Kocamdan ayrilmak istiyorum ama cesaret edemiyorum?

Merhaba, ben yaklasik 2 hafta once su soruyu sormutum :

"Merhaba, ben 22 yasindayim 2 senelik evliyim ama evlendigim ilk zamanlardan beri hic huzurum yok, hep mutsuzum.
Esimle severek, 4 sene bir birlikteligimizden sonra evlendik, ailemden uzak bir yerde yasiyoruz ama esimin ailesinin yakinindayiz.
Oyle yakiniz ki esim ailesi anne ve babasi benden once gelir. Onlarin ne dusundukleri herseyden onemli. Beni bir hic yerine koyar.
Bana vurdu, hakaret etti, kucuk dusurdu.
Bir kadinin ne dusundugunu, hislerini, duygularini bilmiyor. Cok anlatim, yalvardim, herseyi yaptim, her konuda onu mutlu etmeye calistim ve mutlu ettim de, ama o beni mutlu etmiyor :(
Ne yapacagimi bilmiyorum, sevgim kalmadi ona karsi, onun bana saygisi, sevgisi hic kalmadi, benimde sevgim yok olmaya basliyor.
Gitmek istiyorum, kendi ayaklarimin ustunde durmak istiyorum, annemin babamin yaninda olmak istiyorum, onlara destek olmak istiyorum ama yapamiyorum :("

O gunden beri zaman gectikce esim bana karsi hala ilgisiz, ustune bir de ailesine cok bagli oldugunu hep kanitladi. Mesela maddi durumumuz kotu oldugu halde enistesiyle, ayni yaslardalar, daire almak istiyorlar, bana sordu ben istemedim, israr etti, illaki almak istiyor, kafasinda var.
Istemeyince kizdi bana, ben kirada oturmak istemiyorum dedi, madem oyle sunu da unutma, nereye gidersek gidelim annem babam da gelecek bizimle, bir gun bu evi devlet elimizden alirsa, o zaman ben sana sorarim, ya benimle annemlere geliyorsun orda yasiyoruz, ya da annenin babanin evine gidiyorsun falan dedi.
Bunun gibi bir suru sey oldu, hep hic saydi beni, kucuk dusurdu. Onun yuzunden hasta oldum, depresyona girdim resmen :(

Annemin haberi var bu olanlardan, anlatmistim, yuvamin dagilmasini istemiyor, sabret diyor, hep sabrettim dedim birsey diyemiyor o da, cunku annem de cok cekti zamaninda.

Neyse demem o ki ben gitmek istiyorum, su an esyalarimi toplayip gitmek istiyorum ama bir turlu yapamiyorum :(

Ne dusunduklerinizi ogrenmek istiyorum..
Kocamdan ayrilmak istiyorum ama cesaret edemiyorum?