hep merak ederim o anki psikolojiyi ne olur ne yapılır yaşayanlar yaşatanlar haydi bakalım :)
Cevabın nedir?
+1 yılBen varim ama oyle ciplak falan degil lisede bizim evde hic erken gelmeyen adam o gun gunduz gozu eve gelmisti hic unutmam muzik acikti hic duymadik da salonda alt alta ust usteyken bir an baktim babam sagolsun gerci direkt once banyoya sonra yatak odasina gitmisti adamcagiz ben bizim kizdsn cok utanmistim hey gidi gunler hey. Aksam ama dikkat ediyorum bizimkinde bir gurur var gozlerde hatta o haftasonu saat almisti bana rshmetli
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılyakalanma arifesindeydim :)) kapı kitli olmayaydıı babam için övünç kaynağı olan bi portreyle karşılaşabilirdi :)))))))
00 Yorumla
sevgilim evimin önüne gelmişti odamın camından bakıyodum mesajlasıyoduk öyle bakışıp sonra babam odaya bir daldı camı açıp az daha sövüyodu neyseki sadece perdeyi çekti. Ama çok utanmıştım :(
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYakalandım.Ama ben hiç farketmemişim.Kafe kafe takip etmiş babamla arkadaşı bizi :)
02 Yorumla- +1 yıl
ahaha
- +1 yıl
<3<3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
+1 yılsevgilimle babama yakalanmadım ama sevgilimle sevgilimin evinde abisine yakalandım durum çok kötü bir hal almıştı resmen cem yılmazın dolap skeçi gibi oldu.ve kızın abisi olan eleman benim yarım kadardı ama bir fark vardı ne yapsa haklıydı offf nerden geldi aklıma yaaa:D:D:D
00 Yorumlagece sa. 00.30 gibi bi kız yolda çırılçıplak koşuyodu:D bence yakalanmış korkudan kaçıyodu:DD
00 Yorumlaoov =( çok fena sevgılımle çilek yıyorduk dudamdaydı çilek onu dudaklarıyla alırken yakaladı kıpkırmızı olduk baya bı zaman babam yuzune bakmadım
00 YorumlaHaberı vardı, yakalanma gibi bir durum olmadı yanı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimle yakalanmadım ama küçük yaslarda daha kötü bir pozisyonda yakalanmıstım o gundur sevgiliyle yakalamak pekde onemlı deqıl :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi de bu yönetim nerde soru yanlış yerde sorulmuş cinsellik bölümünde sorulmalıydı..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel birlesme sirasinda yakalandik ve evlendirildik yaslarimiz 19.
10 Yorumla
+1 yılşeytan kulağına kurşun :D
00 Yorumla
+1 yılyok annesi yakaladı :)
00 Yorumlasöylediğim için yakalanma durumum olmadı
00 Yorumlaolsa da herkese yakalansak
00 YorumlaBabası bastı kızına tokatı banada depik...
00 YorumlaYakalandığım an, öldüğüm gündür gülüm :(
01 Yorumlaanneme yakalandım sayılmaz mı?
00 YorumlaAileden kimseye yakalanmadım.
00 Yorumlano
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam