Kadınlar hoşlanınca nasıl davranır? Kadının hoşlandığını gösteren beden dili ipuçları nelerdir?

Kadınlar hoşlanınca nasıl davranır? Kadının hoşlandığını gösteren beden dili ipuçları nelerdir?

Saçları ile oynaması, gözlerine fazla bakamaması, senin yanında hareketlerine dikkat edip heyecanlanmasi, sen yanlış anlama diye detaylı şekilde konuyu anlatması, sürekli tebessüm etmesi ve seni merak edip soru yoneltmesi gibi
Yanına geldiğinde derin nefes almasından ne anlaşılır? Heyecanlanıyor mu?
Geç kalmışsa koşarak gelmiste olabilir 😂 lakin genel bir derin nefes alış varsa hoşlanti da olabilir, bir sıkıntısı da.
Kadınları anlamak güç aklsdfj
Aslında değil. Öyle düşünmemizi istiyorlar.
Neden öyle düşünmemizi istiyorlar?
Kadınlar anlaşılması güç varlıklar diye düşünülüyor. Sen anlamıyormus gibi gözük diye olduklarından farklı davranıyorlar. Bir ilişki de sevgili olduğun kadın ile ayrıldığın kadın aynı değil. Gerçek kimliklerini gizliyorlar tabi hepsi değil. Seni elde etmesinin yolu yalanlar ve manipülasyon. Bunu seni istediği için yapıyor, zafere giden yol da her şey mübah ona göre. Sen bunu anlasan bile susman lazım ki kadın misyonunu tamamlasin ama o bende yok 😂
alkjkds bırakalım da kandırsınlar o zaman. kendimizi yormayalım bütün işi onlar yapsın aksjldf
Bak şimdi. Bir kadın ve bir erkeği yan yana koy ama ikisinin de ailesi yanında olacak. En çok inandığı şey ve kutsal kitaplarını getir ikiside el basıp dürüst olcam diye söz versin. Kadın bu durumda bile ailesinin yanında yediği haltlar ortaya çıkmasın diye yalan söyler ama erkek gerçeği söyler. Ben burada kadınlara da kızmıyorum çünkü kadınlara küçükken hep koruyucu yaklaştığımiz için yalan söylemeleri zorunda bırakıyoruz gibi oluyor ama yanlış dürüst olun lan kadınlar 😂
aldsfjkk kadınları yeriyorlar ama erkeği övüyorlar ondan olabilir. tam tersi olsa erkek gerçeği söyler miydi aldsfjk
İşte benim kızdığım olay buna rağmen sürekli yalan söyleyen erkekcikler ve bunu kalkan olarak kullanan kadınlar
Kadınlar nasıl kalkan olarak kullanıyor?
İşte bu baskıcı yetiştirilme tarzını. Kadının durustu makbuldür. Yalanlarına bir yere kadar sabır edilir.
Bazılarında yalan bağımlılık yapmış. Ego tatmini için yalan söyleyenler var
Onlari görünce ölü taklidi yap, tepki verme. Sonuç olarak hepsi anlaşılırlar kendilerini özel ve vazgeçilmez sanmasınlar. Hepsinden çok var 😂
Bizden de baya var ya aldkffjk
Biz de kendi olan, oluşumunu tamamlamış ve karakterli erkek az var o yüzden biz daha değerliyiz. Kadınlar hepsi yalancı ve manipülatif 😂
Manipülatif yaklaşan bir kadına karşı kendini nasıl korursun?
Yüzüne vura vura. Hâlâ yapmıyorum diye yalan söyleyecektir. Çünkü yalan söylemese seni kaybeder. En çok yalanı kaybetme korkusu olan ve özgüvensiz kadın söyler. Dışarıdan erkekler güzel bulur çünkü erkekcikler nefes alan her kizi güzel buluyor ama kız içten içe ondan daha güzellerin olduğunu biliyor. Kadının özgüvensizi çok tehlike
Özgüvensiz kadına özgüven aşılarsan ne yapar?
Hayatına renk gelir ama sadakati bilmesi lazım. sadakati bilen kadın özgüveni tavan olsa da gözü dışarda olmaz. Bro ben şimdi hatunla konuşuyorum başka bir sorunda görüşürüz 🖐️
Cevaplar için teşekkür ederim. Görüşürüz alkfsd
Rica ederim görüşüruz bremin kfkdkkd
öhm. uzun yazacagım. bir kadın sizden hoslanıyorsa bunu anlamamanıza imkan yok erkolar, bunu her kadın belli eder. ilgisini acıkca gostereni zaten anlarsınız, surekli konusmaya calısır, gardını indirir size karsı, heyecanlanır gozlerini kacırır falan. ilgisini gizlemeye calısan da s*lakca davranıslarıyla belli eder, eger diger insanlara karsı normal oldugunu gozluyorsanız ama size karsı asırı gıcık, sinirli davranıyorsa, muhatap olmamaya calısıyorsa, hep tersliyorsa, iki ihtimal var ya nefret ediyor ya da hoslandıgını kabul etmiyor, aslında yaptıkları kendi icinde yasadıgı catısmanın size olan yansıması. nefret ediğ etmedigine kendiniz karar verebilirsiniz gecmiste yasadıklarınızı goz onunde bulundurarak.
Sjdjjdf kadınların bütün sırlarını döktüğün için teşekkürler. Kimse sırları dökmek istemedi. Sonunda öğrenebildik djdjjdks
:D durustum
Benden hoşlandığı icin bana kötü davranan kadına sesleniyorum. benden hoşlanma sjdjjdf
ondan hoslanmıyorsun herhalde sen. olabildigince az iletisim kur. iletisim kurman gerektiginde kaba ya da ekstra nazik davranma normal ol. ama az konus öz konus. mesaji alır bence
Sjsjs daha başıma gelmedi öyle bir şey. Umarım gelmez jdjjd
umarım
Ben hariç sjdjd
Sürekli gözlerine bakmasında anlayabilirsin göz göze geldiğiniz zaman küçük bir tebessüm ediyorsa sizden net hoşlanıyordur.
Cevap
3Cevap
Hayır ama olabilir de yani ben kimseye güvenmediğim için beden diline bakmam. davranışlarına zaman için de ki güven duygusuna bakarım
Saçıyla oynaması ve cilveli tavırlar
Saçı kaşınıyor olamaz mı?
Sjsjjs olamaz cilveden anlayan bir erkek kaçırmaz bu hareketi
alkdsfk pek anlamıyorum. ben hep başları kaşınıyor sanmıştım ajlskdfj
Kafa kaşıma gibi değil saç tutamını alıp parmağına dolaması gibi mesela 😅
Canı sıkılıyor olamaz mı aslkdfjj
Sıkılsa gözlerini kaçırır bakmaz
Gözlerini kaçırması da hoşlanma belirtisi öyle diolar ajldfkjlk
Arada cilve farkı var sıkılsa hissedersin jdjfj
aslkdjf anladım teşekkürler ajkldsf
Your welcome jdjdjf
What is welcome aljsfjk
This is a hoş geldin lfkgg
alkjsfjklfaf 😅 😂 good good. senin english is berbat 😅 😂
Because my teacher is very very good 😂
😅 😂 Yeeessss your teacher is çok çok perfect adskljff
Bir kere hoşlandığı kişiye karşı hep kibar ve güleç olur temas halinde olur
Ya hoşlanıyorsa kesin anlarsin herhangi bi harekete gerek yok anlamadıysan kisaca hoslanmamis
Kadınlar hoşlandıklarını aşırı derecede belli mi eder?
Bazı kadınlar belli olmasın istiyor, onları nasıl anlarız?
Sırrımızı neden verelim
Sırlarınız ifşa edildi djdjd
Onu söyleyemiyoruz maalesef.
Nedennn
Sırları ortaya dökemeyiz sjsj
Dökenler oldu jdjdjd
Atın onları hemen sjsjsj
Sjsjs çok geç
Hiç sır saklayamıyorlar ya sjsj
Sjsjjs erkekler bu konuda daha kötü jxjxjx
Birbirlerini satmıyorlar ya aghshs
Aynı soruyu erkekler için sor bak nasıl bülbül gibi otuyorlar jxjxkxc
Bazı kadınlar bunu göstermez 🤷🏿♀️
Nedennnnn
Bilmiyorum karakter meselesi
Sürekli sana bakıp bakıp gülüyorsa anlarsın
Bakıp bakıp ağlıyorsa ne anlayayım?
Sevmiyor
Gözlerine bakamaz heyecan yapar
Başka neler var?
Sana hep bakar ama Sen bakınca gözünü kaçırabilir, gizlice bilgi alır senle ilgili ama ilk adımı senin atman lazım çünkü utanır gelmez
İlk adımı atmazsam kendisinin gelme ihtimali yüzde kaç?
Büyuk ihtimalle hiç gelmez yani sonra da düşünmekle kalırsın. Ben hep hayal ediyorum şimdi aşık olduğum kişiyi bakismakla kaldı hiç adım atmadi
Adım atsaydı kabul eder miydin?
Evet ama gururum hep dememe engel oldu 🙂
Kadınlar erkeklere oranla daha gururlu değil mi?
Tabi öyle ve daha duygusaliz. Redderse ben çok üzülürüm mesela, büyük ihtimalle de unutmam asla ve Reddilmektense soylememeyi tercih ederim
Haklısın kızlar daha duygusal canlılar olduğu için istenmiyor olmanın etkisi onların üzerinde daha ağır olur
Reddedilmekten korkmamalıyız bence. Bende reddedildim 1 sene falan da unutamadım ama içinde kalacağına söyleyip kurtulmak daha mantıklı bence
Korkmak değil işte reddilme duygusu cidden acı oluyor , kendini değersiz ve eksik hissediyorsun falan, tabii ki kime açıldığıniz da önemli faktör bu konuda. Ama erkekler hiç belirti vermiyor bazen riske atmamak lazım
Kızlar da öyle merak etme herkes için riskli bir durum zaten bu. Benim anlattığım şahıs da hoşlandığından resmen %100 emindim yani arkadaşlarımla birlikte öyle görünüyordu tavırları ama değilmiş. Sağlık olsun artık. Düşüncelerimizin farklı olması gayet doğal ben içimde kalmamaı tarafındayım yine de
Mericeyn10 peki kardeşim kendini benim yerime koy ağır bir depresyondasın ve kafanda herşeyi bitirmiş herşeyden umudunu kesmişsin yaşamayı bile düşünmüyorsun ve ansızın hiç ummadığın yerden rabbin senin karşına birini çıkarıyor ve ona deliler gibi aşık oluyorsun ve o kişiyi o kadar seviyorsun ki hemde deliler gibi ayrıca hayattaki son şansın olmazsa toparlanabilme şansın yok ama işin en kötüsü o seni tanımıyor ve farklı şehirlerdesiniz ne yapardın benim yerimde olsan nasıl yaklaşır nasıl bir yol izlerdin?
Cilve yapıyosa sizi merak esiyorsa sizle hep konuşmak istiyorsa falan filan
Net dokunur ya jsjsj linç yicem korkuyorum
Kadınlar direk soyler bisey anlamana gerek yok.
Kadınlar söylemez senin anlaman lazım
Çoğu gururlu ya
Ne alaka söylemez hangi kadın söylüyor çok nadirdir
Belli eder
Bakışlarından
Bakışlar.
Nasıl bakar?
Bir filmden falan öyle bir sahne geliyor mu aklına?
Ok. Thanks anyway.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?