Bir erkeğin gözleri sevmediği bir kız için dolar mı? Ayrılmayı isterken gözleri dolu dolu olup sonra sarıl bana bitmedi der mi ya da rol icabı yapmış olabilir mi? ama erkeklerin gözleri kolay kolay dolmaz derler bana biraz bahsedebilir misiniz?
Cevabın nedir?
Bir erkeğin gözlerini doldurmak inan bana zordur bayan...
Her ne sebeple olursa olsun, doluyorsa bir erkeğin gözleri, içtenlikle, samimiyetle dolar.
Bazı insanlar sevgisini belli edemezler, gösteremezler. Veya belirli bir sebepten dolayı gösterme fırsatları olmaz. Sana sevgisini gösteremediyse bu güne kadar, seni sevdiğine inanmamışsan eğer, bence bu olaydan sonra inanmalısın. Belkide milyonda bir gerçekleşecek tesadüfi birşeyde olabilir. Hayat müşterek, nerede ne olacağını, insanların içinde neler yaşadığını asla bilemeyiz.
Ancak aklıma takılan şey, neden senden ayrılmak istedi? Sonrasında neden gözleri doldu?
Belki tam o anda anladı seni ne kadar sevdiğini, belki geçerli bir nedeni vardı, belkide severek ayrılanlar misali ilişkinizin miladının dolduğunu hissetti. İnan çok kararsız kaldım. Ancak ayrılırken seviyormuş numarası yapsa dahi bir erkek, gözlerinin dolacağını hiç sanmıyorum.
Bende gerçekten sevdiğim insanlardan ayrıldım kendi isteğimle. Aşkımızın miladı dolmuştu, birbirimizi yıpratmaya başlamıştık. Seven insan ayrılmaz diye bir kural yok. Bal gibide sevdiğim halde ayrıldım. Ancak bunun mutlaka geçerli bir nedeni olmalı.
Yani çok çelişkili bir durum ancak çözemedim. Ama şahsi düşüncelerimide belirttim bayan.
Onu en iyi tanıyan sensin. Ben ne söylesem burada belkide boştur. Bilemiyorum...
Bence ayrı olsanız dahi bu durumu oturup onunla konuşmalısın. Sonuçta sizin öncedende olsa bir beraberliğiniz vardı ve ona merak ettiğin bu konunun sebebini sormamak içinde bir nedenin yok. Bence bir konuş bunu...
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg610 Yorumla
Soran+1 yılharika yazmışsınız yüreğinize sağlık.. Bakın biz ilk kez aşkı tatmış 2 kişiyiz 20 yaşındayız o ilk kez aşkı tattığı için bir kadını sıkma sınırlarını bilemedi beni her yönden aşırı derece de sıkıyor ama onu seviyorum yadırgamıyorum ilk kez aşkı tattım diye ama bazen sınırların dışına çıkıyorum konuşma dediği bir kız vardı konuştum geçmişinle ilgili gizlediğin birşey var mı dedi söylemedim çıktı yapma dediklerini yaptım ama hepsinde affetti ben ilk kez bu kadar sıkı görüyordum ve bocaladım illaki hatalar oldu ama affetti bu noktaya bugün konuşma dediği kız mesaj attı demek ki konuşuyorsunuzdan dolayı geldik garip bir haldeyim şu an iyiyiz ama güveni yok yani az varmış ama bende de eşeklik var inan bilmiyorum karışık duygular içerisindeyim :(
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
O zaman bu ayrılığın sebebi güvensizlik ve ilişkideki yıpranmalar diyebiliriz. Güven bitiyor, taraflar içten içe yıpranmaya başlıyor. Ne seninle yapabiliyorum, nede sensiz yapabiliyorum misali...
Bence bazı durumlarda açık açık oturup tarafların konuşması en sağlıklısı. Yani sorunu, aranızdaki güvensizliği konuşarak halletmeye çalışın. Bu çoğu zaman daha büyük tartışmalara, ayrılıklara neden olsada, ara ara insanların hiç bilinmeyen bir sebepten birbirlerine dahada yakınlaşmalarına da sebep olabiliyor. Tabi bunu göze alabiliyorsan...
Eğer bunu tercih etmezsen, ondan gizlediğin şeyler varsa bunu itiraf etmeni öneririm. Tabi uygun bir dille. Buda kötü sonuçlanabilir bu durumda.
Ancak en sağlıklı yöntem her an onun yanında olduğunu, ona destek olduğunu hissettirmendir. Ona destek olduğunu hissettir.
Küstüğünüz zaman dahi ara, bugün buluşalım, küs olsak dahi konuşmayalım. Ancak birbirimizin yanında olalım de ve en azından yanında olduğunu hissettir.
Soran+1 yılasıl ben teşekkür ederim bir psikolog edası ile mükemmel yazmışsınız ve çok özenmişsiniz. Bunları yapıp zamana bırakacağım zamanla inşallah herşey düzelecek ona güven vermeye çalışıp yanında olacağım inşallah
- +1 yıl
Umarım istediğin gibi olur bayan.
Ancak şunu hiç bir zaman unutma. Ayrılık vakti bir gün gelecek. Her çıktığımızla evlenmiyoruz ve her ilişkinin bir sonu var. O yüzden bu sebeplerden dolayı senden ayrılsa dahi en azından ona karşı dürüst olacağınıda bil. Dürüstçe ayrılmak, yaptıklarının arkasında durmak ve bu sebepten ayrılmak ilk zamanlar zor gelsede, sonralarda doğru olanın bu olduğunu hissettirir insana...
Unutma, bir ilişki nasıl biterse bitsin taraflar arasında saygı ve doğruluk varsa, o ilişki her zaman en iyi biten ilişkidir. Günümüzde ayrılırken ukalalık taslamak, ego tatmini yapmak, karşısındakini bozmaya çalışmak gibi sebepler laylaylomluktur. İleride bir gün herkes bunun farkına varacak.
Sen doğru olursan, karşındaki senin hatanı bulamaz.
Ve hata yaptıysan, bunları gizlemek her zaman yük ve kambur olarak kalacaktır sırtında.
Sonu ne kadar üzücü olsada, sırtında bir yük ve kamburla gezmekten iyidir ayrılık.
Soran+1 yılgerçektende öyle birdaha gizlemem ve onun uygun görmediği şeyleri yapmam çünkü ne zaman birşey dese haklı çıkıyor. Ayrılabiliriz belki ama güzel hatırlanmak isterim hele ki ilk aşkıyım ilk çıktığı değilim belki ama. Onu çok seviyorum mutlu olması içinde herşeyi yaparım umarım sonumuz hayrolur
- +1 yıl
Herkes ayrılır. Ancak önemli olan ayrılırken birbirinizin arkasından itin dekiydi dememeniz.
Aşk biter, sevgi biter, beraberlikler son bulur.
Gün gelir ayrıldığın için ölmek istediğin bir insanı sokakta görürsün, yolunu çevirirsin.
Ve gün gelir hiç sevmediğin bir adamdan ayrılırken, onun hatıralarını saklarsın bayan.
Bunu en iyi yaşayanlardan da biri benim.
Delicesine sevdiğim insanlarla karşılaştığımda yüzümü çeviriyorum bugün.
Ancak uzun yıllar önce biten bir ilişkimde, zerre kadar sevgi duymadım bir kadının hatıralarını bugün dahi saklıyorum. Çünkü onu iyi hatırlıyorum, güzel hatırlıyorum. Her ne kadar sevmemiş olsamda, onun yeri her zaman ayrıdır bende, bunu biliyorum...
O yüzden yaşını başını almış olgun bir birey, nerede ne yapması gerektiğinide bilmeli. Çocukça televizyondan gördüğü aşklara benzemeye çalışmamalı. Sen doğru bildiğinden şaşma. Ayrılırkende karşı tarafın arkandan '' itin tekiydi '' dememesinin mutluluğunu yaşa.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
Soran+1 yılzaten bugün bana n çok koyan seni hafızamdan hiç silmeyeceğim ben rol yapardım ilk kez yapmadım ama sen mükemmel rol yaptın aklımda hep yalancı olarak kalacaksın sevmeyen sevdiğini söyleyen ve mükemmel rol yapan birisi, evet o o sıra benim canımı yakmak için söylemiş bunları yaktı da ama gitmedi bunları söylemesi bile çok kötü bir durumdu olmadı çok şükür öyle birşey öyle hatırlanmak ölmek gibi olsa gerek
- +1 yıl
Unutma bayan; sen doğru olursan, karşındaki hatanı bulamaz.
O yüzden herşey gönlünüzce olsun diyorum.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılGözlerinin seni karşısında dolması sana olan sevgisine yenik düşmesinden bu iyi bir şey direkt duygularını anlatıp ifadesi ile hissettire bilmiş. Bir erkek kolay kolay ağlama evet doğuru ama tek ve yalnızken de ağlar iken kimsede yanında olmaz çünkü duygularını içinde yaşar. Rol icabı yapmasıda haribi vicdansızlık ister. Sevilmeyen insana düşman bile ağlamaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederimmm
- +1 yıl
Rice Ederim. Kuşkularla ilerleme hep daha fazlasını sorgulamaya devam et. :)
Soran+1 yıltamam :)
Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Kolay kolay ağlamaz erkekler Rol yaparlar belki ama ağlıcaklarını düşünmüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılgözleri dolu dolu oldu yaş akmadan bana sarıldı göstermedi çünkü güç manyağı birisi ben onun en saf hallerini gören ilk kızım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin gözü kolay kolay dolmaz sevmiştir gerçekten rol yapamaz zorla ağlayamaz. Ben sevgilim le ayrılırken son bir kez bulusalim veda etmek icin dedi yanında gözlerim doldu madem son buluşmamız son bikere sarılalım dedim sarıldık beni boynumdan uzun süre öptü benim gözümden yaşlar akmaya başladı kendime engel olamıyodum tutsam bile düşüyordu gözümden ve o gördü ağlamıcaksın dimi dedi erkekler ağlamaz dedim güldüm ve gözlerinin içine baktım kızın ćok doluydu her an ağlayabilir di ki 2 damla yaş aktı :( bilmiyorum o aklıma geldi şimdi duygulandım bunu okuyosan zahmet etmissindir umarım birseyler cıkarmıssındır :)
17 Yorumla- +1 yıl
Madem aglycak kadar seviyordunuz niye ayrldnz demez mi insan
Cevap sahibi+1 yılSebepler vardı geleceği olmayan bir ilişkiydi
Soran+1 yılokumam mı zahmet edip o kadar uzun yazmışsınız teşekkür ederim ama bir an sizin yerinizde düşününce canım yandı :( erkeğin ağlaması zordur erkek bir kadını sever ve birdaha sevemez diye duydum ben o da ilk kez sevmiş zaten ama ya rolse diye korkuyorum çünkü bende ilk kez sevdim ama o kadar hatalar yapmama rağmen beni terk etmedi.
Cevap sahibi+1 yılO zaman seviyordur seni,
Soran+1 yıl:((((( bende bazen olmaz diye düşünüyorum ama kimse bilemez ki Allahtan başka o yüzden sonuna kadar gitmeli insan
Cevap sahibi+1 yılBen gidemedim işte :( nasip kısmet hayırlısı olsun kaderimizde bu yazılıymış demek ki..
Değişir. Bazıları yalandan ağlar. Mesela ben fazlasıyla duygusal olduğum için gerçekten gözlerim dolar bazı zamanlar. Gerçi ilişki yaşamadığım için hiç daha o kısmı bilmiyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir ^^
03 Yorumla
Soran+1 yılo çok duygulu ama asla göstermeyen biri çünkü duygusunu gösterirse eğer yenileceğini düşünecek her zaman güçlü olmam lazım diyor
Soran+1 yılbence kaybetmiyorsun emin ol sürekli güçlü takılmak daha acı verir onu çıkarsız seven kimse olmamış mesela hayatında ben ilkmişim herkes ya parası için ya da gücü popülaritesi için çıkmış DJmiş eskiden vs
- Aile & Toplum konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılEn son 7 hafta önce esnerken gözümden yaş akmıştı. :) Neyse konuya döniyim. Erkekler ağlar ama sadece gözleri sabunluyken ağlar. O an yanlız Değilseniz kesinlikle rol yapmamıştır. Ama başka türlü bilemem. :)
19 Yorumla
Soran+1 yılçook hatalar yaptım, ona rağmen beni affetti ikimizde ilk kez aşk yaşıyoruz ben çok bocalıyorum özgür biriyken baya büyük bir baskıya girdim o da ilk kez birini kısıtlıyor sınır bilmeden illa hatalar oluyor bende ama affetti bugün tam bitti dedim gözleri dolu benim için herşeyi yapar mısın dedi evet dedim dolu gözlerle sarıl bana dedi ağlamadı ama doldu gözleri ayrılmadık kullanma merhametimi ben ilk kez rol yapmadan birine sevgi gösterdim dedi vs vs
- +1 yıl
Yani ben hiç kimse için bu kadar küçük duruma düşmem onu söyliyim de , çocuk baya değer vermiş sana anlaşılan. Bence ayrılmak son çaren olsun. Yani tanımıyorum onu ama bidaha onun gibisini kolay bulamazsın gibi. Aranızdaki sorunları sakin kafayla konuşun illaki bir çözümü olacak.
Soran+1 yılağlamak küçüklük değildir ki
- +1 yıl
Sen öyle san.
Soran+1 yılbende ağladım. küçülmedim ama
- +1 yıl
Büyük insanlar küçüklür.
Soran+1 yılkimse büyük insan değildir ne özelliği varda büyük olur insan saçma düşünceler
- +1 yıl
Tartışmak istemiyom :) iyi gecelerrr.
Soran+1 yılbencede bayssss
Bir erkek sadece bir kız için ağlar. Ondan sonra kim giderse gitsin gözyaşı dökmez. İstese de dökemez
04 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce hiç sevmemiş ve ilk kez aşık olduğunu diyor bin defa hata yaptım ama affetti eskiden 1 hatada herkesi silen birisiymiş
Soran+1 yıldaha önce hiç aşkı tatmamış.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
seviyor demek ki numara yapsa bile hoşuna gitmiştir
04 Yorumla
Soran+1 yılne hoşuna gitmiş
Soran+1 yılha gitti tabiii
+1 yılbir erkeğin gözleri anca sevdiği kız için dolar erkek adamın gözyaşının sahtesi olmaz merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılTiyatroya ilgim var oyunculuğuma güveniyorum ve istediğim zaman gözlerimi gerçekçi bir şekilde doldurabilirim dikkatli ol derim sana o yüzden :D
07 Yorumla
Soran+1 yılkonu ciddi bir konuydu ama
- +1 yıl
Rol icabı yapmış olabilir mi demişsin. Evet olabilir anlamına getirdim bende. Yeteneği olan çok kolay kandırabilir.
Soran+1 yılpeki rol icabı olarak bir kadın yapma dediklerini yapsa bir çok kez onu affedebilir misin hep
- +1 yıl
Affetmem.
Soran+1 yılo affetti
- +1 yıl
Ben affettmem. Onun affetmesi numara yapmıyor anlamına gelmez ama. s
Soran+1 yılbir kere olur iki kere 9 defa olmaz ama
Sikinti sendedir. Üzme çocuğu ah alirsan halin kötü bak bizde ağlattik zamaninda milleti şimdi gecenin bu saatinde müptezel gibi bu sitede takiliyoruz :/
05 Yorumla
Soran+1 yıl:) ilk kez sevmiş birde dediğine göre
Soran+1 yılçok nadir değen
Soran+1 yılinşallah
www.uludagsozluk.com/k/a%C4%9Flayan-erkek/6/ her duygusal ağlayanilir
01 Yorumla
Soran+1 yılseverse bide bence
yalan erkeklerde kızlar kadar sever hatta daha fazla severler ama güçsüz gözükmemek için dik dururlar eyer bir erkek ağlıyosa onu bırakmayın çünkü o gerçekten sever
03 Yorumla
Soran+1 yılbırakırmıyım çok seviyorum
Soran+1 yılerkekler ağlar ağlamaz diyen halt etmiştir
Pişmanlık vicdan azabı. Bir tanıdığım vardı kızın kılığını bozmuş 1 yıl birlikte oldu ayrılırken vicdan azabı yapıp Ağlamıştı. Ayrıntılar önemli ağlamasındaki sebep ne acaba..
05 Yorumla
Soran+1 yılyok biz hiç ilişki yaşamadık kı. hatalar yaptım yapma dediklerini mesela
Soran+1 yıl9 kere hata yaptım :(
Soran+1 yılhayırrr. geçmişimle alakalı birşeyler gizledim kötü değil yanlış anlamayın sonra konuşma dediği bir kızla konuştum haber vermeden birşeyler yatptım daha doğrusu alışkın olmadğım için unuttum haber etmeyi vs
+1 yılwalla pek güvenme derim belli olmaz rolde olabilir anlık geçici duyguda olabilir bu yüzden güven ve inanç kolay kazanılar şeyler değil
01 Yorumla
Soran+1 yılama sevmese de birden çok hatalarıı affetmezdi
Bu durum. kisiden kisiye degisir. Duygusal biri ise her boka aglayabilir ama sert mizacli biri ise kolay kolay aglamaz. Vurdumduymaz ise hic aglamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılvurdumduymaz sert mizaclı biri
+1 yılPek görülen birsey degil ama sevmis gercekten. tabi iyi bir rolcu degilse...
05 Yorumla
Soran+1 yılişte benim de aklıma takılan şu ama şu var çok hatalar yaptım yapma dediklerini yaptım ve her defasında affetti
- +1 yıl
Ayrildigim birisi gibi yapmissin. gerci ne hatalar yaptin bilmiyorum...
Soran+1 yılkonuşma dediği bir kızla konuştum haber vermeyi unuttuğum zamanlar oldu sonra bir kaç gizlediğim şeyleri buldu
- +1 yıl
Evet ayni benimde ayrildigim kizda boyle seyler yapmisti. seni affetmis ama seviyor seni demekki. bak birde aglamis. herkes aglamaz oyle. sevdigi icin aglar insan...
Soran+1 yılhele ki o çok vurdum duymaz biri
+1 yılerkekten erkeğe değişir benim karşımda ağlayan bayan olsa dayanmam gözlerim dolar benim süşmanım bile olsa..
08 Yorumla
Soran+1 yılçok kız ağlamış karşısında ama umrunda olmamış öyle diyorlar arkadaşları ama bugün çok şaşırdım
- +1 yıl
mesajda atar mısın detaylı anlatayım sana
Soran+1 yılxper seviyem az atamıyorum daha yeni üyeyim
- +1 yıl
bende senle aynıyım whatsaptan yaz ben yanıtlayayım o zamn
Soran+1 yılimkansız whatsapp :) öldürse yeri o zaman kızlarla konuşmama kızıyor da :D
- +1 yıl
tek bu gece sadece devamlı değil :)
Soran+1 yılyok sağol :D
- +1 yıl
yemem ki seni ama :D
+1 yılBirazcık sevmiştir, eğer gerçekten sevmişse ayrılmak istemezdi ya da bitmesin derdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılbitmedi ki zaten ama çok hatalar yaptım
Timsah göz yaşları da olabilir ya da gerçekten sevmiştir...
08 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ne için rol yapabilir ki
Soran+1 yılben ona çok hata yaptım direk benden kurtulabilirdi
Soran+1 yılinkar etmiyorum yaptık birşeyler
Soran+1 yıletti ağzıma sonra düzeldik :D
sevmedigim kızın yanına gitmem oda benim mavi gozlerimi aglarken ya da dolarken goremez :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Seven insan okuzde olsa belli eder. Ağlamaya gelince her erkek ağlar ama çoğu bahane uydurur
03 Yorumla
Soran+1 yılben kolay kolay bir erkeğin ağlayacağını sanmıyorum çok yara alması lazım bir erkek ağlarken ya onun yanında olup cezanı çekeceksin ya da kayıplara karışıp onu birdaha hiç üzmeyeceksin derler ben bugün anladım ama kafamda şüphe oluşabiliyor ya rol ise diye
Soran+1 yılo denedi zaten bitti falan yaptı ya olayı en baştan anlatayım
Ben başka üniye gitmek istedim bu trip attı bana bensizliği seçip mesafe sokacaksın araya diye sonra konuşma dediği bir kız mesaj attı bana demekki hala konuşuyorsun dedi sonra bundan öncede bir sürü kez bunu yaptın bitti dedi uzattı falan filan derken birşey yap dersem yapar mısın dedi ne dedim yapar mısın yapamaz mısın söyle dedi yaparım dedim o zaman sarıl bana dedi o sırada gözleri dolu doluydu ama ağlamadı sarıldık sonra tabi o sırada ben ağlıyordum bana sarıldı susturdu falan
+1 yılEğer gözyaşlarımı bir kız görürse intihar ederim. Allah korusun
01 Yorumla
Soran+1 yılağlamadı sadece gözleri doldu
Erkekler uçkurlarından başka birşey düşünmez canım kendini yorma boşuna.
23 Yorumla- +1 yıl
Diyene bak sen hele.. önce kezbanlardan bahset lütfen..
Soran+1 yılbence genelleme olmamalı illaki öyledir ama herkes değil
Ben sana tek sunu diyom seni allah kahretmesin yazik o bebeye
03 Yorumla
Soran+1 yılneden yaaa
Soran+1 yılne alaka
Vicdan azabı acıma duygusu
05 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılevet onun için çok şey yaptım kendimle alakalı olan bir çok şeyden vazgeçtim ve onu ilk çıkarsız seven kız arkadaşıymışım, daha öncekiler onun gücü parası ve popülaritesi için yanında olmuş
Soran+1 yılhata yaparsam eğer sadece
Rol icabı yapılır yedekler sonra sallar
07 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya bin hatayı da rol icabı mı affeder
Soran+1 yılne alaka ya çevresinde çook kız vardı çok hemde sildi şu an tek benim ama çağırsa hepsi hala gelir o tür kızlardı yani
Soran+1 yılgaripsin cidden
Soran+1 yılTamammmm Pardoonn.
Neden ayrıldı. Erkeklerin göz yaşı değerlidir.
05 Yorumla
Soran+1 yılayrılmadık ki
Soran+1 yılayrılmak istedi çünkü hatalar yaptım en sonunda vazgeçti sarıl bana bitmedi dedi
Soran+1 yılaynen :/
+1 yılsevdiğim kadın için bile dolmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ki?
- +1 yıl
kişiden kişiye değişen durumlar.
+1 yılSeni seviyor yoksa niye gözleri dolsun kii..
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ki birde istediği zaman çok merhametsiz olan birisi
- +1 yıl
Başka konularda merhametlidir belki takılma o kadar küçük şeylere..
Soran+1 yılalakası yok onu tanıyorum hayattan çok darbe yemiş ve insanlara acımamayı öğrenmiş
Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı. Seviyormuş işte cocuk kızım daa napsın
07 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))) daha çok sevsin hep sevsin
Soran+1 yılneden be :D
Soran+1 yılvazgeçmedim saçmala ben istemedimki ayrılık
Soran+1 yılseviyorum ilk kez aşkı tattım
+1 yılSenin gibi biri icin ağliyosa zavallidir...
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim neyim var
+1 yılAğlayıp ayrılmamışsa gerçekten seviyodur
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Doğrudur duygulanmadigi surece dolmqz gozler
08 Yorumla
Soran+1 yılkarşısında ağlıyordum bende bitmek üzereydi herşey ama bitmedi
Soran+1 yılhayır durdu bana dolu gözlerle senden birşey istesem yapar mısın dedi ne dedim yapar mısın yapamaz mısın dedi yaparım dedim o zaman sarıl bana dedi sarıldık sonra bitmedi dedi
Soran+1 yılBen başka üniye gitmek istedim bu trip attı bana bensizliği seçip mesafe sokacaksın araya diye sonra konuşma dediği bir kız mesaj attı bana demekki hala konuşuyorsun dedi sonra bundan öncede bir sürü kez bunu yaptın bitti dedi uzattı falan filan derken birşey yap dersem yapar mısın dedi ne dedim yapar mısın yapamaz mısın söyle dedi yaparım dedim o zaman sarıl bana dedi o sırada gözleri dolu doluydu ama ağlamadı sarıldık sonra tabi o sırada ben ağlıyordum bana sarıldı susturdu falan
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim :)
+1 yılinsanların gözleri sinirden de dolabiliyor ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılben onun gözlerinin hiç bir şekilde dolacağına inanmazdım ama sinirden bile öyle birisi soğuk kanlı çook
- +1 yıl
yengeç burcu musn sen. d
Soran+1 yılbaşak
Kişiye göre değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılsence
+1 yılBn yaptım bir kez
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten her erkek sadece 1 kere sever diyorlar
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir