Sevgiliniz ile yaşadığınız komik yada utanç verici anlar var mı?

Arkadaşlar isteyenler burada sevgilisiyle yaşadığı utanç verici yada komik anılarını anlatabilirler.

Ben kendi anımı yazayım;

Kız arkadaşımı ilk kez arkadaşlarımla tanıştıracaktım 5 kişiydik gittik parkta çimlere oturduk. Yanımızda da bayağı içecek ve cips vardı. Yiyoruz içiyoruz falan 3 saat sonra nihayet 2.5 litrelik 3 kola ve 8-9 cipsi bitirmeyi başardık. Sonra kız arkadaşıma baktım yüzünde kötü bi ifade var eğildim kulağına "noldu canım" dedim o da çok tuvaletim var tutamıyorum dedi. İşte panikledim falan napacaz ne edicez falan diye şimdi kalksak kalkarken kaçırıcak kalkmasak yine öyle bu sefer arkadaşlarım gülücek kız rezil olacak ağlayacak üzülecek. İşte o sırada kulağıma tutamıyorum diye fısıldadı baktım ağlıyor. Dedim içimden yandık anam napıcaz. Artık limite geldiğini anlamıştım o da etek giymişti şimdi yapmaya başlasa ileri doğru bi sıçrama olucak çok komik duruma düşecekti. Baktım kız arkadaşım sırtını dönmüş bize artık başlıyo anladım yani. Bende hemen geçtim arkasına elimle press yaptım onun organına doğru. Böylece sıçramayacak belli olmayacaktı. Ama benim eller gitti tabi. Sırılsıklam. Arkamı dönsem anlayacaklardı. İşte dediler ooo işe burda mı başladınız, kanka sende az değilsin falan diye bilmiyolar tabi olayı ben ön sevişmeye başladım sanıyolar. Bir yandan onlar vay koçum benim derken kız arkadaşım ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım. Bi yandan da gülüyorum halime. Sonra döndüm arkadaşlarıma dedim s..tirin gidin lan buradan biz sevişecez gidin cafeye mafeye oturun dedim. Onlar gülerek gittiler. Bizde sonra temizlendik falan işte kız ağlamayı bıraktı. Çok teşekkür etti sarıldık falan sonra ikimizde güldük geçtik sonra onu evine götürdüm bi süre öpüştük sonra ayırldım oradan.
Sevgiliniz ile yaşadığınız komik yada utanç verici anlar var mı?