Hatırlamam imkansız. Bir türlü beceremiyorum. Bazen not alıyorum. Not aldığım yeride unutuyorum sonra. Sorduğu zamanda onun hatırlamayacağını bildiğim bir şey soruyorum. Ilk tanıştığımızda gittiğimiz filmin seansı neydi gibi :)
Benim bildiğimi düşünüp cevap vermiyor. Sonrada konuyu kapatıyoruz. :D11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBiz erkekler için en önemli tarih, kızın ne zaman adet olduğudur, kaç gün sürdüğüdür..
Odunuz azizim, bizden fazlasını beklemeyin..
Fazlasını bulduğunuz kişi ile de evlenin =(/11 Yorumla
Bence takntlsn çok ciddiyim manyakmsnz ya yok cikms tarihi yok sevgililer günü tarihi erkek olsam bende hatrlamam birşey beklerse benden hoş kizken de hatrlamam önemsiz şeyler
13 Yorumla
Sorunlari cidden cok fazla adamlr calisio para akntsi yasiolr bir yandanda bizi mutlu etmek istiolr cddn cok zOr o kadrda olur
24 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Tarihleri asla unutmam bu sadece kız arkadaşım için geçerli olan bir şey değildir. Normal bir arkadaşımla geçirdiğimiz değişik, enterasan veya aşırı komik günlerin bile hatırlarım.
24 Yorumla
+1 yılIlk tanismamiz 4 Mart saat 17:05
Cikmaya basladigimiz ik gun 9 Nisan saat 17:10
Ilk opustugumuz tarih 10 Nisan saat 17:55
Ilk sinemaya gittigimiz tarih 18 Haziran saat 13:00-15:00 salon no:333 Yorumla- +1 yıl
Eveeet anladigim kadariyla sevgilim bir kez daha cok sansli :D
Senin icinde uzgunum ama kirildigini bildir ona sakin kizma uygun bir dille anlat
Çünkü erkeklerin belli bir planı yoktur 1 dakika sonrasını dusunerek yasarlar ve unuturlar bkz:ben :D , kadınlar masallah 40 yIl sonrasına kadar herseyi ince eleyip sık dokurlar ondan:D
13 YorumlaFakirliğin gözü kör olsun... & Yakıştıramaz hiç bir hediyeyi sevdiğine... & Değer verince kaybedeceğini zanneder... & O kadar çok sever ki her gün özeldir ona.
112 Yorumla
+1 yılE. sevgilim - askım biz ne zaman tanıstık seninle
Ben - (ic ses) ne zaman l*n nasılsa oda bilmiyordur sallayım bir gün
BeN - Hatırlamıyorum askım
E. sevgilim - bende hatırlamıyorum
Ben - ohh (icses ) :)27 Yorumla- +1 yıl
normal ülkücüm sem dert edicek yer arıyorsun bendeki yeni gelismeleri gördün mü :D
- +1 yıl
Bu kadar zeki oldugunu bılmıyordum onun kafamı blenderla karıstırıyor resmen
- +1 yıl
Hay ondaki gururun ben diyicem olmucak sımdı burada olucak mu ülkü :D
+1 yılbenim için önemli olan rakamlar değil duygulardır onu hatırlamak ya da hediye almak için tarih bahanelerinin dışına çıkılmalı eğer bunlardan bağımsız sana süprizler yapmak içinden geliyorsa hemen evlen
29 Yorumla- +1 yıl
sana hak ettiğin değeri veriyor mu?
- +1 yıl
o zaman salla gitsin niye uğraşacaksın ki erkek kıtlığı mı var fena değilsin bulursun birisini
- +1 yıl
Ama siz kızlar nerde sizi üzen değer vermeyen biri var mal gibi gidip onu seviyordunuz değil mi unuttum pardon :D
- +1 yıl
Sanmaya devam et sen o da kullansin seni :)
Ben de unuturum öyle günleri ya. Ne gerek var zaten yok 1. Hafta 1. Ay kutlamalarına.. Sadece doğum günümü unutursa kırılırım.
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Valla benim için hergün değerlidir her sabah uyandığım an ilk ona mesaj atardım..
Hergün yeniden doğardım ona..
Önemli günler hatırlardım ama sevince hergün önemli oluyor bir gübe değil genele bakmak gerek..
Doğum günü yıldönümü gibi günler hediye günü felan olmuş bence hesiye normal günlerde yapılır.. Özel günde ise gönülden geçenler yazılır söylenir.. Ruha hitab önemli.. Gerisi boş..13 Yorumla
+1 yılBizde tam tersi yaa sürekli hatırlatıyo ben unutuyorum :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ama sevgilim alınganlık ediyo arada :)) bizde biraz durumlar ters yaa :D
unutmuyorum ben
güzel söz söylemem kutlarım ama hediye alırım mutlaka ilk sevgilimin doğum günü bile aklımda şu an :D:D111 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğinle gecirdiğin hergün özel gün erkekte bunu düşünür yani ben öyle düşünüyorum o yüzden belli tarih tutmadım aklımda hiç.. Bence sizde biraz anlayışlı olun eğer cok bu konuda hassassan erkeğin doğum gününde başlayın ilişkiye :)))
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPacalarımdan mantık dökülüyo biri beni öldürsün :)))
Cevap sahibi+1 yılO tarih hatırlanmak istenir mi ya askerlik kötü :)) aslında bir erkeğin doğum tarihi gercekten onu seven birini bulduğu gün değiştirilmeli bak nasıl hatırlıyolar o zaman hem bir kıza bunu hissettirmek cok güzel düşünsene, sen soruyosun canım doğum günün ne zaman tanıştığınız tarihi söylüyo offf :))) romantiklik dökülüyo şimdide bnden
+1 yılBu tarihler değer verdiğimin değer verdiği şeylerden olduğu için ben de değer veririm ve unutmam
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bunlar biliyomusunuz evlilik günü tanışma günü yabancıların uydurgu bir kültür ne yani bişeyleri hatırlamak illaki şartmı
17 YorumlaSana göre önemli olan, erkeklere göre önemsiz olduğundan..
16 Yorumla
+1 yılÇünkü bize göre geçmiş geçmiştir önemli olan zaman sevdiğimizle olduğumuz şuandır :)
14 Yorumla- +1 yıl
bir şey anlamadım yorumdan
- +1 yıl
Tamam ilerde sevgilim olduğu zaman kullanmak üzere aklımın bir köşesine yazdım bunu :D
İlişkinin 3. ayını hatırlamadı diye mi bu tripler hahah
Tamam yıldönümü, sevgililer günü gibi şeyleri unutmayız, sevgilimizi de arar ilgisiz bırakmayız ama yok 1. ayı, 3. ayı falan yapmayın gözüm :/11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılTürkler odunmuş :) ben hatırlamasını isterdim hatırlardı zaten
11 Yorumla
+1 yılben daha kendi doğum günümü unutuyorum oda unutsunki sonra neden unuttun kavgası yaşamayalım :)
12 Yorumla- +1 yıl
:)) öyle öyle hem o hem ben hediye masraflarından kurtulmuş oluyoruz
+1 yılHiç bir zaman unutmam abi, karşında ki insan senin için önemliyse takvime bakar bakmaz hatırlarsın.
11 Yorumla
+1 yılSizinde işiniz gücünüz yok herhalde bunları ezbere mi tuyorsunuz.
Doğum gününü önemli gerisi hikaye...11 Yorumla
+1 yılgenel olarak kadınlar, dağıttığımız hayatımızı arkamızdan toparladıkları için sorumluluk almak yerine daha rahat yaşamayı isteriz. bu olayın getirisi de böyle özel günleri unutmamız oluyor.
18 Yorumla- +1 yıl
hayır ya kesinlikle öyle düşünme. unuttuğu, bu güzel günleri önemsemediği anlamına gelmiyor.
- +1 yıl
hep mi unutuyor
- +1 yıl
o zaman odunluk kanına işlemiş :D gülü seven dikenine katlanırmış:D
- +1 yıl
hahah marangoza götürsende olur aslında
+1 yılErkekler genelde tarihe , güne vs. Dikkat etmezler. Daha çok ilişkinin durumuyla ilgileniirler. Kadinlar en ufak ayrıntısına kadar ilgilenirler ve detaycıdırlar
10 Yorumla
+1 yılçünkü tarihler gereksiz ayrıntılardır neden bu kadar basitsiniz ya saçma şeylere takılıp durmayın
13 Yorumla- +1 yıl
basit ve gereksiz bir derinlik
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle diyeyim, eski sevgilim ay dönümümüzü unutmuştu ve ben kutlamıştı. Sonrasında da ayrıldım zaten. :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ben nerelereee gideeem ahhh nereleeeeree gideeem :D:D:D
+1 yılHatırlasın iki güzel söz söylesin falan palavra biliyorsun demi ;)) bir ilişkiyi ayakta tutmak için böyle teferruatlara gerek yok.
14 Yorumla- +1 yıl
Bence bir hak söz konusu değil ;)
- +1 yıl
Huyum kurusun ;)
+1 yılÖnemli günleri hatırlamak=sana verilen degerle doğru orantılıdır benim için yıl dönümü, doğum günü, ilk başlangıç tarihi onemli bence
10 Yorumla
+1 yılErkek beyni odaklanamıyo ve unutkanlar. Kadınlar ise detaycı oldugu için her seyi her an hatıırlıyorlar :)
10 Yorumla
+1 yılBen hala hepsini hatırlıyorum, çok sevince öyle oluyor.
18 Yorumla- +1 yıl
Mutlu ol :)
- +1 yıl
Bak sonuçta gülüyorsun, mutlusun yani, gemiş bitmiş :D Mutlu ol yinede arkidiş :D
- +1 yıl
"Tabi unutmayan, sürprizler yapan mikimmil her eve lazım erkekler de var, yok değil ama az be ya :/" bu arada bizden çok az var söyliyim :D Herkes bizim gib değil :D
- +1 yıl
Ben salona kaçtım :D Tchüzz :D
+1 yılBen nedense hiç unutmam. hoşuma gıdıyor aslında özel bir günde ona süprizler hazırlamak :)
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim hanımefendi :)
+1 yılBen unutmam cep telde ajandaya not ederim hatırlatır uyanık olmak lazım :))
11 Yorumlasiz bu tarihleri nasıl bukadar şaşmadan hatırlarsınız?
17 Yorumla
+1 yılSüpriz yapan mikimmil erkeklerden olduğum için problem yok :D
16 Yorumla- +1 yıl
Ama yalnızız onu napcaz :D
- +1 yıl
Değer verenlerin hep yalnız olduğu bir zamanda tarihi hatırlamayanlara kızmakta saçma olur :)
- +1 yıl
Değer vermiyorsa uğraşmayacaksın :) kusura bakmasın istediğin ilgi ufak şeylerle mutlu olmak onuda beceremiyorsa yanında ne işi var :)
Erkeklerin genelde bayanlar ön belleklerini sildikleri icin erkekler unutmuş oluyor. :)
10 Yorumlacanım sen sevgilin üzerinde güzel bir otorite kuramamıssın :) valla bende yiyorsa unut ilk seviştiğimiz tarih tanıstıgımız tarih doğumgünü anasının babsının dogum gunü valla biz erkklerin işi çok zor :(
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar neden buturseylere takılır d. G. tanısma g. Evlilik g. Sevg. G. Vs
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben hiç unutmadım tanışma olsun doğum günü olsun hepsini hatırladım sonuç:Terk edildim. yani işe yaramıyor
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani onu kasttetim o kadar tarih önemli değil.
O önemli tarihlerin tekerrür etmesini sağlamak için daha önemli işleri var da o yüzden :)
16 YorumlaGenelleme yapmamak gerekir, önemsemeyen erkeklerde olur bu durum
11 Yorumla
+1 yılHer b k da hatırlanmaz ki. Kızlar böyle her saçma tarihi niye hatırlıyor ki.
18 Yorumla- +1 yıl
Ilk tanıştığın günü hatırlamanın nasıl bir önemi var. Bence insanlar hayatlarındaki boşlukları bu şekilde telafi etme niyetindeler.
- +1 yıl
İlişkinin 374. Günü de önemli bence. :)
- +1 yıl
Küçük bir jest yaparım ben o ayrı :)
- +1 yıl
Bende selpak var veriyim mi :) suyu çok iyi çekiyor :)
+1 yılNe zaman unutmaya başladıysam o zaman yarandım belkide ondandır
10 Yorumladikkate aldığımız şeyler farklı çünki. siz onları dikkate alıyosunuz biz başka şeyleri.
10 Yorumla
+1 yılEvli erkekler unutur genelde.. Oda evlidir evimi nas gecindircem die kafasinda busru seyvardir.. Onun icn ole ufak ama nuyuk seyler akla gelmez..
10 Yorumlakafalarını binbir türlü boş şeylerle doldurduğunuz ve nalet olsunki her reg oldugunuz zaman şartellerini attırdığınzı için unutuyor :)
10 Yorumla
+1 yılKızzz sen ne geziyon buralarda. Anaaaaa :))))))
23 Yorumla- +1 yıl
Ben buranın demirbaşıyım be. Sen yokken biz vardık ne haber :)
Ulan şimdi benim hayatıma 20 den fazla kız girdi çıktı hepsini ezberlesem aliye ahmet veliye mehmet derim
10 YorumlaKızı etkilemek kandırmak için zorlanmamak için. Aşkım hatırlıyor musun geçen sene bugün. ... v. s peşinden öpüşme sahnesi. :)
10 Yorumla
+1 yılgereksiz işlerde olsa hafızam kuvvetlidir unutmam genel olaarak kolay kolay tarihleri
10 Yorumlayav erkegin başında o kadar sıkıntı var tarih mi tutcak bu kadar ufak ayrıntıya kadınlar neden takılı kalır
02 Yorumla
+1 yılBen doğum günümü 16 yaşında tutturmuşuö kız bana diyo ki sikko tarihleri not al
01 Yorumla
+1 yılO kadar çok ki o önemli tarihler hangi birini hatırlasın ki :))
10 Yorumlaçünkü erkekler mantıklı yaratıklardır.
112 YorumlaBiz unutuyosak siz hatırlayın her b*mi bizden bekliyosunuz :))
04 YorumlaHerkes unutmaz genelleme yapman yanlış (:
12 Yorumla
+1 yılÖyle tarihler mi oluyormus?
16 Yorumla- +1 yıl
Bunlar kapitalizmin para kaldirmak icin uydurdugu seyler desem bana odun dersin o geyige hic gormiyorum :)
Muhim olan seyler daha farklidir. mutemadiyen olan sevgidir muhim olan. - +1 yıl
Hmm aslinda bu kadarsa hakli serzenistesin dogru bilmeli
- +1 yıl
:) ah be senin gibi bir kizi bulsam kacirmam
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeynin solundan dolayi
12 Yorumla- +1 yıl
Tanır tanır :D
Daha onemli dertlerimiz var.
17 Yorumla- +1 yıl
Bak ben tutuyorum
Bizim için her an önemli :p
12 YorumlaÜlkü bunu sana yapan salaktır #D
13 Yorumla
+1 yılHer erkek unutmaz ama
11 Yorumla
+1 yılişimize gelmiyorr :))