ben sahsen kacmaga karsıyım benım sevgılımde kactı.. cocugu oldu... bır senlıkte gordum onu elınde cocugu ıle bana oyle baktı kı sankı kactıgına pısman duymus gıbı.. ama iş işten gectı.. yapacak bır sey yok dedım.. bende olursa asla kacırmayacagım.. vermezlerse bır daha ısteyecem.. alana kadar devam edecem tabı kı.. allahın hakkı 3 dur... eger kaccaksan kactıgın kısının ısı olmalı ve sureklı devamlı maası olmalı.. ilerde cocugunuz oldugu zaman ona ıyı bakabılmek ıcın..
00 Yorumla
Gerçekten mutlu bir hayatın olacağından eminsen kaç. Ama ailenin gönlünü mutlaka almaya çalış. Hayat senin hayatın mutlu olacak olanda sensin acı çekecek olanda... çok ama çok iyi düşün öyle kararını ver... Ama sonra sakın pişman olup şikayet etme. Kendinden başka kimseyide suçlama!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleger pisman olmucaksn eger ailesi iyise seni kabulleniyorsa ailenin vermeyecgine inaniyrsan arkana donupte keske demiceksn neden olmasn. ben 13 aylk evliyim 6 aylkta gebeyim zamaninda esim 4 kez geldi ama annem hep ayni bahaneyle cikti karsilarina benim kizim dah kucuk zamni ve yeri var diyordu ee snuc vermedi okdar istendikten snra esimi ben kacirdim gbi bisey oldu esimin ailesi hep destek oldular ailemlede dugunumde baristim pisman degilim Allahta yasatmasin
00 Yorumla
+1 yılBence hic istenme olmadan veya ugrasmadan kacmak cok kotu. ben ilerde elimden geldni yaptim diyemezsem icim rahat etmez
02 Yorumla
Soran+1 yıliki taraf da yanasmiyo bacim ben napiyim
- +1 yıl
Sen bilirsin ama benim teyzemde yillar once sevgilisyle evlenmek istrmis dedem izin vermemis. ve bahsettigim donemi biliyorsun sevgililik felan buyuklerle konusulmaz. yasli akrabalarimiza anlatmis amca babamla konusun. dede babamla konusun diye 1 yila yakin ugrasmis ama evinden grlinlikle cikmis...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonra çok pişman olursun canım sakın yapma.. Ailelerin onaylamadığı evlilikten zaten hayır gelmez.. Ailen müsade etmiyorsa zaten evlenilecek bir adam değildir.. Çünkü ailen senin geçtiğin yollardan geçti.. Haliyle snn göremediklerini görür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. aileni o tanımadığın etmediğin gerçek halini görmediğin bir erkeğe tercih ediyorsan bir şey demiyorum 9 ay o çocuk karnında taşıdı seni değil mi başın sıkıştığında baba yüreği gibi o sana sarıldı değil mi tebrik ederim...
00 YorumlaAilen vermiyorsa kacma
Ailelerin ver bir bildikleri
Senin goremediklerini goruyorlardr00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılVermeyeceğini nasıl biliyorsun sordunmu? Ya da ailen neden vermez
00 Yorumla
+1 yılNeden vermesin ailen seni ona? Nedenini anlatirsan sana objektiv bir degerlendirme suna bilirim.
00 YorumlaEyer inançlı bir insan isen ailen razi olamadan evlenmene izin yok hem kendini ailenin yerine bir koy büyüt yetistir biri gelsin koparsin senden aileni ikna et imkansiz diye birsey yoktur hayatta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyıl olmuş 2015 hala mı kaçma mevzuları var yapmayın etmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnis.. ya sonra pisman olursan? Once kotu tarafindan bak. Simdi hersey toz pembe geliyo onla.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Gör yakının bişeyini bir süre sonra anlarsın doğru mu yannış mı.
00 Yorumla
+1 yılTanımadığın insanlara kaç bir gün sonrada geri aline kaçarsın
00 Yorumla
+1 yılailenden bir istesin ilk önce ne olacağı belli olmaz çocuk işimi bu hem sevgilin kabul ediyormu.
00 Yorumla
+1 yılHayatının en büyük hatasını yapmaya hazır mısın önce bir onu düşün
00 Yorumla
+1 yılAile len senden nefret eder bence kaç ma herkesi çok ûzersin
00 Yorumla
+1 yılbu hayatındaki en büyük hata olur telafiside olmaz
00 Yorumla
+1 yılBohcani hazırla ve kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkaç git.. yeter artık bu çektiğin :D
00 Yorumla
+1 yılAilen önceliğin olmalı, bunu düşünüyorsun yazık..
12 Yorumla
Soran+1 yılailenn sevdigine vermiyosa?
- +1 yıl
Benimde istemediler, bıraktım. Direttim Gittiği yere kadar. Zaten onların rızası olmayınca mutlu da olamıyorsun.
+1 yılkacta sonradan naptını anlarsın
00 Yorumla
+1 yılkaçta bir gör ebenin örekesini
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç sizin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 19, sevgilim 23
- +1 yıl
Kaçarak ne elde edebilirsin ki değmez bunun sorumluluğunu kaldıramazsın.
+1 yılnerden biliosun vermeyeceğini önce bir danış
00 YorumlaYuhh kacinci yy deyiz
00 Yorumla
+1 yıltam eminsen
00 Yorumla
+1 yılkaç gibi kaçıcan ailene söyle bari merak etmesin
00 YorumlaSence çok mu doğru?
00 YorumlaKaçtınmı?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği