Konuşmuyoruz ve çok arada denk geliyoruz. Denk geldiğimiz zaman bana bakıyor ve her seferinde bakıyor. Ve yanımdan geçtiği zamanlarda hareketleri ağırlaşıyor. Bi keresinde yine karşılaşmıştık beni baştan aşağı süzmüştü rahatsız edici değildi ama amacını anlayamıyorum aslında adım atmak istiyorum ama red yemekte istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
İnsanlar bazen ciddi özgüven problemi yaşıyorlar. Sende şimdi red yemekten korkuyorum diyorsun. Belki de karşındaki insanda aynı sebepten dolayı sana yaklaşmaktan çekiniyor olabilir.
Fakat baktığımız zamanda bu şekilde hiçbir yere varamayacağınızı anlamanız gerekiyor. İllaki birinin ilk adımı atması lazım. Eğer senin böyle bir cesaretin varsa mutlaka girişken olman gerekiyor. En fazla olumsuz karşılık alırsınız ne olacak sanki. Ucunda ölüm yok ya birazda böyle bakmak lazım olaya.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdım at bence. Red yesende bir şey olmaz. Kızlar daha kırıcı ve dalga geçerek red ediyorlar. O yüzden 1 kere o hataya düştüm birdaha düşünüyorum ben. Artık seven konuşuyor veya diğer kızlar onun yerine söylüyor. Ne kadar hoşlansamda gitmiyorum ben bir kıza, hoşlanıyorum diye.
35 Yorumla
Soran+1 yılAbi bende açılmak isterdim de acelesi yok be hallederix bi ara
Soran+1 yılSende seni reddeden o kızı boş ver ve DAHA ÇOK KIZA AÇIL
- +1 yıl
Hiçbir kızdan hoşlanıyorum dememde ona bir su bile götürmem. Gelsin kendisi desin. Yoksa yok
Soran+1 yılAfiyed olaun paşaaam
- +1 yıl
En son kıza iyilik yapayım dedim makine başından ayrılamıyor, su getireyim dedim. Ters yaptı. O günden beri bir kız seviyorum hoşlanıyorum demedikçe hoşlanıyorum seviyorum demem o yüzden
Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. Cano böyle şeylerin hazırlığı olmaz dümdüz yürü olucaksa olur olmazsa olmaz yani zamana bırakmak saçma geliyor bana oda senden hoşlanıyorsa ve sende eminsen yardır gitsin kaybedeceğin şey zamanın olmasın :))) zaman her şeyden önemli.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Belli ki ciddi anlamda dikkatini çekmek istemiş ve başarmışta duruyor.
Belkide o'da reddedilmekten çekindiği için adım atmıyor olabilir. Bu şekilde ikinizde bir yere varamazsınız ve bir süre sonra bakışmalarda sona erebilir.
Bir daha denk geldiğiniz zaman tebessüm ederek selam verebilirsiniz. Cevap verirse bir yerden bir şekilde başlarsınız. Eğer vermezse hiç bir şey kaybetmezsin. Hiç değilse aklında "acaba" kalmamış olur..
21 Yorumla
Soran+1 yılBence o benim oma adım atmamı bekliyo of erkeklerden nefret ediyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, o zaman sizin bir adım atmanız lazım yani sosyal medyası varsa o şekilde bir adım atabilirsiniz yoksa kendiniz yüz yüze olarak adım atabilirsiniz. Her türlü olumlu veya olumsuz sonucu göze alarak bunu yapmanız lazım. Reddedilmekten de korkmayın :) Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
50 Yorumla
u +1 yılÖküz de öyledir trene bön bön bakar ama binmez. Adımı sen değil o atsın veya uzaktan izlemeye devam etsin
130 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBekleme sen at olacaksa olur olmayacaksa zaten olmaz önüne bakarsın en kötü.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılutangaçtır siz adım atın
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek adım atmadıkca sen SAKIN atma bak SAKIN. Erkek kolayca elde ettiği an soğur bırak o seni kovalasın. Eğer gelmezsede kendi kayıbı. Bide erkekler öylesine flörtleṣmekden hoṣlanır yani oğlanın belki iliṣkisi var ama senle gözleriyle flörtleṣebilir yani fazla anlam yükleme, isterse gelir zaten.
70 Yorumla Bi çılgınlık yapıp sen adım atabilirsin hiç bişey kaybetmezsin red yersende ona çok soğuk yap o sana bakarsa mesela ya da sen baktığını hissedersen asla sen bakma onun olduğu ortamda o yokmuş gibi davran onu yoksay o zaman yaptığına pişman olacak dene ve gör olumlu sonuç alacağına eminim
33 Yorumla
Soran+1 yılOooooo ablam
Reddedilmekten çekindiğin sürece hiçbir zaman mutlu olamazsın. Korkularını bırak git ve yapman gerekeni yap.
22 Yorumla
Soran+1 yılBeklediğim motivasyon buydu teşekkürler🫡🫡🥵
+1 yılGeç karşısına ona şunu de.. bak oğlum ben gelgitli denizlerden hoşlanmam. Güzele sevap diye bakandan da.. sevdiğin hoşlandığın için bakıyorsan söyle rahat edelim ikimiz de. Niyetin başkaysa bakma hiç oyarım gözlerini
40 Yorumla
+1 yılAynı durumdaydım ben de iş yerşnde birisinden hoşlanıyordum ama daha önce başka hoşlandığım bir kıza açıldım ret yediğim için artık kşmden hoşlanırsam hoşlanayım kimseye ilk adımı atmıycam erkekler ilk adımı atarak kızların egosunu tatmin ediyor
15 Yorumla- +1 yıl
E kizlar erkeklerin totosu kalkiyo diye adim atmiyo erkeklerde kizlarin egosu tatmin oluyo diye adim atmazsa iliski nasil baslicak?
- +1 yıl
Dumanla falan haberlesirler artik😒😒
- +1 yıl
Kız bana pas atarsa ben devamını getiririm zaten ama hiç bir şey olmazsa ortada bir ley yapmam
Soran+1 yılBende red yemiştim ama açıldığım çocuk bana baya umut vermişti serefsiz ya
- +1 yıl
Öyle umut verenlerde var arkadaş gibi takılır bazen sevgilinmiş gibi samimi olur o yüzden ben hiçbir kızla arkadaş olmuyorum sadece ciddi ilişki düşünürsem o kişiyle samimi olurum
Gizli Üye(18-24)+1 yılGözler yalan söyleyebilir. Çok sık karşılaştım ve erkeklerin çoğu böyle bakar süzer işte ama, bu kadar bakıyorsa net benden hoşlanıyor diyemezsin. Umuda kapılma hemen sakın üzülen sen olabilirsin. Ondan bir adım bekle eğer gerçekten hoşlandıysa, gelip bir şekilde seninle iletişim kurar☺️
40 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım istek atmıştım yaz tatilinde 1 ay sonra falan çıkardı sadece beni ortak herkesi çıkarmıştı. Şimdi bakıyor ama konuşmuyor bir şey yapmıyor istek atmak istiyorum ama çekiniyorum kabul etmezse diye.. aşırı kararsızım arkadaşlarım at diyor...
12 Yorumla
Soran+1 yılBence istek atma o bakarken sende bak hatta gülümse o da sana aynı şeyleri yapıyosa adım at
- +1 yıl
Denicem teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılBelki de o da sizi fark etmiştir, ancak adım atmaktan çekiniyor olabilir. Cesaretinizi toplayın ve samimi bir şekilde ona yaklaşın. Dostça bir sohbetle başlamak her zaman iyi bir seçenektir.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSadece merhaba nasılsın diyerek bile bir adım atabilirsin bu normal bir şey öylesine hâl hatır sormuş ya da tanışmış gibi davranabilirsin sonra o da cesaret bulup adım atar zaten
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılAmaçı yatmak süzmek şu seni istiyor bakmak da seni istiyor demek yani onun amaçı kötü doğru olsa adım atar ondan vazgeç dikkatli ol
36 Yorumla
Soran+1 yılAbla o kadar değilbe
- +1 yıl
Öyle düşün siz erkekler kurnaz haberin olsun
- +1 yıl
Niye adım atmıyor çünkü niyeti kötü
Soran+1 yılAbla liseye gidiyoz en fazla dürümcüde hesabı bana kitler
- +1 yıl
Anladım
- 5 ay
🤣🤣🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Açıkçası onunda gönlü var gibi davranıyor ama adım atmıyorsa bir şey yapmamanı tavsiye ederim.
42 Yorumla
Soran+1 yılO benden bekliyosa nabıcaz usta🤨
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen adım at, özgüvenli ol, reddedilmekten korkarak bir yola çıkamazsın. En azından aranızda bir şey olup olmayacağını anlamış olursun, boşuna umutlanmazsın
10 Yorumla sen de bak uzun uzun ona. sonra selam ver arada. bakışmaya devam et. o yürür sana.
sana yürüyünce off be canım ben sana öyle bir şey düşünmüyrom dersin. olay biter.
10 Yorumla
+1 yılBence adım at red yemekten çok korkmayın ya yapacak bişey yok içimde kalacağına ne olacaksa olsun sen adım atmazsan hiçbir şey olmayacak yoksa
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesin aşkkkk cghfgcffbf lütfen her şeyden anlam çıkarmayın çok komik oluyo
31 Yorumla
Soran+1 yılNe anlatouon be abla
+1 yılBen adım attım eve atmaya kalkmıştı. o gün bugündür adım atmaya karşıyım. istiyorsa gelsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılEve atsın da dalga geçmip reddetmesim
- +1 yıl
hiç sınırının olmaması ne kadar güzel
İyiymiş o da güzel lakin bi de şöyle düşün ben hiçbişey yapmadığım halde herkesin benden nefret ettiğini hatta kimsenin beni sevemeyeceği düşüncesini hiç kafamdan atamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende şuanda bir kızı öyle süzüyorum ama fırsat bulamıyorum ya evinin yakınlarında görüyorum ya da babasının annesinin yanında yaklaşamıyorum o yüzden hep bakıyorum oda bakıyor hep bir bakışıyoruz işte.
013 Yorumla
Soran+1 yılAdın ne acaba🤨🤨🤨
Cevap sahibi+1 yılHayır söyliyemem sen nerde oturduğunu söyle önce?
Cevap sahibi+1 yılTanıdıkmı geldim yoksa ahsjkdsah
Soran+1 yılOladabilir
Cevap sahibi+1 yılİsmin yelizmi?
Soran+1 yılOturduğum yeri söyleyemem ama siz bana adınızın ilk harfini söylersiniz
Cevap sahibi+1 yılSizin isminiz yelizmi diye sordum?
Soran+1 yılYok değil 😎
Cevap sahibi+1 yılO zaman değilmişim.
Soran+1 yılO zaamn goruşırız🫡
- +1 yıl
Evinin yakinlarında bi not ve bi gül bırak göreceği ṣekilde. O anlar zaten 😃
Cevap sahibi+1 yıl@selambengeldim555 Heee o ssırada annesi babası görür ondan sonra hadi bakam çık işin içinden çıkabiliyorsan.
- +1 yıl
Görsün kizin turṣusunu mu kuracaklar? görse bile senin kim olduğunu bilmezler ki 😃 kız biliyor sadece
+1 yılBaştan aşağı suzuyorsa o işte sıkıntı vardır dikkat et
18 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki ne oluo
- +1 yıl
Seni beğenmiyor dur vücudunu begeniyordur
Soran+1 yılVücudumu nerde gördü ya
Soran+1 yılOkul kıyafetleriyle bile çok sexyim
- +1 yıl
Aynı kafadasiniz carsiniz pazar olsun
Soran+1 yılAlakamız bile yok👹👹👹
- +1 yıl
Tabi efendim yaş kaç
Soran+1 yıl18
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha dün bir kız böyle aynı şekilde ilgili erkeğe adım atıp engel yemiş erkekten 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılHg
+1 yılSaçın makyajin mi bozuk acaba ona mi bakiyor 😅😅😅
23 Yorumla
Soran+1 yılHahahha komik sey
- +1 yıl
😅
- +1 yıl
Şaka bi tarafa bekle o gelsin konuşsun sen gitme
Sana baktığı için senden hoşlandığını düşünüyorsan eğer gel Oxford de gel yavrum.
11 Yorumla
Soran+1 yılGeliyorum aç kollarını
+1 yılBakışlara aldanma, fazla anlam yükleme derim. Sonunda ümidin boşa çıkabilir. Fazla bağlanıp umutlanmadan da istek falan at, bir şey varsa o da bir adımla gelir adımına karşılık. Hiçbir şey kaybetmezsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılBen bakışlara anlam yüklemeyi geçtim kafamda ailemizi kurduö bile
- +1 yıl
istek at bi sonuca bağlansın bir an önce o zaman
Soran+1 yılTaamm hallederix ya acelesi yok
- Cinsel Yaşam konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk adımı atarken, basit ve dostça bir yaklaşım benimsemek genellikle en iyisidir. Belki bir gün merhaba diyerek başlayabilirsiniz.
00 Yorumla Bende adım atamıyorum boş yere zaman kaybı yaşayacağım diye korkuyorum
00 YorumlaEğer seviyorsa adım atar yoksa sevmiyor demektir sende hoşlandığını belli et yani
00 Yorumla
+1 yılBelki sen ondan hoşlandığın için onun bütün haraketleri sana farklı geliyordur, herkeste olur bu genellikle. Ama bence hoşlanıyorsan yanına git iletişim kurmaya çalış, senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlarsın zaten zamanla.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adım atan taraf önemsiz önemli olan ilişkinin adını koyabilmek
00 Yorumla
+1 yılHoşlansa çoktan adım atardı hiç uğraşma. Erkekler herkese bakar.
31 Yorumla
Soran+1 yılErkekleri dövelim
+1 yılbende de aynı durum var kanka ya angut gibi bakarlar ama icraat olmaz bunlar hayvan oluyor böyle ya
32 Yorumla
Soran+1 yılAngutlar kapatılsın
- +1 yıl
gerçekten kapatılsın
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk adımı sen atma bi halt sanıyorlar kendilerini sonra bırakıp gidiyorlar
20 YorumlaO bakınca gulumseyeceksin ilk adım atmamış olursun hem çocukta gülümseyip merhaba der bunun ustune gidip yanina merhaba deme göz göze geldiğinde gülümse
02 Yorumla
Soran+1 yılyanımdan geçerken kalp krizi geçiriyorum ya elim ayağım birbirine dolaşıyo
Büyük bir ihtimal hayatından çıkaramadığı monotonlasmis bir ilişkisi vardır seni de begendiyse hayatinda biri olduğu için uzak duruyordur.
40 Yorumla
+1 yılKonuşma başlat ya da ortak arkadaşlar sayesinde başlayabilirsin ilgi alanlarını bul ve göz temasından sakın ama sakın kaçınma gülümse ama çokta belli etme ağırdan al emin olmak için.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimki de kaçamak bakışlar atıyor falan insan ne yapacağını bilmiyor anam
10 YorumlaMadem hoşlanıyorsun sen bir adım at ne olacak ya, siz bu kadınların hep ilk adımı erkekler atsın sevdası
18 Yorumla- +1 yıl
Belki reddedilme korkusu vardır? Aynı durum 2 yıl önce benimde başıma geldi sürekli bakıyordu ben adım attım reddetti.
- +1 yıl
Kastigim yok ve farkındaysanız siz duygusuzsunuz demiyorum, durumu anlatmaya çalıştım empati kurarsanız fena olmaz.
- +1 yıl
Yaşıyorum sorun mu var?
- +1 yıl
Senin sorunun o zaman yapacak bişey yok :)))
Soran+1 yılATTTIMMMM
Demek ki adım atmak istediği kişi sen değilsin başka birisine yönel sen bence hatta bana da yönelebilirsin ben adım atmam koşarim sana doğru 😃
03 Yorumla
Soran+1 yılSana üzücü bir haberim var😞😞😞kimse sana yonelmek istemiyor😞😞👍
Soran+1 yılKıyamam sana
vereceğin tepkiden emin olamadığı için çekiniyor büyük ihtimalle bence ufaktan bir adım atabilirsin zaten niyetini çözmüş olursun
10 Yorumla
+1 yılBence konus bir konu bul konusmak icin firsat ara. Hem red yemek kotu bisey degilki en azindan icin rahat eder.
10 YorumlaYa sen adım atacaksın ya da ret yerim diye korkun çoksa ortak arkadaşın varsa onun hoşlandığın kişinin ağzını aramasını isteyeceksin
20 Yorumla
+1 yıldünyaya bi kere geliyoruz şakayla karışık sen benden mi hoşlanıyosun tarzı sorular sor gitsin bacım
11 Yorumla
Soran+1 yılHarbi he
Git birini bul gözune sok öylee izlemeye devam etsin avell
13 Yorumla
Soran+1 yılAma hoşlandığım çocupu kaçırırım
Bana bakmanda karşılaştığımız da beni süzmende ki amaç ne diye sor.
12 Yorumla
Soran+1 yılBakabilir niye bakmasın belki yanlışıkla bakıyordur belki herkese öyle bakıyodur
+1 yılİlk adımı sen atmayı dene utangaç biriyse ondan yanaşmıyor olabilir
00 YorumlaDemekki sana karşı boş değil onun için ilk adımı atarak tanışmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır yapıcam👍👍👍🫡
Red yeme korkusuyla hayatının aşkını itiyo da olabilirsin belli olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılTanışmıyoruz ki nasıl adım atıcağımı bilmiyorum
bazen ilk adimi senin atman gerekiyor yoksa cok gec olabilir bazi seyler icin
10 YorumlaKorkanın çocuğu olmazmış korkma tatlı bir tebessüm hoşnut bir bakış yolu getirecektir hemcinsimi..
00 YorumlaTedirgindir ilk adımı sen at bişeyler konuş devamı gelir
00 YorumlaNerede yaşıyorsun da böyle bişey başına geldi, stajyer falan mısın
00 Yorumla
+1 yılBu işin sonunda eğer ciddiysen için içine yer gider söylersin onun için git ve şöyle
00 Yorumla
+1 yılO atmıyor sen at bari oda seviyor heralde belli sanki
00 Yorumla
+1 yılİşaret parmagi la gel gel yap
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam ab
- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılİstersen sen ona adam at
11 Yorumla
Soran+1 yılİstwrim de işte
Buna benzer bir durumu bende yaşıyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılNabacan hayat
Soran+1 yılErkekler ağlamak için çok gereksiz bi sebep bence kendine ağlicak başka şeyler bulmalısın😉😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoslanti bu ilgisini cekmissin akli sana yonelmis😉
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen ilk goruste hoslandinmi ondan cok
Soran+1 yılYani tanışmıyoruz ama iyi çocukmuş diye düşündüm ve konuşmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBakismalarmi vardi sadece sizde
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılE su an durum ne uzaklastinizmi birbirinizden
Soran+1 yılYoo hiç yakınlaşmadık ki
Cevap sahibi+1 yılYok yok bakismalar bittimi su an
Soran+1 yılYok bitmedi
Cevap sahibi+1 yılAnladim
- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hoşlandığım kişi bakıp duruyor ama adım atmıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler