Boy Math nedir? Videodaki kız boy math kuralları kullanarak partnerinin olması istediği kişiye dönüşebileceğini söylüyor. Mümkün mü böyle olması? Çok ilginç :D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhahahhaa gül gül geberdim yemin ederim 😂😂 bu kadar mükemmel ise ve kendisine göre şekillendirebiliyo ise karşısındaki insanı o zaman bir sürü kişi girmemesi gerek hayatına mesela netice de robotunu bulmuş oluyor 😂 her erkek bir değildir esasen her insan bir değildir
herkesin kendine göre kişiye göre değişkenlik gösteren tavrı fikri zaafları kırmızı çizgileri ve kralları vardır , bu robot değil karşında ki taktik vs olsun
33 Yorumla- +1 yıl
kral değil kuralları
- +1 yıl
9 yıllık tecrübem demiş ya 9 yılda çocuğu şekillendiremedi mi acaba yoksa başkaları mı oldu
- +1 yıl
9 yılda şekillendirdiyse şimdiye onun soyadını alması gerekiyordu o zaman , eğer değil de aşk anlamında tecrübe ise dediğim tez doğru kısaca saçma sapan bi demeç
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam,
Bugün biraz Boy Math kavramından bahsetmek istiyorum. Girl math kavramından sosyal medyada oldukça popülerleşen diğer bir kavram Boy Math oldu. Bu kavramı herkes biraz farklı yorumluyor. İzlediğim yabancı içeriklerde erkeklerin yaptığı saçma davranışların geneline boy math deniyor. Türkçeye direkt erkek matematiği olarak çevirebiliriz.
Boy Math ne demek?
Boy math nedir sorusu için önce bir açıklama yapacağım. Bu kavram, erkeklere normal gelen absürd davranışlarla alay etmeye odaklanan bir sosyal medya akımıdır. Boy math Twitter, TikTok ve Instagram gibi farklı sosyal medya platformlarında popüler olmaya başladı. Bu platformlardaki paylaşımları da inceleyince bu akımın; erkeklerin saçma davranışlarının anlatıldığı ve bu davranışları erkeklerin normal gördüğünü vurgulayan içerikler gördüm.
Sosyal medyada gördüğüm boy math içeriklerinden bazı örnekler ise şöyle;
- Boyu 1.72- 73 olan erkeğin kendine 1.75 demesi
- Düşen bir uçakta, eğer uçak yere çakılmadan atlanırsa erkekler ölmeyeceğini düşünüyor
- Bir erkeğe 2 tane soru sorarsanız 2. soruya cevap verir ve ilk soruya cevap verme gereği duymaz
- Bir erkek yapacağı şeyi söylüyorsa onu yapmış olarak kabul ediyor.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMümkün değil.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar sizin olmasını istediğiniz kişiye burunmek zorunda değil. Kendinize kukla arıyorsanız ömür boyu yalnız kalmaya mahkumsunuz.
32 Yorumla- +1 yıl
abi bize niye kızıyon soru sorduk sadece
- +1 yıl
Kızarım ben
+1 yılBence şu lanet uygulamalı, metodları, kodlamaları, saçmalıkları bırakıp doğal olun ve karşıdakinin doğal halini sevin, doğal olun. Böylece karşıdakinin en sıradışı halinde bile çok sendelememiş olursunuz. Karşıdakini daha çok tanırsınız. Gerçekten neden bu kadar uğraşıyorsunuz anlamıyorum :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu aklıma şu mesleyi getirdi. Erkekler ve Kadınlar Yön verdikleri zaman ne oluyormuş
https://www.youtube.com/embed/oAr3cYiWFiI19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Skyquaker İşte o yüzden efendiler iyi çocuklar vs. Looser olup duruyorlar.👍
- +1 yıl
@everkeğii farklı bir yaklaşım
Cevap sahibi+1 yıl@everkeğii Oda varda işin bi İç güdü yanı var. Tamam hayatım canım hayatım cicim hayatım sen nasıl istersen öyle olur Hayatım felan demeye başladıkca bir yerden sonra Kadın İç güdüsel olarak yani bir iç düşünce gibi düşün "Bu adam sünepe ezik zavallı muhtaç ne dersem yapıyor"Şeklinde hissiyatı bir soğuma duygusu oluşmaya başlıyor. Karizması çekiciliği yok oluyor. O yüzden zaten serseri erkek seçiyorlarya Baskın karakterde olması gerek erkeğin hanımcı felan Asla Sadece kullanmak için evet der O kadın sonra ya terk eder ya da aldatır.
- +1 yıl
evet erkekler bu ara biraz daha feminen değil mi
Cevap sahibi+1 yılSosyal koşullandırma yüzünden maalesef Başta romantizm felan pompalanıyor Medya sektörüde bu koşullandırmaya ayak oluyor. Kadınları maskülen tarafa Erkekleride Feminen tarafa itiyorlar. Algı da seçililiktir bu Erkeklere diyorlar ki sevmesede dert etme Duygusal ol ağla felan çicek al iltifat et boş boş ya da git cüzdanı boşalt herşeye evet de elini sıcak sudan soğuk suya sokma Şana aşkından delirip gebercek Öbür tarafada burnundan kıl aldırma sen süpersin efsanesin herşeyi hakediyorsun Erkekleri şöyle manupile et böyle köpek et bilmem ne Yani direk demiyorum Ama bu dediğim şeyler alt mesaj olarak veriliyor Sonunda git gide böyle oluyor. Kadınlar Erkek demeye bin şahit isteyen zavallı tiplerle beraber olmak zorunda kalıyorlar. Yani aşk yaşayacakları arzu duyacakları adam kalmadı nerdeyse piyasada Diğeride Sevilceğini zannederek habire kendini alçaltıp Ayak paspası oluyor Bu yüzdende daha itici olduğununda farkında olamadan tekmeyi yiyor. Ama bu değişmeye başladı. Rollo Thomassı ve Redpill meydana geldi Erkekleri bu saçmalıklardan uyandırmaya Tekrar ADAM olmaya başladılar Tabi daha yeni zamanla yayılcaktır.
buna bence her yaptığını inkar eden insan denk gelirse sıkıntı olur %100 çalışmaz ama çalışıyorsa bırak :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalığa bak sen 🤣🤣🤣🤣
Kızlar mutlaka deneyin bunu ve gelip durumu anlatın lütfen.
04 Yorumla- +1 yıl
tamam deneriz :D
- +1 yıl
Dalga geçiyorum lan manyak 🤣🤣
- +1 yıl
ben ciddi miyim sence ama sen bi korktun sanki :D
- +1 yıl
Korku mu? Korkunca 🤣🤣 böyle gülen kaç kişi var?
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. manipülasyon ile ilişki kurulmaz. sonunda cortlarsınız
01 Yorumla- +1 yıl
ya da birileri ghostlanır
+1 yılNe kadar da saçmaymış. İnsanları sınıflandırmaktan vazgeçilmeli..
00 Yorumlabuna positive reinforcement deniyor zaten herkeste biraz işe yarar bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılezik erkekelr için olabilir. erkek adam neyse o dur
02 Yorumla- +1 yıl
manipüle edilmş diyelim ezik çok kaba
Cevap sahibi+1 yılaynı şey , istediğin gibi isimlendirmekte özgürsün, benim bakış açımı değilştirmeyecek. söylemim de değişmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmediğimiz birisi için değişmeyiz arkadaşlar böyle saçma şeylere inanmayın.
03 Yorumla- +1 yıl
sevdiği için değişir mi erkekler
Cevap sahibi+1 yılSevdiğini kaybetmemek için değişeni gördüm
- +1 yıl
bu da çok doğru bir davranış değil ki
+1 yılkesinlikle mümkün, erkekler düz ve fazla uğraş gerektirmeyen canlılar. hepsinin kafası aşağı yukarı aynı çalışıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
düz mantıklı bunlar anam :D
+1 yılUygulamada video linkleri cikmiyo ya..
23 Yorumla- +1 yıl
instagram bağlantısıydı :(
- +1 yıl
Bilmem gorunmuyo link
- +1 yıl
video kız şey diyor karşındaki kişiye sen çok ilgisizsin demek yerine çok ilgilisin sağ ol teşekkür ederim falan diyormusun o da bir soru sonra kendinin ilgili biri olduğunu düşünüp öyle davranıyormuş ilginç yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Video izleyemedim çıkmadı da o Ne demek miş
01 Yorumla- +1 yıl
karşındaki kişiye sen çok ilgisizsin demek yerine çok ilgilisin sağ ol teşekkür ederim falan diyormusun o da bir soru sonra kendinin ilgili biri olduğunu düşünüp öyle davranıyormuş ilginç yani
+1 yılKız versiyonu varsa yapabilir miyim😅
02 Yorumla- +1 yıl
insan psikoloji bence kızlarda da aynı işler
- +1 yıl
Olabilir 🙂
+1 yılBombok ilişki demektir bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine bı işsiz çıkmış boş videolar mq
11 Yorumla- +1 yıl
sakin ol rei s
Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. mümkün değil
00 Yorumladenenir
01 Yorumla- +1 yıl
fenomenin cevabı daha iyi örnekler içeriyor aslında erkek kafası düz düm düzzzzz
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçma
16 Yorumla- +1 yıl
garip biraz evet
Cevap sahibi+1 yılBu tarz şeylere inanmıyorum
- +1 yıl
bir nevi manipülasyon oluyor aslında
Cevap sahibi+1 yılManipülasyon ayrı bu inançlar farklı
- +1 yıl
burada inanç yok ama sözlerle etkileyeme çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılHer şey doğal olsa ne güzel olur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz