Moda & Stil Arkadaşlar didimde yaşıyprum şort ve kısa kollu giydim hava 22 derece ama felaket sıcak sizce şort uygun mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl herkes şort giymiş yurtdışından gelenler bikini ile geziyor Allahım gavur sıcağı☠️ Arkadaşlar didimde yaşıyprum şort ve kısa kollu giydim hava 22 derece ama felaket sıcak sizce şort uygun mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Moda & Stil konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Sen bilirsin, millete göre değil, içinden geldiği gibi yaşa! 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Orası çok sıcak ya şort normal bece ya da etek giy çok güzle bir yer Didim 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 887 cevap paylaştı. Uygun Didim şahane beyazda ordayım 0 1 Yorumla cetin12345 1 yıl Altınkum nasıl denize Girdinmi Yorumla
Duruuusss Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl 22 sıcak değil bence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl kanter gibi terledim birazdan denize atlayacağım Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Uygun 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Sen bilirsin, millete göre değil, içinden geldiği gibi yaşa!
Orası çok sıcak ya şort normal bece ya da etek giy çok güzle bir yer Didim
Uygun Didim şahane beyazda ordayım
Altınkum nasıl denize Girdinmi
Yok tangayla gezmen lazım
Neden uygun olmasın ki
Eğer çok sıcaksa elbette şort giy
22 sıcak değil bence
kanter gibi terledim birazdan denize atlayacağım
Uygun
Aşkım şort uygun şort veya etek giyebilirsin
Sıcaksa olur
Uygun