Sorum hepinize?
Erkekler neden kız arkadasinin gece disari cikmasini istemez ama kendileri cikar istedigini yapar
Erkekler neden kız arkadasinin gece disari cikmasini istemez ama kendileri cikar istedigini yapar
Sürekli gece çıkan birisiyim çalıştığım için sabahları işte oluyorum gece arkadaşlarımla vakit geçiriyorum kız kıza. Hiç bir şey gelmedi başıma. Savunma sporlarını biliyorum ve biber gazı taşıyorum. Biber gazını 1 kereye mahsus kullandım. Onda ise abartıya kaçtım sinirden spreyi boşaltana kadar sıktım 1 saat filan geçici olarak kör oldu sözlü taciz eden çocuk. Şikayet etti ama o haksızdı ben söyledim direk bana sözlü taciz etti para ile ilişki teklifi yaptı. Kanıt olarak ise telefonda ki ses kaydını sundum :) Çünkü ben çift telefon gezerim biri sürekli açıktır ses kaydı olarak diğeri günlük kullandığım.
Ses kaydını bence sürekli açık tutun bir çok faydasını görebilirsiniz bir yakınınızla konuştuğunuzda ertesi gün aksini iddia ederse delil olarak sunarsınız ya da herhangi bir olay yaşarsanız bunu da delil olarak sunabilirsiniz yani sizin avantajınıza olur.
Ayrıca erkek dışarı çıkabiliyor kız çıkamıyor bu çok saçma. O zaman eşitlik diyoruz madem sen çıkamıyorsun o da çıkmıcak. Yok aksini iddia ederse vur tekmeyi gitsin. Sana erkek mi yok anlayışlı erkek bulabilirsin. Ailen mi o senin? Hayır değil. Kocan mı? Hayır. Eee o zaman ne haddine karışmak. İzin bile almana gerek yok sonuçta sevgilisiniz. Belki uzun olur ilişkiniz belki kısa bilemem ama genelde kısa sürüyor sonuçta yarın öbür gün ayrılma olasılığınız yüksek yani 1 kere geliyorsun dünyaya hayatı doya doya yaşa derim. Sevgilinin ''emirlerine'' uymak zorunda değilsin sen özgür birisisin. İzin alabileceğin tek yer ailendir !
Teşekkür ederim.
Dışarıdaki erkeklerin bazıları pekte masum değiller ve kızlar kendilerini onlara karşı koruyamaz çünkü erkekler her zaman kızlardan guçludur başına her zaman bişey gelebilir o yüzden genelde sevgililer böyle duşunup izin vermezler
Şahsen benimki hava yeni kararsa bile dışarda olduğumu öğrenince kıyameti koparıyo hemen eve yolluyo beni
Tarafsız olarak bir görüş yapmak istiyorum. Hayatımda 1 kere sevgilim oldu sonra ihtiyaç duymadım ama erkeklerin doğası gereği bu tür bencillikler yapabiliyor aslında bunu yapması bana göre toplumsal baskılardan Türkiyenin toplumsal yapısı örf , adet ve geleneklere bağlı bir toplumdur yani kız evladın kendi iradesiyle yaşanmasına pek imkan verilmez çünkü kızlara tam anlamıyla özgürlük verilirse başka yollara ya da evden uzaklaşma korkusu vardır. Fakat erkek kimi zaman evin reisi kimi zaman finansal açıdan aileyi geçindirme rolünde olduğu ve geçmişten günümüze kadar erkeklerin sözü geçtiği yani dişiyi otoritesinin altına aldığı bir toplumda erkeklerin daha baskın bir cinsiyet olmasını tetiklemiştir. Birde dişi cinsiyetin kendini tehditlere karşı korumasız olduğu için erkek cinsiyeti dişiyi korumakla görevlidir o yüzden dişi cinsiyeti otoritesi altına almak ister. Diğer bir husus ise sevdiği bayanı elinden kaybetme korkusudur gece vakti ne yapacaklar? Nereye gidecekler? Gibi unsurların olmaması için olur. Velhasıl-ı kelam bu bencilliğin dezavantajı olduğu kadar avantajıda bulunmaktadır. Yardımcı olabildiyse ne mutlu bana. Kesinlikle tarafsız bir görüştür.
Koruma içgüdümüz, kadınlar korumasızdır başına bişey gelebilir. Çıkacaksa erkeğiyle çıkar
Ooo bravo
Yeap
👍👍👍
Güventoker kardeşim on numara söylemiş Ağzına sağlık.
absolutely
Ben seni tanıyor muyum @GuvenToker?
Kadınlar korumazsızdır ne ya
Cevap
104Cevap
Bir erkek hayıt gidemezsin oralarda ne işin var diyip kendi gidiyorsa uzak dur. Ya da yakın dur o birini bulur ortamlarda sen terk edilirsin. Aşkım pilaja gidemezsi diyip kendi gitmesi gibi hadi ben bir yerlerimi gostermiyim diye göndermiyon sen niye ordasın demek lazım. Tutarsız erkekler boş erkektir
Genelde gece saatlerinde çıktığında onunla çıkıyorum, bazen de çıkmıyorum, duruma göre, gittiği yere göre.
Millet gerzek olmasa sorun yok. Ama eşime, sokaktan karşıya geçerken arabayla üstüne süren hıyarlar bile olmuş, bunu bir tür libido gösterisi olduğunu sanıyorlar.
Ama o hıyarlar yüzünden de hayatını sürekli kontrol etmeye çalışmak gibi bir niyetim yok.
Ben gece arkadaşlarımla dışarı çıksam serserinin teki gelip bize sarkıntılık yapamaz. Yapsa sonu hastahanede biter. Bir bayan arkadaşlarıyla dışarı çıksa şerefsizin teki önce gelir sarkıntılık yapar, sonra siz terslersiniz. Bu sefer fiziksel olarak bir şeyler yapabilir. O yüzden bir erkek gecenin bir yarısı sevgilisinin dışarıda olmasını istemez. Her türlü insan var. Sevgilim gece kız arkadaşlarıyla dışarı çıksa ciddiyim gece uyuyamam.
Yazık sana :( hastanede biter demiş bir de utanmadan. Krav klavye magacı, böyle düşünmene sebep olan aynadaki yansımanda oluşan erkek ordusundan birisisin ki korkuyorsun.
"Krav klavye magacı" sözünü gördükten sonda zaten ben bittim. Sizleri özenle topluyorlar sanırım... :)
@Jusjurandum
Senin gibiler sürü olarak var ya, özenle seçildiğime sevinmeme sebep oluyorsun. Teşekkürler... " :) "
Rica ederim...
@Jusjurandum
Biz dışardayiz diye.. ne mal oldugumuzu biliyoruz..
Daha dürüst bir yorum olamazdı
Farkındalık ne güzel şey tebrikler :)))
Ben yazacaktım, sen daha iyi yapmışsın. Sadece ben "biz" diyemem. Harbi çok özet ve güzel bir yorum. Teşekkürler.
Zaten erkekler olmasa kizlarin basina bisiy gelmez :) dogru yorum icin tskler ve +1
Erkekler kendi doğasını bildiği için, dışarıda kendi türünden sapık, abaza ruhlu insanların olduğunu ve kadınları sadece av gördüklerini bildiği için, kız arkadaşını bu risk grubuna dahil etmek istemezler. Erkekte çıkarken en azından nereye ve kimlerle gitceğini bildirmelidir bence
Aksine gece dışarı çıkarım ben çıkarsam oda çıkar.
Benim sevdiğim insanlar ayrım gayrım yoktur.
Olurda evlenirsem eşim çalışmazsa ben özel sektörde çalışıyorum kendi işim onu yanımda işe de getiririm. İş çıkışı gideriz bir yerlere gezeriz otururuz.
ya da o çalışırsa yine akşam işten alırım.
Hayatı kolaylaştıracaksın ona da kendine de ille benim dediğim olmayacak oda beni istediği yere çekip götürebilir. Bu işler hep dengeli
ne hep ben diyebilirsin ne de hep sen diyebilirsin
Onlar gece çıktığında bir nane yerler, bizimde yememizden korktukları için 😂😂 koruma felan hikaye.
saat 3 4 5 bana hiç farketmez hep çıkarım dışarı, gece kulaklık ve yürüyüşlerimle bilinirim henüz öyle birşey yaşamadım. ama gündüz 5 6 kere taciz yaşadım. bence insanın başına herşey her zaman gelebilir.. bunun gecesi gündüzü yok..
Gece dışarda olan insan sayısı daha azdır. Sokakların sessizliğinden cesaret alan kendini bilmezler, bayanları rahatsız edecek davranışlarda bulunabilirler. Bu sebeple gece kız kıza, başlarında bir erkek olmadan dolaşmaları sakıncalı olabilir m
l'n deli edersiniz adami bir akillisi da dusunmez biz ozguruz defolun gidin ozgurlugu yasayarak ne b'k a bulastiginiz belli olmuyor onu gec kadin erkek esin degil kafaniza bir sokun Yaratilisindan dolayi farklidirlar. Birinin korumaya icgudusu varken digerinin korunmaya ihtiyaci vardir. Sen hic insaatta beton atan kadin gordun mu?
Çok afedersin yorumuna cevap vermeden geçemedim fakat umuyorum ki bu düşüncelerin umarım bir gün değişir ben hiç inşaatta beton atan kadın görmedim ama regl olan bir erkek de görmedim haklısın yaratılış olarak farklıyız ama bu özgür kısıtlaması yapılacağı anlamına gelmez bizler sizlerin hasta düşünceleriniz yüzünden dışarı çıktığımızda çirkin davranışlara maruz kalıyoruz ve suçlu bulunuyoruz bizim korunmaya ihtiyacımız yok aslında sizlerin o iğrenç düşünceleri aklınızdan geçirmemekte yükümlüsünüz çünkü kadınların tesettürü giyimse eğer erkeğin tesettürü ise göz kapaklarıdır
Adam gibi seviyorsa cikmasini istemez adam gibi seviyorsa cikar fakat akla gelebilecek kotu seylerden kacinir ha bende kacinirim dersen sevgilinle oturur bu konuyu konusursun
Haklisin
Yavrum bunlar hemcinslrrinin ne kadar pislik olabilceğini bizden iyi biliolar ki gercektn igrenc tipler var onlara karsi korunmasizsin ha diosan ben dövüş sporlarina baslarim biber gazinida alirim yanima kendimi koruyabilirm diyosan cik kanka
Türkiye'de yaşayan bir erkek gece dışarı çıktığında laf atan sarkan iş koyan kızlarla karşılaşması mucizedir. Türkiye'de yaşayan bir kadın gece dışarı çıktığında laf atan sarkan iş koyan erkeklere denk gelmeme ihtimali yoktur.
Yayaya sen cok bilenn
Bilmekle alakası yok. Her gün televizyonlarda çıkan taciz haberlerinin maduru erkekler değil :)
Haksizlik iste 😒😂
Erkekler neden kız arkadaşlarnın dşarı çıkmaksını istemez güzel soru öncelikle sizi tebrik ediyorum Erkekler kız arkadaşının dışarı çıkmasını istemez çünki kıskanır evet bu düşüncede bulunan erkek kendisi dışarı çıksa bile kiz arkadaşının aklında bir takım düşünceler kalıcak acaba ben çıkmıyorum o çıkıp ne yapıyor gibi bu gibi sor işaretlerinin kalmaması için erkeginde eşit şartlar şeklinde davranması lazım :)
Her seyde esitlik aramayin birakin erkekler gece ciksin kizlar evinde otursun. 13 yasindaki velet bile laf atiyosa it kopuk napmasin her seye ozenmeyin
Bazı bayanların bu konu hakkında olumsuz düşünmesi hatta başkalarınında olumsuz düşünmesine sebeb olmaya çalışması beni şaşırttı. Seven insan kıskanır endişelenir merak eder sevdiğine zarar gelsin istemez o an erkeğin kafasının içinde ne fırtınalar koptuğunu bilemezsiniz. Bir bayan erkeğin yanlış bayanların bulunduğu bir ortamda bulunmamasını da isteyebilir çünkü bayanları en iyi bayanlar bilir erkekleri de en iyi erkekler bilir.
Çünkü geceleri her tür sapık var katilinden tut tecavüz cülere kadar bir bayan kendini koruyamaz 3 erkek saldırsa ama yanında bir erkek olursa işte o bayana kimse yaklaşamaz..
Korumak için
kıskançlık
Kadının olurda tecavüze uğraması. Bir erkek içer erkeklere saldırmaz kadına saldırır.
Ve en önemlisi istediğini yapan erkekten hayır gelmez. Yatma gibi
Kim demis cikamam diye? Bal gibide cikiyorum kimse de birsry yapmari su ana kadar cok sukur gittigim yerler bellidir , sıkıyorsa birsey yapmaya kalksinlar
Ne tinercisi? Ben elit olmayan , tekin olmayan yerlere gitmiyorum.@gezginn
@gezginn
Tamam varsayalim o zaman 😊 mumkun oldugunca hizli yurur taksiye binerim yani ne biliyim tinerci hic gormedim hayatimda @gezginn biber gazim var ayrica.
Ne yapmam lazim , tavsiyen nedir? @gezginn
Kotu dusunmeyeyim kotu olmasin hahha ☺ @gezginn
Sen gotur beni o zaman korur musun beni @gezginn
Bencede biber gazi var
sevgili kim senin üzerinde ne hakkı var? aranızda nikah yok bir halt yok? adam seninle işini gördükten sıkıldıktan sonra ben gidiyorum dese ne diyeceksin? Kocanıza bunu yapmayın onu geçtim kendinize yapmaayın İnsanın namusu vardır. MAYMUNLARIN yoktur.
Bence kesinlikle çok saçma. Bir eşitlik olmalı. Kadın da bence kendini koruyabilir. Niye kadına bu kadar ezilmiş gibi bakılıyor ki. Sen onu yapabiliyorsan yapıyorsan kadında yapmalı.
arkadaşım burada söz konusu olan GÜÇ sen güç konusunda erkekle kendini kıyaslayamazsın '' Sen onu yapabiliyorsan yapıyorsan kadında yapmalı.'' diyosun kadın yapacaksa erkeğiyle beraber yapacak gece gezerken bir erkek laf atsa ya da başka bişey yapsa sen biber gazını çıkarana kadar neler olur kim bilir ama yanında bir erkek olsa işler değişir.. hem erkeğin kaybedecek bişeyi yoktur anlatabildimmi? :)
katılmıyorum burdakilere kadınlar gayet kendilerini koruyabilir istedikleri saatlerde dışarı çıkabilirler bu biraz polyana olmak ya da olmamakla alakalı
valla ben cıkamıyosam sevgilim de çıkamaz beni bırakmayanı bende bırakmam otursun evinde
türkiyede kadına laf atarlar sapıkça bakarlar. erkege laf atmazlar veya sapıkça bakmazlar haliyle ben gezsem ne olacak der erkek :)) (.)
Ne gecesi gündüz de cıkmasın benim hatunum.. bak ne diyorum benim hatunum diyorum... benim dediğim kıza hiçbir adam sarkamaz laf atamaz ve gözüne dahi bakamaz o kaaaddaar
heralde :D :D
Kendilerini koruyamazlar demişler de sanki bu kadın sürekli başında bir erkekle yaşıyor gibi davranıyorlar.
Bir erkeğin çantası çalınmaz erkeğe laf atılmaz taciz edilmez erkek gece yolda kalmaz kaçırılmaz tecavüze uğramaz acil durumlarda kavga edebilir ya da kaçabilir kızlar gibi çığlık atıp yardım beklemek yerine kendi kendilerini kurtarabilirler
Biber gazi bosuna mi var ☺️
l*n ben kavgada belimden bıçağı çıkartamadığım zamanlar oldu sen kocaaa çantanın içinden nasıl arayıp bulucuksında sıkaceksın yapma böyle :)
Elimde tuttuktan sonra kolay kolay birsey olmz hahahah
Bırak bunları dışarıda ciddi ve tehlikeli bir hayat var otur evinde :)
Ozamn erkeklerde cikmasin!
Niye kıskanıyonda :)
Ee hayir o da izin vermiyor diye onunda hem basina birsey gelebilir
Erkek adama bişi olmaz
Haklisin öküzlere birsey olmaz.
Öküz gün gelir kesilir ve onuda erkeke adam keser :)
İkiside cikmasin ozaman 😄haksizlik
Ya gece dışarıda bişi yok ki ne işin var dışarıda :)
Kirk yilda bir belki kiz kiza takilmak istersin mesela sinema?
Sinemaya gündüz gidilmiyor mu :)
Geceleri hayat daha güzel ☺️
Gece hayatı falan deme şimdi aklıma kötü şeyler geliyor :)
Sacmalama ya
Ozamn erkek gezdirmeli sevgilisini madem izin vermiyorsa
Ben gezdiririm :)
Sen kendini bile koruyamamissin sevgilini nasil korucan 😘
😄* pardon bu olacaktı
Kungfu biliyorum her türlü alet edevatla çok rahat kavga edebilirim böööö :)
Eminmisin hahahahah
evett hem yanında erkek olan kıza laf atmazlar ;)
Sen öyle san
ben hiç karşılaşmadım öyle bişi
Hem laf atsalar nolucak zararsiz onlarin karaktersizligi
bir dayak yesinler bir daha laf atıyorlar mı gör bak
Macoo:)
yeteri kadar maço yeteri kadar romantik biriyimdir sadece karşımdaki beni aşka inandırsın gerisi kolay :)
Öyle olmasi gerek zaten 👍😊
herkes öyle olamıyor ama ;)
Cok haklisin.. Ama seven erkek olur bence 😏
bilmiyorum senin ki nasıl
Benimkisi cok karsiydi 8 den sonra yasikti 😂
Karışıyordu*
karışıyordu derken şimdi karışmıyor mu?
Ayrılalı cok oldu :)
e sen hala onun derdinde misin çık gez ;)
Bazen cikiyotm zaten ama yinede merak ettim iste😄
nerede yaşıyorsun bulunduğun şehir gece gezmelerine müsait m?
İstanbul'da doğdum büyüdümde şu an yurtdışındayım okul için çok müsait aslında
oooo çık gez kim karışır hatta parti marti eğlen :)
Hahahah okadar da degil😄
sen neden hala gizlisin :)
Derken
yani soruyu neden gizliden sordun ki :)
Bilmem 😊
açsana :)
Neden
seni dağa kacırcamda kaçırmadan bir yüzünü göreyim dedim
dışarıda çıkmışsın mini etek ya da paçoz bir pantolon fark etmez arkda 2 -3-4 adam seni takip eder sonrası alamet ya da hoş bulmadığındandır
Çıkarsa bile benim nerde olduğundan haberim olması lazım nereye gittiğinden ki bir problem olduğu zaman anında mekana veya bulunduğu yere çökeyim.
Türkiye'de kadının gece geç saatte başına ne geleceği malum ve koruyamaz kendini.
Çünkü kadınlar narindirler. It kopuk var uğraşamazsınız ondan.
Haklisin aslinda ama kırk yılda bir çıksada olur
Yanında bir erkek Olmalı.
👍👍
Ne dmek onlar cıkar kızlar cıkmaz o yüzü vermiceksiniz hahaha ne yani şimdi ben evde oturucam o gece alemlerds haa yakarım orayı dangalak
ben ikisini de tasvip etmem hem çıkmam hem de istemem.. Ama akşamları beraber onunla spor salonunda geçirmek isterim..
peki burada ki korumacı erkeklerin hangisi gece dısarıda kız görünce laf atmıyor ki :D ah lafa gelince hepsi erkek degil mii? :D
sende çık yavrum ağzını kapatır kolunu bacağını çöpten toplatırlar
Bunu yazmakla anani bilmem naparım diye yazmak arasında ne fark var acaba. İşte adalet...
Kendimizin çıktığını kim söylüyor ve anlımızda G Ö T yazmadığı için olabilir
Bencillik. Toplum baskısından dolayi ben erkegim bak demek icin yapiyorlar
gece sokaklar malum içkili hırsızı dolu kendini koruma açısından hem içimiz rahat olur hem güvende olduğunu bilmek rahatlatır çıkacaksada birlikte çıkarız zormu :D
Bazen kiz kiza takilmak ister bir kiz 😂
Hee bak o iyi olur işte ama öküzler okadar düsünceli degil😄
Sokakla kızlar için özellikle gece yarısı pek Güvenli değil. ondandır 😊
Valla ben çıkmıyorum o da çıkmıyor herşey karşılıklı yani o gelicek ben evde oturcam yok öyle 😀😀
Öküzün önde gidenidirler çünkü...
bizi. onlarsız hiç gibi gören öküz onlar..
kardeşim :) gece itin biri taciz etse ne yapabilcen biber gazımı sıkcan :) bir erkek gece dışarı çıkmana izin vermiosa seni kıskandığından başına bişey gelmesinden korktuğundan yapıyodur onu tabi siz hepiniz değil ama bazılarınız erkeği duygusuz kazma halden anlamayan varlıklar olarak görüyosunuz ama herşeyi sizi sevdiği için yapar..
Gece dışarı çıkmak benim için çok zaruri değil gerekli kesinlikle dwğil ama bize yasak koyup bide seviyoruz demenx yok mu öldüryobni. Al bnmde sevgilim var gece çıkmak mı istiyorum o çıkma demez Bnde geliyorum der. neymiş tehlikeli takdir ediyorum korumak istiyorsunz ama sizin yüzünüzden bu sorunu yaşıyorz bide hiç taciz eden kadın dıydunuzmu sokakta :-D ya da bianda gece içip öldüren yooo :)
Kızların çıkmasına karşı olmamızın sebebi, başına bir şey geldiğinde yetişememektendir. O yüzdendir. Erkek dışarı çıkar çünkü kendisini idare edebilir
iti var kopugu :D var yani korumacilik guven varsa eger. Guven yoksa zaten guvenmedigindendir
Başınıza birşey gelmesin diye. Yoksa bizsiz de ne kadar eğlendiğinizi görmek ya da duymak istemediğimizden değil. 😅
Sapigi iti kopugu cok geçen bakkala ciktim takip edildim tip tip baktilar laf attılar ondan yani
toplum yapımızdan kaynaklı bir durum. Batı da öyle değil
Türkiye şartlarında başına gelebilecek türlü salak saçma şeylerden korumak için seviyoruz ya ondan
hem sevdiğini korumak. ben çıkmasına kızmam da. çıkarsa insanın aklına kurt düşer. acaba düzgün gitti mi bişey mi oldu mu felan gib. vs. kısaca aklı kalıyor insanın.
Başına bir sey gelsin istemeyiz beraber çıkacaksak olur
Kadının kendini koruyamamasiyla alakası yok. Erkeklerde diger insanlara nazaran daha fazla ego var ve ister istemez kadının sürekli onu aldatma eğiliminde olduğu paranoyası kafasında dolanıyor. Işte bu testosteron defosu yüzünden.
Çıkacaksa benle çıksın.
Bunun dışında ben de çıkmam pek O da çıkmasın...
gecenin körü çıkacak başına bişey gelicek olmasın diye söylerim bilirde yane çıkmak istiyosa arasın gelirim yanına cıkarız
Bence alakasi yok , benim ablamin evden gece 3'te arkadaslariyla eglenmeye gittigi oluyor. Ozguvene bagli o.
Bizi sokakta sarkıntılık yapmak. için kızlar beklemiyor ya da laf atmak için ama kızlara laf atan o... çocuğu çok yüzden
hem cinslerimize gücenmiyoruz artı dünyanın bin bin türlü hali var başına bişey gelir korkusu var kadınlar savunmasızdır erkeklere karşı.
Değer verdiği için, korumak için. Başka bir sebebi olamaz.
kıskanclar baskıcı sahiplenme duyguları agır basıyor :) koruma iç güdüleri fazlaa
Kendi gibi erkeklerin olduğunu bildiği için. Bi'şey biliyoruz da konuşuyoruz 8|
Ya iste kıskançlık ama bnim içten ice hoşuma giderdi
Oda cıkmasın ben çıkmam zaten ne işi var gece gece dışarda otursun evde
güvendiğim koruyabilecek kişilerle çıkabilir elbet ailesinden abisi vs. ile. kendi başına veya kız ark. larıyla zor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar