- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılo en iyi cevaptaki arkadaşı da seni de Alla ıslah etsin. bu nereye kadar böyle olacak ki. tam sevmen gerekmez ama aldatman da gerekmez. madem sevmiyordun baştan deseydin boşamnsaydın.. çocuk olana kadar aklın nerdeydi be kadın. ve boşan, tek boşanan çift siz değilsiniz sonuçta. boşan ; çocuk annesi, babasını herkesle aldatan bir or*** olarak tanıyacağına , boşanıp sevdiği bir adamla evlenen üvey babalı bir çocuk olsun. boşan seviyorsan kimi onunla evlen. ama yok "ben aldatmayı seviyorum kanımda şerefsizlik var hem adamı aldatayım bunu farketmesin parasını yiyeyim zinaları işleyeyim hem bu dünyada hem ahirette şerefsiz bir insan olayım kanımda bu var" diyorsan bu senin bileceğin iş. tek diyebileceğim Allah akıl fikir versin , Allah ıslah etsin... biraz empati kur be kadın empati kur. yaa o adam sana aynısını yapsaydı haa hoşuna gider miydi... insanlar birbirini sevmiyorsa boşansın arkadaş , aldatmak nedir yahu !!! ...
12 Yorumla
Soran+1 yılUsenmedinmi yazarken
- +1 yıl
sen aldatmaya üşenmemişsin ve üstüne üstlük bu kadar şerefsiz olmaya üşenmemişsin ben niye üşeneyim güzelim ;) dimi?
En İyi Cevaplar
+1 yılsen bence kocamı çaktırmadan daha nasıl aldatırıma kafa yoracağına bir boşanma avukatı bul boşanmaya kafa yor. böylece ne kocanın ne kendinin nede o günahsız bebeğin hayatını zindan etmemiş olursun.
16 Yorumla
Soran+1 yılZaten bebek için bosanmiyorum ya
- +1 yıl
bebek çoluk çocuk için boşanmayan nice çiftlerin yüzünden çocuklarda sevgisiz bir ortamda yetişip ailelerini örnek alıyorlar. ya da kötü bir çocukluk geçiriyorlar. bebeğin ile mutsuz bir evlilik sürdüreceğine hemde ihanet edip, boşan bebeğinin sende kalmasını sağla ki mahkeme genelde kadınından yanadır.
Soran+1 yılBilmiyorum ya kocamın durumu çok iyi bosanmassak çocuk baya iyi yetişecek
- +1 yıl
Bunlar parayi ilah bilen tipler.
Kocasinin parasini seviyor bu.
Çocuk kimin umrunda...
Soran+1 yılBak buraya atmış yorum :D
+1 yılyazını okudum , ne diyem bilemedim.. hakaret etsem eden etmiş , yanlış desem , diyen demiş , vaz geç desem yasak meyve daha lezzetli sen bunun tadını almışsın, boşan ve çocuğun velayetini babasına bırak.. diyeceğim ama diğer tarafın durumunu da düşünmek gerek.. adam da boşansa eşi çocuklarına bakabilirmi acaba.. öyle bir durum varsa ikinizde eşlerinizden boşanın ki diğer günhasız insanları daha çok bataklığa çekmeyin..
ortodoks musun?00 Yorumla
+1 yılDevam et doğru yoldasin duygularının peşinden git
810 Yorumla
Soran+1 yılYaaa nihayet :)
- +1 yıl
Duymak istediğini söylemiş zaten arkadaş, doğru olanı değil...
- +1 yıl
Aynen öyle eyvallah kardeş... Bu eksi verenler sizin de...
- +1 yıl
İstediğini yap. dönek falan değilim sana laf yaptıgmi anlardın insan olsaydın
Soran+1 yılTepki almamak için attığın taklalara hayranım çok korkaksın :) mesaj bekliyorum demeyi biliyodun
- +1 yıl
Tepki mi alacağım zeki olan insan ne demek istedgmi anlıyor... Korkak kim gizliden belli
Soran+1 yılBen korkak değilim demedim ki reddeden sensin mesaj bekleyen de sensin
Soran+1 yılAmacın belli senin benden farklı değil yazık:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayatin tadını çıkar yasamana bak seks yapmaya bak milletin sana tapkisini kafana takma sen buya bas vurmuş sun kimse ceviremez seni sen dikkat et yakanmammaya eşini inandirmak için sende. Ne isterse yap bu seks de olsa yap onun güvenini kazan birde buluşmaya sik gitme dikkat çekmemek için
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın sagol :)
Cevap sahibi+1 yılCevap iyi gelmedi galiba sana
- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılsen ayrı bir vakasın kocan madde kullanıyor o ayrı bir vaka... ALLAH size belki düzelirsiniz diye çocuk nasip etmiş ama çocuğun psikolojisi hayatı bozulacak sizin yüzünüzden
ilerde çocuğum neden böyle oldu sakın şikayet etme.. ben o çocuğa üzülüyorum.00 Yorumla yazık değil mi ona? kendini onun yerine koy ve düşün. Yahu yazıktır günahtır adamın sevgisini hayallerini zamanını hayatını çalıyosun. Sevmek dünyadaki en güzel... Adam sen seviyo ve sevgisiyle acı çekio, sen başkasını seviyosun ve sevginle dört köşe oluosun. aradaki fark inanılmaz...
010 Yorumla
Soran+1 yılBen ona beni sev demedim
Soran+1 yılEvet dedi çünkü oda beni seviyor
Soran+1 yılÇocuk için ayrilmiyorum
Soran+1 yılGerçek babasi o adam değil
Soran+1 yılEşimden. Aldattığım adam için dedim ondan değil diye
- +1 yıl
tamam bende onu diorum. çocuk var die kandırma kendini diorm çocuk anlamz bişiden. eşinden anlaşmalı olarak boşan diorum. çocuk var da umursuomusun? çocuk ileride büyüdüğünde ne diceksin? bu babanda buda diger baban mı? biraz gerçekçi olalım. tamam sen seviosn ne güzel ama iki kişi daha var ortada bir eşin bir çocugun hadi eşini de geç ya çocuk?=
Sen zaten bir pisliğin içindesin o kocanın yavşakk arkadaşıyla birlikte. adam cinnet geçirsinde hepinizi vursun.
l*n hepsini geçtim o 5 aylık bebe den ne istediniz de o kadar günahına girdiniz?
Vasıfsız şerefsizler.. Yuva yıkanın yuvası da olmaz.
o arkadaşı evliyse bide.24 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda evli kızı var 3 yaşında
Soran+1 yılEvet hemşireyim o da muhasebeci
Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Adam yine ogrenmesine ragmen sabirliymis ben olsaydim kitir kitir kesmistim aldatirken 5 aylik oglunu dusunmedinmi? Yaziktir birak bu isleri aldatma adami yaziktir belliki seviyo seni hala ayrilmamis inandiramazssin guven kolay kazanilan birsey değil ama ben adama uzuldum sahsen ben onun yerinde olsaydik tekrar soyluyorum silahi çeker ikinizide vururum namus baska bisey cunki
08 Yorumla
Soran+1 yılSen soruyu anlamamissin tekrar oku detayı
Soran+1 yılHayır devam ediyorum ama kocamın yapmiycagimi sanmasini istiyorum
- +1 yıl
Iste o biraz zor ama kendine dikkat et derim bir gece ansizin girtlagina cokebilir ictigi maddeler dolayisiyla kurarsa haberlerden izleriz sizi birakin bacim bu isleri boynuzlamayin birbirinizi o seninle iliski yasayan hiyar evliyken cocugunun oldugunu bildigi halde bu bku yiyosa git onunla evlen evladini da kabul etsin
Soran+1 yılOda evli 5 yaşında kızı var :S
- +1 yıl
Yuhhh bee yasak tatli gelirmis insana emin ol bu olay duyulursa ona zarar gelmez sana gelir sen bayansin sonuc olarak bence fazla ilerletmeden bitirin bunu erkek bir sekilde siyrilir ama sen dimdizlak kalirsin kocan bosarsa seni o adam seni almaz bence birakir seni çocuğunla ortalikta kalirsin gonul eglendirmedigini nerden biliyosun?
Soran+1 yılO eglendiriyosa bende eglendirmeye hazırım sanki ben çokmu ciddiyim :D
- +1 yıl
Peki su durumdan bak olaya siz sevisirken sizi birisi gordu yaydi ortaliga adin duyuldu neolucak hic masaya yatirip dusundunmu alt alta ust uste gormese bile bu millet o duruma getiripte anlatir milletin diline dusersin ama erkek siyrilir ve millet sunu der disi kopek kuyruk sallamasa erkek gitmez der emin ol sana uzun uzun aciklama yapabilirim ama simdi yorumu kirletmeue gerek yok sabaha kadar aciklauabilirim emin ol
+1 yılKocanda seni kız kardeşinle ya da o derece yakın bir akrabanla aldatıyor. Annende olabilir bu. Bu düzenin bozulmaması için sen aldatmanada ses çıkarmamış. Sen bişey söyleme o da söylemez merak etme. Böyle yaşar gidersiniz. Umarım kocan sülaleni sıradan geçirir
13 Yorumla
Soran+1 yılAnnem oldu kizkardesim yok zaten diğer tüm akrabalar almanyada
- +1 yıl
Her yorumada cevabın var maşallah. Fake'sin anlaşıldı
Soran+1 yılHahahaha ne alaka :D tam tersi olmasın :P
Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Cocugunu da al uzaklas, ne kadar saglıklı bir ilişki olabilir ki bu noktadan sonra, baba bu durumdaysa zaten cocukta cok buyuk bunalıma girer artık hot deseniz farkına varıyor o sabi. Daha duzenli bir hayat kurabileceksen ayrılın. Zaten madde bagımlılıgı varsa, işiniz çok daha zor
019 Yorumla
Soran+1 yılYoktu ama su son bir haftadır ara ara almaya başlamış gene biraktiririm daha oncede biraktirdim o sorun değil
- +1 yıl
Hiç zannetmiyorum, bırakılabilecek birşey olsa tekrar başlamazdı, sen başladığını düşünüyorsun zaten kullanıyordu senin haberin olmuyordu, bu kadar cetrefilli bir ortamda saglıklı dusunemez ki keza senin yaptıgın da buyuk cahillik, hem cocugun var hemde cocuk gibi bir kocan. zaten tutulacak bir tarafı yok olayın ya herseyi bırak kendini bu cocuklarına ada ya da ikinide bırak beraber oldugun adamla uzaklas.
Soran+1 yılBenden iyi taniyomus gibi zaten kullaniyodur diyorsun :D
Soran+1 yılMadde bagimliligini iyi biliyorum eski bagimliyim 16 da başladım 20 de bıraktım küçük bir yardım alırsan tekrar keş olmadan birakirsin ne kadar kullandiginla orantılı
Soran+1 yılBabam ben doğmadan oldu annem 8 sene önce intihar etti kocam zaten yurtta büyüdü
Soran+1 yılBen hemşireyim o muhasebeci
- +1 yıl
Mesleklerde kotu degil, gecim sıkıntınız yok o zaman, ama dedigim gibi, cocugun saglıklı bir yasam surebilmesi için senin o adamla birlikte olmayı kesmen esinle aile olmanız lazım yoksa sizden farkı olmaz cocugunuzun onunda sizin gibi madde alkol sigara kullanması sizi rahatsız etmeyecekse baska tabii.
Soran+1 yılKarar onun hayat onun hayatı
Soran+1 yılHayır oda bir sebep diyorum
Soran+1 yılDaha 5 aylık ne okula baslamasi acelesi yok
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılbir başkasıyla daha ilişkiye gir, yolun yolcusu olursun bu gidişle... Yazık... kocanın öğrenmesi önemlimi? Allah'ın bilmesi ve senin bilmen bu durumu yetmezmi? İlla bunun yanlış olduğunu anlaman için başına bir iş mi gelmesi lazım? Senin gibi kadınlara lanet olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet önemli
+1 yılGit kocanın en yakın arkadaşıyla bagını kopar kocanı sevmeye çalış yoksa ayrıl adamı salak yerıne koyma hemde günah işleme. ayrıldıktan sonra git o en yakın arkadaşıyla yani senin sevdigin adamla evlen ve dogruyu konuş kocanla boynuzlanmasıından iyidir
14 Yorumla- +1 yıl
Ak sakallı dede gibisin
- +1 yıl
batıyor sanırrım ;)
- +1 yıl
Sakallar mı :)
Soran+1 yılYa oda evli ve çocuğu var :(
+1 yılY**rgi avuclamisin ne yapsam derdindesin sonra aile duzeni bozuluyo kadina siddet diolar yazik kadinligina sen evlendiktn sonra butun akil alici asna fisneyi erkegine yapacaksin cocuguna yazik sonra cocukta buyuyunce milletin pzvnklgini yapacak biraz akil ya yazik senin gibi kadinlara ve erkeklere...
00 Yorumlakadınlığından ve özellikle anneliğinden utanmalısın.. bir de kalkmış soru soruyorsun daha nasıl profesyonel kaltakk olabilirm diye. yazık
32 Yorumla- +1 yıl
Profesyonel kaltak:)
Güzel tespit. ..
Soran+1 yılburada da var :D
Senin gibi tipleri iyi bilirim o sevmediğin kocan seni yakın arkadaşınla aldatsa ortalığı yikarsin ama eminim adama yazık be sana hiç acimadim ayrılmak istemiyorsun niye evlenmeyi düşünmüyor mu sevgilin çok basitsin cidden acidim sana
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam aldatsaydı umrumda olmaz hatta sevinirim durumlar esitlenirse saklamama gerek kalmaz. O da evli o yüzden durumlar karışık
+1 yılBu sorunun fake olmasini cok isterdim.
Degil gercekten galiba, yazik!31 Yorumla
Soran+1 yılDeğil herkes neden öyle diyo anlayabilmis değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl gizlersin biliyomusun aldattığın heriften daha sertimdir çığlık atarsın o sırada beyazlara boyanırsın görünmezsin zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılWuuuuuuuuu :D hosuma gittin :)
Cevap sahibi+1 yıl:D Dahada Hoşuna gidebilirim ;) Seni çılgın yerçekimsiz ortamda Ejderin dönüşü filmini çekelim senle Düşünsene Godzilla fısıldayış :D
+1 yılAlttaki videoyu izle ve dinle. Ruh halini anlatiyor...
https://m.youtube.com/watch?v=UL9D6YBSYpI#20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAblam ayip gunahtir napiyon sen ya yarin oglun buyuyunce demezler mi anan bunlari yapardi nasil bir cesaret rahatlik ya ben kocanin yerinde olsam oldururum seni valla billa
Birak bu isleri cehennem zebanesi olursun12 Yorumla
Soran+1 yılKim nerden bilcekler de soylicek
Cevap sahibi+1 yılBu ne utanmazliktir ya
Git isine allah askina
Kocanin cocugunun annenin yuzune utanmadan arlanmadan nasil bakabiliyosun
Allah islah etsin ne yaparsan yap allah iyi insanlari korusun senin gibilerinden
+1 yılLanet olsun sana burada tek kelimeye anlatmaya yazmaya değmez döl ve yazı israfı olursun ancak sen ve senin gibiler yüzünden evlilikten ilişkiden soğudum ALLAH ıslah etsin sen ve senin gibileri
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok etkilendim offf :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılPüü senin gibi kadına, boşan ulen o zaman.
Haspama bak, hem düzenini bozmayacakmış hem de başkalarıyla aşna fişne.
İnsanda azıcık utanma olur, o 5 aylık bebeğinde kimden olduğu meçhuldür Allah bilir!13 Yorumla
Soran+1 yılKeşke aldattigim kişiden olsaydı diyorum maalesef kocamın
- +1 yıl
@cedricsizchen
Moderatörlugunu kullanıp da soruyu uçursana...
Soran+1 yılGene atmış yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılcinayet sebebi degilmi sence hemde en yakin arkadasiyla demeki acik görüslü birisi bence o yapitigini unut bidaha yapma o cocugundandami utanmiorsun arkadaslari pek pesini birakicagini sanmiorum ama bir dur demen lazim yazik günah o cocuga
04 Yorumla
Soran+1 yılBişi olmaz korkma
- +1 yıl
bayagi genis düsünceliymis senin herif
Soran+1 yılHaberi olmiycagi icin
- +1 yıl
bayagi enteresan bir durum:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılişte bu yüzden köpekleri daha çok seviyorum ve bu yüzden onlara insanlardan daha çok değer veriyorum.. *_*
28 Yorumla
Soran+1 yılIyi kopekle evlen
- +1 yıl
Kusura bakma normalde atlamam böyle ama her kadın onu geçtim her insan aynı mı ya sevdiğine sadık olanı bırak aldatmayı ayrılık kelimesini ağzına almaktan korkan yok mu ya
Soran+1 yılYok bence kalmadı
- +1 yıl
Dünyada milyonlarca milyarlarca insan var bilemezsin
Soran+1 yılAramada başarılar şimdiden
- +1 yıl
İnanmayacaksın ki inanmaman normal konuştuğumuz başlık zaten komple falso ama ben anlattığım gibi insanlardan olduğumu düşünüyorum
- +1 yıl
Soran neden köpekle evleneyim? Evlilik mecburi birşey mi? Evlenmeden olmuyor mu? Sanırım sen mecbur kaldın.. Şahsen ben evliliği saçma buluyorum.. birlikte olduğum insanla evlenmedende hayatlarımızı birleştirebilriz herşey kağıt üzerindeki imzaya mı bakıyor? Sen o imzayı atmışında ne olmuş? Önemli olan gönüllerin bir olmasıd değil midir? anlaşılamadığı yerde gitmesi gereken kişi eşyalarını toplar ve ceker gider.. Ben de böyle he ama benim asla bırakmayı düşünmediğim ölüm olmadığı sürece birbirimizi asla ve asla terk etmeyi düşünmediğimiz biri var o da oğlum dediğim köpeğim.. ^_^ ayrıca o senden daha onurlu.. Senin kocana yaptığın şeyi yapmazz bana asla ve asla ihanet etmez.. *_*
- +1 yıl
@zeynosevval istisnalar kaideyi bozmaz..
+1 yılXperini aldığına, dikkat çektiğine göre eh sus artık dimi?
21 Yorumla
Soran+1 yılYa kusura bakma da o yüzden yapmadım gerçekten cevap ariyorum biri de vermedi
Kocanın en yakın arkadaşını da s.. seninde ağzına tükürim...
Gelmiş akıl istiyor birde. Ya sabır yemin ederim ben soğudum l*n sizin cinsinizden!22 Yorumla
Soran+1 yılIyi erkeklerle ol o zaman
+1 yılBir insanin nasil böyle migdesi olur. Yuh lan sana cok mu sevkine bile bile cocugunu mav etmeye hazirsin? Bizide cocuk olmazi icin hergün yslvariyoruz omuyor sende bes paralikmiszin. Git tövbe et de migdeni yika terbiyesizler. Pavyon hanimlarin daha fazlasiyla gururu varmis!
00 Yorumla
+1 yıl'' O bana birdaha yapmayacağıma inansın bende rahatıma bakim '' , '' 5 aylık bir çocuğum var '' aynı insan ağzından çıkmamalı ne yazıkki çocuğuna o* analı dediklerinde evet öyleydi diyecek.
04 Yorumla
Soran+1 yılCocugum nerden bilcekki
- +1 yıl
Aferin kiz.. sinek valesi olasim geldi.
- +1 yıl
Kızım yüzünden eminimli kahpelik akıyordur yaaaa
+1 yılya sen zaten yiyeceğini yemişsin daha niye zorluyosun iki ayd aha tut kendini sonra yine aldatırsın merak etme yüzsüzlüğünden bişey kaybetmeyeceğin için sorun olmaz senin açındaan :)
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet :D :D
- +1 yıl
burada yediğin keyif veriyo da öbür tarafta yşyeceklerinden keyif almıycaksın bu arada ona göre sana tekrar afiyet olsun ;)
Soran+1 yılSaol :D
- +1 yıl
Bana bak niye beni sikayet ettin. Yemedi mi yorumlar :)
Soran+1 yılGuncellemeyi oku hı istersen akıllı
+1 yıl5 aylik bebeğe aciyorum senin gibi annesi var yazik
25 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme gayet zengin bir ailede yetisiyo
- +1 yıl
zaten zengin bir ailede yetiştigi için o adamı bırakamıyorsundurrr !!!
Soran+1 yılDoğru tespit :)
- +1 yıl
O kadar fakir ki sadece parası var...
Soran+1 yılAl bir tane de burada
- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılHem kocanizi aldatip hemde aldatmadigizi aşılamaya calisiyirsunuz biraz zor bir durum şüphe kurt gibidir insanin icine girdimi kemirir gider dikkat edin kocanizi katil yapmayın
00 Yorumla yalan tabi ki. kiz yorumlarinizi okurken ne gülüyodur ama
12 Yorumla
Soran+1 yılYalan değil
l*n senin çocuğun var çocuğun 5 aylık kocanı düşünmüyosan onu düşün sende hiçmi vicdan o
çocuğun babası içkici annesi o* acıdım valla çocuğa24 Yorumla- +1 yıl
babası annesının orospulugundan ickici, illa erkeğe bir kulp bulacaksınız böyle bir durumda bile, yeter bu erkek düşmanlığı
Soran+1 yılEvet erkek suçlu :D
Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sevmediğin insandan neden çocuk yaptın?
Ha pardon, önce sorayım, çocuk kocandan mı?13 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef kocamdan
Soran+1 yılBilmem yaparken cok zevkliydi hic düşünmedim
Kocanı aetık sevmiyor olabilirsin başka birini de öyle seviyor olabilirsin. Aldattığın insan seni ve cocuğunu kabulleniyorsa kocandan boşanmalısn. İlerde duyulursa senin açından iyi olmayabilir. Ailen tarafından vs.. Yinede sen bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem yok ve o adamda evli
İyi halt ediyorsun aferin zekası sıfır insan görünümlü iğrenç kadın.
27 Yorumla
Soran+1 yılO nası bir tepki :D
Soran+1 yılYaz yaz :D
Soran+1 yılHahaha bu muydu :P
Soran+1 yılYok saçma biraz :D
+1 yılCiddi anlamda psikolojik sorunlarınız var ikinizin de. Normal değilsiniz. Profesyonel yardım al.
23 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum büyüme şartlarım da normal degildi
- +1 yıl
O kadar anormallik, bu kadarcik anormalligi dogursun bırak da diyor yani ablamiz
Soran+1 yılEvet öyle diyorum sende bana taktın herseyin altına yorum atmış işsiz :D
baba ölmüş.. anne intihar etmiş.. kndi 4 yıl uyuşturucu bağımlısı kalmış
ne beliyorsunuz arkadaşlar normal bir hayat mı kadın zaten ruh hastası...00 Yorumla
+1 yılKocanı sevmiyorsan ayrıl. Aşkının peşinden git. Sadece çocuğun için yaşama, kendini de düşün biraz. Biteceği varsa her türlü biter zaten...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsan neden evlendin? Hadi evlendin neden çocuk yaptın?
03 Yorumla
Soran+1 yılYapması zevkliydi :D
- +1 yıl
Annen babanı en yakın arkadaşıyla aldatsa ve evde hep huzursuzluk olsa ne kadar düzgün bir hayat geçirirdin. Umarım oğlunun hayatı mahvolmaz
Soran+1 yılKocam bilmiycek cocugum olayların dışında o yüzden
Senin gibilerini düşününce evlilikten korkuyorum yemin ederim. ben koçan olaydim gebertirdim seni
06 Yorumla
Soran+1 yılSogu bencede güzel değil
Soran+1 yılZengindi ve o zamanlar seviyodum biraz
Soran+1 yılPişman değilim olmaya niyetim yok
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. sen birde annesin öylemi?
102 Yorumla
Soran+1 yılEvet tavsiye ederim bunların dışında çocuk güzel şey kocami bırakmayarak fedakarlik yapıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 15,9b cevap paylaştı. 10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cok cevap duymak istiyosan soyliyim senin nasil bir karakterin var kocanin nasil bir meshebi var nasil insanlarsiniz siz Allah kimsenin basina vermesin böyle bisey kinamak istemiyorum Allah yardimcin olsun genede a utanman lazim
00 Yorumla
+1 yılErken yaş evliliklerin kaçınılmaz sonu vol 4654654867486546
Yakında kıyamet kopar sen merak etme, sonra kadın cinayetleri diye feminen gruplar bağırır çağırır.
Yav he he..01 Yorumla
Soran+1 yılOldurmesin ne alaka oldurmesimi lazim
Bildiği halde, senle aynı yastığa baş koyuyor he?
bu ne genişliktir.
Siz ne geniş bir ailesiniz
Eşinin arkadaşı nasıl bir arkadaş..
Sorgulanması gereken çok şey var..
kolay gelsin02 Yorumla
Soran+1 yılO sadece opustum sanıyor ve arkadaşı olduğundan haberi yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. rezilliğin lüzumu yok, bir alt yiyorsan da sakla. övünür gibi anlatıyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))))))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılFake diyenler nasıl anlıyorlar ya. Ben soruyu okuyunca sinirim bozuluyor ya sırf bu tür soruları görmemek için girmek istemiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılSallıyolar nerden bilcekler şansını deniyor işte :D
Cevap sahibi+1 yılHer neyse gerçek ya da yalan ama senin kafada bir rahatsızlık var o kesin.
Pek bir karaktersiz gordum sizi. Senin gibi kadin olmaz olsun be vicdanin varsa bosan bari edepsiz
33 Yorumla- +1 yıl
Daha Parali birisini buluncaya kadar idare edecek böyle ablası. ..
Soran+1 yılGene sennn
Farketmesini istemiyosan aldatmaya devam etme zararın neresinden dönülse kardır. Farketmesini istemiyosan zaten değer veriyosundur yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk için ayrılmak istemiyorum o yüzden fark etmesin
- +1 yıl
Bak bende bu aldatma ve ayrılma olayının içinde büyüyen bir çocuğum ve bunu yapan kişiyi affetmedim hayatım boyuncada affetmicem eğer çocuk için yapıyosan aldatma hiçbi zaman iyi sonuçlanmaz bu çocuk büyüyünce neden anne diye sordumu sen anlamazsın büyüklerin işini diyebilirsin anca çünkü büyüklerin tek sığındığı yalan odur.
+1 yılYorumlara baktım da Allah tan gerçek değil. Cok dindar biri değilim ama cok şükür ki inancliyim. Allah korkusu olmayan insanlarin halini bir kez daha seninle görmüş olduk. Yasin da 15 i gecmez.
01 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım ve fake değil
nasıl bir karakter bu yahu? ne biçim insanlarsınız?
00 YorumlaKocanı sevmiyorsan ayrılmalısın. Allah hidayet versin.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk için ayrilmiyorum
- +1 yıl
Iyi b*k yiyorsun. ilerde cocuk buyuyup anasinin ne cevizler kirdigini ogrendiginde senin yuzune tukurmez mi saniyorsun. edepli ol edepli!!
Soran+1 yılNerden öğrenebilir?
- +1 yıl
kırmızıojeliben şunu adam yerine koyup yorum yapmayın.
+1 yılAldatan da aldatilan da soruyu soran.
Muhatabin benliğin.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaslik ölmüş !
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet o bana karşılık verdi ben napıyım
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğa acıdım cidden eğer gerçekse
Baba bağımlı, annenin ne olduğu belli zaten (anne denmez aslında)05 Yorumla
Soran+1 yılAnneligimle ilgili konuşma gayet iyi annelik yapiyorum özel yasantimla ne ilgisi var
- +1 yıl
Çocuğuna sadakatsizligi, aldalmayı, kazık atmayı, en yakınını üzmeyi, sana güvenelmemesi gerektigini öğretiyorsun. bir süre sonra bunun farkına varicak. senden nefret etmesi için iyi nedenleri var bence
Soran+1 yılBir süre sonra demişsin cocuk 5 aylık onun aklı edene kadar bu ilişki devam ederimi? Diyelim ki etti bu sefer de çocuk yaşta olucak nerden ogrenebilir ki? Kuzenim kocasını 6 senedir aldatıyor kızı 17 yaşında hala haberi yok?
- +1 yıl
Açıkcasi zeki birisin galiba çocuğun sana benzerse erkenden uyanır. o zamanada başkaları olur zaten
- +1 yıl
Deki kocacigim arkadasin bana cok güzel koyuyor sen bana öyle güzel koyamiyorsun o yüzden seni sevmiyorum. senden ayrilamam çünkü bir oğlum var. Ama sikismek icin senn arkadaşına gtmem lazm de tamam mı:) de bir bakim nolcak
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi evli bir kadınla birliktelik yaşayan erkeğin amacı o kadını kullanmak dışında birşey olamaz
19 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar eminsin
- +1 yıl
3 yıldır psikoloji okuyorum yeterlimi
Soran+1 yılHayır o adamın aklının içine girmen lazım :)
- +1 yıl
Siz doğruya değil duymak istediğinize inaniyorsunuz gercekleri kabullenin
Soran+1 yılNe gerçeği daha dün seni seviyorum dedi benden iyi tanima imkanın varmı? Hayır
- +1 yıl
Seviyorum dedi tamam yani
Soran+1 yılEvet başka ne demesini bekliyosun? Inaniyorum onun gözlerine bakınca doğruluğundan emin oluyorum.
- +1 yıl
:):):):):):) siz kadınlar dünyanın en uyanık en aptal varliklarisiniz
Soran+1 yılAlla alla niye?
arkadaş ya siz başka bir memlekette yaşıyorsunuz ya da ben sen bu şekilde davranmış olsan bunun haberini biz buradan değil gazetedeki cinayet haberinden belki öğrenirdik. vay be..
00 YorumlaKodugımun memleketinde bunlaro duyduktan sonra gelde evlen * adamı psikopat yapıosunuz sonra suç bizde dimi :))
16 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme yaa napcan evlenip
Soran+1 yılAnladım :D
Soran+1 yılHıııc sanmiyorum
3 ay cidden ara ver
ve onun cevresinden deilde baskasini bul
yoksa fena patlarsin oglun bile gider elinden04 Yorumla
Soran+1 yılAma duygusal bir bağ var aynı zamanda bırakmak istemiyorum
Soran+1 yılÖzele gelemem
insan mısın sen yaaa !!! sonra dıyorlarkı kadına şiddet... senın gıbılerı varya asacaksın... bide sewmedıgın adamdan cocuk yapmıssın... yazık gunah o cocuga yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen keşke aldattigimdan olsaydı diyorum bende
+1 yılKocana bir iyilik yap yatakta senden daha iyi birini ayarla :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden daha iyisi yok :)
- +1 yıl
Bunu söyleyeceğini tahmin etmiştim kadınların klasik sorulara verdikleri klasik cevaplardan ama emin ol cok daha iyileri vardır iyinin de iyisi vardır mükemmel bundan iyisi olamaz hayal ettiğimden bile iyisi diye düşünürsün bir bakarsın ki daha öncekilerin hic bir anlamı kalmaz onun yanında ama yinede cesaretini takdir etmek lazım ama en iyisi olduğunu düşünüp kendini geliştirmessen kaybedersin çok geri kalırsın sonra bir bakmışsın eldeki de uçmuş gitmiş :))
+1 yıl10 yasinda misin tatlis sen yeni ergenlige girdin degisik hayaller kuruyosun heralde
010 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım
- +1 yıl
bir bayan olarak ben utaniyorum ya boyle senaryolar yazmayin okey
Soran+1 yılSenaryo değil
- +1 yıl
Eylul diye bir kitap vardi bilir misin bir oku istersen
- +1 yıl
hahaha :D ama orada suat necip e aşık olmamak için direndi kocasını aldatmadı aklı kayabilir ama aldatmadı.. . ama bu soruyu soran arkadaş bu gerçek mi yalan mı bilmiyorum kadın kocamın arkadaşı bana karşılık verdi dedi demek ayartan bu :D eylül romanı çok güzel bir kitap herkes okumalı..
- +1 yıl
@üzgünkız215, senaryo ya ahahah evet cok guzel bir kitaptir:))
- +1 yıl
çoğu yorumu okudum oros***luğunun sınırı yok bu kadının, umarım senayodur :/ eğer senaryoysa ahmet altan kitabı var "aldatmak" isimli. onun gibi bir kitap çıkarsın bu kadın :D
Soran+1 yılBaşka yerde muhabbet edin hamam değil burası senaryo felanda değil
- +1 yıl
Kaşarımızi ürkütmeyin kızlar:)
Soran+1 yılHahahhaha çok ürktüm :D
+1 yılMefta adayısın desene. Yazık yazık seni belki öldürecek ama senin öldüğüne değilde adamcağızın başını belaya soktuğuna üzülürüm.
10 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat