3 harfli bir insana aşıksa ona tecavüz edebilir mi?
kısmetini kapatabilir mi?
kiskanarak üzebilir mi?
kısmetini kapatabilir mi?
kiskanarak üzebilir mi?
bak insan kılıgında dolaşan veya başka bir şekilde aramızda olan cinler çokdur cinler insanların kendilerini çağırmasından hoşlanmazlar çünkü kendilerini daima insandan üstün görürler ve bizle dalga geçmeyi korkutmayı musallat olmayı severler ayrıca bazı insanların emrinde olanlarıda vardır tabi söylediklerim müslüman olmayanlar cinler için geçerli
gelelim soruna böyle birşey olamaz diyemem çünkü örnekleri vardır inanmak ve sorgulamak bizlere kalmış ama bir cin musallat olmayı istediği kişiye her türlü musallat olur yeterki Allah yolundan sapmış biri olsun
ömür boyu mu bırakmaz
bunu yapabiliyorlar. evini terk etmeni sağlayabiliyorlar. inanmayanlar neden inanmaz bilmem ama kuranda cin suresi vardır. ve boyut değiştirenleri de vardır. anlatılacak çok şey var.
bunu izlemiştim akşam korkudan uyuyamadm
Evet yapabilirler. Kuzenime aşık olmuşlardı bir ara sabah kalkıyodu saçı örülü felan. Birlikte uyumuştuk 30 tane poster aynı anda üstümüze düştü. Gece mezarlığa yürüdüğü oldu. Berbat bişey. Hocayla felan hallettiler.
oha ciddi misin
Yalanın daniskası
Sen öyle san.
@ömerhayyam34
Peki.
Bu inanmayanlarda kendilerini müslüman mı zannediyorlar? Kuranda değil ayet suresi var pes artık. Ayrıca bu konuları boşver kafa yorma böyle şeylere hiç düşünmemek en iyisi. :)
aynen haklısın canım Teşekkürler :)
Hıfzın anlamına bak önce sen bilip bilmeden atıp tutmakla olmuyor beyefendi. Kuran elbette hatim edilir ama hafız olmak başka hatim etmek başkadır. Ayrıca soruna gelince okadar saçma konuştunki yani sanki dünyada her yaşadığın olay Kuranda geçiyor mu? Cinlerde insanlar gibi kul olmak için yaratılmış varlıklardır tıpkı bizim duygularımız nasılsa onlarda öyledir. Hurafe asıl sizin gibilere deniliyor bilip bilmeden atıp tutan.
Cevap
24Cevap
Böyle şeylere inanmayın o dediğin varlıklar hiç bir şekilde dünya boyutuna geçemez insanlarla iletişim kuramaz saçma hurafe şeyler bunları gördüm diyenler nedense psikolojisi bozuk köy ve beldelerde yaşayan insanlar... Var olabilir fakat insanlarla iletişim içinde olmaları saçma...
ya başına gelirse
İnanmadığım için gelmez çevremdede hiç başına böyle olay gelen yok hep cahil kesim gördüğünü idda ediyor...
https://www.youtube.com/watch?v=B89cdhA86ak bunu izler misin? ve çevremde şahit olduklarım.
Can, Cem, Ece, Ali, İsa normal insan bunlarda bak üç harfli
https://replygif.net/i/221.gif
7 milyar insanoğlu bitti 7 milyar birinci ihtimali buldunuz...
Biri bunlara inananları psikiyatriye toplamalı. Başka akıl içeren konu yok mu?
Sen inanmayarak Allahı ve ayetlerini inkar etmiş oluyorsun şu an farkındamısın? gerçi hayatında kuranı açıp bakmışlığın yoktur senin kurandaki cin suresinide duymamışındır.
Aynı fikirdeyiz başkan.
@wanhelsing1 önyargılısın , ben Kuranı hatmeden , 3 dilde okuyup anlayan ve birbirine de çevirebilen bir psikoloğum. Ruh uzmanlığının olmazsa olmazlarından biri de din ve inanç olgusunun doğruları ile din bezirganlarının normal insan üzerinde kurdukları hakimiyet ve araçlarını ayırabilmek ve kişiye hem mantık hem hak yol ile yardım edebilmektir. Okumadığımı iddia ettiğin Kuran'da
Rahman 33 der ki: Ey cin ve insan toplulukları! Göklerin ve yerin uçlarından bucaklarından geçip gitmeye gücünüz yeterse geçip gidin. Büyük bir güç olmadıkça geçip gidemezsiniz.
O büyük gücün bir tırnağı herhangi bir insana verilmiş olabilir mi de , evlendi boşandı geldi gitti musallat etti oldu kovdu olsun? Kesin olarak alemler birbirine ayrılmış ve geçiş yasaklanmışken , mülteci cinler kaçak geçiş mi yapacak? Cinlere inanmadığımı nerede okudun bilmiyorum ama, cinlere hakim olduğunu ya da korktuğunu söyleyenleri etrafta çok görüyoruz. Sebebi de cin kafalı iki ayaklılar...
Sende az değilsin burdan müşteri topluyon :D :D
@Aciyagülümsemek , sen de önyargılısın , burada mod olduğum için , mesleksel anlamda bana gelen başvuruların tamamını , kaynak olarak kullanmak olacağı ve etik düşmeyeceği için reddettiğimi de bilmiyorsun ; ama bilen biliyor.
Neyse psikolog kardes sen öyle zannetmeye devam et benimkisi sadece bir şakadan ibaretti. Görüyorum ki sende bu şakayı algilayacak pozitif bir kişilik yok o halde konuşmanın da anlamı yok iyi günler.
@Aciyagülümsemek , bazı şeylerin şakası bazıları için olmaz , pozitif kişilik ayrı konu ; duruş ayrı konudur
Benim halaminkızına olmuşlardı evliydi kız bir süre kocasından soğudu çocuklarını istemez oldu hep uğraşiyolarda kız sinirden kaşlariyla oynaya oynaya yolmustu hep yani sıkıntılı bir durum sonra bizim şeyhlerimiz falan Muska yaptılar zamanla iyileşti
geçmiş olsun Rabbim kimsenin başına getirmesin
Saçmalamayın ya, saydıklarının hiçbiri olmaz, kısmet kapamak kıskanıp üzmek gibi süper güçleride yoktur emin ol. Sadece onlar bizi görebiliyor biz onları göremiyoruz, bu durum yaşamdan sonraki dünyada tam tersi olacak, bu kadar
ama onların da büyük yapanları ve bizim büyü yapanlarimiz görebiliyormus
insanlarla birlikte olabilirler, kıskanırlar ve hayatına baskasının girmesini istemezler, rüya yoluyla senle iletişime geçer bildiklerim bu kadar
yani mesela ben bir çocuğa asiksak çocuk mu benden uzak durur?
yok kız sevdiğim çocuk falan yok bir örnek verdim :D
hahaha ama varmış :)
neden cinler demiyonki duvardan geçebilen bir varlık senin ne demek istedigini anlamıyorlarmı sanıyorsun onların adı 3 harfli degil cin bak öyle dersen kızarlar karışmam
ciddi misiniz
her şeyi yapabilirler. karşı cinsi, bildiğin yasak ederler. öyle manyak aşık oluyor bunlar :)
oha
Demek ondan yalnızız.
Rüyalarında evet edebilirler yatmadanönce 3 defa ayetel kürsi okursan yaklaşamazlar duayıda abdestli bir şekilde okumani tavsiye ederim :)
peki Allah razı olsun :)
cinler insana aşık olmaz bunlar hurafedir gerzek aldatmacasıdır.
nerden biliyorsunuz
Cin diye bir şey yok. Rahat ol. İlla korkacaksan insanlardan kork. Öyle bir şey görüyorsan Ey Türk kızı ilk hedefin psikiyatri polikliniği ileri.
Aynen
@crygirl
bırakmazlar yasamak ıstedıklerını zorla yaşatırlar !!!
hadi ya
Banada 3 harfli biri mi aşık yoksa. Şu aşk şeyini beceremiyorum birtürlüde
ben de ya
Musallat ı izlemişsin galiba ;))
Bu kainatın 1 Sahibi var... her mahluk istediğini yapamaz
izlemedim
hepsini yaparlar yalnız tecavüz değil sen isteyerek birlikte oluyorsun onunla
ya tecavüz etmişlerse
Ya manyak mısın böyle şeyler paylaşmayın korkuyoruz ya
ben yaşadım
Rahat olun yok öyle şeyler.
O zaman niye eksiliyorsunuz zalımın oğulları
Korkma Allah'a sığın Ayetel kürsi oku gece yatmadan Allah yardımcın olsun
Mübarek Cuma Günü Yazdığına Bakar mısın? Onlara İnanıyorsun Belli İnan Varlar Fakat Onları Araştırmışsın da Yazdıklarına Bakılırsa? Peki ALLAH'A İnanıyor musun? Emirlerine? Kuran-ı Kerim'e? Sen Yoldan Çıkmışsın..
önyargılı davranıyorsun
- Veren L*vuk Kim Acaba :D
Ön Yargılı Değilim Bunları İfade Etmen Bile Senin Yoldan Çıktığını Gösterir..
benim hangi yolda olduğuma sen karar veremezsin
üç harfliler derken?
CAN , CEM , İSA gibi vatandaşlarmı :D
:D D
Kızlıgını bile bozar :D
vallah mı
dalga geçme zalımn oğlu
Cahilcen güzelmiş tatlım.
kafan güzelmiş nerden aldın :)
Neyi da
Doğrudur kısmetin kapanır
kapaninca kimse bakmıyor mu
İki tarafta istesede bir türlü kavuşamıyorlar
hangi iki taraf
Yaw kız ve erkek kavuşmak istesede cinler yüzünden kavuşamıyorlar
Benimle 9 10 harfli olur musun :S:S? der.
Anlamadım
www.youtube.com/channel/UCdyzY2uXG5hkEbVEcssjSMw bak bu sayfa da hepsi var , aşık bir cin'i de izlemiştim, çok faydası olabilir
korkudan izleyemedim
Senin problemin nedir peki?
yok gerçek mi meraktan sordum
Gerçek maalesef, fazla düşünme oralı olma unut gitsin bu hikaye burada bitsin , bende bir ara izleyip duruyordum
sevişir
herşey beklenir
Çarpar :D
musallat olurrr
aşkını kalbine gömer
Nasıl yani
En İyi Cevaplar