Sevgilim surekli ondan onceki iliskilerimi soruyor. Ondan once dört beş kisiyle oldum sadece. bunu soylersem fazla mi gelir ona? Dürüst olup söylemeyi düşünüyorum. Yoksa zaten zamanla ortaya çıkacak başka şeylerden.
Cevabın nedir?
bende sorarım, sorma amacım ise eski sevgilisini unutmuş mu gerçekten yoksa hala özlüyor mu? eğer öyle bir durum varsa sadece eskisini unutmak için kullaniyor ya da eski sevgilisini unutamamişsa tek mesaj da hemen pat diye geri döner. insanoğlu sonuçta :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki unuttum. Simdiki sevgilimi cok seviyorum ben
Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Sen bekaretini veemişsin. Başkasına hadi evlenip boşanmış oşsan neysede bir iki kişii diypsun her sevgilimplduhına vermişsin pardonda çocuk napıcak seni
04 Yorumla
Soran+1 yılHer sevgilim demedim dikkatli oku. Yanlis anliyorsun. Ne demek ne yapacak seni. Ona da sevgimi veriyorum. Yetmiyor mu
- +1 yıl
İyide sen seviltigin kişinin aklona gelmicemi nerden bilicekain çocuk nasıl emin plucak seninle sevişirken senin kalona digeelerinin gelmiyecegi bence çocuk ögrenirse ümit yok tabi bı çocugun genişligine kalmış başkası zamanında sana sahip olmuş demekki sevmişsin ve hayattaki önemli olan şeylerden birini vermişsin en azından ilişkide benim içşn önemli nasıl güvenicek şimdi bı çocuk sana sen başaksına bekaretini vermiş zevk aşmışsın bu çocuk ne yapsın şimdi
Soran+1 yılAynı şeyi o yasamış olsa ki yaşadığını biliyorum ben yine de güvenirim ona. Biraz tek tarafli dusunmeyi birakmak gerekiyor
bence söyle yani senden değil başkasından öğrenirse kötü olur zaten seni seviyorsa bunu doğal karşılar onun sevgileri seninkinden fazladır tahminen kesinlikle söyle
00 Yorumla
Hic kimse kimseyi gecmisiyle yargiliyamaz. Kendin istiyorsan anlat anlatmak istemiyorsanda gecmisten konusmayi sevmiyorum dersin olur bitter
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu dememe imkan kalmadi artık bu konuda çok zorluyor beni. Anlatmazsam daha cok kurcalayacak
Soran+1 yılHaklısın tesekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
birbirinizin ilki değilseniz buna hakkı yok, fakat sen onun ilki isen buna hakkı var.
02 Yorumla
Soran+1 yılIkimizde ilk değiliz
Dürüst olup baştan bunu söylemek ikiniz için de daha faydalı olur...
00 YorumlaCok sorguluyorsa, sende bu durumdan rahatsizsan bence yasadiklarini anlatmadan once bu insanla mutlu olabilecekmisini sorgula..
00 Yorumla
+1 yılyalan söyleme geçmişin nasılsa olduğu gibi anlat öyle kabul etsin
10 Yorumla
+1 yılSende Onu Sorgulasana.. Entresan Ya Anlamıyorum Sizin Gibileri Madem Sorun Edeceksiniz Neden...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDörttür ya da beştir. Bence daha fazla ama sen söylemek istemiyosun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir o civarda işte. Normal bir sayı zaten bu
Soran+1 yılSadece onun fazla bulmasindan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBen 15-20 kızla birlikte oldum ancak sevgilimin ilki olmak isterim ve ilkiyim şu anda. O biliyo çok kişiyle çıkmış olduğumu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen önceden biliyodum o da dört beş kişiyle çıkmıştı başta öğrenmek daha iyi söyle uzatmadan
02 Yorumla
Soran+1 yılBir sorun çıktı mi peki aranizda sen öğrenince
Cevap sahibi+1 yılOnu öğrendiğim de arkadaştık henüz
1 yılPeki size onlarla yaşadığın seks deneyimini de soruyor mu?
00 Yorumla
+1 yılsevişip sevişmediğini merak ediyor, kimlerle gezdiğini değil. ha bir ha 5
00 YorumlaDürüst ol sonra öğrenirse sorun çıkarır
10 Yorumla
+1 yılSende ona sor.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnun benden oncekileri biliyorum zaten. o bana dürüst oldu. Ben soyle diye hiç ısrar etmemistim ama. benim de söylemem için yaptı biliyorum.
- +1 yıl
1 tanede olsa laf eder 2 tanede olsa. Sonuc hepsi ayni erkeklerin
Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Cinsel birliktelik mi yoksa flört olarak mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılBazilariyla sadece flört bir iki tanesiyle daha yakinlastik
Soran+1 yılYa cekiniyorum yine de yazmaya. Birliktelik işte bildiginiz türden birlikte olduk. Simdiki sevgilimle henüz birsey olmadi. Olduğu zaman anlayacak. soylemesem de ortaya çıkacak. Ban güvensin istiyorum. Nasil sağlayacağım bunu
Soran+1 yılLütfen öyle deme o benim için farklı. Bırakıp giderse ölürüm üzüntüden. Bu kadar basit olmamalı. eskiden bisey oldu diye bırakır mi hemen
- +1 yıl
Birliktelik ayrı birşey ne kadar sevgiden ödünde verilmese ne biliyim sevdiğim kişinin başkasıyla önceden beraber olduğunu duyarsam bir parça kopar içimden anlamsız. Kişiliğini iyi anla belki birlikteliğini duyunca o da o yönden yaklaşabilir soğumasıda olası birşey söyleyemem. Ama ciddi ciddi oturup konuş böyle bir geçmişim var istersen hemen bitirebiliriz diye. Uzun bir şoktan sonra ciddi düşünüyorsa eğer devam edecektir diye düşünüyorum.
+1 yıldört beş kişiyle oldum ''sadece'' dersen güler
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok gibi mi oluyor yani. Herkes senede 4 5 sevgili yapiyor. Benimki niye çok oluyor
- +1 yıl
herkes niye bu kadar önemli? Adama herkes yapıyor dersen güler. Belki onun için normal gelmez.
aynen, dürüst olup söylemen en güzeli.
10 Yorumla
+1 yıl4-5 nedir ya :) biraz gönlünüz boş kalsın arkadaş
00 YorumlaOldum derken ne oldun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgili oldum. Birkac tanesiyle biraz daha fazlasi sadece
Soran+1 yılÇok kıskanç ama kesin bırakır beni
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni kim ne yapsın çakar bırakır bakirede değilsindir sen :S
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılGelen çakmış giden çakmış biz terbiyesiziz oldu
Yani kiskanıyo veya merak olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSoylemeli miyim? Sayiyi azaltsam mesela 2 falan desem?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoyle gitsin zaten ayrilacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa neden ayrilalim. Ben onu çok seviyorum. Üzülmesini de istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHepsini cok seviyordun uzulmelerini istemiyordun. Soyle delikanli ol yalan ustune iliski kurulmaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O kotu iste...
00 Yorumla
+1 yılKac yaşındasın
01 Yorumla
Soran+1 yıl23 neden?
+1 yılYalansız Söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kızacak ama haklısın. Teşekkür ederim
+1 yılSanane diyebilirsin
00 YorumlaSöylemelisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz