Ben çok seven biri vardı 6 yıl boyunca sevdi beni Allah var şimdi sözlü geçen ay gördüm onu arabadaydi bana baktı bende baktım mutluymuş gibi gülmeye çalışıyordu gülüşü samimi değildi gozleri doluydu yüz ifadesinden anlamıştım mutlu değil gerçekten unutmusmudur. O sözün anlamını bilen diye bilirmi acaba.🌸🤗 Bugün atti
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yanindakiyle yaşar aklindakiyle ölürsün bu arkadaşin yasadigi sey bu olabilir
Evet inanirmisin arkadaşımda aynı şeyi söyledi bana beni unuturmu sence evlense bile artık imkansız zaten olmamız 6 yıl sevdi beni takiplesmiyoruz onunla bu arada fek hesaptan bakiyom paylaştıklarını ama bilmiyor oo
umrunda değilsindir adam sözlenmiş ondan mutlusu yok ohh
Ya untan insan hikayelrin e hep mutlu şeyler paylaşır hep acılı sarkilar paylaşıyor sozlendi evet ama ne bileyim mutlu olması lazım onu mutlu edecek şeyler atması gerek güller ve küler şarkısın paylaşmış. sozlusude gormuykrmj bunlari
12 yaşında mi sevdi seni.:D
Bilmiyorum sade 6 yıl boyunca sevdiğini biliyorum
Bilmiyorum. sadece 6 yıl sevdiğini bilirim
6 yıl sevdi
Ok
Oyun bitti aklımda yoksun kızım demiş
Sözlü olduğu halde göndermeli şeyler atıyor. insan unutuguna unutm. dicek. kadar umrundayim demek olmuyormu küler ve güller şarkısıni dinle onu atmos sonra..
Gerçekten bittmismidir..
6 yıl diyon normal içinde bişi kalmış ama nişanlıymis şimdiye kadar unutması lazımdı içindeki son külleri bitirmesi lazımdı o kişinin, sanırım evlenince tamamen bitirir. He yine belki sen aklına gelirsin ama hisleri olmaz, olursa zaten evlendigi kıza yazık olmuş olur.
Çok acı bişey ya gel birini sev hani derler ya aklindakiyle yasar ama yanindakiyle olursun onunda bu mesel degilmi aslında insanın dinlediği şarkılar genelde onu anlatır bana göre onun yaşadığı ruh halin ben onu hiç sevemedim
O söze inanmıyorum eğer seviyorsa insan zorlar sonuna kadar karşı tarafi zorlar hala baktı kız yanaşmıyor istemiyor dersin bu kız benimle konuşmayı seviyor sadece der aklını başına alır onunla ilgili tüm anıları hatırlatacak hesap kitap ne varsa silersin sonra hayatına bakarsın.
Sonradan asikmoldim. ama geç oldu ahım kaldı bende beduami etti karmami biliiyorum teyzem ban gelip şey derdi senin için ağlıyordu bana.
İste sen oylesindir belki o öyle olamıyordur
Kalbe söz geçmese de karsidaki nisanlasina saygısızlıktir. Bunun savunması olamaz. Kendini o kızın yerine koy bakalım bı kim hakli
Evet ama aylesinin zoruyla kabul etti bok istediğinden değil yani
Üzüldüm ona , burada suç sende görmezden gelmedigin gibi yine öyle gel adama bir iyilik yapta onun sana ulaşmasına izin verme eskiden nasıl adama yanasmadigin gibi, öyle yapki adamın kafasını karistirma.
Seviyorum onu amma
Zamanında adam deli olmuş etrafında vefasız olacağına sevseydin adamın hayattan soyutlamissin oda her şeyden vazgeçmiş ve ailesi bulunca sevdiğim varmıyor sizin dediğiniz gibi olsun diye istemese de yola girmiş elbet o kızı sever düzelir ve buna engel olup hem o kızı üzme hem adama iyilik yap engelle ulasamasin
Y bişey yapmiyorum ekstra zaten çabam yok.
Sadec bugun fek. hesabimdan yazdım merhaba diye belki cevapta vermez belki arkadaş oluruz sonuçta tanımıyor ya kendi kimliğimi asla açık etmicem. ona emin ol bu hayata her şey nasip. kismet olacağı varsa ben engel olamamki insanın alninda ne yazıyorsa o olur.
anaokulunda ladese girdiyseniz unutmuştur zaten 🤣
ne unutması mutlu taklidi yapıyor bence
Gerçekten mi unutmuş. olsa
Sosyal medya hesabında hikayesinde paylasmazdi degilmi sonuçta sözlüsü oldu artık dah Mutki şeyler atması gerkemiyormu..
Gerçekten mi unutmuş. olsa
Sosyal medya hesabında hikayesinde paylasmazdi degilmi sonuçta sözlüsü oldu artık dah Mutki şeyler atması gerkemiyormu..
yani hayatım seni unutsaydı veya bir baskasını seviyor olsaydı sana gönderme yapmazdı ayrıca sosyal medyadan seninle takipleşmesi cok sacma cünkü sözlü. bu baslı basına bir yanlıs bence seni tam olarak unutamamıs
Takiplesmiyoruz ben onu fek hesaptan takip ediyorum. ama ben olduğumu bilmiyor. kendisi paylaştıklarını bakıyorum ben onu istemdim. hic o ben 6 yıl boyunca sevdi
sen onu sevmiyosan hadi ordan et kızım o zaman niye kafana takıyosun boskoy
Ama şimdi seviyorum canım aklımdan çıkmıyor ahımı kaldı beduami etti bilmiyorum. Karmami
Seni unutmış işte
@Hgclk evttt
Hadi ya ben pek inanmadım unutm deyen insan sosyal medyada unutm. seni diye hikaye atmaz unutmu olsa unutum. dicek. kader umrunda olmama gerekir.
Unutan insan unutum. demez ki