru bende sevmeye baslamıştım onu sonra antalyaya geri döndü 1 hafta sonra geri döndü tamamen ama sen burdayken ben orda yapamam dedi şimdi 440. günümüz aileler tanısıyo evlilik için gün sayıyoruz :)
Soran+1 yılCok tesekkur ederim :) insallah mutlu olursunuz :')
Cevap sahibi+1 yılAmin canım inşallah :) Seninde hakkında hayırlısı olur iinşallah :))
Soran+1 yılinşallah çok sağ ol
+1 yılBenım cok yakın arkadasım evlendı ve bır cocukları var cok mutlular
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah bozmasinn
- +1 yıl
Amen
- +1 yıl
# Baba çok Radyasyonlu bir işte çalışıyor galiba. Bide nazar diyolar. Ne nazarı buna yıldırım çarpmış.
- İnternet & Teknoloji konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılVardır neden olmasın şans kısmet belli olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılelbette öyle
- +1 yıl
Büyük konuşmamak lazım bu tür şeylerde
+1 yılYakın bir arkadaşım evlendi,1 çocuğu var.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil oldu peki
- +1 yıl
Arkadaşım Malatya'da net üzerinden (face) Konya'dan biriyle tanıştı.1-2 ay sadece net üzerinden görüştüler, sonra da yüz yüze... Sonra bizimki Konya'da önce dershanede sonra kolejde işine devam etti ve bir süre sonra evlendiler... Şimdiki durumu söyledim zaten...
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim...
+1 yılTanistik da evlenirsek haber veririm :)
08 Yorumla- +1 yıl
# Bence herif seri katil. Haber veremeden ölme dikkat.
Soran+1 yılFarkli sehirde misiniz?
- +1 yıl
Tanistik gorustuk gayet normal duruyodu artik sansima ne cikarsa @HayataAtarlananAdam
- +1 yıl
Soran+1 yılBen de gorusseydim hayirlisiyla :)
- +1 yıl
Dikkatli ol ill gorusmen yalniz olmasn hersey gonlunce olsun :)
Soran+1 yılHaklisin... cok tesekkur ederim guzel insan
- +1 yıl
^-^ ♡
Evlilik zor. Ayni sehirde olsalar kolay olur ama.
05 Yorumla
Soran+1 yıloff evet
Soran+1 yılama anlaşılır yine de yahu
Soran+1 yılNasip kismet isleri bunlar
Bir tanıdık öyle evlendi simdi hic mutlu degil.
016 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya uzuldum onun icin :(
Soran+1 yılKusura bakma ben anlayamadim galiba evlendiler ve farkli ulkelerde mi?
Soran+1 yılbenden de şimdi o bekleniyor :(
Soran+1 yılankaradayım. izmire gitmemi istiyor ama yapamam ki
Soran+1 yılben haklı değil miyim yani erkek olarak onun gelmesi mantıklı gelmiyor mu ama :(
Soran+1 yılbeni sen cesaretlendiriyorsun ama bak
Soran+1 yılInsallah :) cok tesekkur ederim
Soran+1 yılInsallah hayirlisi olsun :) senin de her sey gonlunce olsun mutlu ol guzel insan
Ben daha evlenmedim ama dostlarim var.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen de gonlune gore birisini bulursun insallah
Soran+1 yılAmin :D sag ol
İnternet = fake dünya
23 Yorumla
Soran+1 yılBiraz yanlis dusunuyorsun gibime geliyor ama senin dusuncen saygim var
Soran+1 yılErgen demedigine sukretmeli
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim kuzenim var. Yıllar oldu çocukları falan var
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl aynı şehirde yaşadılar peki
Soran+1 yılumarım oyle olur
+1 yılduydum biliyorum boşandılar :/
01 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman guzel ornekler olmuyor elbette
+1 yılArkadaşım var öyle :D
05 Yorumla
Soran+1 yılMesafe sorunu nasil oldu peki
- +1 yıl
İşte ortak bir şehirde buluştular ve orada iş aradılar vs. ;)
Soran+1 yılNe kadar guzel :) tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim ;) Ama tabi baya sürdü evlenmeleri ;)
Soran+1 yılZor olmustur elbette ya :/
+1 yılArtık evliliklerin çoğu bu şekilde oluyor zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım
+1 yılVardır elbet bu siteden evlenen olmuş öyle duydum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Ayni sehirlerde olanlarin isi bazen daha kolay
- +1 yıl
Kesinlikle.
Var Benim Kuzen Hem de İkinci Kez...
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah ayirmasin
Soran+1 yılNasil hallediyor yahu bu mesafe sorununu
Soran+1 yıl:D tesekkur ederim yine de
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kaç tane tanııgım var netten tanısıp ewlenen
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ilerledi peki? zorlukları neler? görüşememe sorununu nsaıl çözdüler
Cevap sahibi+1 yılaynı sehirdelerdi ama basta vakt gecrmek için görüşülen ilşkilerdi gördüğüm kdryla sonra zman gecrdkce brbrlerni sevdiler ama zor yani tabii tanıma süreci baya uzuyor uzaktan nasıl olur onu hiç blmiorum :D
Soran+1 yılGorusmek sart tabii
Bir hayli fazla şekilde varlar.
010 Yorumla
Soran+1 yılyakınma değil sanırım?
Soran+1 yılEvet haklisin
Soran+1 yılevet görüyorum :/
Soran+1 yılO yuzden sanal da olsa iyice taniyana kadar konusup oyle bulusulmali
Soran+1 yılmutlaka bir yerden belli edecektir kendini diye düşünüyorum :)
- İnternet & Teknoloji konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılBenim tanıdığım var mutlular çocukları da oldu
07 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar guzel :) zor olmadi mi birlesmeleri
- +1 yıl
Yok tanışmışlar anlaşmışlar evlenmişler
Soran+1 yılAllah ayirmasin
- +1 yıl
Amin imkansız değil yani
Soran+1 yılöyle elbette
- +1 yıl
Herşeyin hayırlısı
Soran+1 yılaynen :)
+1 yılBen internetten tanisip direk bosaniyom.
11 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- İnternet & Teknoloji konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaşım var bahsettiğin durumda olan.
06 Yorumla
Soran+1 yılMesafe sorunu nasil ortadan kalkti
- +1 yıl
# Noldu sıktı mı kafasına.
- +1 yıl
Evlendiler mesafe sorunu kalmadı.
Soran+1 yılYa oyle demek istemedim :D yani orta bir yol mu buldular acaba o bakimdan
- +1 yıl
Aynı şehirdelerdi bahsettiğin sorun hiç yoktu.
Soran+1 yılOyle mii tamam o zaman :) tesekkurler
+1 yılevlendik çocuk yapma aşamasındayız adasasddds
06 Yorumla
Soran+1 yılHic zorluk yasamamis gibisin
- +1 yıl
zorlanacak olan ben değilim asdasf
Soran+1 yılya :D
- +1 yıl
evlenelim :D
Soran+1 yıloldu o zaman teşekkürleer
- +1 yıl
çoğ tatlısın asdasfvsrhy
Teyzemin kızı evlendi hala mutlu.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah bozmasin. Nasil karsilandi peki
+1 yılAblam :D
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bastan anlatir misin bana lutfen lutfen lutfen
- +1 yıl
Bunlar ilk başta msn de tanışmışlar sonra kameralı konuşmaya başlamışlar baya bir yakınlaşmışlar ablamı okuldan alımaya başlamış sonra eniştem aracı sayesinde hoşlandığını söylemiş ablamda ondan hoşlanıyormuş bunlar çıkmaya başlamış işte aradan 2 yıl civarında çıkmışlar sonra annemgile söyledi geldi işte tanıştılar falan sonra nişanlandılar 1-2 ay sonra askere gitti eniştem mayısın ortalarında geldi sonra düğün oldu evlendiler :D
Soran+1 yılAllah ayrirmasin :') cok tesekkur ederim. Umarim senin de her sey gonlunce olur :)
- +1 yıl
:) İşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç çift var bilmem ama sayıları fazla.
01 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka oyledir
+1 yılNeden olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyle yorumlar ne hos :) tesekkurler
- +1 yıl
:))
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Var var
06 Yorumla
Soran+1 yılIyi gibi
Soran+1 yılAgzin bal yesin
Soran+1 yılBen tesekkur ederim
+1 yılDaha çok erkeen :Dd
05 Yorumla
Soran+1 yılvar yani birisi
- +1 yıl
Yok kimse ama sevdiğim var
Soran+1 yılhayırlısı olsun :)
- +1 yıl
Amin teşekkürler.
Soran+1 yılben teşekkür ederim
evlenmek üzereyiz :D
07 Yorumla- +1 yıl
# Ve gelin düğün gecesi altınlarla birlikte kaçar.
Soran+1 yılYas 19?
Soran+1 yılNe yapacaksiniz peki? Bana da soylesen
Soran+1 yılatamıyorum çünkü olmuyor. Yeni açtım üstelik :(
+1 yılVar tanıdığım biri
03 Yorumla
Soran+1 yılmesafe sorunu nasil kalkti
- +1 yıl
İkiside engelliydi uyumuluydular
Soran+1 yılAnliyorum :) Allah mutlu mesut etsin. Tesekkur ederim
Ben varım
16 Yorumla
Soran+1 yılBana anlatir misin nasil oldugunu peki :)
- +1 yıl
Tabi bundan 12 sene önce bir tavla oyun sitesinde tavla oynarken tanıştık bir süre her akşam beraber tavla oynadık sonra mesajlastik eşim İstanbul'da idi ben bursada sonra ben onu görmeye gittim istb la birbirimizden hoslandik kafa yapımız aynıydı ve 8 senelik evliyiz 2 tane oğlum var eşimi çok seviyorum
Soran+1 yılAllah bagislasin :') nasil orta yol buldunuz peki
Soran+1 yılahaha :D Allah ayırmasın. Teşekkürler
Yok tanidigim
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılYoktur ole bence
01 Yorumla
Soran+1 yılvarmış
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Vardır elbet
01 Yorumla
Soran+1 yıltabii
+1 yılGel deneyelim