benim biraz ayarsz sevgilimin iki ayaklı mantık olduğu br gerçek. tepkisel kararlarımın bazen fena sonuçları olabiliyo, sevgilim beraber olduğumuzdan beri beni franlemeye çalışr. geçende ama bir konuda hiç frenlenmeye niyetim yoktu. kesim kararlydm ciddi tepki verecektim önemli bir hamle yapacaktm inceldiği yerden kopsun tarzı. bzmki günlerce dil döktü anlattı. oralı olmadm. olayı gerçkleştireceim gün bana geldi kahvaltya yine dedi bak bu çok zarar vercek böyleyken böyle. benim fren boşalmış bir kere. bu dedi ki "canım senin bu kadar ağır bir zarar görmeni kabullenemem" . ben napacaksın ki derken beni yakaladığı gibi yere yatırdı 10-15 dakika boğuştuk bu arada adamın -yüzünü göğsünü filan fena tırmaladım ama sonunda ellerimi ayaklarımı kıskıvrak bağladı, kendisi her şeyi düşünür ağzımı tıkarken bir de pipet yerleştirdi nefessiz kalmıyım diye. sonra başladı karşımda telefon görüşmeleriyle yapacaklarını planlamaya. o güne asıp kesme kararlılığıyla uyanmışm ama kendi kararımn tam tersi benim adıma planlanp uygulanrken bırak asıp kesmeyi kılımı bile kımıldatamyorum. resmen kuduryorum ama çareszce homurdanmak dışnda ses bile çıkaramyom. uzatmayalm, gitti ve saatler sonra geldi. karşıma oturdu yaptklarını anlattı beni hemen çözmemesi beni delirtti çıldrmış gibi debeniyorum bir yandan çıkarabildiim kadar ses çıkarmaya çalışıorum ama bitkn düşnce sesim de kesldi anlattklarını mecburen dinlemdm; bana o gün elde ettği bazı yazıları belgeleri kanıt olarak gösterdi. biraz dinleyince anladım ki beni gerçek bir felaketten kurtarmış. mevzu nun detayı karmaşık ve gereksiz detay olur, ama artık aksi düşünülemeyecek şekilde kanıtladı haklı olduğunu. Bunu güzellikle ikna etmek için çabaladığını ama dinletemediğini anlattı ki doğru. kanıtları filan okuduğumu anlayınca çözdü beni ve 2-3 gün görüşmeyelim sonrasını sen bilirsin deyip gitti.
ne yapayım şaşırdım. seçenekler aşağıda
ne yapayım şaşırdım. seçenekler aşağıda
adam doğru yapmış. ne halin varsa gör diyecek hali yok. gururu filan bir kenara bırakıp o kadar uğraştırdığım ve sağını solunu tırmaladığım için özür dilemek. sonra da sözünden çıkmamak
adam doğru yapmış ama yine de üste çıkmaya çalışmak, mümkünse onu affetmişe getirmek (bu pek dürüstçe olur mu bilemiyorum)
bırakmak, ayrılmak... aynen devam etmek... felaketse zarar ziyansa da kendi bileceğim iş sineye çekerim demek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar