İnternet & Teknoloji Sizce Instagram hesabım gizli mi olmalı, açık mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sevgili veya kız arkadaşım yok. Gizli olsun Açık olsun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Instagram hesabım gizli mi olmalı, açık mı? Cevapla Instagram Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 261,1b cevap paylaştı. Ben açık kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hafta sonları ve cuma açık diğer günler kapalı (biyorsun ki cuma mübarek gün)😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Kapalı kız arıyorum ama kısmeti kapalı kızlar😂😂😂 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Benim açık gizli saklım yok. Ona buna yazdığımda yok. Çok rahatım bu konuda 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Gizli olsun, gizemli olursun. ne o öyle herkese açık profil 0 0 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Birilerinin paylaştıklarını görmesini çok istiyorsan açık bırakabilirsin bana kalırsa gizli olurdu 0 0 Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 586 cevap paylaştı. İnstagramdan kız bulurum diyorsan açYauw benim ne işim olur diyorsan kapat 0 0 Yorumla
Kimminseo Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Gizli olması her türlü işine yarar kanka sadece karı kız olarak düşünme biri sana gıcık olur veya intikam almak ister seni takip eden veya senin takip ettiğin herkese veyahutta kendi hayatından yapmış olduğun paylaşımlara kolayca ulaşabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gizli olmalı. Hesapları açık yapanlar ortalık malı gibi saçma buluyorum. 0 0 Yorumla
alya_guclu5656 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl İnsanları merakta bırakmayın açık tutun ne olur ya sanki 🤷🤷 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İnfluencer değilsen niye açık olsun ki? 1 0 Yorumla
Savas86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı. Benim gizli idi açtım. Gizleyecek bir şey yok 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gizli olmalı. 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kesinlikle gizli 0 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 341 cevap paylaştı. Kimseden saklayacak birseyimiz yok 0 0 Yorumla
Abdjkdnnd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 509 cevap paylaştı. Mesele benimki gizli 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 7,2b cevap paylaştı. Açık olmalı 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Nasıl istiyorsan 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gizli olsun 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. gizli 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gizli olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben açık kullanıyorum.
Hafta sonları ve cuma açık diğer günler kapalı (biyorsun ki cuma mübarek gün)😄
😄😄
Kapalı kız arıyorum ama kısmeti kapalı kızlar😂😂😂
Benim açık gizli saklım yok. Ona buna yazdığımda yok. Çok rahatım bu konuda
Gizli olsun, gizemli olursun. ne o öyle herkese açık profil
Birilerinin paylaştıklarını görmesini çok istiyorsan açık bırakabilirsin bana kalırsa gizli olurdu
İnstagramdan kız bulurum diyorsan aç
Yauw benim ne işim olur diyorsan kapat
Gizli olması her türlü işine yarar kanka sadece karı kız olarak düşünme biri sana gıcık olur veya intikam almak ister seni takip eden veya senin takip ettiğin herkese veyahutta kendi hayatından yapmış olduğun paylaşımlara kolayca ulaşabilir.
Açık olmalı ne alaka bu soru 🤔
Gizli olmalı. Hesapları açık yapanlar ortalık malı gibi saçma buluyorum.
İnsanları merakta bırakmayın açık tutun ne olur ya sanki 🤷🤷
İnfluencer değilsen niye açık olsun ki?
Gizli olmasından yanayım
Benim gizli idi açtım. Gizleyecek bir şey yok
Gizli olmalı.
Çokta önemsemiyorum aslında
Kesinlikle gizli
Gizli olsun öyle herkes görmesin
Pasa gönlün bilir
Kendine güvenenin açık olur
kapali olursa, daha cok merak edilir
Gizlilik iyidir