hepiniz mi böylesiniz? yoksa sadece benimkimi böyle? konuşmanın biteceğini hissediyorum uzatmıyorum. oda uzatmıyor ve bitiyor konuşmamız. birazcık kafasını topluyor. ertesi gün geri hiçbişey olmamış gibi geliyor, konuşmaya çalışıyor. neden böyledir?
Cevabın nedir?
+1 yılerkekler ve kadınlar yaratılıştan doğası tabiatı farklıdır. bunu hiçbir zaman unutma. doğal vede günlük konuşulacak konuların masaya yatırılıp konuşulduktan sonraki safhadaki hatun sohbeti erkeklere adeta işkence gelmektedir. bundan dolayıdır bu çekilme. ötesi kafa ütülemedir, dır dır falandır çok gereksizdir. bunu bil. amma velakin erkekler içinde aynı şey geçerli. maçlarımız halısaha muhabetlerimiz kavgalarımız iğrenç belaltı muhabetlerimiz vesaire..! bu durumlarda kızları kabuğuna iter. anladın?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYeter kafa ütülediğin diyecek hali yok ya garibimin kabuğuna çekiliyor ne yapsın ;)
910 Yorumla
Soran+1 yılguzel cevaptı =)
- +1 yıl
Kendimden biliyorum :))
Soran+1 yılsureklı konusalım dıyen bı yapım yok ama benım. mesajlasmak ıstedıgımde atarım mesaj. oda aynı sekıldedır... ama ara ara boyle davranmasına katlanamıyorum bazen
- +1 yıl
Meşgul olduğu düşündüğü problemi olduğu zamanlarda oluyordu genellikle bu dediklerin :))
Soran+1 yılben bu durumda nasıl davranmalıyım sence?
- +1 yıl
Üsteleme yeter seven sevdiğini kırmak istemez anlayış bekler
Soran+1 yılbenı sevmedıgını anlıyoruz buradan :)
- +1 yıl
Seni sevmese bir daha muhatap olmaz ki seviyor seninle konuşuyor öyle düşünme sevmiyor diye
Soran+1 yılbunu oda soyledı. ıstemesem muhatap olmam dedı :(
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim
+1 yılyok benimkide aynı bir gece öncesi kavga kıyamet ertesi sabah günaydın sevgilim msjı. en hazetmediğim durum bende kavga çıkan mesele neyse üzerine giderim o günde rezil olur böyle böyle mutsuz bir ilişki ortaya çıkıyor malesef.
22 Yorumla
Soran+1 yılBizde onlar gibi sorumsuz vurdumduymaz oldugumuzda bakalm onlar ne yapicak... ah erkekler ahh :)
- +1 yıl
aynen çok rahatlarına düşkünler :)
+1 yılCanım inan bana sende resmen kendimi gördüm, aynı şeyleri yaşıyoruz ve bunu bende çok merak etmişimdir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
90Cevap
1 yılnsanın bazen kendisi için yapabileceği en güzel şeydir kendi kabuğuna çekilmek. Kimseye gitmemek, birilerine yetişmeye çalışmamak. Kendisine geç kalmamak. Başkalarını memnun etmek için çabalamamak. Anlamayana anlatmamak. Kendine zar zor yeten enerjisini bir de değmeyecek insanlara harcamamak.
Gerekirse susmak, sadece susmak. Yalnızca kendi sessizliğini duymak. Bazen kabuğuna çekilmek iyidir. İnsanı dinlendirir. Bu bir yenilgiyi veya yalnızlığı kabullenmek değildir. Yalnızca kabuğuna çekilmektir. Kendini dinlemektir.
Zerre duygu beslemediği halde herkesin herkese “seni seviyorum”lar savurduğu bu çağda, insana gerçekçi ve sakin bir yalnızlık, sahte kalabalıktan daha iyi gelir. İnsan yalnızlıktan sıkılıp bunaldığında ve hayatına birini almak istediğinde iki kere düşünmeli ve aklına hemen Charles Bukowski’nin şu sözünü getirmelidir:
“Yalnız olmak, yanlış yerde ve yanlış bir kalpte olmaktan iyidir.”00 YorumlaSevgili gizli kullanıcı,
Bazı erkekle Kabuklarına çekilmeyi düşünür. Çünkü kızsa ya da atarlanması sonuc olarak kavga çıkar ve şiddet olmasa kadınlar ay bana şiddet mi uygulaoğIn gibi olabilir.
ikinci sebeb ise belkide seni kaydetme korsu olduğu içinde olabilir bunda unutma. çünkü seninle evli olmadığı için çok rahat konuşamıyor olabilir. çünkü sen onu terk etsen belki geri dönmeyeceksin Ondan dolayı kabuğuna çekilmek kolayına geliyor olabilir.
Eybidi00 YorumlaSanırım sorunları var ve bunu seninle paylaşmak istemiyor. Bunun bir kaç sebebi olabilir. Olayları daha çok batıracağını düşünüyordur ve seni kırmak istemiyordur. Bu nedenle senden biraz uzaklaşmaya çalışır. Veya ekonomik sıkıntılı bir döneme girmiştir. Senin yanında fakir erkek rolünü üstlenmek koyuyordur. Maddi açıdan sıkıntıya girmiştir ve senden kaçıyordur yani. Bu durumda senin yapman gereken pek bir şey yok. Üzerine fazla gitme derim ben.
00 YorumlaBende oyleyim kizlarin cogu erkekleri anlamadigi noktadan gelirler ya da buyuk derdi vardir sana acmak istemez ya da anlatasada elinden bisey gelmez konusmak iatemez kimsenin sesini dahi duymak istemez sadece kafasindaki sorulara cevap bulmaya calisir ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılbu durumda susmam en ıyısı yanı?
- +1 yıl
Bencede auaman lazim ustune gidersen araya sogukluk girer artik sonrasi ksye bir paylasim daha yaparsin acaba sevgilimle nasil barisirim dersin yoksa ;) dert vermemeye calis onun derdini desmemeye calis guldurmeye calis fazla degil donojinda ve sinirliyken erkege iyimisin bile deme cunku faturanin hepsi sana kesilir ;)
Soran+1 yıldunde faturanın hesabı bana kaldı zaten :D nasılsın dedım kızdı :) zaten sureklı pozıtıfım ben hep guluyoruz edıyoruz felan. ama nıe boyle davranıyo bazen anlayamıyorum
Soran+1 yılHep ben ilgi gosterdigimden boyle oluyo ama...
Soran+1 yılNasil yani?
Sizlrr reg döneminde nasıl bir sinir hali yasiyor, biraz duygusala bağlıyorsaniz. Erkeklerin se beli bor gecis dönemi olabiliyor. is yerinde, ailesinde veya maddi olarak bir cok soruni olabilir. Srn onunla konuşurken onun kafasında kaç tane fil tepiniyordur.. çözüm arıyordur kafasında belki daha farklı bir açılım veya bir çare.. insanlik hali. Biraz da siz anlayışlı olun. Zorda olsa sessizlik biraz :)
10 Yorumla
+1 yılErkeklerinde erkeksel dönemidir bu. Üstüne gitme düşünmesine fırsat ver bu dönem erkeklerin en sessiz fakat en de saldırgan dönemleridir. Yiyecek-içecek vermek, barınak sağlamak ve sevgi göstermek dömenin kolay ve hızlı geçesini sağlar :D
03 Yorumla
Soran+1 yılErkeksel donem?
- +1 yıl
Nasıl kadınların ''kızsal'' özel durumları var o tarz buda herşeyden kaçıp sessizce mal mal oturup düşünmek istiyoruz bir çok şeyi ve pek sağlıklı sonuçlar çıkmıyo bu dönemde hee adam zaten sürekli düşüncede ve sıkıntıda sende durmadan ustune gıdersen sıkarsın hiç iyi seyler olmaz.
Soran+1 yılAnliyorum...
+1 yılNe Konuşalım Canımm :D Dedikodu Mu Yapalım. Sabah Uyanalım Günaydın Hatun Öğlen Bir Telefon Ne Yapıyorsun Akşam Bir Telefon İyi Geceler. Arada Ufak Mesajlar Da Oluyor Bazen :)
05 Yorumla
Soran+1 yılkonusmasada olur. ama bana kotu davranmasına katlanamıyorum. derdını paylasmak ıstedım tersledı benı :(
- +1 yıl
Üstüne Çok Düşme , Terslediyse Bunalmıştır Biraz Üstüne Gittin Sanırım Ortalık Sakinleşince Seni Kırdığını Anlar Umarım
Soran+1 yılılk defa derdını bana anlatabılırsın dedım. ılk defa yaa. bu sekılde davranarak benı uzuyosun dedım. bana dedıgıne bak; sen uzulmek ıstıyosun ben senı uzmuyorumkı... pekı dedım pekı sustum bende onun gıbı. dunden berı ses soluk yok ama
- +1 yıl
Bazı Şeyleri Anlatmak İstememizin Sebebi Gerçekten Anlamayacak Olmanız , Kadınlar Duygusal Anlamda Çok Güçlü Hatta Harika Dayanaklardır Da. İş Ciddiyeti Yüksek Birşeyse "Aşkım Ben Senin Hep Yanındayım Ama" Cümlesini Duyacağını Bildiğinden İçten İçe Halletmeye Çalışıyordur. En Azından Bende Böyleydi Hep
Soran+1 yılanlıyorum. o zaman kendısıne gelmesını beklemelıyım sanıyorum o arayana kadar...
+1 yılkendi adıma söyliyim gün içinde bir çok sey düşünüyorum işle alakalı olsun evle alakalı olsun ya da gelecekle alakalı olsun eğer o düşüncelerde olursam kimseyle diyaloga girmem kendime vakit ayırırım beni benden daha iyi anlıyacak kimse yok çünkü
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılher insanın kendiyele başbaşa kalmaya ihtiyacı vardır, kadınlar bunu kabuguna çekilmek olarak değerlendirsede, durum öyle değildir, sadece kendi kendine düşünmek istiyor kişi, saygı duyalım derim ben.
00 Yorumla
+1 yılGaribimin kim bilir ne sıkıntıları vardır ama siz kızlar mücadele savaş sıfırrr çocuğa güzel yaklaşsan gururu aşkta olmadığını hissettirrrrsennn neler dökülecek sana belli değil
00 Yorumla
+1 yılKardeş kabuğunü çekiliyorsa kafasını kurcalayan bişey vardır , bunu sen hissedecek kadar çok yapıyorsa sorun ya sende ki bu durumda bir eksiğin var ve bu aksiklik o an uzakltırıyor seni ondan ama sonra seni kaybetmeyi göze alamıyor ve geri dönüyor , bir erkek olarak sana tavsiyem bunu açıkca sor ve cevaptan yüzde yüz emin olamıyorsan bırak çünkü seni bırakacak emin ol
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. kızlar çok duygusal ve irdeliyor herşeyi üstüne çeneyle birleşince. Ne yapalım susutoruz kafayı 3-5 gün dinlendirip geri dönüyoruz.:)
08 Yorumla
Soran+1 yılcokta ırdelemıyorum herseyı ben. sıkmıyorum kı onu kacsın benden. yanı sorun bızım davranıslarımız oyle mı? sızın kendınızle alakalı bır durum deıl oylemı?
Soran+1 yılbenimkide benle kavga ettı sustu. susmayın konusun yaa :(
Soran+1 yılona karsı sakın davranıyorum kanka :D böyle çirkef deılım yanı :D
Soran+1 yılevet oda ne dersem evet dıyoo bazenn. sız varya tanıssanız ıyı anlasırdınız :D bende senın kız arkadasla tanısıım. kendı kendımıze konusuruz, sızde kendı kendınıze susarsınız :D:D:D
Sıkılıyoruz bazen istemsiz oluyo anlık geliyo ama uzun sürmüyo etkisi ertesi güne felan geçiyo pek takılmayın bu konuya siz ilişkinizi yaşamaya bakın iki tarafta anlayışlı olursa bir sorun çıkmaz 😊
00 YorumlaKafasinda cozemedigi bazi seyler olabilir canim belki iliskisi belkide disaridan gelen bir etken bilemeyiz...
07 Yorumla
Soran+1 yıliş konusunu dert ettıgını soylemıstı bı ara. ama sonrasında devam etmedı anlatmaya. kendısını bana actıgı kadarını bıldıgım ıcın boyle dusunduruyo benı ıste :( sence nasıl davranmalıyım ona bu durumda
Soran+1 yılaynen ezık gozukmek ıstemıyolar sanırım...
Soran+1 yıltamam canım saolasın :(
Soran+1 yıl:)))
Bence tatsızlık olmasın ya da o anda kırıcı ola bilir diye susma yı tercih ediyor bende oyleyim susarim fazla konuşmam o anda kırıcı ola biliryorum benim düşüncem bu
06 Yorumla
Soran+1 yılAma benlik bir sorun olmuyo genelde. Kendi sorunlari yuzunden hep boyle davraniyo. Oncesinde bir kac gun sonra bisey olmamis gibi geri donerdi. Ama son 1haftadir hala sessiz... konusmaya calismalarim bosa gidiyo, muhatap olmak istemiyo gibi. Nedenini sordugumda, neden bana boyle davraniyosun dedigimde rahatsiz oldugum konulari soyledigimdede, bunlar senin dusuncelerin ben oyle bisey soylemedim diyoo
Soran+1 yılBu durumda beni sevmiyoda o zaman...
Soran+1 yılBaska konulardan kastini anlayamadim? Guven veriyo bana.. baskalarinin yaninda rencide etme gibi bir durumda olmadi simdiye kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durum benimde başımdan geçti erkekleri çözmek çok zor 1 hafta önce ayrıldık sırf sorunlarının içinde bogulup kaldığı için bir dengeszlik durumu var çoğunda
06 Yorumla
Soran+1 yılbu yuzden mı ayrıldın :(
Cevap sahibi+1 yılEvet sorun benimle ilgili dedi gitti 3 gün önce benden kurtuluşun yok dedi yani demk istedgm bir dengeszlik durumu var gelip gitmeleri sinir bozucu
Soran+1 yıluzulmedın mı pekı :(
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm tabikide hasta ettin kendimi ama şunu düşünüyorum sevirüs evet sevmek yeterli mi Hayır bazı şeyler için yetmiyo elinden tutmayan devamli seni bırakan sonra geri dönen ne istediğini bilmeyen bir adam var guvenebilrmsn Hayır guvenmeden hicbise olmuyo sevmek yetmiyo
Soran+1 yılsanırım bızım sonumuzda sıızn gıbı olcak :(
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olmaz ama benim yaptgim gbi yapma çok üstüne düşme hersey olcagna varyo zaten
Sizi sevseydi bu şekilde davranmazdı : )
Sizden daha güzel ve çekici bir sevgili henüz yapamadığı içinde size katlanmaya çalışıyor
Bence tabi :)00 Yorumla
+1 yılkendi içinde halletmesi gereken bir kaç sorunu olduğu için ya da anlaşılmadığını düşündüğü için olabilir
00 YorumlaErkekler böyledir bazen böyle bırakıp uzaktan izlemenizde yarar var. Mesela o dönemlerde siz olmasanız dahi hayatına başka bir kadın dahil etmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılAlmaz dimi baskasini hayatina? Yani bir baskasi oldugu icin boyle yapmiyodur dimi?
- +1 yıl
Dediğim gibi takip edin. Çünkü her erkek bir değildir. Çoğu erkek bazen yalnız kalmayı sever. Sevgiliniz böyle olduğu zamanlarda onu kendi haline bırakın. Üzerine gitmeniz onu bunaltır. Kendi halie bırakırsanız size çok daha bağlı bir şekilde döner. Yine de her ihtimale kkarşı gözünüz üzerinde olsun.
Soran+1 yılAskerden geleli 6ay oldu. Biz askerden geldikten sonra tanistik onunla. Ve ara ara boyle davranabilecegini bunun benimle ilgili bir durum olmadigini izah etti bana. Ama son gunlerde dozunu iyice kacirdi
- +1 yıl
Askerde yaşadığı bir şeyler olabilir çünkü askerlik psikolojisi tamamen kişilikten farklıdır. Ve erkekler bunu en az 1 yıl üzerlerinde taşırlar. Bu durumdan dolayı olabilir. Bence bütün samimiyetiniz ve yakınlığınızla erkek arkadaşoınızın anılarını dinleyin. Onun bir sorunu olup oılmadığını öğrenmek için değil de askerdeki anılarını öğrenmek istiyormuşçasına davranın. Sorunun kaynağını bulduğunuzda onarırsınız.
dönem dönem bende yasıyorum bunları çok ağır değilse yanında olmaya çalış bu daha hoşuna gider ama mutlaka yalnızlık istiyorsa bırak biraz kendine gelsin
03 Yorumla
Soran+1 yılyanında olmak ıstedıgımde terslıyo benı ne yazıkkı... bırakıyorum kendı halıne. sonrasında kendıne gelıyo. ama aradan zaman gecınce yıne aynı kısı oluyo. pekı neden boyle sessızlesırsınız kı? sebep ne yanı?
Soran+1 yılaslında aramızda oyle sorunlar da gecmıyo. hep onun veya benım hakkımda konusurz. moral vermeyede fırsatım olmuyo sevgımı bellı etmeyede. onun bana davrandıgı gıbı olmaya calısıyorum. otesıne gıdınce kapatıyo kendısını. degısık huyları var. bazen anlamıyorum. ama su son 1 haftadır ona karsı cok yogun duygular besledıgımı kanıtlamaya calısıyorum ozellıkle. oncesınde hep yuz vermıyım dıye dusunuyodum. ılgı gosterıncede sasırdıgını soyluyor. tuhaf...
+1 yılKabuğumun içi belki dışarıdan daha guzeldir :) mesela
00 Yorumla
+1 yılSu andaki ruh halim sebebi cok sevip hayal kirikligina ugramak
00 YorumlaBendede oluyo.. Bazen kendini dinlemek istersin. bir problemin vardır karşındakine yansıtmak istemeyeceğin. Gidip kendini toplayıp geliyosun.
00 YorumlaÇoğunda olduğu gibi konuşacak konu bulamamıştır. :D
017 Yorumla
Soran+1 yılkendı kabuguna cekılıyo. konusacak konu cok yanı
- +1 yıl
erkeklerin çoğu çok iyi bir dinleyicidir. Kırmadan usanmadan azimle dinler. Konuşma konusundada konu bulamazlar. Bu durumda senin yönlendirme yapman lazım. Konuşma konusunda tecübelisiniz :D
Onun sevdiği konulardan ilgisini çeken konulardan rast gele sorular sor ya da bilgin varsa muhabbet edin o konu üzerine.
Soran+1 yılanlıyorum. ama konusmak ıstemese ne desem dıyım genede konusmaz. ondakı ınat kımsede yok masallah
Soran+1 yılhayır cevırmedım. ama kendiyle ilgili sorunları var. bır ara bahseder gıbı oldu sonra cok ılerıye gıtmedı bende ustelemedım. olay benden farklı boyutlarda yanı... ve ozellıklede işiyle ilgili sorunlarını daha cok takıyo kafasına anladıgım kadarıyla
Soran+1 yıldıyorum ya dun ılk defa ustune gıttım. anlat bana derdını dedım. boyle uzaklasarak susarak benı cok uzuyosun dedım. anlattıkca rahatlarsın dedım. demez olaydım. bana dedıkı sen uzulmek ıstıyosun ben senı uzmuyorum... ben ona o kadar sıcak davranırken verdıgı cevaba bak. kacmaya calısıyo. bende pekı dedım sustum... :(
Soran+1 yılface falan kullanmıyorum cok uzun suredır :) zaten ona karsı ılgımı bılıyo. soguk davranan o. hep ben o uzulmesın dıye ugresıyorum. ama o demıyokı bende bu kızı cok uzuyorum ya dıye... :(
Soran+1 yıluzuldugumu soyledım dun ılk defa. bana dedıkı ben uzmuyorum senı sen uzulmek ıstıyosun dedı. tabıkı gorustuk :) sanal deıl ılıskımız :)
Soran+1 yılne gıbı bıseyler duysun kı?
Soran+1 yılhakkımda yanı?
Soran+1 yılneyı ıma etcek anlamadım ben hala?
+1 yılPsikolojik sorunlar bunlar! Çok yaşanmışlıklar etkiliyor!
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü biz erkekler işimize gelmediği zaman salyangoz misali oluyoruz.
00 Yorumla bazen soruların ağırlığı ruhu daraltır ruhu daralan kişi şeffafliği huzuru tercih eder buda denizin sesini dinlemek gibi birşey anladınız umarım
02 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
Kaybetme korkusu ask sevgi baglilik olabilir. ya da tam tersi umursamiyodur. ben isime bakiyim diyodur ;))
017 Yorumla
Soran+1 yılkaybetme korkusu olsa boyle davranmak yerıne uzerıme tıtrerdı bence. o zaman ısıne bakıyodur...
Soran+1 yılben nasıl davranmalıyım bu durumda pekı? ona karsı
Soran+1 yılben trıp atınca trıp atıyorum oluyo zaten. ama kendısı boyle davranınca bısey yok =) sevıyorum ne yazıkkı. cok sevıyorum...
Soran+1 yılzaten en kısa zamanda soylıcem sevmedıgım davranıslarını... :(
Soran+1 yıldun cok kırdı benı ama :( onun aramasını beklesem daha ıyı olcak sanırım
Soran+1 yılDunde cani sıkkin gibiydi. Anlat baana boyle yapip beni uzuyosun dedim. Bana dedigine bak sen uzulmek istiyosun ben seni uzmuyorum. Boyle bir cevap mi olur ya? Daha ne kadar alttan alabilirim bazi konulari :( gururumu hic dinlemedim kalbim hep o dedi. Ama dun gercekten cok uzuldum
Soran+1 yılAyrildik bir hafta once hatta ben ayrildim. Sonra dayanamadim. Bidaha aradim. Hicbisey olmamis gibidevam ediyoruz. Yanisogumus olsa demezmiydi zaten bu kiz benden ayrildi bidaha baslamayada gerek yok zaten diye... kullaniyo beni desem, cok sukur aramizda o tur muhabbet gecmedi buzamana kadar...
Soran+1 yılSaol yorumlarin icin...
Mevsimsel bir psikoloji. Değişken bir ruh halidir, geçer.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. hayattan sıkılmıştır düşünüp kendisini toparlaması gerekiyorldur... erkeklerin yaratılışında vardır her sıkıntıyı kendi düşünüp kendi çözmek ister
00 Yorumla
+1 yılErkeklerinde kafasini dinlemeye ihtiyaci olamazmi hep kadinlr der hani bana biraz zman verr diye iste buda onn erkk hali :))
00 Yorumlaailesinden öyle görmüştür... ya da işten gldigi zaman iş anında yaşadıklarının özetinini çıkartır beyin.. yüklenme fazla bende oyleyim...
00 Yorumlahepiniz böyle bilmemne genellemeyin bir yeter yaaa. cevap şu;sizden hayır gelmeyince kabuğumuza çekiliriz evet
00 Yorumla
+1 yılArada susmak gerekir sürekli konusan insanlar sevilmez toplumda
03 Yorumla
Soran+1 yıltoplum baskısı yuzunden mı susarsınız?
- +1 yıl
Toplum baskısı değil ya susması gerektiği için susmuştur arada konusmayın birbirinize bakın yeter işte :)
Soran+1 yılTamamm :)
hepimiz mi böyleyiz? benle hiç bir kız konuşmak istemiyor ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılnıe?
Soran+1 yılanlıyorum :(
+1 yılBence olmasi gerektigi gibi davraniyo seni sıkmamaya calisiyo
03 Yorumla
Soran+1 yılo benı sıkmıyoda ben onu sıkıyo gıbı hıssedıyorum o bana boyle davrandıgında :( ben sureklı onunla konusmak ıstesemde frenlıyorum kendımı...
- +1 yıl
Iliskiniz uzun surer sorunlari buyutmeyin
Soran+1 yılInsaallah bakalm...
Ben mesela çok konuşmayı sevmem daha çok dinlerim insanlar sıkılır benden
05 Yorumla
Soran+1 yılkonusunca gayette guzel konusuyo telefondayken. ama mesajlasırken bazı yerden sonra gıtmıyo konusma...
Soran+1 yılsıkıldıgındanda degıl bence. sessızlesmesının baska bı nedenı var gıbı ama bana soylemıyo
Soran+1 yılevet oyle derse kıyametı koparırım. o zaman dogru yolda ılerlıyor :D
+1 yılAynen yaa kesinlikle katılıyorum sana benim ki hiç konuşmaz normalde pek değil
05 Yorumla
Soran+1 yılama nie böyleler ki ya :( cıldırıyorum. suanda gene sessızlıgı oynuyo benımkı :( hıc sordun mu bunu ona :(
- +1 yıl
Canı öyle istiyormus biz kusus birde bir mesaj yüzünden birine ondan bahsettim sinir edicem onu diye mesajı görmüş
Soran+1 yılfazla yuz verdık sanıyorum :)
- +1 yıl
Aynen öyle yapıyoruz ama seviyoruzdaa yaa :(
Soran+1 yılne yapıcaz pekı bu durumda. dun azcık sorayım dedım. derdın varsa anlat dedım. bana bagırdı kızdı ne alakası var dedı. ustune bısey yazmadım dahada. oda yazmadı. hala ses seda yok... napcaz bız yaa :( cok sevıyorum bendee. ılerı gısek ustelesek gurursuz oluyoruz, dur desek kendımıze dahada uzaklasırlar dusuncesıı... :( napacagımı sasırdım vallaha
karşındaki kişi kadın değil. saatlerce boş saçmalıklar hakkında konuşacak sabrı yok.
00 YorumlaOzel gunlerimizde hormonlar tavan yapiyor bir iniyor bir cikiyor
00 Yorumlanedenini bilmiyorum ama tespitin güzel, bazen biraz çekilip beklemek gerek
00 YorumlaDusunmek için iliskinin gidisati hayatindaki yeri gelicek veya ailevi birseyden
00 Yorumlaahaha aynı ben. kız arkadaşımda bunları hep derdi :)
00 YorumlaDogamiz bu, işimiz bitince yanımızda görmek istemeyiz, çabuk sıkılır, çabuk bikar, ihtiyaç duymadikca konuşmayız.
00 YorumlaErkek dediğin çok konuşmaktan ve boş konuşmaktan sıkılır
Eee daha daha naptın bu saçma gelir bize01 Yorumla
Soran+1 yıloyle deılım kı zaten. konusmak ıstedıgımızde konusuyoruz. ama derdını bana anlatmamasına kızıyorum asıl ben
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılzaman zaman olur o ortalıktan kaybolmak gıbı bıseydır aslında
010 Yorumla
Soran+1 yılneden boyle bıseye ıhtıyac duyuyosunuz pekı? bızmı neden oluyoruz buna yoksa kendınızla alakalı bır sorunmu ya da cevrenızle?
- +1 yıl
valla eger bır kız bır erkege gereksız ya da sebepsız bır baskı bır engelleme ya da sınır koyuyorsa erkegınde yapacak bıseyı kalmıyordur o yuzden oluyodur
Soran+1 yılgereksız bı baskı yok. aksıne herdefasında anlayıslı karsılıyorum bu durumu. senın susasın gelmıs pekı dıyorum kapıyorum konuyu :) ama dun bana sıkıntın varsa anlat dedım. kotu oldum... kızdı bana durduk yere, haksız yere. sonrasında ben bısey demedım oda demedı. hala ses seda yok
- +1 yıl
demekkı duygularıyla hareket etmeyen bırısı karsındakı ınsan ve mantıksal bakıyor herseye
Soran+1 yılaynen oyle. cokta duygusal bırısı aslında ama mantıgı daha on planda. bu durumda ben ne yapmalıyım sence? nasıl davranmalıyım
- +1 yıl
üstüne gidersen sana bagırır cagırır cunku gorunen o
kararına saygı duyup ara ara sohbet edersenız daha ıyı olur sızın ıcın
Soran+1 yılsuanda da o durumlardan bırını yasadıgımıza gore. ben bısey yapmadan beklıyım o zamn
- +1 yıl
en mantıklısı oyle olacaktır zaten
Soran+1 yılsaol yorumların ıcın =)
- +1 yıl
rica ederim
her erkek bir yerden sonra hem zihnen hem bedenen yorulur bir kaç gün sessiz sakin gürültüden uzak kalmaya ihtiyacı var düşünmeye ihtiyacı vardır :D belkide kadın dırdırından kçıyodur
00 Yorumla
+1 yılO sırada bir kız vardır aklında ya da bir kızla konuşuyodur ertesi gün ise o kız seninkine yüz vermemiştir ve tek hayrın senden geleceğini düşünerek sana daha cok ilgi gösterir
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapiyor bazen konusacak bisey kalmiyor ne yapmasini beklersinki
00 Yorumla
+1 yılerkek milleti evrimini tamamlayamamış tuhaf insanlardır; ))
00 YorumlaAdamın felsefesi tecavüz kaçınılmazsa zevk almak olmuş :)
00 Yorumla
+1 yılTelefonda çok mesajlaşmak, konuşmak ilişkiyi bitirir. Bir yerden sonra konuşacak konu dahi kalmaz.
00 Yorumlaerkeklerin çogu uzun konuşmayı sevmez ben özellikle gereksız konuların uzamasınıda hiç sevmem :)
00 Yorumla
+1 yılKavgayi siddetlendirmemek icin. Sinirli insanlar boyle yapmaya calisir kirmamak icin
00 Yorumlaya parasal ya da daha güzl görmüşlerse düşünürler
00 Yorumlaaynen :( neden anlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılsız kendınızı anlamıyosanız, bız kızlar olarak erkeklerı anlamaya hıc calısmayalım o zman
Arasira tum bilgisayarlari reset etmiyor muyuz?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bazen kafa dinlemek iyidir
00 Yorumlaolur bazen böyle şeyler
00 YorumlaKadınlardan çekindikleri için :p
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler neden bazı zamanlarda kendi kabuklarına çekilirler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler