Askerdeki erkekler neden sevgilisinden cinsel veya seksi bir fotoğraf ister ki?
Cevabın nedir?
Erkek arkadasim lisede de universitede de askeri okuldaydi hala askeri okulda hic de oyle fotograf istemiyor benden ya da bir istekte bulunmadi gercekten seven insan sevdigine dokunmaya kiyamaz yan gozle bile bakmaz oyle seyler isteyen erkek sevmiyor ve o kiza deger vermiyordur
00 Yorumla
Aynisini polis/asker (isim vermeyecegim) okulunda olarak yasamis biri olarak soyluyorum ; cunku etraftaki herkes ERKEK. insam carsiya ciktiginda en begenmeyecek oldgu kizlari bile begenmeye basliyo gözü dönüyor.
00 Yorumla
Tamamen psikolojik. Erkek meslek liselerindeki erkekler nasıl abaza oluyor ise askerdekiler de öyle oluyor. Konuşulan birkaç konudan biri kadın olunca sonuç bu işte.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Duştayken duvara yapıştırıyorlar. Sonra senin resmine bakarak duş alıyorlar. Biraz duygusal yani...
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına gitmek istemiyordur, seni istiyordur, seninle ilgili olan bir sey istiyordur, ozel olsun istiyordur, ayrica da harbiden yokluk vs bunlar girebilir mi icine bilmiyorumda carsi iznine gidenlerin cogunun baska izinlere ciktigi belli..
10 Yorumla
+1 yılbence gönderme arkadaşları görürse sakat olur kavga çıkar olay çıkar ayrıca ne için istiyecek hiç mi kafan çalışmıyor tabiki mastürbasyon yapmak için istiyordur.
00 YorumlaOrada fazlaca abaza oldukları için bo normal bişey zaten yanlış anlama foroğrafı demiyorum orda abaza olmaları hepsi erkek çünkü ne yapsınlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. erkekler kadınlara tek bir gözle bakarlar oda hersey ortada zaten hagi gözle baktiklari
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Eee ne diye sevgili oluyosun o zaman benden mi isteyecek.
00 Yorumlaadam aç resimlerle yetinmeye çalışıyo napsın.
00 YorumlaSizi seks objesi olarak gördükleri için
00 YorumlaAskerdeki yokluğu bilmezsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılBakicakk kendini doyurcak neden olcak başka
00 Yorumla
+1 yılkaz buldum mu yoluyorlar bence
00 Yorumla
+1 yılkızlar saf oldugu için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamlar kiz gormuyoki hic dagin basi
00 Yorumlakoğuşumu s*ksin?
20 Yorumla
+1 yılcanı çekiyordur ;)
00 Yorumla
+1 yılYokluktan..
00 Yorumla
+1 yılyokluk ne yapsın :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Askerdeki erkekler neden sevgilisinden cinsel veya seksi bir fotoğraf ister ki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat