Sevgili olunca ne oluyor
Sevgili sözlüye denir artık aile büyüklerinin önünde birbirlerine söz verirler ve artık hem sevgili hemde sozludurler artık opusurlerde koklasirlarda el ele tutuşup gezerlerde baktılar herşey Yolunda birbirlerine uyumlu ozaman da nişan yapılır artık evlilik için adım atılır ve birbirlerini arzuluyor istiyorlarsa ozamanda nikah yapılır bu saydıklarımın dışında sevgili olana sevgili denmez ırz düşmanı denir kızın onuruyla gururuyla oynamaksa amaç ozaman başka ki onada dediğim gibi ırz düşmanı denir01 Yorumla
+1 yılSimdiki anlayis evet. Normalde sevgili evleneceğin adamdir onu yakindan tanimak icin vakittir. Çok şükür ilk sevgilimle nişanliyim
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsan kendini anlayacak ve anlatacak birini arıyor bazen , hem acısını hem tatlılığı paylaşmak istiyor , bazen bir sıkıntının gözyaşı nedeni bazen mutluluğun gözyaşı sebebi arıyor , omur arkadaşı arıyor herşeyiyle onu kabullenip sahiplenip kısaca yaradılıştaki temeli duyguları ve hisleri tam anlamı ile yaşatacak birini arıyor , Adına sevgili deniliyor
oh be nefes alayim zor bitirdim cümleyi...11 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olunca ne oluyor
Sevgili sözlüye denir artık aile büyüklerinin önünde birbirlerine söz verirler ve artık hem sevgili hemde sozludurler artık opusurlerde koklasirlarda el ele tutuşup gezerlerde baktılar herşey Yolunda birbirlerine uyumlu ozaman da nişan yapılır artık evlilik için adım atılır ve birbirlerini arzuluyor istiyorlarsa ozamanda nikah yapılır bu saydıklarımın dışında sevgili olana sevgili denmez ırz düşmanı denir kızın onuruyla gururuyla oynamaksa amaç ozaman başka ki onada dediğim gibi ırz düşmanı denir
+1 yılsevgili olunca romeoo
biraz mutluluk biraz hüzün
ve bol bol can acisi oluyor..
Ama bir söz var cok severim ask Seksi bedavaya getirmektir diye
sanirim günümüz iliskileri icin birazda60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılNe alakasi var sen opusmek veya yiyismek icinmi sevgili yapiyosun.. iki insan arasindaki farkli bir bagdir bu. . Neden o zaman tanri sadece erkekleri ve ya kadinlari yaratmadi cunku birbirimize ihtiyacimiz var bizim o yuzden. .
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon da ne bağı bu? İk arkadaş arasında bir bağ vardır oda birbirlerini tanımak için Sevgi bağıdır..
Ha işi uzatmadan bir ya da en fazla iki ay konuşurlar birbirlerinin huyunu suyunu öğrenirler iş uzatmadan gider kızı ailesiyle birlikte isterler... diğer türlüsü ewet yiyismeye öpüşmeye sevismeye girerki bunun adına duygusal bağ denmez ırz düşmanı denir
Valla öyle görünüyor diyeceğim ama artık bunu sevgili olmadan da yapıyorlar, sevgili olmak artık çok saçma bir hale geldi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum valla bir gün yanlızlıktan sıkılırsam ne oluyomuş öğrenir söylerim :)
00 Yorumla
+1 yılYiyişmek ve öpüşmek için ilişkiye ad konmayabilir elbette ama bir yamuk olduğunda hangi sıfatla sahiplenip karışcaksin bunu da düşün.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Hiçbir şey olmuyor, o yüzden gereği de yok kafa rahat en azından..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer sevgili öpüşüp yiyişmiyor kısa tutup evleniyolar
00 Yorumla
+1 yılSevgililere sormak lazım :))
00 YorumlaHiç bir halt olmuyor
10 Yorumla
+1 yılValla ne oluyor sanki saçmalık
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle..)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri