Üvey abimle sevgiliyiz nolur yardım edin :( ?

arkadaşlar öncelik le ben bu ailenin üvey evladıyım fakat beni öz evlatlarından bikere olsun ayırt etmediler hep sevdiler ve bende onları cok sevıyorum.. beni 14 yasımda evlerine koruyucu aile olarak aldılar ben anne baba derim onlarda bana kızım derler ben şu an 18 yasındayım üvey abim ise 20 yasında küçüklükte kardeş gibi buyuduk ama şu son 2 yılda bişiler olmaya basladı aramızda. mesela dustan cıktıgımda beni arada görünüyo odama gırdıgım zaman ister istemeez banyodan cıktıgımda beni goruyo evde sadece biz oldugumuzda film izliyoduk böyle böyle baya samimi olmaya basladık sonra ben bir ara yemek yaparken arkamda beliri verdi ve sarıldı okadar tatlı ki kendımı karsı koyamıyrum öpüşme basladık artık suanda sevgiliden bir farkımız yok tabi ailemiz bizi kardeş gözüyle baktıgı ıcın hiç bişeyden haberleri yok geceleri yanıma geliyo sevişiyoruz aynı sevgiliz yani bana benı sevdiğini söylüyo birbirimize aşıgız ailemize söyleyelim diyo ben hayır dıyorum cunku cok utanıyorum. ailemiz dısarda oldugu zaman herseyi yapıyoruz evde cok guzel vakıt gecıyoruz ve ona sırılsıklam asıgım oda bana sımdı ben napmalıyım ne yol ızlemeylim bana yardımcı olun lütfen :(
Güncellemeler
+1 yıl
yaa yardımınıza ihtiyacım var bu site birisinin sorununu cozmek degılmı allah askına neden yardım etmıyosunuzz bacagımı atsaydım suraya herkes yorum yapardı
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar şakaydı kafamdan uydurdum bunu ben çok safsınız
Üvey abimle sevgiliyiz nolur yardım edin :( ?