Birinden soğumak için ne yaparsınız?
Ben bütün öküzlüklerini bir yere not edip biriktiriyorun ve onları okudukça soğuyorum..
Ben bütün öküzlüklerini bir yere not edip biriktiriyorun ve onları okudukça soğuyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onun en çirkin fotoğraflarına bakarım
Onun dışında bir suru ruhu güzel insan olduğunu Düşünürüm
Hayırlısının bu olduğunu Düşünürüm
Açarım bir müzik salla gitsin bunu dusunuyorsan çokta soğuma adımını atmissindir
Aynen dunyadaki tek erkek o degil sonucta
Helal olsun işte bu
İnşallah bir gün bizi gerçekten sevecek, mutlu edecek doğru kişiler karşımıza çıkar canım tek dileğim bu..
Vallahi canım bendede yok öyle biri devir kötü inşallah gönlümüze gore hayırlı bir sevgili sonra eş buluruz. Hakkında hayirlisi. Eig için çok tesekkur ederim , umarım mutlu olursun... Hayırlı geceler
Aynen canım devir kötü haklısın..
Amin inşallah.. Hayırlısı olsun..
Rica ederim canım sana da hayırlı geceler..
O kişiyi kızdırıp hırslanınca ne kadar çirkinleşebileceğini gözlemlerim
İyi fikir..
bir insana aşıkken sogumaya çalışmak kadar aaçma bişey olamaz aşkın gözü kör derler ya p misal soguyacak halini görmezsin aşıksan görmeye çalışıyosan zaten aşık degilsindir kes at kangırenli parmagı
Örnek belki böyle yapınca soğur.. :D
Cevap
12Cevap
Onla kendi arama mesafe koyarım çünki insanları hatalarıyla severim onun için o yöntem bana yaramıyor. Onu kendimden iterim. Soğuk davranırım oda eninde sonunda kopar ve biz koparız.
ben bişey yapmıyorum soğumak için sevmediğim bir hareket yaparsa hemen soğurum zaten
Aşıkken zor oluyor ama..
Birinden soğumak gereksiz. Onu görmezden gelmekle yetiniyorum. Nefret bile yeterince güçlü bir duygu yarın öbür lazım olur.
Aşıksam ne düşünürsem düşüneyim soğuyamam ama değilsem kaşının üzerinde göz olması yeterli
Aşıkken zor oluyor maalesef canım haklısın
Herseyi denedim ama soguyamadim cunku ben onu her haliyle sevmistim.
birinden soğumak için ona güvenin sonra güveninizi sorulayın.
sen not alıp okumaya devam et.. ama onun umrunda olacağını zannetmiyorum :)
Yanlış.
Onun umrundayım, o benim değil.
Artık değil.
inşallah.. ama birinden soğumak için özel bir çaba gösteren ilk defa görüyorum yanlış anlama :)
İlk defa görüyorsan aşağıya bakıp soğumaya çalışanların bir tek ben olmadığını görebilirsin.
Demek ki sen hiç aşık olmamışsın, olsaydın ne yaparsa yapsın ondan soğuyamayacağını, vazgeçemeyeceğini ve onu unutmak için elinden geleni yapacağını bilirdin..
Neyse bir gün öğreneceksin nasıl olsa. O zaman anlarsın ;)
unutmak diye bişe yok kardeşim.. bizde aşık olduk merak etme.. üzerinden 9 sene geçti.. evlendii gitti, çocukları oldu.. unuttum mu? hayır.. soğumaya çalışmak diye saçma bişe yok.. o yüzden uğraşma.. sende unutamayacaksın..
Sıçarken düşünüyorum...
İğrenç :/
O yüzden soğuyorum zaten...
Haklısın.. Ben de denemeliyim.. İyi fikirdi teşekkürler..
Rica ederim...
Zaten kolay soğuduğum için zor olmaz
p*rno izlerken dusun
Vallaha tinlamiyoru
aynı şeyi yapıyorum
işe yarıyor
Zamana bırakıyorum
Kin tutarım
kutuplara giderim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar