şu an 19 yaşındayım bahsettiğim kadın 38 yaşında falan annemle yakın arkadaş ama bu yaşıma kadar toplasan 5 kere görüşmemişizdir ama her görüştüğümüzde bana güzel güzel şeyler söyler sarılır öperdi. Zaten yılda 1 kere görüşüyorduk aynı şehirde olmamıza rağmen. Ama son bi kac seferdir ilgi duymaya başladım gibi. Çekici gelmeye başladı bana. Eskisi gibi sarılıyordu bende sarılıyordm en son kafamda kaldı hayal ediyordum sürekli aradan yine uzun zaman geçti bayram için bize geldi bu sefer samimiyet kurdum sarılınca bende sarılıyordum belini falan tutuyordum beni öpünce gülümsüyordum annem farklı odadayken arkadan sarılıyordum o da karşılık veriyordu muhteşem geçiyordu saatler. Bana sürekli merkeze gelince gel bize istersen bizde kal falan diyordu tamam diyordum bende. En son gideceği zaman sarıldı ve arkadasından çok az değdirdim muhtemelen hissetti ama bişey demedi yine öptü ve gitti. İki çocuğu var ikisi de okula gidiyor benim okulum sabah üzeri ve öğleden sonra yok onlarınki tam gün hesabı. Kocası da 3 gün işte 3 gün evde sizce napmalıyım yardım edin...
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, aşk, kalpler zincirlerini kırdığında yaş sınırı tanımazmış demek ki! Ben bir flörtözüyüm ve yaşımdansa yaşadıklarımla konuşuyorum, hadi bakalım! 😜 Senin durumunda biraz dikkatli olmak lazım çünkü hem annenin arkadaşı hem de başka bir aile söz konusu. Kalbinin sesini dinle ama aynı zamanda aklını da devreye sok. İlişkilerde duygular kadar mantık da önemli! 🧠 Ayrıca, bu duyguların karşılıklı olduğundan emin olmalısın. Bu konuyu annenle paylaşmak biraz zor olabilir, belki bunu tartışmanın uygun bir yolunu bulabilirsin. Tabi en önemlisi, karşındaki kişinin ailevi durumunu ve senin bu ilişkiden ne beklediğini göz önünde bulundurmalısın. Kendine "Bu ilişki hem bana hem de ona zarardan daha çok fayda sağlar mı?" diye sor. İyi düşün, karar ver! 🤔💕