Biseksüel olabilir miyim? Cinsel yönelim değişebilir mi?

Arkadaşlar şu zamana kadar cinsel yönelimimden hiç şüphe etmedim kızlar hiç ilgimi çekmedi hep erkeklerle çıktım. Ama okulda bir kız var. Eşcinsel yani erkeksi bir kız diyelim. O hep kızlarla çıktı tabi... Ve ben de onun yakın arkadaşı bir erkekle çıktım.. Bu kız ara sıra rüyalarıma girdi ama bilinçaltımda kaldı herhalde deyip geçiştirdim.. Bu kızla 1 haftadır konuşuyoruz , onunlayken o kadar mutluyum ki hatta depresyondaydım ve aşk acısı çekiyordum ama bu kızla buluştum ve acı falan kalmadı hatta aklıma gelmedi.. Ona her baktığımda içim bir hoş oluyor. Şu zamana kadar çıktığım erkeklere karşı ne hissettiysem ilk defa aynısını bir kız için hissettim.. Hayalimdeki erkek portresine uyan bir kız bu.. Gerek karakteri gerek giyimi olsun.. Ama bir türlü emin olamıyorum çünkü ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.. Ve ona bu durumu anlattım o da bana karşı boş olmadığını ve benim ona karşı olan tavırlarımdan bu durumu anladığını söyledi.. Onunla baya samimiyiz böyle çıkmadan önceki utangaç dönem olur ya onu yaşıyoruz birbirimize şiirler yolluyoruz falan ama ben hiçbir şeyden emin olamıyorum bu yüzden aramızda bu konuda hep bir engel olacak... Ne yapacağımı bilmiyorum cinsel kimliğimi sorguluyorum 1 haftadır ama şu zamana kadar hiçbir hemcinsime karşı böyle hissetmediğimden ve ilgimi erkekler çektiğinden dolayı bunun bir kafa karışıklığı olduğunu düşünüyorum.. Cinsel yönelim sonradan değişebilir mi veya ben ne olduğumu nasıl anlarım lütfen bilgisi olan birileri yazabilir mi?
Biseksüel olabilir miyim? Cinsel yönelim değişebilir mi?