ben kürdüm ve maçoyum konuşmamız kaba şunu iyi bil kızım hayatımda hiç bir bayanı kandırmadım süslü sözler söylemedim dobra dobra konuştum yalakalık yapmadım kız için şeklimi değiştirmedim mevlananın sözü gibi ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol demiştir bende olduğum gibi göründüm
212 Yorumla- +1 yıl
De sekter get lo
En İyi Cevaplar
En büyük hatalardan birin yapıp onu ırkına göre yargılıyorsun. Bak burada ki cevaplar iyi olduğu kanısına varırsın kötü çıkar pişman olursun, tam tersi olur kötü derler ama senin hayatının aşkı çıkar acı çekersin. Bunu yapmayın. birin değerlendirirken onun ırkını unut.
1612 Yorumla- +1 yıl
@Mrsatatrk yazmış olduğun bütün özellikler bende mevcut , Senin gibi insanları etnik kökenlerini öne sürerek ayrıştıran 2 ayaklılardan nefret ediyorum , Senin gibileri olmasaydı eğer inan dünya çok daha yaşanılabilir bir yer olacaktı.
- +1 yıl
Küçük dunyam mi? Ben 2 sene hakkari de 2 sene van da yaşadım sen neyin kafasını yasiyosun bu yasima kadar 8 şehir değiştirdim sen küçük dunyanda kal önce sunu da belirtmek isterim ki bir şehit olduğunda hastanelerde bizzat şahit olduğum anons asker yaralidir asker eşleri yardim etsin deyip de kürtlerin o sehit orada ölürken gulduklerine bizzat şahit oldim sen neyin kafasini yasiyoaun neyi savunuyosun allah aşkına?
- +1 yıl
Neyimi savunuyorum. Şunu savunuyorum hiç kimse yapmadığı bir şey için sorumlu tutulamaz. O gün o hastane de bu kızın bahsettiği çocuk yoktu o gün o hastane de bugün burada hakaret ettiğin onlarca Kürt vatandaşı yoktu. Hiç kimseyi başkasının günahı için sorumlu tutamazsın. Çünkü bu onların ayıbıdır. Peki ben ne gördüm biliyor musun? Senin büyüklükle övündüğün soyundan insanların işlediği cinayetleri, tecavüz ettiği kadınları ve çocukları. Ama ben tüm bunlar için bütün Türkleri sorumlu tutmuyorum değil mi? Sinirlendin değiş mi? Çünkü o zaman ucu sana da ve sevdiklerine de dokunuyor. O yüzden hiç kusura bakma sen çok fazla şehir görmüş olabilirsin. ama ben de çok fazla insan tanıdım. Ve hepsinin tek ortak noktası ne biliyor musun? Birbirlerinden gece ve gündüz kadar farklı olmaları. Yazık açıkçası hayranı olduğum liderin ismini nickinde taşıyarak hem bana hemde ona hakaret ediyorsun ırkçılık dolu bu sözlerinle.
- +1 yıl
@NPTOnur bende senin sülalleini seveyim çiçeğine koduğumun topu bende kürdüm kürtler ne yaptı ananı mı sikti de kürtlerin geçmişine sövüyon kürtlerde senin geçmişini sevsin başta ben ya topu
- +1 yıl
@Mrsatatrk oneclike ben de bir kürdüm bu zamana kadar kimsen namusuna , ailesine , mahremiyetine, emeğine, dünya malina zarar vermdim. Okudum gayet de iyi okullarda ve basariliydim ki hala da okuyorum evet dilimiz biraz kaba gırtlaktan konusyoruz olabilir (fransızlar da öyle) ama telefuzumuz gayet uerinde anlaşılır İstanbul türkçesi de konusabiliyoruz
Hatirlatayim 1. Dünya savasinda mondorosta osmali ordusu terhiz edilmisken kazım karabekir ve büyük çoğunluğu KÜRTLERDEN. olusan duzenli ordusu sayesinde hala bu topraklarda yasabiliyoruz
Uzun lafin kisasi biz dusman degiliz biz de bu vatan icin savastik irkcılık yapacak kadar da düşmedik siz bize nasilsaniz biz de öyleyiz (wagasa)
+1 yılAman yarebbim ne çok kötülemişsiniz Kürtleri yahu.. valla ben bir faşist olarak sizler kadar kötülemiyorum ! Türklerin içinde olduğu gibi Kürtlerin icindede iyileri ve kötüleri vardır.. ötekilestirmeyin lütfen insanları !!!
150 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazıklar olsun herkese Kürtleri it gibi görenlerre yazıklar olsun insanmısınız bir kendinize dönüp bakın ben cevap vereyim bu cvplarla nah insan olursunuz allah sizi ıslah etsin
232 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgevşek ne diyeceğini daha bilmiyorsun saçmalıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Nasılım? konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle kürt türk laz çerkez alevi yani kısacası ırk cins ayrımı yapmak bizlere düşmez.
Yaradılanı sev yaradandan ötürü.
Pkk yandaşı olan destekleyen herkes ama herkes benim için bir soysuzdur.
Kürt Kardeşlerimize gelincede bir çogunun macolugu sanırım yetişme tarzından aileden dolayı sanırım..120 Yorumla Ben kürdüm ama 7 kusaktır hepimiz askere gideriz Pkkya karsı insanlarız neden acaba birçok ortamda ben kürdüm dedigim halde birsey denilmedi kültürümden mi yoksa tipimden mi bircok insan benim kürt olmamın olanaksız görüyorlar ama kürdüm çünkü siz hepiniz tvye cıkan okumamıs insanları kürt diye yorumluyorsunuz kürt düsüncesi teröristlik degildir biz PKK ile zıt görüslü insanlarız lütfen böyle seylerle gelmeyelim. Ben Türk'ü Laz'ı Çerkez'i kardesim olarak görürüm cünkü herseyden önce müslümanlar herseyden önce insanlar!!!
84 Yorumla- +1 yıl
La sen once insan ol irkina sahip cik sonra insan dostu ol satilmis herif. Pkknin amaci kurtleri kotulemek diyor zir cahil:)
kullandıkları kaçak elektirik ve suları türk milleti ödüyordu yıllardır.. neyse ki geçen ay danıştay kaçak kayıp bedelini abonmanların sırtına bağlanamayacağını karara bağladıktan sonra aklı sevdiğim dağıtım kurumları elektiriklerini kesmeyi akıllarına getirdiler.. koca ilçenin elektriği kesildi düşünün artık koca ilçe kaçağa bağlamış.. zehir zıkkım olsun..
63 Yorumla- +1 yıl
Kürdüz. Ayda 200 tl elektrik faturası geliyor çatur çutur ödüyoruz aksatmadan. Genelleme yapmasanız çok güzel olacak herşey aslında...
- +1 yıl
@denimelody13 pardon ya etiket vermeyi unutmşum, belki cevap hakkın olabilir o nedenle haberdar edeyim dedim.
+1 yılBen trabzonluyum sporcuyum yurtta kalmıştık ve diyer bakırapor la aynı yurta kaldık ve hepsi nerdeyse kürt ama hepsi iyi insalar ve sabah 6 kadar muhabbet ettik her kürt aynı deyildir ve yakışıklı insanlardır adamdır hepsi
130 Yorumla
+1 yılToplumumuzda, PKK yüzünden kürt vatandaşlarımıza farklı pencereden bakılıyor ve genellemelere maruz kalıyorlar.. Kürt olupta; PKK'dan nefret edende var, PKK'yı destekleyende var.. Kürt erkekleri hepsi krodur maçodur dersek, bu yanlış bir tabir olmuş olur.. Önyargı oluşturmak ve kutuplaştırmak doğru değil kanımca.
40 Yorumla
+1 yıltipleri at hirsizina benzer her türlü bokluk ezevenklik onlarda olur vatan haini foysuzlar kisacasi ve maço olayins gekince Türk erkekleri maçodur zaten :) :)
2310 Yorumla- +1 yıl
bunu diyenin tipine bak mk :D
- +1 yıl
la @cahildioksit foysuz tipini fiktigiminin ezevengi bir kendinize bakin bir Türklere bakin la sixze insan demeye şahit lazim
- +1 yıl
Hehe hakli ama ;) ama okumus kurt insani egitimlisi ve İstanbul nezaketlisi ayri. genellemeye karsiyim
- +1 yıl
@einsteininsaçı istedigi kadar egutim alsin it gene ittir eşege altin semer tak gene eşektir :).:)
- +1 yıl
@Donjuan09 eyvallah kardes
- +1 yıl
:))))) Ama onların içinde bir kudurukluk var doğru. Benim de kanımda oğuz kanı var pek ısınamıyorum onlara ama insanız sonuçta :D
- +1 yıl
@einsteininsaçı onlar insanmi :) :)
- +1 yıl
o kadarda abartmayalım :D
- +1 yıl
az bile söyledim kardes :) :)
Nasılım? konusunda 822 cevap paylaştı. Devlet bize bahmiy
her biji apoooo
kürdistan vs demeyenlere saygım var. Kürt var, kürt var..
Bunları diyenler çöp poşetinden değersiz benim için. Her türlü terör örgütü yandaşı iğrençtir bana göre.
Hadi eksileyin bakalım..80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirine asik olmustum cok kiskancti macoydu ama adamdi simdi kim bilir nerde
172 YorumlaKürtler Vatan Haini Beleşçi lerdir Tüm imkanlardan bedava yararlanırlar sonra Bize Dövlet Bahmir der taş atarlar Alayı Ermeni ve Yunan Tohumlarıdır hepsi Eşşek Ziker Kaçak mazor Kaçak silah getirirler Devlet Bişey Yapmaz Demez Birini İçeri Atsınlar Hemen Dağaa çıkar Devlete kurşun sıkarlar Sorsan hepsi müslümandır Nerde bir hırsız Görsem kesin kürt çıkıyor Nerde bir torbacı görsem kürt
Kürtlerin hepsi madde bağımlısıdır75 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun kandaş
- +1 yıl
kullandıkları kaçak elektirik ve suları türk milleti ödüyordu yıllardır.. neyse ki geçen ay danıştay kaçak kayıp bedelini abonmanların sırtına bağlanamayacağını karara bağladıktan sonra aklı sevdiğim dağıtım kurumları elektiriklerini kesmeyi akıllarına getirdiler.. koca ilçenin elektriği kesildi düşünün artık koca ilçe kaçağa bağlamış.. zehir zıkkım olsun..
- +1 yıl
bende bir kürdüm, vatan haini değilim askerde hatta 2 çatışma yaşamışlığım var, işimde gücümde olan bir insanım devletin hiç bir yardımından faydalanmadım faydalanmam da, kürtlerin hiç biri ne ermenidir nede yunandır, hiç bir hayvanla cinsel münasebetim olmadı böyle bir düşünceye de kapılmadım, bırak kaçak silahı mazotu kaçak sigara imişliğim bile yoktur, sülalemde ne terörist ne kaçakçı ne hırsız ne torbacı var, hatta %90'ı 5 vakit namazında niyazında (senin anlayışına göre müslümanlık bu ya hani) sülalemde madde bağımlısıda yok? bu dünyada ırklar kötü değil insanlar kötüdür. bişeyi beyninle düşün daha sonra yazıya dök, düşüncelerinle nasıl bir varlık olduğunu belli etmişsin zaten sana diyecek sözüm yok.
Bende hem Kürt hem Zaza ve en önemlisi Türk üm.
100 lük sistemde not olarak degerlendirirsek sıfır bile vermeyeyecegin oldugu gibi yıldızlı100 vermek isteyeceklerinde var olacaktır.
mesele şu ki bu aralıkta senin kime denk geldigindir.
bir kişi bini temsil etmez, bin kişi biri temsil etmez..30 Yorumla
+1 yılÇok maçolar mı? al işte bir beyinsiz daha, senin bdsm fantazilerini her Türk gerçekleştirebilir, mazoşist hıyar, Atalarından utan ulan, o çok cesur mert dediğin Kürtlerin bir başarısı bile yokken acaba Dünyanın ebesini belleyen Türklerin acaba ne kadar başarısı var? hangisi daha akıllı ve cesur acaba? bir düşün beyin fukarası seni. Yakında senin gibi pislikleri bu vatandan kazıycaz.
50 Yorumla
+1 yılValla onu bunu bilmem de bu ülke de kürtleri seven bir türk bike yok seviyorum diyenler varsa da korkudan söylüyor cunku kürtlee türkler gibi kaypak kancık değil. Gozleri kara kürtlerin canlarını namuslari icin gozunu kirpmadan feda ederler ama turkler oyle degil kavat bir millet karilarini sikseler gozlerinin önünde bakarlar.
91 Yorumla- Nasılım? konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yıl"harbidir oyun oynamaz, sever kandirmaz," bu yuzden pek tercih edilmiyoruz :)
144 Yorumla- +1 yıl
K*rt olduğundan emin misin? İki yüzlülük, arkadan vurma, teke tek kavga da bile dayak yeyince arkasından 20 kişi gelir, ot satar, bir kızla tüm arkadaş ortamı çıkar.
- +1 yıl
gelip burada yaşamalısın dostum, bizde var da sizde yok mu onlar? buraya okumna çalışmaya binlerce türk geliyo onlardan duymaya alışkın olduğumuz cümlelerden biri" biz size hep önyargıyla bakmışız biz sizi televizyondan internetten tanımışız," e tabi şimdi sen gene bulursun bir kaç bahane, kötülersin bizi. bul canım bul :D @AizenSousuke
- +1 yıl
Bunlar bahane değil. Ben hiç öyle diyen birini görmedim.
- +1 yıl
hi taam :) sizleri türkiyemizin dogu anadolu bolgesinin pistlerinde de gormek isteriz ;)
Çok yakin kürt arkadaslarim oldu hatta hala var.
Dindar olan kısmı çok çalışkan ve mert.
Ama inancı zayıf olan adam gibi bir kürte neredeyse denk gelmedim.40 YorumlaGenelleme yapmayalım lütfen.
Bende kürdüm ama öyle şerefsiz pislik kürtler tanıyorum ki kesinlikle uzak durun diyecegim tipler.
Ama mert temiz dürüst kürtler de tanıyorum, hatta bazılarına imreniyorum bile.
Her millette iyi kötü vardır.80 Yorumla
+1 yılSana zarar verebilirler. bunlar esek sikerler esek. agizlari b*k gibi kokar pezevenklerin var bir tane bizim sinifta kurtce biseyler yazdi sonuc kirik burun mor goz ve sisik dudak. O yuzden bunlardan birisiyle bile arkadaslik etme
32 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun be :D tigir er sayfası dışında böyle güzel yorumlar görebileceğimi zannetmiyordum fakat bir kaç kiş yazmış çoağlıyoruz iyice yaşasın IRKÇILIK
- +1 yıl
Topliyorum picleri gelin oglum gel gel
https://m.youtube.com/watch?v=2Fgz-p6Z7L8
Arkadaslarimin cogu kurttur bir fesatligini gormedim.. adam olup delikanli olmadiktan sonra en yakinimda olsa... koyam.. ayrimcilik cagristirdigin icin senin de...
80 YorumlaKotu değerlendirme gayet iyi insanlar adamina gore değişir kurt denilince akla maço romantiklik denen bisey olmayan konuşma yi bilmeyen biri gelmesin akla öyle kürtler varki akıl almaz
60 Yorumla
+1 yılinsanın kürdü lazı türkü olmaz. iyisi olur kötüsü olur
100 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaw kürt erkekleri nedir neden böyle ayrımcılık ırkçılık soruları soruyorsunuz insanlar işte yetmiyo mu sizler nasılsanız onlarda öyle iyisi var kötüsü var imanlısı var imansızı var insanlar yani anlatabildim mi
30 YorumlaÇoğu maço , güzel insanlardır , Çok tanıdığım var hepsi Ağırbaşlı adamlar. Ama ayrım yapmak kimseye yakışmaz üstünlük takva ile olur.
90 YorumlaKürt erkekleri korkak ve pistirler (istisnalar var tabi) Maçolukları da ailelerinedir çünkü karşılık almıycaklarını bilirler.
90 Yorumla
+1 yılKarakterler kürt türk diye ayrılmıyor birşey demek mümkün değil her insanın bir özelliği var huyu var suyu var.
40 YorumlaOnların yetiştiği kültürde kadının değeri yok dikkat et.
90 YorumlaKürt-Türk diye ayırmak yanlıştır. Erkek olmak da önemli değil önemli olan ADAM olabilmek"
40 YorumlaÇok yalan söylüyorlar ve genelde gözleri dışarda oluyor..
Yani kötü yanları bunlar.80 YorumlaNasılım? konusunda 408 cevap paylaştı. Türk erkeği nasılsa bizde aynıyız aynı ülkede doğuyoruz sonuçta.
80 Yorumla- Nasılım? konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEtnik kökene dair bir ayrılık yapılamaz. Her insan farklıdır. Kafanızdaki Kürt erkek profilini anlatın, ben de kendim üzerinden tezinizi çürüteyim :)
60 Yorumla Arkadaşım diyebilceğim bir tane kürt var çocuğun tipi var yine yok değil he bana çevresine karşı bizi yarı yolda bırakmaz ama çok takılır kızlarla ama sevdiği biri vardı yürekten seviyoduda
51 YorumlaKurt turk laz cerkez arap kardeslerim baba gibi adamlar bende bir kurt olarak sylyyrm ;)
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=Kn0689gvLFQ
Ihohohhoohahahahhaahahahhahahahahaaha ihohohhuhhahahahah ahahhahaahhhhahahah :D :D40 YorumlaGenelleme yapma. Ki herif dediğin maço olacak zaten. Kodummu oturtacak. Hard tarzını koruyacak manasında. Kadına şiddete karşıyım.
30 Yorumla
+1 yılHic bulasma derim ama bazi kurtlerde cok kibardir kurt oldugunu bile bilmessin benim gibi gel sevgili olalim :D
20 YorumlaNasılım? konusunda 752 cevap paylaştı. Kürt demeyelim şuna doğulu kültürüyle büyüyenler diyelim.
40 YorumlaOnlari maco yapan kizlarin maco erkekleri sevmesidir.
Niçenin dedigi gibi eger bir kadin seviyorsaniz elinizde bir kirbaciniz olsun ;)30 Yorumla- Nasılım? konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılkarakteri düzgün olan da var şerefsizin önde gideni olanda. iyivce tanımadan emin olmadan yüz verme derim. önemli olan adam olması aslında ırkı değil
20 Yorumla pkk ve kürdistan hayalini kuranları bir kaşık suda boğacagım ama bunları istemeyip de benim devletim T. C dir bende askere gidip vergi vercem diyenleri CANDIR CAN
40 Yorumla
+1 yılKimi türk şöyle demiş kimi Kürt böyle demiş bir kişi de çıkıp dememiş ki insanlığın ve karakterin ırkla alakası yok diye yahu aynı sudan içip aynı yoldan geçip aynı ülkede yaşıyoruz neyin kavgası bu Allah bize hidayet versin ne diyim
01 Yorumla- +1 yıl
aynen çok doğru bir söz 👏👍
+1 yılIrk ayrımı yapmaymış. ulan daha bugün karısı, çocuğu olan türk polisini arkadan vurarak şehit ettiler şehit. yüzyüze vuruşamazlar korkak hainler. anca pusu, eğer bu kürtleri beğeniyorsan senin beynini... Sen türk değilsin die
10 Yorumlaher insan farklıdır. gruplaştırmamalı, bir çerçevenin içine sokmamalı insanları..
40 Yorumla
+1 yılKürtüm ama Türk'ü laz hepsiylede takıldım senin gibi demiyorlardı :)
40 Yorumla
+1 yılTakim elbise damatligin altinaa spor ayakkabi giyerse sasma
20 Yorumla
+1 yılBazıları karayağız yakışıklılar benim gibi ama bazılarıda afrika mandası gibi :))
20 Yorumla
+1 yılÖrgütlenmeleri iyidir. 1 kişiye vursan 20 kişiyi toplar başına.
Ve ayrıca bu 20 kişiden 10 tanesi öz kardeşidir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmalin tekidirler genel degil ama benim tanidigim øyleydi kalanlari bilemem...
40 Yorumlaİyisi çok iyi kötüsü çok kötü yani sapık olanına denk geldiysen kaç derim :d
50 Yorumla
+1 yılİnsandır gonul ferman dinlemez. Allah yazdıysa gerisi boş.
40 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak iyi degil ama pek de dogrusunu gormedim be.
40 Yorumlaçoğunluğu maço. delikanlı olanı çoktur
50 YorumlaSizin gibi birine bole genelleme yapmak yakismiyor bence
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPkk sempatizanı olanların hepsinin Allah belasını versin, diğerlerine pek bir diyeceğim yok sadece biraz daha kendilerini geliştirmeleri lazım sosyal yönden bir de doğuda fakir kesimde çok kalmışlığın cahilliği biraz üzerlerinde var.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKargalar sürü ile kartallar yalnız uçar. Hepsi karga.
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltaharet etmeyi türklerden öğrenen bir topluluktan ne beklersin mk..
70 Yorumlainsana benzeyenleri parmakla gösterilecek kadar azdır
33 Yorumla
+1 yılAyrım yapmamak gerekir hepimiz kardeşiz ve elhamdurllah müslümanız
20 YorumlaIrkçılık yok. Herkes insan.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBN türk cktim uyuşamdkkk birde halm kzi evlendi kürtler adetleri uymyor:(
20 YorumlaTürk kızlarına para yedir çak aşiret torunuyum param çok yani
11 Yorumla- +1 yıl
düzgün konus lan bacım evladı
+1 yıl%90 ı pkk sempatizanıdır.
72 Yorumla- +1 yıl
hayır sensin
+1 yılYasanmaz bir coguyla.
71 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri