Uyuz herif kimse bakmasın suratına...
Duygularimla oynadi :((?
Uyuz herif kimse bakmasın suratına...
Ders nasıl verilir bunu belkide en iyi ben bilirim. 2 yıl önce bende bir kıza aynısını yapmıştım açık ve net yalan yok. Kızdan 2 ay kadar hiç ses çıkmadı. Kız balık etli falandı böyle, spora başlamış ben bunla oynadıktan sonra. 2. ayın sonunda bir mekanda oturuyordum bu bir geldi, fazla kilolar gitmiş bakımlı süslü püslü seksi olmuş. Ve yanında da 2 tane erkek vardı benden yakışıklı. Emin ol hayatım boyunca o andan başka hiçbir an koymadı bana. Yaptığımdan utandım, ders oldu bir daha hiç yapmadım
Anladim ama bu olmaz beğenmeme ihtimali de var. Nasil biri oldugunu anlasin istiyorum gerci onda duygu olsa böyle birsey yapmazdi. Ders cikarmana sevindim yaptigin cok yanlismis.
Beğenmeme ihtimalini düşünme sen, her erkek yeni hali eskisine göre daha iyi olan birini beğenir
Peki teşekkür ederim
onunla oyna sende
Ne alaka ya sende komikmiş ama
:D alakaya maydonoz derler buna bu dıyarda :D
Aynısını ben de yaşadım. Sevmediğini anladığında uzak durmaya çalıştım nefret ettim. Aradan bir buçuk yıl geçti. Unutamayinca aradım söyledim sevdiğimi karşılık vermedi. Meğer başkası girmiş bile hayatına.. çok agrima gitti. Nasıl bu kadar rol yapabiliyorlar duygularını hiç kaymadan anlamıyorum. Ahım tutar inşallah ona inanıyorum
Katmadan*
Pislik şerefsizler.. öldürmek istiyorum böylelerini.. ölsünler ya yok olsunlar.. senmisin bunu bana yapan diye sakallarını saçlarını tek tek yolmak istiyorum kimse bakmasın suratına adi pislik..
Bende aynı böyle hissediyorum valla
Cevap
12Cevap
kendine ders ver ilk başta, ona buna ders vermeye çalışma. Böyle mahluklara hemencene inanıyorsunuz, kanıyorsunuz, sonra vah efendim nasıl terketti beni.
Haklısın ama hic konduramadim buna öyle birine benzemiyordu
ya hep öyle düşünüyorsunuz ama bir sonrakinde yine gidip aynı yapıda birini buluyorsunuz ya :D , taaki evlenmeye karar verene kadar hep bu tipleri bulursunuz :P
eğer birşey almadıysa senden kov gitsin hiç bulaşma, aksi durum varsa en büyük cezayı haketmiştir
nasıl yani oynadı derken? tam ne oldu? sözlü bişey mi? fiziki mi?
Fiziksel hicbir sey yok sadece seviyormus gibi yapıp beni aşık etti sonra birden ters davranmaya başladı.
Verme vermek zorunda değilsin. Karaktersizmiş ve hayatında yeri yok artık
kirli bir mendil gibi buruşturulup atılmış genç kız
Öyle bir şey olmadı. Ama onu yapan bence daha kirli ;)
adam kısa sürelide olsa onun hakkında hayal kurmana izin vermiş.. ya hiç yüzüne bile bakmasaydı bir de böyle düşün :D adama , sana kısa sürelide olsa umut verdiği için teşekkür etmen lazım D:DD
Ha oldu şaçmalama. Hiç aklımda yokken musallat oldu salak. Üstelik daha önemli sıkıntılarım da vardı bir de onunla uğraştım:(((
Ayrıca onun yüzüme bakmasına da ihtiyacım yok:@
Öyle olmasaydı da iki yüzlülükten başka bir şey degil
üstüne alınmaya bilirsin. Ben bazı kızlar hakkında söyledim.
HAddini bilmeden kendinden 3 4 beden büyük erkeleri sevgili yapmak için uğraşıyorlar sonra adam bunları terk edince gelip ağlıyorlar kullanıldım diye.. balık baştan kokar misali...
sende üzülme bence artık sevmiyormuşsun onu... hayatından seni uğraştırmadan çıktı diye sevinmelisin :D
Anladim ama herkesi aynı kefeye koyma. Niye hadsizlikmiş aşkın yaşı mı var? Senin için herkesten daha uygun aradığın gibi biriyse kalbine söz geçirebilir misin? O zaman erkek için de geçerli genç masum kızlardan hoşlanmayacak.
Olsun statünün de karakterler uyduktan kalpler birbirini sevdikten sonra önemli olduğuna inanmiyorum arada menfaat yoksa.
Haklisin yanlis kisilere değer veriyoruz tanimadan güvenip bağlaniyoruz
Öyleleri cok bosver kafaya takarsan kafayi yedirir.
Onu Allaha havale et. onunda ugrasman daha cok hosuna gıder
Ben bu zamana kadar kimden hoşlandıysam hepsi duygularımla oynadı yapacak bir şey yok bundan ziyade benim teselli verecek bir arkadaşım da yok hiç olmadı da. Önüne bakmak lazım
🐴oglu🐴
🐶oglu🐶mal herif:-( :-(
Sağol gardaş
izin ver takalım bıçağı onun götüne.
Olur süper olurdu valla :D:D
Allaha havale et.. Sevenin ahı tutar
Vay hayın :/
Ne garip dünya asjhsj
I hate boys felsefesini benimse
Şerefsiz pislikk
emine?
Okey oyna
:(((
Git en yakın arkadaşına sark okulda dedi kodu yap :D
Bu arada okey espiri idi :))
Baskasini kullanmis olmaz miyim :((( Olmaz bu da :)))
Suç duygularında bu saatte dışarda ne işi var :@
Anlamadim :(((
En İyi Cevaplar