Ben milliyetçi bir kız olarak yetiştim evimizin her köşesinde türk bayrağı asılıdır aynı şekilde nişanlımda kendi kültürüne çok bağlıdır o diyarbakırlı bizse adanalıyız aileler tanışmadan önce nişanlımla hep kendi aramızda konuşurduk o bana derdiki benim ailem seni çok sever emin ol annem gelini diye başında taşır derdi seni bende hep ona benim ailemin onu istemeyebileceğini anlatırdım ne zaman onu ailemle tanıştırdım bizimkiler bayıldı hele babam dediki tam bana layık bir damat annem yerlere göklere sığdıramadı aferin kızım belki bir türk getirseydin bu kadar saygılı olmazdı dedi çok mutlu olduk en büyük sorundan kurtulduğumuzu sanarken asıl ben onun ailesiyle tanışınca herşey tersine döndü evlerine yemeğe gittim yemekten sonra masayı toplamaya yardımcı oldum annesi beni mutfakta sıkıştırdı, bak kızım iyisin hoşsunda bizim aileye yakışmazsın biz kürt gelin istiyoruz ben oğluma bacımın kızını alıcam boşuna gönlünü kaptırma dedi ve oğluma söyleme sakın dedi ben umursamadım bunları devam ettik görüşmeye sonra evlenmeye karar verdik isteme günü ayarladık ailem haber gönderdi hafta sonu buyrun gelin hem yakından tanımış oluruz sizleri dedi gelmediler çok bekledik annem birsürü hazırlık yaptı haberde vermediler sevgilim o zaman çıktı geldi bizi kırmadı sonra bizimkiler onları aradı tekrar geçen bekledik gelmediniz buyrun gelin yemeğe dediler geldiler ama bizi rezil ettiler babası babama biz sizin kızınızı istemiyoruz bunlar kendi kendine bir karar almış biz karşıyız buraya bunları söylemek için geldik dedi.
Öyle böyle derken biz ayrılmadık ve zorda olsa nişanlandık, nişanı erkek tarafı yaptı bizde böyle dediler saygı duyduk aslında nişan kız tarafına aittir ama neyse bide orkestra ayarlamış babası nişan boyunca kürtçe çaldı kameradan izledik nişanı hep erkek tarafını kayda almışlar:( yine sustuk biz sonra kayınvalidemin misafileri gelecekmiş beni çağırdı hepsi akraba bütün gün kürtçe konuştular tek kelime anlamadım şimdi biz ne yapalım
Öyle böyle derken biz ayrılmadık ve zorda olsa nişanlandık, nişanı erkek tarafı yaptı bizde böyle dediler saygı duyduk aslında nişan kız tarafına aittir ama neyse bide orkestra ayarlamış babası nişan boyunca kürtçe çaldı kameradan izledik nişanı hep erkek tarafını kayda almışlar:( yine sustuk biz sonra kayınvalidemin misafileri gelecekmiş beni çağırdı hepsi akraba bütün gün kürtçe konuştular tek kelime anlamadım şimdi biz ne yapalım
Güncellemeler
+1 yıl
Görümcemde dediki siz evlenince hep böyle olacak mal gibi kalırsın ortada aklın varsa abimden elini çek istemiyoruz seni anlasana dedi allah aşkına yardım edin ne yapalım bu durumda:(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer