bu ayetleri 1001 kere okuyun en az 3 gün okumak gerek.. anlamı buymus
Bu duayı bılen var mı sevgı duasıymıs?
bu ayetleri 1001 kere okuyun en az 3 gün okumak gerek.. anlamı buymus
Bu duada Allahın Ya Cami ( güzellik sıfatı ) ile ondan falan kızı / falan oğlu gibi istemek var. Ama normalde dua adabına uymuyor, mesela Allahım sen kalbimdekini bilensin, Kalbine sevginden sevgi ver, benide aklımdaki, kalbimdeki rızana uygun sevdir gibi..
Duada büyü yok, ama bu tek başına 3 gün okuyunca olacak gibi inanmak o zaman tevekkülü bozar. Çünkü duanın da adabı vardır.. Bu tip dualara da çok dikkat edin, internette bilmeden dua gibi gösterilerek içinde ifrit isimleri geçen çok fazla dua var. Önemli olan Doğru niyet, doğru tevekküldür. Sen bildiğin dualarını okuyup, hacetini kendi dilinle söylersen hem kalbin daha huzurlu olur, hemde daha doğru hareket etmiş olursun.
İsterken Hayırlısını dilemek, olacaksa da olmayacaksa da bilen sensin diyerek niyetlenmek. Senden hayırlısını yaşatmanı dilerim demek.. Herşeyden önce haline şükretmek, günahlarından tevbe etmek, sonra bu niyetlerde oturup dileğini dilemek. Bunlar önemli. Bir duayla şifre çözer gibi çözülmez.
Bu bir ayet değil, Bakara suresi 148 inci ayetten alıntı var, devamı ise bu şekilde dua biçimi HAVAS çıların niyet ettirdikleri biçimdir. Yani ayeti şahit ederek kendi dileğini söyle gibisinden. İlmi eksik, ya da dua adabını bilmeyenlerde Şunu oku sevdiğin gelsin, bunu oku onu ayır, bunu oku şu olsun gibi saplantılarla maalesef kendi rahmet kapılarını kapıyorlar.
çok tesekkurler bılgılendırdıgınız ıcın
Rica ederim, Saygılar..
öncelikle filan kısmını yanlış yazmış olabilirsin ve duadan ziyade büyü ile alakalı bir durum sana tawsiyem kesinlikle uzak dur
o fılan kısımlarına ısım gelıyor sanırım ıste bende onu nalmadım dua dıo ama boyle seylerın duası olur mu kesınlıkle buyuyle ısım olmaz zaten o yuzden sormak ıstedım
benim bildiğim kadarıyla böle şeylerin duası olmaz ama büyüsü olur hatta sonu çok kötü olan büyüler wardır sadece normal dua edebilirsin örneğin allahım onu benden ayırma gibi
onsanları bıde dua kandırıyolar acık soyleyım ben cok dını butun bı ınsan degılım ama yınede korkarım boyle seylerden asla yapmam hanı ole bı bakım dedım var mı boyle bı dua bunu buldum sonra sacma geldı boyle bı dua olması o yuzden sormak ıstedım yoksa herkes ıstedıgını kendıne asık etsın yanı madem dua dımı olmaz oyle sey bencede uzak durmak lazım
dini bütün olmana gerek yok ve bilgin warsa ki korkuyosun uzak durman en doğrusu
e heralde canım dınsız de degılız yanı buyu yapıcak kadar degılız
Canım bu dua değil büyü gibi görmüyormusun binti/bin... kızı... oğlu yani etkilemek için bunun yerine Ya Vedud zikri çek insanların sevgisini yazanmak için hergün 300 kez daha iyi yararlı bunu yapma
tesekkur ederım
Cevap
2Cevap
Turkce Veya ingilizce cevirimi yok mu?
güncelledim
Bu bakara süresinin bir ayeti dir. son kısım allah herşeye kadirdir. kısmını büyücülük/havas ilmine göre değiştirerek şeytan veya/ şeytanların yüceltmesini istediği ismi yerleştirerek allaha ortak koşup dinden çıkarak (racihi herşeye kadir dir demek anlamına geliyor) Bu tür hareketler kişiyi şeytanlaştırmakla birlikte allah ın rahmetinden de uzaklaştırmaktadır. kesinlikle böyle birşeyi tavsiye etmiyorum. Zaten büyü ilminde buna benzer ayet değiştirmeler ayetleri tersden yazmalar pislik dışkı vb şeylerle ayetleri inkar etmeler daha akla gelmedik şeyleri görebilirsiniz. allah bunları yapanlara lanet etsin ve biz müminleride korusun allahümme amin
Okuyunca ne oluyormuş
güncelledım
Ayetmi duami?
orasını bılmıyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar