şimdi ben bir işyerinde çalışıyorum...maaşımla idare ediyorum ama benim babam bazen bana diyorki paranı annene ver...babam paraya muhtaç değil..aylık en az 1.500 TL geliri var...şimdi bana para lazım olduğunda para istediğimde vermiyor..sen çalışmıyormusun napıyorsun paralarını diyor...birde küçük kardeşlerime diyorki abine söyle neden bana çikolata danino falan almıyorsun...sizce bunları yapmaya hakkı varmıdır...yaşımda 18 oldu...
şimdi bana devletten tek seferlik para çıktı 1500 TL falan...para benim üzerimde yazıyor..T.C no'da benim..şimdi benim bu parayıda babam alıyor..daha almadı ama para geldimi alıcak..şimdi benim buna karşı çıkmaya hakkım var mıdır..onun benim paramı almasına hakkı var mıdır..dediğim gibi paraya hiç muhtaç değil...neler yapmalıyım...paramı zorla istediğimde vermediğinde polise veya mahkemeye şikayet etme hakkım var mıdır...teşekkürler...
şimdi bana devletten tek seferlik para çıktı 1500 TL falan...para benim üzerimde yazıyor..T.C no'da benim..şimdi benim bu parayıda babam alıyor..daha almadı ama para geldimi alıcak..şimdi benim buna karşı çıkmaya hakkım var mıdır..onun benim paramı almasına hakkı var mıdır..dediğim gibi paraya hiç muhtaç değil...neler yapmalıyım...paramı zorla istediğimde vermediğinde polise veya mahkemeye şikayet etme hakkım var mıdır...teşekkürler...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer