Otellerde Polise Gece Raporu Yollanması Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

Bilhassa 3 ve üstü yıldızlı otellerle alakalı soruyorum. Gece raporunda kimin kimle aynı odada kaldığı bilgisi o raporda paylaşılır mı ya da sadece kimlik numaraları mı gönderilir. Konuyla bilgisi olanları bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
@roketatar84 şöyle bir yorumda bulundu: ''Polise isim Soyisim oda numarası gider. bizim bir bayan öğretmen vardı sevgilisiyle 4 yıldızlı otelde kalmış daha sonra kızı ihbar etmişler meslekten ihraç oldu.'' dedi. Bunu söyleyen kişi doğru mu söylüyor, yoksa korkutmak için mi söylüyor bunun tespiti için işinde uzman hacker bir arkadaşım onun yorumunda oluşan bilgilerden yola çıkarak ona ulaşacak bakalım sonuç ne olacak. Siz ne düşünüyorsunuz bu söylenen söz hakkında? Olabilir mi böyle şey?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben öğrenciyim ve erkek arkadaşımla ilk defa 3 yıldız ve üstü bir güvenilir bir otelde konaklama yapmak istiyoruz. Benim endişe duyduğum nokta eğer otelde erkek arkadaşımla kaldığım bilgisi polise giderse babamın bazı polis arkadaşları var onlara bu bilginin gidip gidemeyeceği hakkında bilgi istiyorum. Sistem nasıl işliyor bilmiyorum. Yani sadece tc kimlik numaraları mı yollanıyor ya da hem tc kimlik numaraları yollanıp hemde kimin kiminle kaldığı bilgisi de yollanıyor mu?
Otellerde Polise Gece Raporu Yollanması Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?