- Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa anlamiyorsa niyeti seks olabilir. Nişanlı olmanıza güvenme, artık nişan da oyuncak oldu. Bazı erkekler sevgiliyken seks yapamadığı için seks yapmak adına ilişkiyi bir üst seviyeye taşıyorlarmis. Sana doğru gelmeyen bir şey yapma derim..
18 Yorumla
Soran+1 yılHayatında benden başka kız girmemiş hukuk Üzerine okuduğu için o işlerle uğraşmamış
Soran+1 yılOkulu hep önde tutmuş
- +1 yıl
Allah Allah o zaman şimdi nereden çıktı hemen ya zaten aseksuelmis 😅
Soran+1 yılBilmiyorum valla ama sürekli şu cümleyi kullanır ben seni benimsiyorum der
- +1 yıl
Benimsiyorsa evlenince canım.. istemediğin içine sinmeyen bir şeyi yapma
Soran+1 yılHayır öyle bir şeye izin vermiyorum daha evlenmemize de çok var niyetini tam bilmiyorum
- +1 yıl
Tam bilene kadar bir şey yapma derim..
Soran+1 yıl👍
En İyi Cevaplar
+1 yılKonu öpücük demi yanlış olmasın nişanlı iken vermezsen o öpücüğü gelecekte başkaları verir öpücüğü nedir öpücük aşkın en masum hali eğer sadece öpücükse
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılNişanlınız sizin için önemli biri ve onu incitmek istemediğinizi anlıyorum. Ancak, cinsel olarak hazır hissetmediğiniz için onu öpmek istemediğinizi ona açıkça söylemeniz gerekiyor. Dürüst olun. Onunla neden öpmek istemediğinizi açık ve net bir şekilde söyleyin.
Kendinizi savunmaya çalışmayın. Onu öpmek istemediğiniz için kendinizi kötü hissetmenize gerek yok.
Onu anlamaya çalışın. Onun da sizi öpmek istemesinin nedenlerini anlamaya çalışın.
Bir uzlaşmaya varmaya çalışın. Onu öpmek istemeseniz de, ona başka şekillerde sevginizi gösterebilirsiniz. Seni çok seviyorum ama şu anda öpüşmek istemiyorum."
"Cinsel olarak hazır hissetmiyorum."
"Şu anda kendimi rahat hissetmiyorum."
"Benimle biraz daha yavaş ilerlemek istiyorum."
"Bana dokunmak istediğinde başka şekillerde de sevgini gösterebilirsin."
Nişanlınız sizin isteğinizi anlayacaktır. Eğer anlamazsa, onunla bu konuda konuşmaya devam etmelisiniz.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben sana kısa ve öz bir şey anlatacağım. Evlilik aslında sizin jenerasyonda yapılmaması gereken bir şeydir. Bişeyler yaşamak için nişan yapıp daha sonra sıkılıp kavga edip boşanacaksınız. Kafandaki üni okumak ehliyet almak gibi hedeflerin 25 yaşına doğru daha ağır basacak içinde ukte kalacak bunu kocanla tartisip kavga edeceksin çünkü isteklerin ona maddi olarak yük olacak ve oda kabul etmeyecek. Hele hele evi yoksa damadın vay halinize.
14 Yorumla
Soran+1 yılYok evi var arabası var arsası var çok şükür maddiyat var
Soran+1 yılTek hedefim ehliyet almak sağol sun nişanlım bu konuda tam destek bana
Sevgilin olsa neyse de adam nişanlınmış tabii öpecek sevecek nesini doğru bulmadın seni çok seviyor belli ki evlenmek üzeresiniz sevmeyen adam evlenir mi senle bırak öpsün
33 Yorumla
Soran+1 yılÖyle nişanlım evet sürekli baş başayken öpüyo bu seferde hiç yüz yüze konuşma fırsatımız olmuyo
Soran+1 yılAyn öpmeden duramıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yaşındasın be kardeşim dur bismillah yeni reşit oldun daha birkaç ay önce çocuktun jxjxjx Bir hayat gör kendin bir şeyler elde et hayatta karakterin otursun. 18 yaşında nisanlanmak, nişan yıllar yılı sürmeyecek sonuçta evleneceksin, kendini maddi manevi birine tapulamaktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde zor her şey normalleşmiş.. evlilik dışı olmasın diyenler bile zorlamak istiyor yine de sınırları.. anlıyorum sizi bence kırılacak bi durum yok evleneceğinizin bi garantisi de yok (tabi ki inşallah Allah tamamına erdirir o ayrı..) saygı duymalı hatta onur..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden insanların çoğu sizi yargılamış ya da saçma bulmuş isteğinizi bilmiyorum ama istemiyorsanız direkt yüzüne söyleyin. En doğrusu.
Ben de olsam ben de sürekli öpülmek istemem. Nedeni evet açık dahi olsam inançlı aileden gelmem. Evlenecek de olsam henüz evlenmediğim için o kişi bana haram kılınmış. Dört dörtlük yaşamıyorum/z belki ama bazı şeyleri de insanlar yadırgıyor diye yapacak halimiz de yok. Doğru bir tanedir ve değişmez. İsteyen yargılasın da onlara ne10 Yorumla
+1 yılİnsanlar sevdiği insanları öper. Eğer nişanlıysanız bu son derece normaldir. Eğer öpülmek istemiyorsanız bunu nişanlınıza evlenmeden önce mutlaka bildirin. Aksi takdirde boşanmanız çok olası.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır söyledim konuştuk 2 gün sonra yine aynı şeyi yapıyo kırılır diye beni yanlış anlar diye korkuyorum
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla aseksüelsiniz. Sonradan daha büyük hayal kırıklığı yaşamaması için bunu baştan söylemelisiniz.
Soran+1 yılSöyledim ama rahatsız olduğumu düşünüyo evlenince napıcaksın diyo
- +1 yıl
Demek ki, aseksüel olduğunuzu anlamamış. Detaylıca anlatmanız iyi olur.
Soran+1 yıltamam
+1 yılBunu en başta konuşman gerekiyordu, daha nişanlanmadan.
Hem istemediğin için neden kırılsın ki?
Güzel bir üslupla ben doğru bulmuyorum, rahatsız oluyorum evlenince yaşarız dersin. Oda anlayışlı olmak zorunda.
10 Yorumla
+1 yılsence senin dudakların başka bir insana temas etti diye koskoca kainatın yaratıcı evren var edən ALLAH sana sonsuz yanma ve işkence cezası verebilecek kadar adaletsiz ve merhametsix mi? Bunu düşünmen bile allaha ve kurana hakaret dayılabilir. Koskoca allah senin kiminle öpüştüğüne göre mi yakıcak
16 Yorumla- +1 yıl
Her şeyin bir yolu yordamı var. Birini dudaklarından öpecek kadar seviyorsan neden evlenmiyorsun?
- +1 yıl
Kaldı ki konu hakkındaki bilgin eksik olduğu halde konuşuyorsun. Kim demiş ki evlilik dışı öpüşmenin cezası "sonsuz" yanma ve işkence diye?
- +1 yıl
Yani insanların bilmediği konularda ahkam kesip fetva vermelerine gerçekten çok sinir oluyorum. Nikah yoksa öpüşmek haram arkadaşım. Net. Ama bunun cezası da sonsuz cehennem değil. Yazdıkların baştan aşağı yanlış
- +1 yıl
@Nightwalk35 Aynen... Bu arkadaşın mantığına göre o zaman hiçbir şey günah değil... Arada şeytan insanı dürtüyor ve aklına böyle düşünceler geliyor ama sonuçta bir şeyi söylemeden knce bir mantık süzgecinden geçirmek gerekiyor..
- +1 yıl
@aloovera akılla düşünmeden sanki kafa bir milyon gibi yazılmış bir yazıya benziyor zaten 😂
- +1 yıl
Mantık asla yok
Onunla bunu net şekilde konuş.. tavrını başta koymaz isen sonrası gelir ve kimseye güven olmaz
31 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ama napim doyamıyorum sana diyo
varsın öpsün zaten evlenmeyecekmisiniz? ya da dindar bir ailedenmisin bu sebeple mi istemiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlenicez doğru dindar ailedeniz
+1 yılBu yaşta nişanlıysan ben evde kaldım o zaman sjfkfkgk
11 Yorumla
Soran+1 yılYokya kısmetim erken çıktı diyelim
- Cinsel Yaşam konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılNeden pekı olmaz diyorsun. Olucaksa imam nikahı kıysin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlenicez zaten ayrılan gibi kararımız yok
- +1 yıl
Neden peki doğru bulmuyorsun nisanlilikta evlilik arefesi derler ufak tefek şeyler olur
Millet bu yaşta nişanlanıyor ben hala okuyorum ya 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılErkekle kız bir değil
Soran+1 yılEvet ama kısmet bir şey diyemem
Soran+1 yıl22
Soran+1 yıl🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılGördüğün en iyi İnsan sen uyardıkca aynı şeyi yapmaya devam ediyorsa pekte iyi sayılmaz sanki dimi?
00 Yorumla Hazır hissetmediğini söyleyebilirsin, evlilik dışı istemediğini.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılogru opmesin hatta evlenince de iliskiye girmeyin ha cok ayip
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen nişanlımı öpme komasına sokucam bana doğru bulmuyom dicek
00 Yorumla
+1 yılAğır muhafazakârlık devreye girdiğine eminim ama kanıtlayamam 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla zaten evlenmeyecek misiniz? Bunda ne sıkıntı var daha mı acık sorsan?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların doğru bulduğu bir şey yok ki zaten evlensen de yanlış gelecek 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKır kardesim ne kırmaması. İstemiyorumdan anlamayan insani kirmamayi mi dusuneceksin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİmam nikahı kıyıldıktan sonra tabiki olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖpmek isteyecek ve izin vermicen ha. Nişan atma sebebi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu kadar muhafazakarlığa gerek var mı cidden? evlenince de aynı yatağa mı girmeyeceksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnişanlın seni çok seviyor anladğm kadarıyla, ilişkinize de fena özendim onu söyleyeyim. ama sen öpmesini istemiyorsan bunu açık bir dille anlayacağı şekilde söyleyebilirsin. öpmeyi geç bence evlenmeden ileriye gitme derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilerisini kendisi de istemez ben teklif etsem sadece öpme konusunda beni dinlemiyor
Gerektiğinde susmak insanın başını beladan kurtarır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak kendini ona
Yoksa başkasıyla daha ileri şeyler yapar15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi ama doğru değil
Cevap sahibi+1 yılErkeğini kendine bağla ama
Cevap sahibi+1 yılFazla iletiye gitmeden tatlı heyecanlar yaşatabilirsin
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılTakip ediyim dur
Haram kardeşim haram de annene söylerim seni de ve eğer taviz verirsen ilerde mutsuz olursun. Kırılmaz. Gözünde büyürsün.
00 Yorumla
+1 yılYanaktan sa öpsün bir şey olmaz didaktan sa rahatsız olduğunu söyle gerçekten seviyorsa bir daha israr etmez
00 Yorumla
+1 yılAntep kızları niye böyle ya😂😂 öpsün nolacak nişanlın değilmi bi kaç ay sonra helalin olacak zaten yabancıya öptürmüyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılmahalledeki bakkalımı öpsün çocuk yapma niye öptürmüyorsun evlenincedemi aynı olucan
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır o zamanda öyle olmicam Allah tan korkuyom çekeceğimiz azaptan korkuyom
- +1 yıl
Heee bak buna bişey diyemem sadece seni tebrik edebilirim helal olsun derim ona bunu güzelce açıkla ama yinede anlamaz her erkek hemen hemen böyledir yanlız kalmamaya özen göster
Soran+1 yılAyn konuştum yapma dedim 2 gün sonra tekrar başladı
- +1 yıl
Başlar dediğim gibi erkekler böyle hep seni arzuluyo hayal ediyo hırs yapmış gibi düşün eğerki yanlız filan kalırsanız o iş olur onu söylim
Soran+1 yılYok öyle değil öpmeyi çok seviyo illede dudamı
Soran+1 yılOnu sen istemediğin sürece yapmam diyo
- +1 yıl
Tamam dudaktan başlıyo öyle bi kıvama geliyorsunki sen ondan daha fazla istiyosun yaşadığım için biliyorum insan kendine engel olamıyo yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka daha şimdiden böyle uyarırsan bıkıp usanır adam
00 Yorumlaamacın adamı delirtmek değil ise bırak bir kere öpsün yahu..
00 YorumlaGüveniyorsan olabilir ama senin düşüncen daha doğru 🤔
00 Yorumla
+1 yılEğer nişanlını sevseydin sen de öpmek isterdin bence. Bunu bir düşün
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka boş yapmışın cidden istemiyordur neresini garipledin
+1 yılBu nasıl bir kafa dudağından öptü diye namus elden gittimi
01 Yorumla
+1 yılÇok erken nişanlın olmuş yaaa
019 Yorumla
Soran+1 yılAyn çok iyi biriydi bende ondan iyisini bulamam diye nişanlandım
- +1 yıl
Hmmm iyi yaptın toprağım antepli misin?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hmmm bende Gaziantep İslahiyeliyim bu arada çok geçmiş olsun toprağım.
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Sen Antep neresinde yaşıyorsun Leyla
Soran+1 yılFıstıklık tarafları
- +1 yıl
Hmmm Nizip olabilir bencede.
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Yani fıstıklık tarafı neresi oluyor ki 🤔
Soran+1 yılKalyon stadyumun orası
- +1 yıl
Hmmm merkezdesin yani ne güzel nasipse 2-3 haftaya bende Antep'e gelcem.
Soran+1 yılAyn merkezde yim iyi olur
- +1 yıl
Bu arada Leyla exper puanım artınca sana istek atcam sende istersen tabi ordan konuşmaya devam edebiliriz seni tanımak isterim Antep kızı ☺️🌹
Soran+1 yılYani ben nişanlıyım kb
Soran+1 yılBen sorduğum soru hakkındaki cevapları bakıyom tanışma işleri olmaz
- +1 yıl
Peki Leyla sadece arkadaşça konuşalım seni zorda bırakacak bişey istemem.
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışın için
- +1 yıl
Rica ederim dediğim gibi xper puanım yeterli olunca istek atarım sana normal iki medeni arkadaşça konuşuruz.
Cinsel Yaşam konusunda 9,7b cevap paylaştı. Başka erkekler opsun semi
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıma izin veremiyom onlara hiç vermem izin
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben olsam seni bosardim
011 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yıltamam da evlenmeden öpülür mü o kadar
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yıltamam teşkkür ederim
+1 yılYanaktan mi dudaktan mi
05 Yorumla
Soran+1 yılİkiside
Soran+1 yılBide boyun var tabi
- +1 yıl
Nazikçe bu düşünceni ona söylemelisin
Soran+1 yılSöyledim ama 2 gün sürdü sonra tekrar yapıyo
- Cinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılumarım ayrılır senden.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılÖpsün ne olacak sanki
03 Yorumla
Soran+1 yılYa dinen haram ve günah
Soran+1 yılİkimizde azap çekicez bunu için
- +1 yıl
Haaa ozaman uzaktan sevsin
Nazikce redederk hosuna gitmedigini acikla
08 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim canım ama günahı benim boynuma diyo sıkma canını diyo
Soran+1 yılNişanlıyız ama o zaman niye benimle evleniyor sunder ben evlnince sana dokunmak istediğim zaman bana izin vermicek misin diyo
Soran+1 yılAyn
bunu ona söyle uyar
02 Yorumla
Soran+1 yılUyardım rahatsız olduğumu düşünüyor o zaman da
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Tam öpüşecekken kafa at
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Yani nişanlın hani yani bırak öpsün adam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılöpebileceği ortamlarda bulunmaz
yalnız kalma00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden olmaz diyeceksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖpsün ne var bunda sevişelim dememiş ki
00 Yorumla Direkt istemedigini rahatsız olduğunu söyle
00 Yorumla
+1 yılSınırlarına saygı duymasını öğrenmesi gerekiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılİki aya komple senin de
01 Yorumla Zorla güzellik olmaz de.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 9,2b cevap paylaştı. onunla bu konuyu ciddi şekilde konusmalisiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden garip geliyor sana öpmesi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılneden doğru bulmuyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kırmadan soyleyebilirsin
00 YorumlaAçıkca ve düzgünce ciddi olarak söyle
00 Yorumla
+1 yılAçık açık söyle rahatsız olduğunu
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem