Abimin arkadaşı?

Kendimi çok kötü hissediyorum, ne yapacağımı bilmiyorum ama çocuğun abim gibi kendine güvenen, harbi, delikanlı olduğunu anlayınca çok hoşuma gitti. Çocuk evimize geldi mi yüzümüze bakmıyor ayıp olmasın diye herhalde. Bugün blr tesadüf yarattım ve karşılaştık, ummadığı bir selam verdi "günaydın! " şaşırdım hatta. Bende günaydın dedim ve gülümseyin devam etti. Çocuğu görmezlikten geldim o kendine gösterdi. Abimin arkadaşı olduğundan canım çok sıkılıyor. Ama ayaklarımı dahi hissetmiyorum titremekten onu görünce. Napim? Çok kötüyüm:(((((

Ve tesadüf yaratıp her sabah karsilasmamizi sağlayalım mi? Birde arkadaşımdan onunla konuşurken bir yerde ismimi geçirdim ve söy ismimi sorup benim olup olmadığımı sordu bende arkadaşımın ağzından evet tanıyonmu dedim oda abisi arkadaşım oradan tanıyorum dedi. İlk ben geldim aklına. Sizce ne yapmaliyiiiim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşımdan konuşuyorum, kendimden bahsediyorum fark ettirmeye ve oda uzun cevaplar veriyor. Konu ben olunca ama ismimi hiç kullanmıyor bir kerelik kullandı. Bir de çocuk bir kere darbe yemiş bir kızdan, kızlara o yüzden yaklaşmıyor. Bende aynı durumu yaşamıştım, baya konuştuk belli etmeden ben olduğumu tanıtmaya çalıştım kendimi aklında kalayım diye. Sizce yanlış mı yapıyorum? Ama dayanamıyorum, korkuyorum sevicem diye ama elimden bir şey gelmiyor. Çok hoslandim
Abimin arkadaşı?