Nişanlım bana yapılan bilezikleri annesine bozdurtup kumarda kaybetmiş. Tavrımı nasıl gösterebilirim?

Şimdi ben nişanlıyım haftaya da nikahım var nişanlımın 160 bin lira borcu var şu an aylık bütün taksitler kira vs maaşına denk geliyor ocakta zam beklediği için hallederiz diye düşünmüştük bileziklerle takılan altınlarla vs ama annesine bozdurtup kumarda katlayacağını düşünüp 130 bin liranın hepsini kaybetmiş şimdi ben ayrılmalı mıyım lütfen cevaplayın gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ben bu olayı duyalı bir gün oldu henüz şu an evimizi diziyoruz ama hiç konuşmadım sadece kavga ettik şu anda da onunla küsüm ne yapmalıyım sizce

Güncellemeler
+1 yıl
Soru çok acil çok güncel lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Ek iş için bir yerleri aradı bugün yanımda sürekli özür diliyo iş bulacağım bak bu hafta diyor ek iş yapacakmış kuryelik gibi hepsini toplucam borçlarımı ödücem sen sadece evde dur ve ders çalış diyo ben KPSS ye çalışıyorum bu arada ondan öyle diyor şimdiye kadar hiç hatasını görmemiştim çok düzgün biriydi bana hep çok iyi davrandı yüceltti her zaman bende seviyorum o da beni seviyor dünden önceki güne kadar ilişkimizle alakalı hiçbir sorun yoktu bi hafta bak öyle karar ver düzelticem diyo
Nişanlım bana yapılan bilezikleri annesine bozdurtup kumarda kaybetmiş. Tavrımı nasıl gösterebilirim?