seviyorum diyo ve seven addam dokunmaya cesaret eder dedii aklım karıştıı?
Cevabın nedir?
Bak kardeşim herkezde bir görüş vardır seven adam ellemez kıyamaz o onun namusudur felan. bana göre boş çünkü ilk olarak lafım 17 16 yaşındakilere degil 19 20 yaşlarındakine her insanin ihtiyaçları vardır kadınlarında erkeklerinde ama sevgi aşk şöle bişedir sen birini seversin oda seni sever baya bir çıkdıkdan sonra dedigin gibi bir olay oluyosa bunun 2 sebebi vardır ya cidden sana aşırı baglanmıştır senden çekinmiyodur ki böyle oldu diyede ellemeyi abartıcak degil dokunup çekicek sonrasından utanır zaden yüzü kızarır kendimden biliyorum ya da 2 ci olarak seni düşürmek ister niyetini iyi anla seven erkek sevdiginin yanında kızarır hareketlerini iyi takip et sende anlarsın
00 Yorumla
+1 yılhiç bir zman ellemez kardeşim taki helali olana kadar baka burdaki bir çok kız vereyim vermiyeyim onunla olayım olmuyayım bunlar aklını zeytin peynirle yemişler... bu ne aşktır nede sevgi adı üstünde zina adam seviyorsa anlından öper ötyesi yalan dolan çok kıza da acıyorum ... vereyim vermiyeyim ellesin mi ellemesin mi
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılYa seven insan dokunur, hisseder. Sevişmek denen bir olgu var. Sevişmek sevmekten gelir. Şimdi şöyle sen sevdiğin adama sarılmak istemez misin? İstersin. Ya da öpmek koklamak istemez misin? İstersin. Seni arzulasın istemez misin? İstersin. Sen onun sevgilisisin. Mutlaka aranızda ellemek dokunmak gibi şeyler olacak. Bunlar hep sevmekten. Aşırıya da kaçmamak gerek tabii ki. O konuda katılırım.
55 Yorumla
Soran+1 yılseni ortada bırakmam evleniriz falan dedii ve arkadan ya da önden istedii ben cevap vermedim sende ne demem lazım?
- +1 yıl
Ben o kadarini yapmam. Gercekten beni seviyosa zaten bana saygi duyar ve beni bekler :D
- +1 yıl
Teşekkürler :))
- +1 yıl
Eig :)) tesekkurleer :)
Elleme derken..
Sevenler elele tutuşmak sarılmak öpmek ister tabi bu aşk ve sevgiden gelir ama ilerisi zamanı gelince olmalıdır bence..10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
42Cevap
hep sevmediğimiz kadınları elledik zaten.. fahişelerin bedenlerinde öğrendik yalnızlığı.. asıl insan sevdiği kişiyle sevişmek.. dokunmak senin tabirinle ellemek ister bence normal olanı budur başkasının düşüncesi beni bağlamaz..
30 Yorumla
+1 yılah bacım ahh sız akıllanmazsınız ulan cocuk nıyetını bellı etmıs acık acık. tabı senı ortada bırakmam der baska turlu kandıramaz zaten ınanma kardes gozunuzu acın artık
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılinsan sevdiğini daha fazla arzular. niye dokunmasın yav kardeş gibi görmüyor ya
32 Yorumla
Soran+1 yıldedi kii sevgim artar dedii
- +1 yıl
bu bununla şartlanmaz. sevgi artabilir de azalabilir de bunlar farklı durumlar bu kestirme bir önkoşul olmuş sanırım.. bilemiyorum gül her insan farklıdır :)
Elin kızını elleyeceğine, sevdiği kızı ellesin. Dokunmadan görmeden birde aşk mı olur.
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. Sevmek ile cinselliği iç içe sokup içine ediyorsunuz :) ayrı ayrı olaylardır bunlar. Dua et ellemiş sadece ya da ellemek istemiş ;d
20 Yorumlane yapsın sevmediğine mi ellesin :) başkasına ellese aldattı olur sana ellese seviyomu olur :) offf kadınlar offff :) cok enteresan varlıklarsınız :D
10 YorumlaBenim olsa elini tutmaya kiyamam l*n ne ellemesi. Saril yanina yat kokusu bile yeter..
30 Yorumlasevmek dokunmak demek değildir, bişey bilen bir adam değilmiş niyeti başka...
umumihaneye giden adam seviyo o zaman ne alaka10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Seven adam hiçbir cinsel birşey geçirmez aklından kendimden bilirim arada saçını okşar bunu ama fazlasını yapmaz aslaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kızmasam benim sevgilim elimi bile tutmaz. ahiretimi yakmak istemiyormuş.
52 YorumlaElinden tutup lunapark'a götürecek değildi, kız kardeşi değil sevdiceği.. Gayet tabi avuçlayacak, yarasın..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Kocana da dersin bunu dhahshsjha mantığın bittiği yerdesiniz vallahi ay.
20 Yorumla
+1 yılSeven adam dokunmaya kıyamaz ya. Yani içinde bir istek oluşur tabiide öylede lök diye mıncıklamaz herhalde.
20 YorumlaSevdiğini ellemez ona bakmaya kıyamaz ama sevgilisini eller, öper, okşar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım seven adam ellemeyecek olsa evliler nasıl yaşar? evlenmeden durum ne olur bişey diyemiyorum ama o zaman kocam beni hiç sevmiyo yani..
10 Yorumlaeee tabi ki seven adam bunu yapmassa korkacksn asıl
00 YorumlaBence ellemesine gerek yok üfleyerekde sevişebilirsiniz siz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKapsamlı bir kullanma klavuzu hazırlayacapım siz ergenlere.. İyi satar kitap👍
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir insana aşkın ve sevgin ne kadar çok olursa onu dokunma isteğin o kadar artar. 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılçlok istiyo ve arkadan ya da önden de istedii
Cevap sahibi+1 yılAbartmış. İstemiyosan yapma. Seven bir erkek sevdiği kadını zorlamaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini obje gibi hissetmek istiyorsan buyur eller. ..
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılellet*
+1 yılSeven adam ayağına malı götürme peşinde vay adi uyanık ol :S
10 Yorumla
+1 yılellemesse
gider kızın ailesi kızı kandırır
ellemeyen çoçukta3ün birini alır00 Yorumla
+1 yılBunlar cok tuhaf sorulan arkadaşlar ya :) içinizde yaşayın ya da birine inan ıp inanmamak size kalmış. Ama yapmazmseven adam Sapık, amşeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDokunmak öpmek ister ama ilişkiye girmek istese bile girmez kendine karşı koyar
00 Yorumla gercekten seven adam sevdıgı kız ıle ılgılı ole seyler gecırmez aklından
00 YorumlaYani şöyle çok seviyor ise yine dokunmak ister ama dokunuslar önemli ona dikkat etmen lazım sadece..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenene kadar asla ellemem. sonrası show must go on :D
10 Yorumla
+1 yılEller neden ellemesin ama seven ile sevmeyenin eklentisi farklı olur tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnanla baban seni yaparken birbirlerini sevmiyorlar mıydı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılseven adam sevdiğini ellemiyorsa sokakta geçen kızmı ellicek kimi ellemesi gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkşamak istemesi normal. Göğüslerine eller de adam kendine gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSu muhabbeti anlamıyorum, sevdiğine dokunmasın kime dokunsun arkadaş?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı. istemez evliliği bekler.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten seven kişi sevdiği kişinin elini tutarken utanır
00 YorumlaEllemek nedir ya sapık gibi. Dokunmak de bari
10 Yorumla
+1 yılseven adam dokunmaz...
33 Yorumla- +1 yıl
eller ama dokunmaz
Soran+1 yılyine aynıı ellemek ya da dokunmak aynıı
- +1 yıl
yüzünü eller saçını eller, gögüslerini kalçalrını değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılseven adamın pipisi yok mu? o pipinin canı yok mu?
00 Yorumla
+1 yılalakası yok insan sevdigi ile yapar zaten.
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl soru hahahaha :D
00 Yorumla
+1 yılhelali olduktan sonra evet :D
10 Yorumla
+1 yılEllemek isterde yatağa atmaz yani :dsad
00 Yorumla
+1 yılnasıl sevdiğine bağlı
00 Yorumla
+1 yılkafasızlık boyle dusunmenız bence
20 Yorumla
+1 yılsoruya gel. ellemek?
10 Yorumladokunmadan sevilmezki
00 Yorumla
+1 yılTabikide :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuvarda potresini dahi çıkartır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sahsen oyle bısey dusunmem sevdıgıme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıleder tabikide
00 Yorumla
+1 yılSanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılİstemez
00 YorumlaEllemek ister
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEller :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılellemesse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi