Aslanım, kaplanım derken sorun yok da eşek deyince bozuluyorlar sanırsam 😂😂 Peki sen kuzum, kurdum, minnak kedim diye lakap takar mısın? Keyifli günler.. ✨️🤘🏻
Günaydın ben öyle lakapları pek sevmem 🤣 yani bebeğim olabilir tabi ki de ama diğer lakapları söylemezdim. bozuluyorlar gerçekten de bana eşek dense bende bozulurdum. keyifli günler.. ✨🥂
Gecen sene ikimizin oyunda yeni etkinlikte kurt köpek kedi tarzi cikmisti bende kedi cikti adi koydum kurt cikti adi koydum ayi cikti ona da adi koydum falan.. köpek cikti fakat köpegin adi bulamamistim kendisine sordum. O bakis var ya hayatim boyunca unutamam yani basbayagi bozuldu ben köpek miyim dedi o bakislar aman allahim 🤣
aslan kaplan tembel hayvanlardır, eşek hayvanlar aleminde en çalışkan hayvan olarak malumumuz bilinir, Minnak demişliğim var ama ardına kedi değil de Minnağım olmuştu zamanında
Sevgiliye hayvan adıyla hitap edilebilir ama romantik tatlı şeyler olsun mesela minnoşum kedim kuşum pandam gibi şeyler denilebilir onun dışındaki şeyler tatlı olmaz
Hayatım derim. Bence hepsinden daha değerli. Kimine çok basit ve banel gelebilir. Fakat hayat kadar önemli bir şey hayatıma giren kadın olabilir. Bu nedenle hayatım olabilir.
Ben eski sevgilimin aletini görünce atlar geliyordu aklıma hem tipi aletinin hemde akıtması kolay bitmiyor onlar gibi. Ama isteğini de aslanlara benzettim