Kocamı en yakın arkadaşıyla aldattım hala aldatıyorum ama suphelenmesini istemiyorum ne yapıcam?

Kocamı yaklaşık 1 aydır en yakın arkadaşıyla aldatıyorum arkadaşıyla aramızda hem duygusal hemde diğer türlü bir bağ var. Kocamı sevmiyorum fakat o beni sevdiği için inanmak istiyor gibi. Aldattığımı biliyor ama en yakın arkadaşıyla olduğunu bilmiyor. 1 hafta önce öğrendi sigara ve alkol alıyo sürekli biz sevgiliyken madde kullanıyodu tekrar başladı galiba. Ben onu bırakıp düzenimi bozmak istemiyorum 5 aylık bir oğlum var çünkü. Ama bir yandan da bundan sonra aldatmıycağıma inansın bende rahat takılayım istiyorum çok yalvardim oda seni çok seviyorum ama bidaha yapmiycagini bilemem felan dedi sadece opustum sanıyor. Inandirdim ama tetikte olduğu belli emin olmasını istiyorum ne söylersem veya yaparsam emin olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya 1 2 kişi dışında kimse gerçek cevabı vermedi anladık yanlış ama şimdi gerçek cevabı verseniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumları şikayet eden ben değilim haberiniz olsun kim yapıyo bende bilmiyorum cidden
Kocamı en yakın arkadaşıyla aldattım hala aldatıyorum ama suphelenmesini istemiyorum ne yapıcam?