Sizce hesabı kim ödemeli?

Öncelikle kendimden örnek vererek başlayayım; nişanlımla ilk tanıştığımız zamanlar hesabı o ödemek istiyordu ben ilk iki buluşmamızda hesabı ödemeyi teklif etmeye çekindim.Henüz çok yeni tanıyorduk birbirimizi ve açıkçası onu kırmaktan korktum, erkeklerin bu konu hakkında tam olarak ne düşündüğünü bilmiyorum açıkçası bazıları hakaret kabul edebiliyorken bazıları hesabı paylaşmayı doğru buluyor.Herneyse ilerki buluşmalarımızda hesabı bazen paylaştık bazen ben ödedim bazense o . Zaten bir ilişkide herşeyi paylaşmamız gerekmiyor mu hesabı da paylaşmalıyız diye düşünüyorum.Bu benim düşüncem; bazı kızlar hesap ödemeyi aklının ucundan bile geçirmiyor hatta konusunu bile açmıyor.Size sorum şu öncelikle erkekler; kız arkadaşınız böyle birşey teklif etse düşünceniz ve tepkiniz ne olurdu, olumlu mu karşılardınız . Ve kızlar ; eşitlik istiyoruz her zaman erkeklerle eşit olduğumuzu iddia ediyor bazı feministler, öyleyse eşitliğimizi gösterip hesabı da karşılamalı mıyız? Siz ne düşünüyorsunuz.Erkek arkadaşınız hesabı bölüşmeyi teklif etse ne düşünürdünüz?

NOT: Lütfen birbirinizin fikirlerini eleştirmeyin herkes düşüncesinde özgürdür.İyi geceler.

Sizce hesabı kim ödemeli?