bazı kızlar bunu böyle nitelendirdi merak ettim.. ilşkimde cidiiyim 4y ıl olcak nerdeyse.. bir de o boyutu var
Cevabın nedir?
Kanunen çocuk , fiziksel olarak çocuk, ruhsal olarak çocuk ve 15 yaşından tek farkı olasılıkla ergenliğe yeni girmiş olması...
4 yıl olacak da ne onu anlamadım , yani kız 12 yaşındayken mi? Böyle ise daha da sakat konu...
Her hareketine sözüne ortamına tutumuna dikkat etmen gerek , zira yaşı tutmadığı için sarılsan taciz eve alsan ya da yalnız kalsan başka yerde hürriyeti kısıtlama , öpüşsen cinsel tasaddi vsaire vesaire ve yaşı nedeni ile şikayet durumunda alacağın ceza bir de yüzde 50 artırılır, hâkim seni dinlemez bile.. Bir işe kalkışırken kanunu bilmiyorduma sığınma olmuyor , okumasan da uygulanıyor zira..
Ciddi düşünme derken ; okulun bitti askerliğini yaptın iş buldun ya da kurdun kendi evini açtın eşyanı tamamladın köşede söz nişan düğüne para var , 1 senelik de hastalık akçesi birikimin var.. da mı ciddi düşünüyorsun? Yok bunlar henüz olmadı dersen , ben ciddiyim lafının altı boş kalır. Lafla herkes ciddi olur, önemli olan ekşın.41 Yorumla
Soran+1 yılbakın burada tam olarak her şeyi anlatmıyorum kızla gerçekte görüşmedik yıl oldu anlıyon 13 tü..14 buçukta falan knştuk tnştk tm olarak. kız bir reşit olsun okuyorum şu an işimi elime alcam yani. şu an nerden kazanayım
En İyi Cevaplar
+1 yılSübyancı diye içeri alırlarsa şaşırma. Bu arada o yaşlarda ki kızların aklı bir karış havada oluyor. Doğru ile yanlışı ayırt edemiyor. Biraz daha olgunluğa eriştiğinde hareketleri değişmeye başlayacaktır, davranışları değişecektir, fikirleri değişecektir. Hiç sanmıyorum ama umarım evliliğe kadar gidebilirsiniz. Fakat bu ihtimal inan o kadar küçük ki. Hele biraz gözü açılınca, biraz büyüyünce seni parmağında oynatmaya çalışacak. O konuma gelirsen s*çtığının resmidir. En iyisi evlilik yaşın gelmeden, işini kurmadan aşk vs gibi şeyler yaşamayacaksın. Çünkü sonuç hüsran oluyor. Son olarak adam gibi davran kıza, sonra başına bir iş gelir. Anladın demek istediğimi umarım.
17 Yorumla
Soran+1 yılya kardeşim şimdi ben bu kıza aşık olurken bu kafada değildim düşünemedim atıldık bu işe.. zaten zor ama ben direniyorum işte yoksa bu iş baslar baslamaz bitiyordu. ve kim beni içeri atarsa atsın çıkarız ilaki. korkum yok kimseden.. sonuçalrına katlancam artık.. ve anladım sagol zamanı var her şeyin
- +1 yıl
Çünkü aynı hatayı ben de yaptım. Aramızda yaş farkı yoktu bu kadar ama lise sonlara doğru tutuldum birine. Ona göre tüm hayatımı şekillendirdim, okulu bile ona göre ayarladım. Fakat sonuç ne? Üniversitenin bitmesine bir yıl kala tekmeyi yedim. Öyle bir koyuyor ki adama. Ne okul umurumda şimdi ne başka bir şey. Beni boynuzladı gitti, ondan ayrıldı şimdi başkasıyla, çok koyuyor insana, nasıl ayakta duruyorum kendime hayret ediyorum gerçekten. Bana yaptığı kötü şeylerin binde birini bile şimdi o çocuğa yapmıyor, yapamıyor. Ailesiyle tanışmıştım, tüm sülalesi biliyordu. Bir yere giderken annesini arar izin isterdim kapsından alırdım. O kadar çok fedakarlık yaptım ki ona, ailesine, tanıdıklarına anlatamam bile. Babasının işine bile ben koşuyordum, hallediyordum. Sonuç hep hüsran, hep hüsran.
- +1 yıl
8 ay oldu halen ilk gün ki gibi acıyor. Aklımı kaçırmamak için kendimi zor tutuyorum. Hep uykum var ama doğru düzgün uyuyamıyorum bile.
Soran+1 yılof içimi kararttın he.. bende üni yi onun için kazandım. anam babamdan uzak kaldım.. mal gbi duruyorum işte. ama var ya ne biliyo musun bana tekmeyi attıgı gün son günü olur.. ben şizofrene bagladım işi.. kafam yerinfde yok ne zamandır.. seni iyi anlarım
- +1 yıl
Hiçbir şey yapamazsın seviyorsan. Tüm dünyayı katledecek kadar gözünü kan bürür ama onun kılına dahi zarar veremezsin seviyorsan. O kadar şey olmasına rağmen elimi kaldırıp vuramadım dahi. Patlamaya hazır bomba gibi geziyorum. Biri bir laf söylesin büyük bir ihtimalle katil olacağım. Fakat bir türlü ona şiddet duygusu besleyemedim. Belki de geçmişte verdiğim sözlerden kaynaklanıyordur, bilemiyorum. Çıktığımız zaman her ne olursa olsun sana elimi bile kaldırmayacağım diye yemin etmiştim. Bu eli keserim gene de vurmam diye.
Soran+1 yılhani tv de cinnet geçiriyolar falan ya adam çocugunu kesiyo. öyle bişey olsa kurtuluşu yok. ve ciddeen çok seviyorum ama böyle bir kahpelikte nefretimi kusarım acımam
- +1 yıl
Ailesi de benim gibi biraz deliyse ölmek için dua edersin sonra. Aklına gelmeyen acılar yaşatırlar sana.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yıl önce diyorsun 12 yaş yani, biri de çıkıp dememiş ki arkadaş sen hayırdır ya? o yaşta kız kardeşin olsa, 16 yaşında ergenliğe yeni girmiş saatli bomba bir delikanlıyla görüşmesini ister miydin bir düşün. çünkü burdaki hata bugünkü yaş farkından değil, ta o zamanki vaziyetten kaynaklanıyor. bunun aşkı saflığı vs olmaz çünkü karşındaki çocuğun ayırtım gücü yok. 6 yaşındaki çocuk da anaokulunda aşık olduğunu zanneder ama kimse o ikisini evlendirmeye kalkmaz. karar verme olgunluğa erişmemiş hiçbir kızla yaşadığın şey kalıcı ve gerçek olmayacaktır, zira görünen o ki sen de o olgunluğa sahip değilsin. bu olgunluk kız 18ine girecek olsa bile birdenbire vahiy gibi inmez zaten. çocuğun, gençlik ve erişkinliğe geçişteki doğal süreci yaşaması sonucu karakteri oturur. bu süreç içinde yapılacak her müdahale o karakterin temellerinde sıkıntıya yol açar. bilmem anlatabildim mi.
314 Yorumla
Soran+1 yıldegerli büyyüğüm haklısın ama özelimi burada hep yazamadıgım için bu ilşkinin ayrıntılarına o kadar giremiyorum ama bixz birlikte olmadık çok uzun zaman..
Cevap sahibi+1 yılZATEN olmamalıydın... ZATEN olmamalısın.
Soran+1 yılbakın ben size bu olayı en bstan anlatmak isterdim. ama anlatamam sonuçta dogru olmaz.. birlikte olmamız için en az 4 neden var.. ama biraz inancınız bile varsa buna tesadüf diyemem yazılmış bana bu. benim sınavım bu şu an. hayatım buna göre şekilleniyo. attıgım her adım bundan kaynaklı o günden bu yana
Soran+1 yılha bende mutlu degilim keşke olmasaydı... çok zor bu iş. ugraşamk beklemek.
Cevap sahibi+1 yılo özel durum soruda parantez içinde belirttin şey mi?
Soran+1 yılözel durum nerde yazmışım göremedim de konunu n bunla bir alaksı yok. millet yanlış anlamsın diye ekledim onu mecbur.. yoksa küfürler uçardı burda:)
Cevap sahibi+1 yılbak genç arkadaşım kendini bana mazur gösterme ya da haklı çıkartma zorunluluğun yok zira senin günahlarının vebalini taşıyacak olan ben değilim, sensin. bu yüzden kendi kendine makul görünecek mazeretler bulmaya çalışıyorsun ama bunu makul gösterecek hiçbir şey yok. vebalden kastım da yalnızca kızın bedeniyle ilgili durumlar değil, henüz akli olgunluğa tam erişmemiş bir insanın ruhunda yaratacağın her türlü etkiden sorumlusun. belki şimdiden geri dönüşü olmayacak etkiler aldı ruhu, bunu da bilemezsn. bu saatten sonra yapabileceğin tek şey kızın hayatının üzerine kumar oynamaktan vazgeçip sağlıklı gelişimini sağlaması için ondan uzak durman.
Soran+1 yılhaytta her zaman dogru olanı yaparsak kaybederiz. her ne kadar haklı olsanda bu ilşkide yıpranan taraf benim. ve ne olacagı umrumda degil.
sadece şu bir erkek namus bilidgini bu dediğiniz asıl gereksiz bahaneler için terketmez. ve bir başkasıyla yasayacagı birliktelik kadar sorun yaratmaz
Cevap sahibi+1 yılkızın yılları torbaya mı girdi? şimdi görüşmeyi kesip 20li yaşlarına geldiğinde, aklıselim düşünmeye başladığında tekrar görüşmeye başlasan ölür müsün? neyin acelesi bu? sen birini sevdiğini zannediyorsun ama, o insanın karakterinde meydana gelebilecek değişiklikleri umursamıyorsun. sevdiğin varlık aynı kalamaz, yaşı buna müsait değil. madem bu kadar tutturdun, onun her karakter dalgalanmasında yanında olup, yarın öbür gün kız bambaşka ve hiç bilmediğin huylar edindiğinde, yani senin sevdiğini zannettiğin kişilikten farklı davranışlar sergilemeye başladığında da bu kadar ısrarcı ve 'aşık' kalabilecek misin? kahramanlık yapıp evet diye cevap verme dediğim gibi beni ikna etmene gerek yok. önemli olan bunları kafanda tartman.
Soran+1 yılo ilerde değin sey oldu oluyorda zaten. sevdiğim kızla su anki kız hiç alaksı yok.. ama ben ilk günkü gbi deger veriyorum. ilk günkü kadar da sevgisine muhtaç yasıyorum.. size bişey kanıtlamak zorunda degilim evet eme önyargılarınız bırakın ve bir insanin gerçekten ne tipi ne huyuna degilde onu sadece var oldugu için sevilebilecegini bilin.. gerçek seven böyle sever
Cevap sahibi+1 yılsoru açmışsın, ben neden yanlış olabileceğini sana anlatmaya çalışıyorum ve sen inatla benim zaten söylememiş olduğum şeylerin aksini bana ispat etmeye çalışıyorsun. senin arabeskle karışık gerçek sevgi anlayışın beni ilgilendirmiyor. kendi kendine tribal hareketler takınma. eğer insanlarla yoktan yere tartışıp dinlemeyeceksen neden burada soru soruyorsun?
Soran+1 yılsusuyorum bayan sadece
Cevap sahibi+1 yılsenin delikanlılık anlayışına da ancak bu yakışır zaten...
Soran+1 yılbaşta dursun bu yorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenle arkadasim arasinda 11 yas var ben 21 o ise 32 yasinda ve bizi goren herkes yakistiriyor diger yakistirmayanlarda cekemeyenler seneye dugunumuz var gayet olgun ve beni seviyor genc duruyor goreb 27 yasinda zannediyor sevdigim adami yani cok normal gonuller bir olduktan sonra milletin dediginin hicbir onemi olmadigini dusunuyorum tiksinc diyenler once dönsün bir kendisine baksin aranizda 4 yas var eger kiz arkadasin 20 sen 24 yaşında olsaydin herkes bunu normal karsilacakti fakat sen 20 kiz 16 olunca karsilamadilar aslinda yas farki hep ayni ama bilinc alti farkli.. 2-3 yil sonra bu fark kapanir gider... Allah mutlulugunuzu bozmasin gozu olanlarin gozu ciksin :)
48 Yorumla
Soran+1 yılgixli kullanıcı :) sanda aynı dilekleri iletiyorum. ellerine saglık :) daima mutlu kalın
- +1 yıl
21 yaş ile 16 yaş arasında fark var o zaman 12 yasındakiyle 16 yasındakini yakıstırda göreyim
Soran+1 yılkardeş öncesini karıştırmayın. onu nbiyetmn ciddiliğini grn dye yazdım..12 de değil . burada kız 12 buçuk bn 19 buçuk vs ay gün onlarıda mı yazayım size :)
Cevap sahibi+1 yılAyni fark yine ayni yine 4 yas en eskiye gidersek erkek 4 yasindayken kiz dogmus :)) hep ayni arkadasim gittikce bu fark kapanir sorun degil bence iliskinin nasil basladigi bizi ilgilendirmez sahsen beni ilgilendirmez 12 yasindaki kizlara baksana cevrendeki 15 gibi duruyor hemde alttaki yorumlari okursan tam 12 degil kiz 13 yaşındaymis ve cocuga 14 yasinda oldugunu soylemis 2 yasta sorun olmamis simdi 4 yas fark var diye sevmesinler mi :)
Soran+1 yılben kızın asıl yasını lisede benden alt sınıflar dedi işte biz 97 dogumluyuz. sanıyom benim kız 97 li. bn 95 li. aşk kör etti gözümü yani:) ln dedim size liseye gidoyonuz bu kız halaa niye orta okulda dedim. jeton öyle düştü. ama 6 ay oldu.
- +1 yıl
Evlenince görürüm ben senin akıl vermeni. O 11 yaşın ileride ne kadar sorun yarattığını anladığında görürüm.
Cevap sahibi+1 yılBenim tercihim benim hayatim. :) pisman olmamam dilegiyle bir yola ciktim geri dönmeyi de dusunmuyorum pisman olursamda yapacak birsey yok yasayip gorecegim kader kismet :)
Soran+1 yıl:)))
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
23Cevap
+1 yılEskiden evlenenler arasında yaş farkı gözetilirmiş. Mesela annem ve babam arasında 6 yaş fark var. Biz erkeklerin biraz daha geç olgunlaştığını düşünürsek düşünce ve davranış olarak,4 yaş normaldir. Genelleme yapmak doğru olmaz, çoğu erkek geç olgunlaşır. Örneğin 24 yaşındaki bir bayan, aynı yaştaki erkeğe göre olgun olabilir. Yaş farkı normal kardeşim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol kardeşim düşüncen için:)
+1 yılYaş aralığı olarak baktığımız da evet hiçbir sorun yok 4 yaşın.
Reşit olsaydı tabiki de.
şu an olarak fazla fark var, yok kardeşin yaşında, yok daha çocuk diyenler mutlaka çıkıcaktır ama ciddi düşünüyomuşsun.
2 sene sonra sen 22 o 18 yaşında olduğu zaman bu sorunun ortadan kalkıcağını düşünüyorum.
Allah mutluluğunuzu bozmasın :)21 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :) şu mantıgı kuramayan insan çok malesef
+1 yılKardeşim yakın çevren sübyancı diye dalga geçebilir o sıkıntın var. ayrıca 16 yasında kızın ilerde ayrılma ihtimali yüksek gözü dışarlara kayacaktır ama hepsi bir yana gerçekten seviyorsanız birbirinizi kızdan faydalanmak istemiyorsan ilerde gayet güzel bir çift olursunuz kızın erkekten küçük olması lazım zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılyakın çevremden hiç kimse beni tanıdıgı için böyle bir yaklasımda bulunmadılar. çğünkü benim bu konuda adamlığımın üstüne yağ sürcek birisi yoktur inanın. zaten ayrılmıyo degildi ama yolnu buldum şimdi zamana bıraktım işi biraz.. teşekkür ederim
- +1 yıl
Kolay gelsin dostum mutluluklar o zaman ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yıliğrençlik değil. ama ne gerek var bu aşka 16 yaşında daha çocuk sen büyümüşsün. bırakın bu işleri ya biz sevdik gördük siz yanmayın yanlış anlama kardeşim :)
hiç gereği yok zamanı gelince evlen gitsin seversin bir şekilde23 Yorumla
Soran+1 yılaşık oldum şimdi takıntım var bırakamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbenden söylemesi :) sen bilirsin illa kendimi yakacam diyorsan çıra hazır.
mutluluklar
Soran+1 yılyancak bir yanım kalmadı be :) sağolasın
Milleti ne takiyosun surda sana laf edenlerin cogunun annesi babasindan 4 5 yas kucuk. Sorun yok kardesim allah dahada mutlu etsin bir yastikta kocayin 4 yas dedigin sıkıntı yok siz mutluysaniz milletin görüşünu takmayin.
21 Yorumla
Soran+1 yılsağol kardeşim :)
+1 yıl4 yaş yine kabul edilebilir ama doğru değil haklısın
35 Yorumla
Soran+1 yılönce bal verdi n sonra iğnesini batırdın kız
- +1 yıl
:))) koptum
- +1 yıl
Ah soran bir alemsin :))
- +1 yıl
Mutluysan kız arkadaşınla sorun yok tabi :)
Soran+1 yılsende benim kadar varsın :) mutluyum dym mutlu olalım
+1 yılnormal ve onlar biraz hoppaladır ama bir alışsınlar yaşlılardan daha iyidirler ve huyunu suyunu benimserse ve sen de onunkini benimsersin. yürü gider. sarıl öp bacımdan.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılilişkinde ciddisin bu gayet güzel de, duruma göre kız 12 yaşındayken mi sevgili oldunuz?16 yaşındayken mi başladı?
16 Yorumla
Soran+1 yıl13 daha 4 yıl olmasına war bnde 20 yi doldurmadım 8 ay war daha..3.5 yas fark.13 te basladı ama bn 14 sandım onu
- +1 yıl
kızın yaşı çok küçük, başlangıçta da epey küçükmüş. İlerde aynı sevgi saygı heyecanı hissedecekseniz tebrik ederim.
Soran+1 yılo konular karsı taraf sıorunlu su an ama benden kaynaklı degil.. karektri oturdugunda işleri yoluna koycaz artık
- +1 yıl
Keşke sorun ne onu anlasaydım
- +1 yıl
İnşallah her şey yoluna girer. Mutluluklar.
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılSen bu sorunun cevabini takmayacak kadar seviyorsan. Ne 4 sorun ne 24
23 Yorumla
Soran+1 yılbu sorunun cevapları bişey degiştirmicekti elbet ama piskolojik olarak uzaydan gelmişimde çok abes bişey yapmışım sanardım
- +1 yıl
Aramizda 4 yas olan bir adamla 3 yillik bir iliskim var. Parmagimda yuzugu var. Sevgi saygi olduktan sonra yas filan bos isler takma kafana
Soran+1 yıl:)) teşekkürler
+1 yılOooo.:))
Ben 17 yaşındayken esim ilk tanıştığımız da 27 yaşındaydı.:)))21 Yorumla
Soran+1 yılsuratlarına çarpmak lazım bunu :))
+1 yılYeni nesil at gibi :D kızı kullanma çünkü üzülebilir ileride. Sorun yok
23 Yorumla
Soran+1 yılo beni kullanıyo :)
- +1 yıl
Sen de izin verme :D
Soran+1 yılseven insanın yapcak hiçbişeyi yok bırakmıyosa
+1 yıl24 yaşında bir erkeğin 20 yaşında bir kızla birlikte olması nasıl garip ya da iğrenç değilse senin ilişkin de iğrenç değil sadece reşit olmaması sıkıntı o kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılsen çok yasa iyi yaşa :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar da çok yok arasında normal bence. Ama tabi şimdi ki kızlar önce yaşıtlarıyla fink atıp ergence eğlenceler peşinde koştukları için abes geliyor.
Burada buna iğrençlik diyenler kendilerinden en az 4 yaş büyük biriyle evleneceklerdir.11 Yorumla
Soran+1 yılyanii yani.. kızın namusuna sahip çıkıyorum en azından. şimdi kim bilir kaç kişiyle sev olcaktı
Yoo normal bence 4 yaş çok sıkıntılı değil ikiniz de öğrenci oluyorsunuz mesela normal bence
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya hela sana kız:)
+1 yıl16 yaşındayken 12 yaşindaki kızla olman abes baya ama şu an icin sıkıntı yok.
21 Yorumla
Soran+1 yıltam öyle degilde :) işte ayrıntılara girmedim fazla teşekkür ederim :)
5 yıl sonra 4 yaş farkın anlamı kalmaz ciddiysen biraz bekle sonra git iste evlen
hayırlı olsun11 Yorumla
Soran+1 yılöyle acelem yok zaten zamanı gelince ne gerekirse yapılır
+1 yılbence ddeğil eskiler hep öyleymiş , aralarında belli bir yaş farkı varmıs
kadın erkekten daha once yaşlanır sen 30 ken o 26 olucak. fazla değil13 Yorumla
Soran+1 yılsağol bende böyle ileriyi düşündüğümden saçma gelmiyor. bilerek olmuyo aşk işi
- +1 yıl
pardonda buna pedofil diyenler pedofil ne bilmiyolar bence o yüzden aldırma.
Soran+1 yılbende bilmiyom bir bakcam
+1 yılAbartılacak yaş farkı yok babamla annemin arasında 15yaş vardı
14 Yorumla
Soran+1 yılyas farkından öte ona çocuk diyolar işte sorun o sanki ben adam oldum koskaca
- +1 yıl
Ama onu idare etmen gerekicek o hala çocuk ama yeni ergen gibi bende 17 yim mesela ergenim işte her neyse sen üniversiteye falan gidicen bitiricen o daha yeni basliycak akli bir karis havada olucak sen sahip cikicaksin djdjdjd
Soran+1 yılbak kendini iyi tanıyorsun o da öyle.. işte. aklı hacvalrda. kendini düşünüyo sadece. bencil. o üni kazanırsa memlkti üni yeri zaten. bnde orda işe girerim. boş bırakmam. kafsına gre gidemez. en fazla taşınırlar öyle
- +1 yıl
Sevindim hayırlısı 😂😂😂
4 yıl olmuşsa farklı olabilir belki , disarida görsem sübyancı derim , sen 24 o 20 olsaydı sorun olmazdı heralde ama çocuktur l*n o..
21 Yorumla
Soran+1 yılçocukta yani boy war kalıp war bebe gzkmyo. sanarsın koca kız yani
mesele 4 yaş degil.30 ve 26 olur da 20 ve 16 saçma olabilir reşit degil çünkü
11 Yorumla
Soran+1 yılah ahhh :) teşekkür ederim yorumun için
Tek sıkıntı reşit olmaması olabilir belki onun haricinde neden olmasın abartı yanı yok=)
11 Yorumla
+1 yılsikinti degil bnce benm erkek arkadasmlada aramda 5 yas var 3 yil olcak 4 5 yas sorn degl benim arkadsmn esyle arasnda 8 yas var mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılyani çok örnegi war aslında :)
- +1 yıl
evet:))
Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. Sınırlarını aşmadıkça Anlaşılabilir
11 Yorumla
bence kiz daha çocukken bunun olması yanlis ama yas farki sıkıntı değil
11 Yorumla
Soran+1 yılseninde yorumunu begendim haklısın
+1 yıl16 yaşındaki biri için 20 yaşında biri fazla.
16 Yorumla
Soran+1 yılsende mi ciddi düşünüyorum dedim
- +1 yıl
Ne olursa olsun arkadaşım yaş fazla. 16-20 yaş yanyana gelince fazla duruyo.
16 bana göre çocuk yaşı.
Soran+1 yılbend farkındayım amaallah yazmış oldu yapcak bişey bulamıyom. bir yaş içinde sevdiğim kızı elin oğüğlumna bırakamam
- +1 yıl
Kız 20 yaşına gelse o kadar göze batmaz.
Soran+1 yılbende o günleri bekliyom
- +1 yıl
Hayırlısı.
+1 yılBence degil. ama cinsel bir sey olursa cocuk istismarindan evlensen dahi 6 yil temiz yatarin var :) agagsshaua
00 Yorumla
+1 yılInsanda Biraz gurur olmali ne yaptigini dusunmeli Yani
03 Yorumla
Soran+1 yılne yani gurursuz muyum şimdi? böyle bir insanım diye.
- +1 yıl
16 yasindaki bir kizla cikilir bir bunu dusun bir
Soran+1 yılsizle bunu tartışamam ancak bunu bile bile yapmadım o kadrını bilin. her şey bilinçli olmuyo hayatımızda
+1 yılBaşlı başına tiksinç. Bu peşmerge pedofolikler yüzünden soğuyorum tüm zevklerden.( Yatma anlamında değil) O adamla bir ilişki yaşıyorsa sonuçta bir haz yaşanır, öpüşme gibi.
23 Yorumla
Soran+1 yılsen öl tamam mı..:)
bişey diyemiyorum. sanki olgun insanlar öpüşünce iğrenç degil normal- +1 yıl
Nefes alıyorum asd Olgun adı üstünde her türlü icraatı kaldıracak yapıya sahip, bilincinde. Sübyan yaşın etkisiyle sağlıklı kararlar veremez ve bunun sonucunda pişmanlıklar yaşar, sen de bu pişmanlıklara vesile olursun. Kim yaşamamalı sence? Bu kafayla sen mi ben mi? Ayrıca o verdiğin eksinin ben de bir götürüsü yok, haberin olsun
Soran+1 yılbiliyorum katılmadım sana. abarttın çok.. dediklerin dogru ama bence o kadar insan var böyle. sanki niye bu kadr göze batıyorum
+1 yıl20 yasındaki kız ike 24 yasındaki erkek normal ya erkek arkadasın normal değil ya da sen
03 Yorumla
Soran+1 yılolum bn erkeğim yorumu yanlış yazdın :)
- +1 yıl
Hacı anladın sen ozaman kbkma :))?
+1 yılBazıları iğrenç diyecektir. Onları takma
11 Yorumla
Soran+1 yılonların çogu günü birlik aşk yasadıgını sanan insanlar evet dogru diyon :)
+1 yılBence fazla bir sey yok aranizda
11 Yorumla
Soran+1 yıltisinenlere anlatmalıyız bunu
sn 30una bastiginda o 26 olcak bir de byle dusun
11 Yorumla
Soran+1 yılyani ne sorun olcak olması gerken bu. erkek olgun olmalı
+1 yılnormal ama ciddiyeti bozmamak şatıyla
12 Yorumla
Soran+1 yılbir çıkar amcı gütsem zaten ondan faydalanmam. ucuz insan çok bunu yapmaya. ciddiyet direği zaten bu işin
- +1 yıl
inşşallah bozulmadan mutlu olursunuz
+1 yılkime ne? kimseyi ilgilendirmez ki..
13 Yorumla
Soran+1 yılsanki tcvzcü mumelesi yapcaklar o kadr dym.. dogru dyn kime ne ama düşünmeden edemedim
- +1 yıl
boşver abicim takma kimseyi..
Gizli Üye(30-35)+1 yıl31-18 ilişki yaşoyorum.
25 Yorumla
Soran+1 yılseninki reşit :) iğrenç diyen işine baksın
- +1 yıl
Sende bokunu çıkartmışsın kanka 😁😁
Cevap sahibi+1 yıl@Besiktasasigikiz beni "sen her kadının sahip olmak idteyeceği erkeksin" diye seviyor.
- +1 yıl
Kanka çok safsın boynuz yiyicen ya dhdjdjd yaşına uygun birini bul
Cevap sahibi+1 yıl@Besiktasasigikiz 12 de ayrıldık ayrılırken beni bırakma diye ağladı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşqın yaşı yohtur HEWAL yengö selam
14 Yorumla
Soran+1 yılas:) sağolasın öyle tabi
Cevap sahibi+1 yılyengö burdasın?
Soran+1 yılbuurda yok öyle takılmaz o buralara
Cevap sahibi+1 yılfoşik tece
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş farkı sorun değilde kız küçük
11 Yorumla
Soran+1 yılbüyür acelem yok işte
+1 yılhayır canım niye iğrençlik olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
bir dakika... 4 senedir çıkıyor musunuz? saçmalama.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye iğrençlik olsun ki seviyosanız
16 Yorumla
Soran+1 yılmilletin aklı cinselliğe kayıyor işte. sanki bu yasta o kız benim degilde 20 sine gelince benim olcak..
Cevap sahibi+1 yılBende seviyodum birini benden 5 yaş küçüktü ama o beni istemiyo
Soran+1 yılönce sevdi mi seni bayağğ bir yoksa platonik mi
Cevap sahibi+1 yılKarşılıksız maalesef ama sevdiğimi biliyodu
Soran+1 yılbenim ki öyle degil işte.. senin ki boş sevda :) oluyor biraz. umarım kafanı degiştirmişşsmndr tavsiye etmiyorum hiç
Cevap sahibi+1 yılDeğişti değişti
16 yaş çok küçük gibi geldi
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl snra reşit işte :) ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamadim tam soruyu
28 Yorumla
Soran+1 yılbn 20 yasındayım kız 16 . bu birliktelik iğrenç mi?
Cevap sahibi+1 yılYoo
Soran+1 yılahaha :) kısa net sağolasın
Cevap sahibi+1 yılUzun uzun yazip ne olcak :D
Soran+1 yılhani anlamadım dedin ya bende sandım heralde bu konuda bşişey yaşamış merak etmiş anlamdıgı halde sorıuyor faln :) uzun cevap beklyrdum.. umarım anlatabilmişimdir
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılsenin sevgilin varsa Allah sabır versin:) şimdiden. adam sana destan yazar sen ok desin tm drsin :)
Cevap sahibi+1 yılNe olcak yani kivraniyim mi bisi derken :)
- Cinsel Yaşam konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılEtik değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılbu dediğin dogru ama iğrençte denilmez
İgrenc
01 Yorumla
Soran+1 yılprofil foton kdr iğrenç ewet..
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrençlik
21 Yorumla
Soran+1 yılsende öl geber
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 20 yasında bir erkegin 16 yasında kızla birlikte olması iğrençlik mi?(yatmak anlamında degil ) aşk ilişkisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler