Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşınız başka kızların bacaklarına baktığında hissedeceğiniz kıskançlık hissini başka erkekler sizin bacaklarınıza baktığında aynısını hisseder. Kolay bir his değildir. Empati yapmanızı dilerim...
Ha benim umurumda olmaz diyor kıskançlığı ilkel lüzumsuz görüyorsanız bir şey diyemem.
Şahsen bende olsam tayt giymesinden rahatsız olur başka erkeklerle samimi olmasını kaldıramazdım. Benimle dertleşmediği şeyleri başka bir erkekle konuşuyor olmasını kıskanırdım.
Hayat zaten figüran muamelesi yaparken birde sevgilim bana figüran muamelesi yapacaksa kalsın öyle aşk zaten... bak isyan ettirdin gece gece..34 Yorumla
SoranVayy ne dertlisin be bune :D kıskanılmaktan hoşlanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur yani ama bu doğal bir duygu değil mi? Zamanı gelir bir an kıskanırsın... işte o an hissettiğin şeyi unutma. Erkekler gıcıklık olsun diye sevdiği insanın kıyafetine karışmaz. Bende isterdim keşke dediğiniz kadar masumiyet dolu olsa insanlar ama en masumu da istemsiz bakar ve bunu gören sevgili işte sizin o kıskandığınız andaki gibi hisseder. Tüm mesele bu aslında...
Bakması kimseye bir şey kaybettirmez ama sevenin kalbini yaralar.
Soran+1 yılVay arkadaş ne taytmış beee erkeklerin hepsi benle kavga ediyor :D
Cevap sahibi+1 yılYok be kavga falan değil, mesele "tayt" kadar küçük değil maalesef "kıskançlık duygusu" kadar büyük bir mesele :)
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onun tayta karşı tepkisini öğrendin. Şimdi seçim sırası sende. Yani ya onun dediği gibi tayttan vazgeçeceksin ya da hayır kimse bana karışamaz diyeceksin ve ortam dahada gerginleşecek. Tabi gerginliğin sonu nereye varır bilemeyiz. Onu bu görüşünden vazgeçirmeyi ise unut. Çünkü bu tarz olaylar genelde inatlaşmaya döner ve ya birisi kazanır ya da ayrılık olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaaaaaa :((((((
Soran+1 yılEvde mi :/
bu devirde ne giyersen giy erkek zaten dönüp bakıyor ya ama tayt daha Seksi mini eteklerden bile ve sanada yakışıyorki demekki sevgilin kızıyor. benimkide kızıyor sinir oluyorum alışmışım bikere tayt giymeye bende senin gibi seviyorum idare et kendince söz geçirecek işte sınırlarını koy ben karşı çıkıyorum bu konuda ona tunikle giyiyorum ztn abartmıyorumda sende çok kısa bluz giymezsen ikna olucaktır :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHiçbi şekilde giyemezsin dediğğğ :((((
Soran+1 yılAynen valla sanki. kocam
Yahu nedir bu tayt düşmanlığı anlamış değilim kızlar bile laf ediyo ya uyuz oluyorum
73 Yorumla
Soran+1 yılAynen valla erkek yalakası olmuşlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
+1 yılcanım taytı desteklemeyen her kız erkek yalakası değil ben bir kız olarak yakıştırmıyorum ha kalçalarını kapatıcak bir şey giyersin ayrı ama götün başın açık şekilde giyersen bende olsam bende izin vermem gereksiz bir mevzu bence ayrıca emin ol hiç bir yeri gözükmeyen bir kadına bile bakıyolar erkek bu kardeşim nefsi pis içi pis sen çuvalda giysen bakıcak bir şey bir yer bulur sevgilin haklı ve yazdığım şeye dikkat et kalçalarını örtüyorsa sorun yok yazdım banada erkek yalakası deme çünkü ben hiç bir zaman erkeklerin yaptıkları ve söyledikleri şeyleri tasvip etmem tabi bazı konular hariç :)
20 YorumlaBen de asla izin vermedim, vermem de. Kendiniz bilirsiniz. İstemli yahut istemsiz teşhircilik oluyor bu.
Bu arada samimi olmama izin vermiyor ne gözünü seveyim ya. Arkadaşın olmasına izin verir ama samimi olmana izin vermez tabi. Soru kendinden utanıyor şu an , çok saçmayın yahu diye.32 Yorumla
Soran+1 yılErkek kankalarımla eskisi gibi takılamıyoruz eskiden gülüp dertleşirdik onlar benim çocukluk arkadaşım ama gene de izin vermiyor
- +1 yıl
Saygı çerçevesi içerisinde ben arkadaşlıklara karışmam. Geçmiş dönemdeki kız arkadaşım dişi sinekten bile kıskanırdı ama ben o şekilde o ölçüde kısıtlama getirmemiştim ona. Aşırı samimiyet iyi değildir, unutma bunu. Sevgilinin istediği şeyler abes değil. Uygula bence yoksa sen zararlı çıkarsın.
Tayt giymek ya da giydirmek goreceli , tartismaya acik... Zevk meselesi diyelim. Erkeklerle samimi olmak ise ne gereksiz. Samimi olupta ne yapicaksin ya. Herkes kendi cinsiyle samimi olsun. Sonra burada yaziyorsunuz kankam beni seviyo ne yapayim die. Sallamayin kuyrugunuzu...
22 Yorumla
Soran+1 yılOnlar çocukluk arkadaşım benim bilip bilmeden konuşma
Peki ne yapabiliriz? Çocuğu dövelim mi?
Ya giyeceksin ya giymeyeceksin. Sana güvenmiyorsa zaten senle işi ne?
Ne taytmış arkadaş bugün kaç konu açıldı. BHadi mini etek desen anlarım da bu taytı neden büyütüyorlar ki.11 Yorumla
Soran+1 yılBende merak ediyorum mini etek giyme dedi ona direk tamam dedim ama bu konuda ısrar ederim banane ya
+1 yılseninki yine tayt giymene kızıyo benimki erkeğin olduğu bir ortamda kediye psi psiiiiiiiii diyip sevmeme bile karışıyo hahaha :D ya öyle kabullenicekin ya da ben alışkın değilim seninde istemediiğin bir şeyi ben kısıtlasam hoşuna gitmezdi empati kur falan diyebilirsin ya da ikna etmek için bir kaç tatlı söz :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen denicem
izin verse laf atsalar daha fena :) yanlıs anlama tayt bende giyiyorum benım sevgilimde izin vermiyo anca evde artık ya da çaktırmadan felan. ki bir bakımada haklılar bize nekadar bakmıyo gibide gelse (sözüm meclisten dısarı) birsürü it kopuk var. seviyosan alısmalısın care yok buna :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle görünüyor :/
- +1 yıl
mesele it kopuk mu siz kızlar bile kendi arasında suna bak kocaman g. t. var tayt giymiş deyenler var gördüm duydum:) ve 1 2 kez degil bir kac kez ki erkekler nasıl bakmasın ki biz buna izin verince erkekler diyoki olm sevmiyonmu baskası sevdigine bakınca nasıl rahat ediyosun gibi bir durum oluo
Canım erkekler bizim gibi olayları normal düşünmezler etek giyen tayt giyen kızın Seksi olduğu düşünülür sevgilinde erkeklerin düşüncesini bildiği için bu tarz kısıtlamalar getirmiş sana kii bence bu o kdarda kötü değil demekki seni gzel buluyor seviyor kıskanıyor sadece ben bakim ben göryim istiyor bence cok yanlıs anlama onun kızlarla konusmasına nasıl sen snir oluyorsan oda erkeklerle samimi olmanı istemez biraz empati kurarsan sorunlar kalkar 😉
20 YorumlaValla benim hoşlandığım çocuk normalde kıskanç birisi değil ve açık giyinmeye bişey demez ailesi full açık ama sevgili olmamamıza rağmen buluşucağımız gün kahverengi taytımı giyme hiç güzel değil dedi sonra ben biraz zorladım giyme işte cıplak gibi duruyo erkekler bakar bende dayanamam dedi yani tayt erkekleri cezbediyor o da sana bakmalarını istemiyo erkeklerle zaten yakın arkadaş olma :) haklı sevgilin
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı. Erkek yalakası olup kıçını kaldırmayın şöyle hanzoların. Sana mı soracaktım de bakalım nasıl yamuluyor :)
14 Yorumla
Soran+1 yılValla açıkçası içimden geçti demek ama diyemedim
Soran+1 yılErkek sinekten kıskanmasın neyseki bu mevsim sinek yok :D
- +1 yıl
Pardon kankii yanlışlıkla eksiledim kusura bakma jhfhkgg
El alemin oğlunu ne diye dinliyorsun? Anan baban karışmıyor da o mu sözünü geçiricek?
21 Yorumla
Soran+1 yılSorma valla sanki kocam ya erkeklerin yorumlarına bak :/
+1 yılYorumlara bak oha ben 5 yildir tayt giyiyorum kimse karismiyor anadolu comari l*n bunlar taytta ne var beyaz tayt bile giyerim ulan kimene boyle sorular sorup yobazlara gun doguyor ya ayrica soruna gelirsek ayril ondan bencd sen onun malimisin
20 Yorumla
+1 yılErkek yalakalığı ile alakası yok herkesi bir tutamazsın. Tayt midemi bulandırıyo benim. Kilosu olan olmayan herked giyiyo çok iğre bir görüntü kaba etinin sallanması. Düzgün bacağı olanı bile iğrenç gösteriyo.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kilolu değilim gayet yakışıyor
+1 yılTayt giyen hemcinsime ben bile bakiyorum adam mi bakmayacak. Giymeyiver kardesimm. Al skinny jean. O da dar. Ne bu tayt hastaligi ya. Gotun mu belli olsun illa
27 Yorumla
Soran+1 yılKısıtlamak iğrenç bir davranış
- +1 yıl
Kisitlamak igrenc diyorsun da o da seni svmis paylasamamis. Gelecek kurmak ustiyor belkide. Biseylerin yonunu veiyoe. Hemen kisitlamak igrenc deme. Sevgi fedakarliktir
- +1 yıl
@Denigöz06 hahah sagol canim :D
Soran+1 yılNe biliyim ya ilk defa biri bana karıştı
- +1 yıl
Valla sana kalmis. Benimde sevgilim ota boka karisiyor ama gelecek istiyoruz. Eyvallah diyorum. Yapacak bisey yok. Evlenecegin erkekte farkli olmayacak. Ki bencede tayt gitme zaten. En dar pantolon bile daha iyi. Yemin ederim ben bile donup gotune bacagina bakiyorum ya. Dikkat cekiyor ister istemez
Soran+1 yıl:D :D :D :D
+1 yılbende sevgilime tayt giymesine izin vermiyorum malum yaşadığımız ülke belli yaşlısından gencine hepsi sapık ben çok görüyorum bakan bende arada bakıyorum yalan söylemicem arkadaşıma sormuşdum bakmalarından şikayetçi olmuyor musun diye hoşuma gidiyor demişti galiba sizin de hoşunuza gidiyor erkeklerin bakması
01 Yorumla
Soran+1 yılBakmazlar ki ben hiç baktıklarını yakalamdım bacaklarım felan kötü olmadığı halde
www.kizlarsoruyor.com/.../q2422879-sevgilime-asla-tayt-askili-acik-giydirmem-diyen-erkekler-varmi bu sana yardımcı olur canım bir arkadaş sormuştu ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılBu ne beee erkekler çıldırmış :(
Soran+1 yılKanki tamamda burnumuzdan getirdiniz be nedir bu kızların çektiği :(
- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılzaten size ne yi yasaklasak onu yaparsınız. eskiden tayti etek altina giymeye utanirlardi kizlar. simdi eteksiz tayt giyiyosunuz. erkek arkadaşın giymene izin ver miyo. ben olsam sana oyle bir şut cekerim ki uzaydan seker geri gelirsin bir daha da isim olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaldırın su kafanızdakı orumceklerı erkekler
kısıtlamayın kız arkadaslarınızı
sahsen ben karısmam ıstedıgını gıyer eder42 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya keşke oda boyle olsa
Cevap sahibi+1 yılyapacak bısey yok
o nasıl atletle sortla cıkmıyorsa sende çıkmıcaksın :D
112 Yorumla
Soran+1 yılÇıksın karışmadım karışmam
Soran+1 yılEteğe de izin vermiyor ama onu kabul ettim mecburen ama taytı seviyorum ya ona karismasin :(
Soran+1 yılAma napıyım ya kitlesin biyere arada çise cikarsin bari
Soran+1 yılYok o kadar da değil
Soran+1 yılSevgilim gelirse giderim
+1 yılerkekleri asla vazgeçiremezsin ben şort giydim diye sevgilimden tokat yemiştim
18 Yorumla
Soran+1 yılNEEEEE OHAAAA TOKAT MI :(((((( yaaaa l*n gözlerim doldu okuyunca yemin ederim sen ne yaptın :(
- +1 yıl
hiçbirşey alışveriş merkezindeydik afalladım resmen :( Aldım çantamı gittim yanından
Soran+1 yılSonra peki çıkıyor musunuz? Oha ya ben olsam bende gecirirdim bir tane
- +1 yıl
hayır bu olay yazın olmuştu eylülde. Ondan direk ayrılmıştım zaten ilk sevgilimdi şu anda 2. sevgilim var ona çok aşığım ama 10 güün önce benş terketti :(
Soran+1 yılVay pislik
- +1 yıl
ortada hiç neden yokken
ve açıklaması aynen şu
sen çok güzel bir kızsın seni kimse elde edemedi ama ben ettim şimdi by dedi
Soran+1 yılHayvan olmasın insan
- +1 yıl
ona çok aşığım sence ne yapmalıyım :( Peşinde koştuuuum ağladım hediyeler aldım ben ya burnu havada olan ceren ben bir erkek için ilk kez böyle yapıyor ya düşün dershaenede herkes içinde sana aşığım diye bağırdım ağladım çantasını alıp gittiii
Gizli Üye(30-35)+1 yılo senin sahibin değil, istediğini yapmakta özgürsün arkadaşım
11 Yorumla
Soran+1 yılAynennnn
Benimkinin gözünü seveyim. Çok abartılıyor artık. Giy gitsin.
10 Yorumla
+1 yılSevgilin seni düsündügü icin oyle diyo seni seviyo ve kimsenin bakmasini istemiyi haklida abartma istersen giymezsen olcenmi? Sonra da karismadiginda buralara beni seviyomu acaba diye yazcan
10 Yorumla
+1 yılDemek ki tutucu.
Benim anlamadigim bu adamlar kiz kendi hayat tarzina uymuyorsa ne diye yanasir ne diye dayatma yapar.
Herkes kendine gore insana yaklassa ne guzel sorunlarda ortadan kalkar.31 Yorumla
Soran+1 yılTutucu değil kıskanç ya :(
+1 yılTabiki bakarlar. Doğru demiş. Sen erkeklerin düşüncelerini bilmiyorsun. Seni düşünüyor işte. Size nasıl yaranacağız bilmiyorum. İlgi göstersek çok üstüme düşüyor dersiniz. Göstermezsek odun oluyoruz.
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kıskanmasa bana güvendiği için daha çok bağlanırım
- +1 yıl
Sana güveniyor. Millete güvenmiyor. Yoksa seninle ne alakası var?
Soran+1 yılBen bakmazlar diyorum ne var bunda anlayabilmis değilim herkes giyiyor
- +1 yıl
Çünkü tayt vücut hatlarını meydana çıkarıyor.
valla kıçını direk ortaya çıkarıyor erkek arkadaşına katılıyorum bu konuda ve tebrik edyorum onu taytın igrenç durdugu kanısındayım hiç yakışmıyor
30 Yorumla
+1 yılBende sevgilime izin vermem tayt giymesine :)
Adam hakli seninde hosuna gidiyorda istemem yan cebime koyy03 Yorumla
Soran+1 yıl2 saattir ağlıyorum be çok hoşuma gitti sorma.
- +1 yıl
Ya kizim büyü ya ne aglamasi :)
Sevdigi icin karisir ve semde onu hoş tutmak icin kabul etmelisin
Tayt nedir ya
Zamane asklari hep bunlar
Soran+1 yılÇok kararlıydı bu taytla başlar burnumdan getirir benim yaa
kızım adam seni sahipleniyo daha ne istiyosun senı umursamasaydı takmasaydı ne yapacaktın gıyme dıyosa gıymeyeceksın o kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kıskanmasa da giysem :(
+1 yılSakın yanlıs anlamayın ama tayt giyen kız benim gözümde cok farklı. Nasıl giyiyorsunuz anlam veremiyorum bütün vücudunuz dısarda mal meydanda erkeklerin biyerlerinize bakmasindan mutlumu oluyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılYerden göğe kadar haklı adam bütün mal meydana çıkıyor bırakta kızsın
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadarda değil ya bence gayet kapalı
- +1 yıl
Kapalı birşeye neden kızsın o zaman tayt bu daracık butun hatlarını dışarıya çıkarıyor giymeyiver sende nolur yani
Soran+1 yılYav kısıtlamasından hoşlanmıyorum ne biliyim
- +1 yıl
O zaman daha geniş bir insan bulucaksın en mantıklıaı bu.
Taytla mı doğdun ? sevgılın istemiyorsa gıyme bana giyme dedı benm ıcın bıtmıstır.. bez parçasından daha degerlı sevgılım bunun için onu üzemem!!
00 Yorumla
+1 yılBen bakarım şahsen, adam haklı yani.. Tayt giyen kıza bakılır..
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklı mı :(
- +1 yıl
Ben kızlara yakıştırıyorum tayt'ı ama sevgilime giydirmem :)
Soran+1 yılYaaa :(
bak canim benimde sevgilim var cantayi capraz takmama kiziyor dusun sen tayttan bahsediyosun. cidden maskulen siyah hafif salash olsa anlarim ama diger turlu hakli sevgilin.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇapraz takmayamı :O neden ya anlamadım :O
Soran+1 yılE yuh yani :D :D :D :D :D
Ya bende giydirmem arkadaş yolda yürürken birinin baktığını görsem kafayı yerim herkesim döveyim yoksa sevgilimi mi döveyim napayım en iyisi giydirmemek
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bakmıyor ki bikaç abaza yüzünden giymeyelim mi
Sevgilin hakli tüm vücut hatları ortada bir bayanın tayt giydi mi ben olsam bende izin vermem orası burası ortada olacak sevgilimin tüm sap abazalar da baksın
12 Yorumla
Soran+1 yılBakmazlar neden baksınlar hem bana biraz güvensin
Of Bune ya böyle erkek sömürgeleri Altın'da yaşamakmı ıyy hem kızım o ne karışıyorki kıçı kırık erkek arkadaşın biraz dişini göster sende aa ne bu Şa sanki nikahlı karısı
04 Yorumla
Soran+1 yılAynennn yaaa bak iyice gaza geldim
Soran+1 yılBana da ters bundan öncekiler hiç karismazdi rahattım bu birden şok etkisi oldu
- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHadi be ordan deseydin. Valla kimse için değişmee alıştırma şimdidenn asla kimse için değişmem
02 Yorumla
Soran+1 yılSorma valla bugün tayt diyen yarın herseye karışır
- +1 yıl
Aynen öyle ben neysem oyummm
Aynı dertten bende mağdurum vazgeçiremiyorsun ki 1 senedir dediklerini yapıyoruk 😡
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bendemi öyle olcam sanki kocam he bune yaaa
Kıskanırsın kadınını, kafayı yerler
Kıskanmazsın kafayı yerler
Yeyin de sizde kurtulun bizde01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kıskanmasa canıma minnet
+1 yılTayt giymeye bende izin vermem. Seviyorsam en azından. Benim olanı sadece ben görürüm. Kıskanırım. Benimdir o. İşine gelmiyorsa sevgilimin yol alır. Başka izin veren birine gider.
02 Yorumla
Soran+1 yılAdının hakkını veriyosun tebrikler
- +1 yıl
Kırmızı çizgilerimden birisidir tayt konusu. Ve tavrım her zaman net olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyme o zaman sende. Tayt gitmedin diye incilerin dökülmez merak etme :)
21 Yorumla
Soran+1 yılSanane be alıştım giymeye böyle çocuksu kıskançlıklara gelemem ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıplak gezsen daha az ilgi görürsün emin ol... Tayt bambaşka bişey ya... Bakmaktan ben kendimi alamam... :) Büyü gibi sanki...
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar diyosun yani
Cevap sahibi+1 yılTabi ya... Siz fark etmiyorsunuz belki ama özellikle hareket halinde iken, yerden bişeyler alırken ya da otururken kısacası o tayt senin üzerinde iken fiziğin de düzgün ise işte o zaman bana ben buradayım diyorsuun... Siz garketmiyorsunuz belki dedim; ama belki de fark ediyorsunuz 😉
Soran+1 yılBen baktıkları pek düşünmedim açıkçası hele de kısıtlıycak kadar
Cevap sahibi+1 yılSen görmemiş olabilirsin... Ben ve çevremdeki çoğu erkeğin kaş gözle birbirine işaret ederek dibine düştüğüne bizzat şahit olduğum durumdur... Ben eşime kalçasını kapattığı surece izin verdim... Giyer bazen... Onun dışında sen de bu şekilde adımlar atarak o çok istediğin taytını giymekte sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum... Haa kimi erkek tahammulsuz hayır giyemezsin cevabını verebilir... Bu da tipik "" kişi kendinden bilir işi " hesabı başkası giyince ona ne kadar çok yakıştığını ve hatta vücut hatlarının ne kadar tahrik edici olduğunu görüp etkilenip bildiği için buna tahammül edemez...
Bence sevgilin haklı kıskanıyo çünkü şöyle düşün dışarıda dekolteli birine sevgilin baksa ne yaparsın? aynı şey baglantıyı sen kur
02 Yorumla
Soran+1 yılAma tayt dekolteden daha iyi
bakar bakmasına engel olamazsında bakacaklar diye giydirmemesi saçma biraz erkeklerle samimi olmama izin vermiyor kısmınıda senin demen saçma olmuş
11 Yorumla
Soran+1 yılKankalarımla samimi olamıyorum
benimki de tam tersi. tayt kızlara çok yakışıyor giysene diyor bana. ben sevmiyorum ama.
01 Yorumla
SoranKeşke bana öyle dese yaaa çok özendim bam
+1 yılBende sevgilimin Tayt giymesini istemem. Oda ibnee degil zaten tayt giymez
05 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin giymesi değil sorun ama ben giydirirdim
- +1 yıl
Sevgilin kıskanıyor ve sahipleniyor seni işte ne güzel. Sende giyme şu taytı, bak ben giymiyorum
Soran+1 yılHaklısın da ilk defa biri bana müdahele ediyor şok etkisi yarattı
- +1 yıl
Darısı başıma diyorum ;)
Sevgiline karşı gelme :)
Soran+1 yılMadem istiyosun Amin :)
ulann gotun meydanda oluyo ne demk. nesine. kiziyor. kizmassa adam. degil
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bakmazlar ki o kadar da önemli gelmiyor bana pantolonla aynı şey gibi
Soran+1 yılYa niyetim sergilemek değil ama ben çocukluğumdan beri şu zamana kadar hep giydim öncekiler de bişey demezdi birden biri çıkıp giyemezsin diyince bir garip oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirinden birsey Duyduysa etkilenmiştir. Sevgilin den önemli mi giyme kizim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHala kararsızım
+1 yılBas tekmeyi gitsin özgür doğduysan kimsenin kölesi olma. Çok seviyosa o düşüncelerini değiştirsin sorun onda sen ne uğraşcan
02 Yorumla
Soran+1 yılValla şeytan ayrıl diyor ama ilk kez birini böylesine seviyorum yaaa
- +1 yıl
Gene seversn zaten bu kafayla ayrılcan bigüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye'de beladan bol ne var, bakmakla kalmazlar yanındaki adama bile sataşırlar
12 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :/
Cevap sahibi+1 yıl
+1 yıladam seviyorki kıskanıyor ve oyüzden izin vermiyor sende azcık anlıyışlı ol sonuçta erkek arkadaşın var uzak dur erkeklerden falan.
01 Yorumla
Soran+1 yılKapana kısılmış gibi hissediyorum ya
+1 yılsende giyme o zamn tayt giymeden duramiyo musun tovbe allahim neler var şu dünyada
74 Yorumla
Soran+1 yılAlla alla özgürlüğüme düşkünüm duramıyorum
- +1 yıl
Alla alla değil o diyemedigin bir ALLAH kelimesini alma ağzına ya da düzgün söyle. Demek tayt giymeden duramiyorsun seni bir gün çok güzel durdururlar benden söylemesi.
Soran+1 yılNe diyeceğimi senden ögrenicek değilim erkek yalakası.
İnsanin cani manavdaki portakali bile cekio onunden gecerken. E sizde tayt giyince hersey ortada oluo. Arkadasinda hakli yani. Bir de siz kizlar nie cok istiyonuz bu tayti.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun tayt değil sorun kısıtlamak bide tasma takın tam olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka erkekler bakarmış niye baksınlar işleri guçleri mi yok yeminle kafayi yicem
yemişsin zaten bacım.
sende var bir yollu olma durumu sevgilin haklı54 Yorumla
Soran+1 yılSende de bir terbiyesizlik var.
Cevap sahibi+1 yılolsun aptal olmaktan iyidir
Soran+1 yılAptal değilim 3 eksi almışsın kim aptal belli oldu
Cevap sahibi+1 yıllol 'ks de 3 eksi = aptallık' diyen kişi = aptal
Bence vazgeçirme söylediğini yap seni seviyoki izin vermemiş helal olsun ona
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöttün büyüktür dikkat çekilmesini istemiyordur illa yüzüne göttün büyük mü desin adam.
40 YorumlaTayt giyince bacak hatlarin daha cok belirginlesir sevgilinde kizar tabi kiskanir
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz abarttı sanki
Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. sen erkekleri bilmezsin arkadaş falan farketmez tayt veya etek giyince bakarlar sevgilin haklı
14 Yorumla
Soran+1 yılYok artık ya yapmazlar
Soran+1 yılInanmak istemiyorum yaaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bakarız elimizde değil, önce insan gibi bakıyorum utanıyorum şahsen ben ama başkaları bakıyor nu diye etrafı süzüyorum adam gözüyle neler yapıyor neler lazer güdümüyle vuracak sanki :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOhaa :D
Cevap sahibi+1 yılGerçekler bunlar hele bir kahvenin önünden geçme adam bakarken sigarayı öyle bir çekiyor ki 10 numara yağ kullanmış kamyon gibi duman çıkarıyor sonra :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tayt giyen biriyle ayrılırım direk, evlilik düşünmem tayt giyen biriyle aynı kafada olmadığımı düşünüyrm.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yahu buyün vucut hatların ortadayken nasıl rahat gezebiliosun bende bnu anlamış deilim
46 Yorumla- +1 yıl
Verdim +yi
Soran+1 yılNe var ya kaçıncı yüzyıldayız
- +1 yıl
O kdr erkegın baktıgını bile bile hala farkında deilmiş gibi yok işte işleri yokta banamı bakcaklar falan fıosun ya kimi aptal yerıne koyuyosn merak ediyorum bal gibide erkeklerin okuz gbi baktıklarının farkındasın ınatlatayt gıycem dıosun o dkr sevıosan ustune uzun tısort gıy o kalcanı kapat bir zahmet
Soran+1 yılDedim kapatırım yeterki izin ver diye hayir dedi gene de boylesi fe yok yemin ederim
- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat