Telefonundan 3g ayarlarını yaptım ailesiyle görüşsün diye ama banyoya girince telefonuyla giriyor aklıma kötü şeyler geliyor neden tel ile giriyorsun diye sordum diye kavga ettik kötü birşeyler yapmıyor demi bir insan neden telini yanında taşır Banyoda bile?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum eğer bizi kafaya almıyorsan 2 ihtimal var;
1- Eşin telefonu öylesine alıyordur
2- Eşin senden bir şey saklıyordur.
1. İhtimal: Eşler arasında gizli hayat diye bir şey olmaz. Eşin iyi niyetli olsun. Bir eşin en büyük kaygısı eşinin kendisine güvenmemesi olmalı. Eşin sana sadık bile olsa bunu somut olarak göstermeli. Sevgilim benden telefonumu isteseydi sırf bana duyduğu güvensizliği yüzüne vurmak için ''al bir hafta sende kalsın'' der telefonu eline verirdim. Bu ihtimalde eşin iyi niyetli ama sana karşı umursamaz. Ki bu bir kadında nadir olan bir şey ve bu ihtimalin gerçek olması pek olası değil.
2. İhtimal: Pek bir şey yazmaya gerek yok. Eşin senden bir şey gizliyor. Tabi bu illa aldatma olmayabilir.
Her iki ihtimalde de eşin hatalı. Böyle bir eş istemezdim, tiksinirdim. Ama eşinle kavga etmek yerine şüpheleniyorsan doğrudan ona sormak yerine gizliden telefonunu karıştırmayı dene. Ya da başka şeyler. Açıkçası eşin buna zemin hazırlamış. Eşi telefonunu istiyor ve kendisi vermiyorsa bunun şüphelenilecek bir şey olduğunu bilmeli.01 Yorumla
Soran+1 yılSenin için fesat
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla ben bilgisayar programcısıyım hani tavsiyemde bu konuda olabilir ama gerçeklerle yüzleşceksen sonu kötü bitmiycekse ne yaptığını bilebilirsin örneğin
kimle konuştu (sesli dinlersin - ya da anlık dinlersin karın biriyle konuştuğunda senin telin çalar uyarı gelir sen dinlersin )
attığı mesajlar ona gelen mesajlar
telefonun bulunduğu ortamı dinleme (kapalı dahi olsa)
telefonundaki resimler web camerasını açma
örneğin dışarı çıktı navigasyondan nerde semt sokak a kadar görürsün 5 mt kadar yanılmayla
vs..03 Yorumla- +1 yıl
valla erkek ya da kadın her yerde telefon kıcında geziyorsa insan ben suphe duyarım çünkü korkan insan teli yanından ayırmaz ya da uyuduğunda onun teli ortadamı yoksa gizlide sen bulamıyorsan mutlaka gizliycek bir şey var demektir
Soran+1 yılNasıl onun telini bana yönlendiririm
- +1 yıl
2.500 milyarı gözden çıkarırsan yapman 5 dk falan sürüyor tabi 5 dakika telefon elinde olması lazım.. gizli bir virus yükleniyor diyebilirim android uygulaması.. fark edilmiyor telefon hattını değiştirmesi sorun değil çünkü tele yükleniyor 5 dakika sornası al eline ver telefonu bakkala git rahat rahat... yönlendirme yapılmıyor.. onu arayan ya da onun aradığı kişilerin telefon numaralarını görüyorsun anlık olarak ya da konuşmaları dinliyorsun anlık olarak ya da daha sonra dinlemek istersen örneğn iştesin web den siteme giriyorsun kullanıcı şifrenle karının konuşmalarını avi mp3 formatında indirip saat dakika gün olarak dinliyorsun.. yine işte ona gelen sms ve giden sms leri okuyorsun.. birde nerde olursa olsun onun telefonu çevirip sonra #101-musteri numaranı girdiğin... telefon speakeri acılıyor ve ortam sesini dinliyorsun yani tüm herşeyi
Üslubum için öncelikle kusura bakmayın.. Yeni evlisiniz, henüz evliliği öğrenememişsiniz. Evli ve evliliğin bilincinde değilsiniz. Eşiniz sizi koca olarak benimseyememiş evcilik oynamaya devam ediyor gibi.. Eşinize karşı sözünüz geçmiyor iyi niyetiniz suistimal edilebilir dikkatli olun derim. Liseli aşıklar gibi kadın olsun erkek olsun telefonla banyoya girilmez alışkanlık falan değildir, bu konuda kimse kimseyi kandırmasın, ben buna şahsım olarak asla inanmam çünkü.
Sizden kaçırdığı gizlediği şey bir iletişim aracı kim olsa şüphelenir. Bir insan telefonunu yanında neden taşır? Sorunuza, şöyle cevap vereyim yanından ayırmamasının iki nedeni olabilir ya çok acil bir telefon bekliyordur ya da gizlediği birşeylerin ortaya çıkmaması için yanından ayırmayarak önlem alıyordur. Güvensiz bir evlilik sağlam temeller üzerine kurulmamıştır. Eşiniz evlilikte iki taraf içinde uygun olmayan bir davranış şekli sergilemiş. Ama umarım biz yanılıyoruzdur.01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
+1 yılbence buraya yazacağına hangi operatörü kullanıyorsa onun sayfasına gir ve bakiye bilgilerinden 3 aylık dökümanını çıkar. aramalar mesajlar saniye saniyesine çıkıyor. numaraların listesini yap herşey ortaya çıkar. teknoloji pek gelişti yaw
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
ama şifre lazım onun teline mesaj olarak geliyor avea ise mesaj olmadan alabilirsin.
- +1 yıl
birde telefonuna ekran şifresi koyuyor mu? koyuyorsa sen biliyor musun? benim evlenmeden önce ki şifrem ne ise evlendikten sonrada o oldu mesala. 1 senedir aynı ve eşim artık gözü kapalı giriyor kilid kodunu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
37Cevap
Eger çalısan bı bayansa her gelen çagrıyı anında açması gerekıyo olabılır.. Eger kötü bişeyden şüphelenıyosan bırıyle seslı konusmasndan falan O girdiginde onu telden ara. Mesgulse o anda olay bellı olr ztn.. Nıye aradın derse de arama ayarlarına bakıyodum sende deniyim dedm dersın.. ya da o wcdeyken bir anda dal sende çabuk çık tuvaletım geldı çatladım diye azcık kızar ama fazla sürmez napim patlıcak gibiydim der sıyırırsın.. O ara wc ye daldıgındada onun eline odaklan gözlerını iyi aç bak bakalım napıo telle.. Ok?
05 Yorumla- +1 yıl
Bir yakınım 6 aylık evlılıgını bitirdi.. Eşi son 1-2 ay böyle tel elınden düşmez olmus heryere mutfaga wc ye telle giriomuş.. Sen erkeksın l*n erkek. Biraz sert ol. Alma o telı wc girerken canımı sıkma benım de. Derdin ne senın de üzerine git. madem o kdr zamandır berabersınız az sert ol be valla sinir oldum burada he. O telefon evdeyken masanın ustunde olcak de. Az erkek ol
Soran+1 yılBana bağırır küser sonra ama
Soran+1 yılBen onu üzemem kendim üzülürüm ama onu üzemem anla beni
+1 yılp*rno izleyebilir.. acik sacik fotolara bakabilir.. bir arkadasiyla bir konuda dertlesiyordur sen okuma mesaj gelirse diye yanina aliyordur.. ya da biri vardir yakalanmamak icin yanina aliyordur.. cok secenek var. Tek banyoda degil normalde de dikkat etmelisin..
15 Yorumla
Soran+1 yılEvliyiz diyorum prn0 diyosun
- +1 yıl
Evli kisiler izlemiyor diye mi biliyorsun. Erkekler hep izler canim. Sen izlemiyor olabilirsin..
Soran+1 yılZaten yakınlaşma oluor corno niye izlesin
- +1 yıl
Degisik seyleri ogrenip bilgilenmrk icin mesela..
süphelenmen normal. Caktirmadan ailesine sormaya Calis acaba bekarken de telefonu wc ye alirmiymis. Ben hemen arastirmaya baslardim. Bu birinci adim. Ikinci adim olarak kiz veya erkek ismi olan bütün numaralari alirdim ve bakardim. Internette en son girdigi sayfalari kurcalardim.
012 Yorumla
Soran+1 yılAilesi benimle konuşmuyor aramız açık biraz sıkıntılıyım bu yuzden
Soran+1 yılYNımdada konusuyor eşim ben konuşma demem
Soran+1 yıl:( dövimmi napim
Soran+1 yılTuvalet değil Banyo ya gidiyor duş alıyor yani
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez dedi
Soran+1 yılAnneme söyliyim acaba doyuramıyomuyum ondan bişiler mi yapıyor izleyip
+1 yılTelefon ile banyoya gitmesi tuhaf bir durum ama bazıları içn alışkanlık olabiliyor , bağımlılık yapabliyor yanından ayıramıyorlar telefonlarını..
Ver de bana telefonu vermiyorsa korktuğu bişey vardır , erkek karısından kadında kocasından telefonunu saklamamalı asla.. Saklarsa bişey vardır01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım
Bazı programlar var gizlice izleyebiliyorsun ne yaptığını onu bir araştır yap. Ayrıca hiç suçlu hissetme eğer açıklamıyorsa ne yaptığını bunu yapmaya HAKKIN kesinlikle var kardeşim. At bilgisayarına casus programı at telefonuna casus programı izle bakalım ne halt ediyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım
+1 yılAbartmayin, ne kadar hemen bir yargı yapmaya merakliyiz biz turk insanları.. Tamamen Alışkanlık olabilir, oyle alışmış olabilir.. Ki birsey yapıyor sa bile bir sekilde Allah senin karşına çıkarır. Icini ferah düşüncelerini temiz tut.
31 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim kardeşim
+1 yılHemen kotuye yorma günahini da alma ama evlisiniz ve seni ilgilendirmez gibi cumleler kurmasi saçma bence eşine bu özgüveni verme eğer saklamasaydi bir şey ya da alişkanlik olduğu için götürseydi al bak derdi rahatça
14 Yorumla
Soran+1 yılBirşey var ama ne
- +1 yıl
Seni ilgilendirmez demesi akli kariştiriyor , gece uyurken felan kapatirmi telefonu ya da yanindan ayirir mi hiç
Soran+1 yılGece teli yanında ama kapalı veya sessizde değil ya özelden bişi sorsam olurmu
- +1 yıl
Tabi ki yazabilirsiniz
+1 yılo banyodayken belli birinin aramasından ve telefona senin bakmandan, yakayı ele vermekten korkuyo işte. başka masum bir sebep olabilir mi sence. bir de dikkat et kesinlikle sessizdedir telefon ve de mumkun oldugunca senden uzakta tutmaya ozen gosterir. banyoya tuvalete yatak odasina mutfaga falan koyar telefonu.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişi olmaz
- +1 yıl
cep telefonları icat edilip yaygınlaşmasından sonraki en büyük aldatma belirtisidir bu dostum. eğer internetten araştırırsan da görürsün. tabi sen daha iyi bilirsin.
+1 yılnormal zamanlarda da dikkat etmelisin bence, tel 'ini orta yere bırakıyormu?, telefon şefrelimi, değilmi, telefonunu senin kullanmana izin veriyormu, vermiyormu? Bunlar önemli. Çok şuphede isen evde olduğun bir zamanda kendi telefonunu boz ve kısa bir süreliğine onun telefonunu kullanmayı talep et, en azından birkaç yeri arıcam de, bakalım tepkisi ne olacak. Bir takanağı yoksa talebine olumlu yanıt verir. Tersini düşünmek bile istemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Bu kadar şüphelen me belki telefon geliyor bakıyor sms telefon fotoğraf vs şifre koymuşsa ya da sen bilmiyosan şüpheli bir durum bence o zaman olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılŞifre yok hiçbirinde
3G ayarlarını allak bullak et. Daha sonrada içeriye girebilirsin sonuçta o senin hanımın. Bu kadar kendini kasma ya da direk kendisine sor belki de boşu boşuna için içini yiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBanyodayken içeri girsem niye girdin dicek
+1 yılŞu eşlerinizle dürüst ve içtenlikle konuşmayı öğrenseniz herşey daha kolay olmaz mı?
40 Yorumla
+1 yılkac aylik evlisin? esinle görücü üsülüylemi flört ederekmi yoksa internet ortamindanmi tanisip evlendin?
03 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü 18 günlük evliyiz
- +1 yıl
hmm yaslariniz kac arkadasim?
Soran+1 yılBen 23 eşim 20
+1 yılE karistirmiyo musun ki hic. Esinin telefonu yani sonucta bakmandan rahatsiz olmamasi lazim. Ben sevgilimin telefonunu bile istedigim gibi kullanabiliyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Onu bilemem yapiyosa gunahi boynuna ama sanmiuorum.
+1 yılGirmeden once sarjina bak ve ciktiktan sonraki sarjina bak. Kafanda birseyleri belirler bu.
23 Yorumla
Soran+1 yılŞarzı az ise azalmış ise ne anlama gelir
- +1 yıl
@Menask evet. Ama sarji oek azalmamissa muzik felan dinliyordur da muzik dinleyecegini pek sanmiyorum cunku dinleseydi telefonu verip al bak derdi ama kavga etmis vermemek icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılben banyoda masturbasyon yaparken video izlemek için alıyorum yanıma ya da hikaye okurken filan mast. yapmak için ama eşin ne için alıyo blemycem tabi
19 Yorumla
Soran+1 yılmidemi bulandırma YA uzaklaş bir
Cevap sahibi+1 yılnye miden bulanıyo doyuramıyosan mast. yapıyor olabilir buda gayet normal
Soran+1 yılNe alaka ya herşey omudur yanı o olmasa olmazmı
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama lütfen seks evliliğin, aşkın en büyük parçası o olmadan nasıl mutlu olur insan? tabi kadınların bir çoğu için önemli değil seks ama kimiside onsuz yapamaz, erkeklerde de böyle kişiden kişiye değişir bu
Cevap sahibi+1 yılsordun açıkladın arkadaşım
Soran+1 yılTamam He ondan
- +1 yıl
Yorumu yapan arkadaş haklı bence erkek tatmin olmuyorsa sana yakın hissedemez canı çeker bişeyler. İğrençlikle akalası yok bunun bence sen kocana karşı fazla mesafeli ve soğuksun telefonu alıyorsa banyoya giderken belkide sana naptığını söyleyemeycek kadar sana yakın hissedemiyor. Yeni evliyseniz ve evlenirken seninle mecburi evlenmediyse severek evlendiyse aldatması için bir neden yok bence sadece tatminsizlikle alakalı orda bişeyler yapıyor olabilir. Bunda utanılacak birşey yok artık eski devir düşüncelerini bırakmalı ve kocanızla aranızı iyileştirmelisiniz tavsiyem budur.
- +1 yıl
kocayla alakalı yorum yapmışım nedense bunu bir erkek yapıyor diye düşündüm :D ahaha
Kadın yapıyorsa şüphelenecek bir durum yok. Bende banyoya giderken yanıma alıyorum bişeylere bakıyorum falan mesajlaşıyorum kız arkadaşlarımla o an bir muhabbet içindeysek. Ve bence telefnlarınızı kurcalamanızda sorun yok evlisiniz artık ne gizliniz olabilir ki sadece sen onun kızlarla oda senin erkeklerle konuşmlaarına bakmaz o kadar. Eğer karşı cinsle istemediğin bir muhabbet içindeyse zaten bunu görmeni istemiyosa oda biliyodur yanlış bişey olduğunu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende telefonla giriyorum. Ama birşeyler sakladığımdan değil , müzik dinliyorum telefondan. Hem de eşimle evlenmeden öncesinden kalan alışkanlık devam ediyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılMüzik dinlese duyarım ama bacım ya
Cevap sahibi+1 yılSen neden şüpheleniyorsun?
Soran+1 yılKamera açıp bŞka erkekle konuşmasından
Cevap sahibi+1 yılGizliden ara eşini banyodayken. Ya da 3g ayarlarını boz. çıkar ortaya
Soran+1 yılArıyom çalmıyor
Cevap sahibi+1 yıl3g yi boz
Soran+1 yılTamam deneyim
+1 yılBu soruyu sorana kadar snn boşanmış olman gerekrdi. Normal şeklde sordun ve sana agresif cevap verdi ise... Banyoda çırılçıplak sanal da seviştiği başka kocası ve ya kocaları da var demektir.
00 Yorumla
+1 yılBir haltlar karistiriyordur hem bos yere nie kavga cikarsin dogruduzgun sormussunda birseyler ceviriyordur
34 Yorumla
Soran+1 yılHerkes senmi
- +1 yıl
Herkes senmi derken lafini bilde konus beni ne kadar taniyorsunda konusuyorsun haddi bil!
Soran+1 yılSen eşimi çok tanıyon galiba
- +1 yıl
Madem yorum kaldiramiyorsun yazma soru falan o zaman !
Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı. valla abla bende yanımda götürürüm ama gizlim var mı yok ya müzik açarım ya da takıntısı falan olabilir belkide bişeyi vardır ama sadece ihtimal yani
02 Yorumla
Soran+1 yılAbla derken
+1 yılbanyoya girerken neden telefonu yanına aldığına dair basit açıklama yapmıyorsa, ya seni adam yerine koymuyor ya da sen bir yerden boynuz cilalama seti bak şimdiden
04 Yorumla
Soran+1 yılBenden büyüksün doğru konuş Bak
- +1 yıl
Senle bir derdim yok.. Direk durumu söylüyorum. Önlemini al şimdiden
Soran+1 yılUzaklaş abi bu sayfadan başka tür sorulara cevap ver
- +1 yıl
Herkes benim gibi düşünüyor aç gözlerini
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hemen tedirgin olma, onceden gelen bir aliskanliktir. Hic kullanmasa bile yanimda olsun isteyebilir. Bende oyleyim.
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bişey diyor kafam karıştı
Cevap sahibi+1 yılÇok tedirgin oluyosan bir casus programı gibi bişey indir. ya da o uyurken telefonuna bak
banyoya gizli bir kamera koy birgün izle kavga etceğine
01 Yorumla
Soran+1 yılHe tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlttaki arkadaşa katılıyorum abi. Yani banyoya bir şey almak için gir ve ne yaptığını gör. Utanacak bir şey yok sonuçta onun kocasısın ve onu ilk defa o durumda görmeyeceksin.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa kızar biliyorum bana utanıyor daha benden
Cevap sahibi+1 yılYani karın senden bile utanıyorsa için rahat olsun utangaçlığından kendini başkalarına da göstermez
Soran+1 yılInşallah bencede
+1 yılBunun kolayı var banyo ya bir yerden delik aç duvarı del ya da gizli bir kamera koy izle ne yapıyor diye
02 Yorumla
Soran+1 yılGizli Kamera nasıl koyim ya öğrenirse evliliğim biter
- +1 yıl
Birader insan şüpheyle yaşıyamaz zaten sen bu şüpheyle o kadından zamanla soğur ayrılırsın. En iyisi kafandaki soru işaretlerini gidermek internetten gizli kamera araştır kur bir yere sağlam bir yere ama soru işaretlerini gider.
Errkeksen agirligini koyacaksin abi.. telefonla girmesinden hoslanmiyorsan girmeyecek kestirip atacan fazla yuz vermek iyi olmaz evde söz sahibi daima sen olacan ipler elinde olsn kardes :)
10 Yorumla
+1 yılBence sorun yoktur. Daha yenisiniz senden ne ara bıkacak ve başka yerlere kaçacak. Abi tavsiyesi eşinin saçını kuru tutuma !!! Eşeği ip kadını s. k bağlar
03 Yorumla
Soran+1 yılO dediğin bende 10 cm var sadece
- +1 yıl
10cm uzunmu?
- +1 yıl
Bence yeterli nasıl kullandığına bağlı. Ne kadar Sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz
+1 yılSende birşey alma bahanesiyle banyoya gir eşin o senin sonuçta
07 Yorumla
Soran+1 yılBanyo yaparken hiç girmedim kızmazmı bana belki kızar
- +1 yıl
Eşinse artık kızmaması gerekiyor hem bir kere gir içeriye şüphelendiğin gibi birşey yoksa kızsa bile için rahatlar en azından
Soran+1 yılUtanır diye diyorum
- +1 yıl
Telefonla banyoya girmeye utanmıyor niye telefonla giriyorsun diyince kızmaktan ta utanmıyor senden mi utanacak. Ya eşine karşı çok çekingensin ya da çok güveniyorsun
Soran+1 yılYeni Evli oldugumuz için çekiniyoruz onun girmesinide istemem
- +1 yıl
O zaman açık açık kız sen de söyle yani Şüphe çekiyorsun de
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni korkutmak istemem evli arkadasım eşini aldatıyor ama kocası bilmiyor o öyle taşır tuvalete bile gitse mutfaga bile gitse hep cebindedir
07 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bişey olursa ben ölürüm
Cevap sahibi+1 yılTango diye bir program yüklemiş ordan konusuyor
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun
Soran+1 yılSana kim dedi Tanga kim
Cevap sahibi+1 yılTango görüntülü konusma programı orada aynı face gibi yakındaki kişilerde kim var kim yokgösyeriyor kız erkek karısık ordan mesaj atıyorlar konusuyorlar görüntülü
Soran+1 yılSus ya eşim yapmaz öyle bişey kendinle karıştırma
Cevap sahibi+1 yılUff he laa he heee
Banyodayken sormadan içeri gir. Evlisiniz silinti olmaz birlikte bile yikanilabilir bu neyin cekingenligi
01 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyor ne yapalım şimdi
Ayyy yerim eşini mi kıskanırmış :D bana saçma geldi telefonla girmesi ama aklına öyle şeyler getirme derim.
14 Yorumla
Soran+1 yılOrta okuldan Üniv bitene kadar sevgiliydik okul bitti evlendik cocukluk aşkım o benim çok kıskancım bide
Soran+1 yılTeşekkürler darısı başına kardeşim
Ben tuvalete bile girince yanima aliyorum emin ol aliskanliktir takilma buna
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılyazdıkların pek tekin değil. takibe almanı tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
akla kotu seyler getirmemek lazim. tuvallete insanin cani sikiliyo oyalanmak icinde aliyo olabilir ;)
10 YorumlaYa ona gelcek sms leri gormeni istemiyor ya da banyoda baskasiyla 3 g gorusmesi yapiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz ya yapmaz Beni seviyor
şifre de koymuş mu telefonuna. eşler arasında ayrı gayrı mı olurmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılŞifre yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüpheli bir durum. Telefonunu kurcalamana izin veriyomu peki?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben senınkini kurcalamıyorum sende kurcalama diyor
Cevap sahibi+1 yılHemen evhamlanma bence. Belki resim falan cekiniyodur onuda senden gizliyodur cekiniyodur. bende yanima alirim telefonumu. Kizlarla konusmalarini falan gorursun diye cekiniyoda olabilir. Hususi konusmalar geciyodur arkadaslariyla aralarinda
Cevap sahibi+1 yılBence güzel güzel sor. Aklina kotu seyler getirme. yeni evliymissiniz bizde. Cicim ayindasiniz. kizlarla konusuyodur. Kafani fazla takma. Icini rahat tur
Soran+1 yılKızlarla ne konusıyoki benden saklı ne konısucak
Cevap sahibi+1 yılO öyle dusunmuyodur belki :).
Cevap sahibi+1 yılZamana birak.. 1 2 ay sonra hala telefonunu yanindan ayirmiyosa vardir biseyler
Soran+1 yılÖzelimizi kızlara mı anlatıyor
Cevap sahibi+1 yılBence anlatiyodur
Gizli Üye(30-35)+1 yılo senın esın bole seyler yakıştırma ona.
hem belkı oyun falan oynuodur buyuk abdestı uzun suruosa sıkılıodur netten gazete okuodur.02 Yorumla
Soran+1 yılDuşa girerken diyorum ben
Cevap sahibi+1 yılhmm calar dıye olabılır ya kotu dsunme
kesinlıkle birşeyler karıştırıyodur :) iyi niyetli olma
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
Bence Korktuğu Bir şey Var Arayan ya da Mesaj Atan Olur Diye Alıyor Yanına Senden Bir Şey Saklıyor...
00 Yorumla
+1 yılbu işin içinde başka iş var banyoya niye telefonla girsin ki
00 Yorumla
+1 yılbir şekilde öğrenmen lazım gizli kamera koy bence ya da ses kaydedici bişe koy
00 Yorumlaçıplakken kamera açıp birini gösteriyor olabilir mi
00 Yorumlaşüphe, korkuya, korku, öfkeye, öfkede, nefrete yol açar...
00 Yorumla
+1 yıltıpık durum bırını bulmusutur kesın orasını burasını gosterıyordur kesın
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnen öylemi yapıyor?
- +1 yıl
senın anen oyle yapıyor kahbe oglu bur yazma karını sıken belkı benım
burada soruna cevap verenlerı azarlayacağına
* git karının ne yaptığını araştır00 Yorumlabelki düşündüğün gibi değildir ki büyük ihtimalle değil. telefondan p*rno izliyor olabilir:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle yapardım önceden bazen laptop alırdım yanıma hahaha
00 YorumlaKizlarsoruyor'a giriyordur :)
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten giriyor yanımda
Kendini videoya alip izleyebilir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka neden bunu yapsın
telle banyo fantazisi vardır belki :DD
02 Yorumla
Soran+1 yılO nedemek
+1 yılben sarki dinlerim açarım müziği
04 Yorumla
Soran+1 yılBu şarkı dinlemiyor ama
- +1 yıl
banyoda napabilir Allah akina tele su girer :)
- +1 yıl
esinin video cekmesinden supeliysen numaralarini konustugu ya da telefonuna el koy.
Soran+1 yılNe bilim bilsem sormam naptıgını
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılTartismadan konus yaa siz erkekler niye boylesiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek Milleti işte nolacak
Bu iste bir yamukluk var haberin olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
kimse diyememiş ama bence aldatılıyorsun arkadaş
01 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl konusıyon ya düzgün konuş
+1 yılHaklısın suphelenmekte
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklıyım tabi kardeş ya ne alaka tel ile girmek
- +1 yıl
İnternette yaptigi seyleri bak
Telefon rehbrrine bak kadin ismi ile bir erkegi kayitvedebilir yani icine kotuluk dusurmek gibi olmssinda soylemek zorundayim seni aldatabilir banyodada sanal seks yapabilir
Watsab face felan bak aklina ne gelirse
Derim
Soran+1 yılÖyle birşey olmaz ya sen ne biçim konusuyosun
- +1 yıl
Kusura bakma yani herseyi dusun
Amacım ya da niyetim seni incitmek diil ama
Telefonla baska neden girilirki banyoya?
5 dk gir yikan cik muzikte dinlemiyosa?
+1 yılTelefonu karıştırmayasın diye olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarin ic organlarini millete gosteriyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konus
+1 yılHocam telefonu senden saklaması yanlış ters
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı bir durum müdürüümm
011 Yorumla
Soran+1 yılNe müdürü ben mrmurum
- +1 yıl
Belki müdür olursun :D ama o iş çok sıkıntılı ve şüpheli bir iş habern olsn
Soran+1 yılMüdür olmam ya olsam kaldırım Müh olurdum olmadım
- +1 yıl
Boş iş müdürü olmada ne olrsan ol
Soran+1 yılSenin gibimi mesela
Soran+1 yılSakalın bıyıgın yenı yenı cikiyor gelmiş konuşuyorsun sana küfür etmeye yazık travesti ye benziyon zaten :D
- +1 yıl
:D Sende çok var galiba :D a. g salağı
- +1 yıl
Tuvalet terliği fazla konusma.
- +1 yıl
Senin hatun kaldırım tası olacak yakında :D basan geçer artk
Soran+1 yılErgennnnnnncannnnn :D
- +1 yıl
seviyesız. seni alan kadin ya kor ya topal
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yeni evliyim eşim banyoya girince telefonunu alıyor yanına şüphe duyuyorum neden tel ile giriyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler