Taksim'de damsız ama apaçi barındırmayan mekan neresi?

Kızlara soruyorum bir erkek olaraktan.

Okulum yeni bitti akabinde ilişkim de bitti, iişkim olduğu zamanlarda sosyal hayattan uzaktım baya. Ya da kız arkadaşımla gezerdim. Dün bi çıkayım dedim önce Kasette kapısından, sonra ise bi zamanlar müdavimi olduğum Tomtom sokağın direkt girişinden geri çevrildim. ''Böyle alamıyoruz arkadaşım ''. Sap giremezsin lafının kibarcası. Hayır zaten kafa dağıtmaya , biraz eğlenmeye gidiyorum , ferah olsun işte müzik olsun falan istiyorum. Yok mu böyle damsız girebileceğim bi yer bildiğiniz Taksim-Beyoğlu civarı. gizli soru da hoşmuş :))
Güncellemeler
+1 yıl
senin düşüncen bu olabilir dostum, ama ben bu güne kadar öyle kolay kolay bi mekandan kız ayarlayanını görmedim :) içeride hayvan barındırmayan düzgün bir mekan. kız arkadaşım olduğu zaman çatır çutur girebilinen , az da olsa gittiğim mekanlara artık giremiyorum ve yeni yer soruyorum :)
Güncellemeler
+1 yıl
ayakta-olen-adam klub diyince damsız girilmeyen mekan olarak mı algılıyorsun? hayır gayette damsız girilen klubler eğlence mekanları biliyorum.Sadece taksimde olan yerleri sorguluyorum. Kızlara da sorduğumu varsayarsak. İnsan gibi cevaplayacak kişiler varsa buyursun, yoksa ne gereği var , parmaklarımıza yazık değil mi ? ? ?

Amaç karşı cinsle flört etmek, tabirinizle kız kaldırmak vb gider bu. öyle bi amaç değil. Örneğin kapılardan çevrilince flavio diye bir mekan buldum, onun gibi yer soruyorum
Taksim'de damsız ama apaçi barındırmayan mekan neresi?