Yavrum poliste GBT diye bişey var oraya tc kimlik noyu girip aranıyormu ya da bir suçlu var mı vs. Diye bakarlar bir trafik polisleri bile ehliyet ruhsat isteyince önce buna BAKIYOR. Gelelim senin konuya otele gittin senin ve Arkadaşının bilgileri polise gitti tc ye baktı ve bir sorun Yok iki Yetişkin insan bir odada kalıyor. Ayrıca gideceğin otele farklı kişilerle sürekli gidersen polisin ilgisini çeker haliyle ne atak bunlar der. onun dışında zaten bilgiler otelin bağlı bulunduğun emniyet müdürlüğe gider diye biliyorum Baba'nın tanıdığı polisler nerde. Bir sıkıntı olmaz bence..
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladım çok güzel açıklamışsınız :) Yok farklı kişilerle gitmem hayatımda 1 kişi oldu o da sondur zaten :P
En İyi Cevaplar
Gece raporunda Sadece kimlik ve adres bilgisi yollanıyo.. Günlük müşteri listesındede oda numarası-isimler-fiyat-kredi k/Nakit yazılıyor gunluk olarak :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBirde günlük müşteri listesi mi çıktı :)
Soran+1 yılMaliye kontrol ediyor dediğiniz şeyi polis kontrol etmiyor mu peki?
+1 yılBiraz ilkel düşün :d binlerce otel var türkiyede ve ayni isim soyada sahip bissuru insan var. Her gece otelde kalan insanlarin isimlerini kontrol etmiyorlar. İsimler gelir sisteme kaydedilir 1sene saklanir. Kimsede bir sorun olmadikca senle ilgili, dur su kizi zora sokim demez cunku hergece kalan yuzlerce kiz var. Babanin gorme durumu ise eger onun calistigi yere geliyosa soyad benzerliginden babana soyleyebilirler ama sehir disinda bir otel olursa kimse babani tanimaz buyuzden sorunda olmaz. Ogrenciyle olmadigi surece ogretmenler skinti yasamaz. Hersey serbest sonucta.
26 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenciyle derken? Kendi öğrencisiyle mi?
- +1 yıl
Evet ogrenci ogretmen iliskisi. Biri sikayet eder arastrilirsa otelde kalms diye sonuc cikar. Sevgiliye bise diyen olmuo bildigm kadariyla
Soran+1 yılAnladım peki bir erkek öğretmen diyelim ve sevgilisi de başka şehirde üniversitede öğrenci diyelim ya da bayan öğretmen erkek sevgilisi de başka şehirde üniversitede öğrenci diyelim bunda sıkıntı olur mu?
- +1 yıl
Kimse ogrenci ogretmen tanimaz. Otellerde kalinir. Ama ipnenin biri sikayet ederse ogretmen ogrenci iliskisi diye herseyi kontrol ederler bu adam son bir senede napms diye. Yedigi seylere kadar kontrol ederler kayitli olan herseicyani. Sikayet yoksa sorunda olmaz
Soran+1 yılİbnenin biri :) iyiydi :) açık görüşünüzden dolayı teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Tabiki soyad benzerliginden binlerce kisi var ancak gbt gibi sorgulamalar ad soyaddan yapilmaz tc numarasi denen birsey var ve malesefki tc numarasi benzersiz ve kisiye ozeldir.
Bir otelci olarak söylüyorum.. Asla ve Asla oda numaraları söylenmez.. toplu halde kimlik bilgileri girilir okadar.. Eğer aranan bir suçlu ise anca ozaman oda numarası söylenir.. ama otel Turizm ruhsatı varsa polisler hiç bir şekilde baskın yapamaz.. adamın otelden çıkmasını beklemek durumundalar.. yani azılı bir katil bile olsa kolay kolay baskın yapamazlar.. ve otele oda numaraları DEĞİL KİMLİK NOLARI GÖNDERİLİR... cahil insanların lafına itimat etmeyin..
1433 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim en açıklayıcı bilgilerden biri bu. 4-5 yıldızlı otellere baskın yapamazlar diyorsunuz yani. Çünkü otelin itibarı falan zedelenir diye sanırım.
Soran+1 yılAnladım ve en iyi cevap seçtim :)
Soran+1 yılSon bişey daha sorcam. Burdan bir erkek, ben o programın yazılımını yazıyorum ve oda bilgileri de paylaşılıyor dedi. Kızlardan da eşi otelde çalışan biri şöyle dedi:
X kişisi 301
Y kişisi 301
Z kişisi 302 vs böyke yazıyor.
X ile y aynı odada kalıyor yazmıyor. DEDİ. Bu dediğinizle bunların farklı olması neden acaba?- +1 yıl
Onlar ForCast veya Guest in House Denen raporlardır.. kim hangi tarihte hangi odada kalmış.. bunlar sadece dosyalanır ve arşivlenir.. herhangi adli bir soruşturmada çok özel durumlarda atıyorum otel odasında hırsızlık cinayet veya başka bir olay.. delil niteliğindedir belli bir süre arşivlendikten sonra yok edilirler.. bir sorun yok yani.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim çoook :)
- +1 yıl
dostum, ben bir sene boyunca gececi çalıştım. Ertesi gün için hazırladığım gün sonu raporlarında polise ya da jandarmaya gidecek listede oda no-isim-uyruk bilgileri giderdi. Şimdi raporlamada değişiklik olmadıysa durum yine aynıdır. Hangi otelde çalıştığını bilmiyorum ama bizde böyleydi. Ha baskın olayı bencede olmaz. Hiç denk gelmedim.
- +1 yıl
Dün kız arkadaşımla kalırken sabah 5 de kapı çaldı aldılar beni gbt ye takıldım genelde dandik otellerde böyle sorun yaşarsın zaten
- +1 yıl
Bir otelci olarak söylüyorum, sen yolladığın xml dosyasına hiç bakmamışsın.
Polis Raporunda akbs ile giden bilgiler şunlardır;
Oda no,
TC no,
ad,
soyad,
cinsiyet,
geliş ve ayrılış tarihi,
baba adı,
anne adı,
doğum yeri,
doğum tarihi,
uyruk,
kimlik türü,
kimlik seri no,
nüfusa kayıtlı olduğu il-ilçe-mahalle/köy,
cilt no,
aile sıra no,
sıra no,
medeni hali
varsa ikamet adresi...
Bu bilgilerden bir tanesi (ikamet hariç) bile eksik olsa akbs uyarı verir ve yollamana izin vermez. Otel senin bilgini bu listeden çıkartabilir ama suç işlemiş olur. Polise oda numarası söylenmez diye bir şey yok. Polis zaten gelirken gerekli evrak ile geliyor. Oda numarasını vermez isen yardım ve yataklık ettiğini söyleyip polis seni de alır. Hele ki birinin dediği gibi uluslar arası toprak kabul edilir diye bir şey hiç yok, tamamen saçmalık! - +1 yıl
@Kdr76 Otellerin hepsinin ortak kayıt aldığı bir sistem ya da verilerin ortak toplandığı bir havuz mevcut değil. Kaldı ki oteller elektra, opera, sentez, fidelio v. s. gibi farklı yazılımlar kullandığı için böyle bir veri havuzunu oluşturmak ve bütün bu sistemlere entegre etmek imkansız olmasa da çok zor. Yani kullanılan sistem üzerinden başka otellerde konaklayanlara ulaşamazsın. Ancak; aynı şehirdeki ön büro personelleri bir çok farklı nedenle genellikle iletişim içinde olurlar ve bir birlerini az çok tanırlar. Bu noktada arkadaş faktörü devreye girer ve falanca kişi sizde kalıyor mu? daha önce kalmış mı? kiminle/kimlerle kalmış? ya da şu adam/kadın pisliğin teki almayın onu diyebilir. Mesela benim görev yaptığım bölgedeki bütün otellerde tanıdığım var. Bu sayede gerçek anlamda kızı başkası ile basma ve bunu yüzüne vurup ailesine rezil etme şansına sahip olmuştum.
- +1 yıl
@Yesigozlu tc ad soyad ve diger nüfus kagidi bilgileri.
- +1 yıl
Şakamı yapuyorsunuz egm sisteminde tc kimlik yazdığınıda bütün kütüğünüzü döker ve oda numarası vermesseniz ilerleyemezsiniz mecbursunuz oda numarasına
- +1 yıl
@hfatihkara aynen eski sistemde akbs ile gönderiliyordu tüm bilgileri yazıp gönderiyorduk yeni sistemde tc yi yazıyoruz ototmatik tüm bilgileri ekrana çıkıyor
- +1 yıl
merhaba. arkadasimin pasaportunda bir problem yok. kendisi ozbek. ancak calisma izni iptal oldu. otelde konaklasa birsey olur mu
- +1 yıl
@elsalvador50 vizesi varsa bir şey olmaz
- +1 yıl
ben güvenlik soruşturmasında otel kayıtlarına bakıldığıı öğrendim.. merak ettiğim şu.. kim kimle kalmış bu şekilde mi gidio bilgiler?
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılSorun neysede güncellemen saçma üstü saçma
1. O hacker olduğunu iddaa eden yorumdan kişiye ulaşacak kendini hacker sanan gerzeğe söyle soğuk suyun altında duş alıp kendine gelsin.
2, Onun hacker olduğuna inanan sen soğuk su iç yüzünü yıka kendine gel
3, Otellerde ki kimlik uygulaması kim kimle hangi odada hangi şekilde sevişiyor değil
Herhangi bir suç işlemiş insanlar ya kendi evlerinde kalırlar adresleri ikametleri kayıtlıdır.
Ya farklı bir adreste kaçak kalırlar ya da otele giderler o yüzden olurda otele giderlerse tespit edilsin ve otelde yakalansın diye kurulmuştur bu sistem senin kimle kaldığının bilgisi paylaşılmaz otelde kaldığın geçer sadece
Ha baban polissede bu bilgilere erişemez şöyle erişir Derseki ulan benim kızın tc sine bir giriyim bakalım Daha önce herhangi bir otele gitmişmi derse o zaman bişiler görebilir oda uzak ihtimal...22 Yorumla
Soran+1 yıl1 ve 2'inci cevaplarınızı kaale almıyorum diğer açıklamalarınız güzeldi.
- +1 yıl
1 ve 2 yi kaale almıyomusun o hacker arkadaşını bana gönder o zaman ben onu aydınlatayım o seni anlatsın nasıl inanıyosanız böyle boş hayallere hackermış :)
- Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimlik bilgileri gönderilir sadece zorunludur göndermediğinizde cezası var oda numarası falan değil gönderme amacıda güvenlik içindir. Eğer aranan birisi iseniz o zaman polis müdahale eder ama dediginiz gibi bişey olma ihtimali yok turizm otelcilik mezunuyum vede resepsiyonistlik yaptım zorunlu durumlar harici kişisel bilgiler paylaşılamaz
25 Yorumla
Soran+1 yılAnladım yani polislerin kimin kimle kldığı ile alakası yok. Suçlu olan vs varsa onu yer tespiti için öyle mi?
- +1 yıl
Evet sadece kimlik bilgileriniz gidiyor hatta gönderilmediği zaman resepsiyonistten kesiliyordu cezası bizim orda
Tatil & Seyahat konusunda 6,3b cevap paylaştı. Polis raporu her gece alınır ve ertesi güne polise ya da jandarmaya yollanır. Onlarda kayıtlarını girer ve aranan kişileri varsa bulurlar. Baban isterse senin kimlik bilgilerinden hangi otelde, kiminle kaldığını, saat kaçta girip çıktığını öğrenebilir. İllaki otele baskın yapması gerekmez. Eic seçilen arkadaşa şu konuda katılıyorum. Otele baskın olmaz. Ama baban otele gelip seni rahatça bulabilir. Çünkü kızım burada kalıyormuş görmem lazım dedikten-kimliğini ibraz ettikten sonra otel personeli sıkıntı çıkarmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Mesaj atamıyorum siz atabilir misiniz bu konuyla, ilgili bir sey soracaktım da
- +1 yıl
@Aslihannn35 tamam
- Tatil & Seyahat konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbete bak " bu haltı kaç kere yedin " nedir ya :D Rapor konusunda hiç bir fikrim yok ama herkesin Tc'sini kontrol edipte evli mi değil mi hiç bir polis kontrol etmez uğraşmak istemezler , kasma kanka bir sorun çıkmaz o kadar kolay değil o işler
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Evet öyle yorum yapan ergenler var malesef :(
+1 yılKimlik numaran isim soyisim oda numaran her türlü bilgiye ulasılır ordan. Hatta aranması mahkemesi v. s olanlar sivil polislerce zorla alınıp götürülür. Resepsiyonda calıstıgım dönemde cok rastladım. Ama polise kimin kimle kaldıgı yollanmaz sadece bütün tc numaraları yollanır ve gbt bakılır
02 Yorumla
Soran+1 yılOda numarası gönderilince erkek arkadaşımın da oda numarası aynı olacağından benimle beraber kaldığı belli olmaz mı nasıl oluyor son cümlenize göre yazdım.
- +1 yıl
olmaz bu bilgiler otelde bulunur ve acil bir durumda polise bilgi verilir.
Dün bir trafik ekibi çağırdım. 2 saatte geldiler sence mümkün mü böyle bir şey? Binlerce otelin kayıtlarını o polislerin kontrol etmeleri?
Otellerin uydurduğu karşı tarafı tedirgin eden ve rahat durmaları konusunda üstü kapalı bir uyarı sadece.01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :)
ben biliyorum ben jandarma olarak askerlik yaptım şöyle rapor geliyordu haftada 2 kez ya da her akşam tam hatırlamıyorum bu geceki müşterilerin kimlik numaraları listesi yanında oda numarası ve adı soyadı o kadar başka bilgi yazıyordu
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bilgi yazmıyordu mu olacaktı o son cümle? Ve rapor size geldiğinde şüpheli durumun olup olmadığına nasıl karar veriliyordu yardım eder misiniz?
- Tatil & Seyahat konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılKimin kiminle kaldığı şeklindeki bilgiler, mahremdir, paylaşılmaz... Hukuki bir durum ya da mahkeme kanalıyla bir talep olursa, o başka...
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim...
Tatil & Seyahat konusunda 3,5b cevap paylaştı. kimlik no gonderiliyor onlarda gbt kontrolü yapıyor ötesi şehir efsanesi
o öğrenci öğretmen ilişkisi bir şekilde yakalanmıştır.. Yönetmelikte meslekten ihraç vardır.. otel kontrolü ile bağlama bence konuyu..01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Ya seneye memur da olacağım o zaman napacam evlenmeme daha var. Yani erkek arkadaşımla memur olduktan sonra böyle bişey yapsam ne olur?
4-5 yıldızlı otellere gidersen kimlik felan sorun olmaz onun altındaki otellere gidersen kimliğinizi alıp polise gbt sorgulaması yaptırırlar ve veya otele bile almazlar en iyisi 5yıldızlı bir otele gibin kral gibi sorunsuz girin cıkın 3 yıldızlı otelmi kaldı allah askına mahalle aralarındamı kalacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılkimlik bilgileri gece 12 ye kadr duzenlı olarak hergun gönderilir emnıyete bu konuda okadar hassatrlarkı muhakkak musterılerden kımlık bılgılerı tam alınır kendılerı yoksa. bu sekılde bı bayan aılesınden kacmıs otelımzde buldular ertesı gun
01 Yorumla- +1 yıl
Birşey soracam peki ben bir çocuğumun doğum tarihini otele bir yaş küçük söylesem bu sorun olur mu otelin fiyatı inanılmaz değişiyor çünkü tc sini doğru söyleyip sadece yılını bir sene küçük girsem anlaşılırmı
rutin olarak sadece ad soyad kimlik bilgisi gönderiliyo
ama tut ki araştırdı bir yerden otele kaçta girdiğin kaçta çıktığın kim hangi odada kaldı hepsi çıkar ortaya01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenım basıma geldı
edırnede dsi mısafırhanesınde kaldım 1gece
yan odadakı okul arkadasımı gece 5te polıs gelıp aldı
aranıyormus
resmı kurum tc lerı polıe bılıdmıs
kımınle kaldıgını sormuyorlar sadece tc gıdıyor
eşim polis ondan ögrndım01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Eşinize sordunuz mu bu sorumu? Gelmiyor muymuş kimin kiminle kaldığı raporu vs?
Gizli Üye(36-45)+1 yılResepsiyonda çalştğm dönemden söylüyorum ki tc kimlik numaralarını ve kimlik bilgilerini gece 12 den önce otel sisteminde yüklü olan programa girilir ve polise yollanır. Sadece hakkında arama çıkanları anında yerini tespit etme amaçlıdır.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :) Siz kaç yıldızlı otelde çalıştınız ve kimin hangi odada kaldığı yazmaz mı o raporda. Çünkü yukarda birisi şöyle dedi: ''Polise isim Soyisim oda numarası gider. bizim bir bayan öğretmen vardı sevgilisiyle 4 yıldızlı otelde kalmış daha sonra kızı ihbar etmişler meslekten ihraç oldu'' dedi. Bunu diyen kişi araştıralacak yarın bunun gerçeklik payı nedir ki?
Cevap sahibi+1 yılİhbar olayı yalan arkadaşım. 4 yıldız lı bir oteldi. aynı oda içinde soyadı tutmayan misafirleri yazmaz boş olan odada kalıyormuş gibi kayıt tutardık. Polis sadece arama emri çıkanlara baskın yapar.
Soran+1 yılAnladım peki soyadları tutmayanları neden aynı odada göstermiyordunuz? Yanlış birz izlenim ve otelin itibarını zedeleyecek olayın olmaması için mi?
+1 yılgönderilir kesinlilkle bil ki gönderilir. bunun dışnıda kiminle kimin kaldığı da gönderiliyor online polnet mi ne var onların kullandığı boş şeyler işte bizim devletimizde sevişmek suç olduğu için yani aslında idam getirilsin sevişmeye ya da recm uygulansa ama diyeceğ
21 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamışsınız.
+1 yılKim kime kaldı bu bilgi paylaşılmaz arkadaşım, için rahat olsun.
216 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz?
- +1 yıl
Geçtiğimiz yaz otelde çalıştım, eminim arkadaşım.
Soran+1 yılYukarda birisi ''Polise isim Soyisim oda numarası gider. bizim bir bayan öğretmen vardı sevgilisiyle 4 yıldızlı otelde kalmış daha sonra kızı ihbar etmişler meslekten ihraç oldu'' dedi. Bunu diyen kişi araştıralacak yarın bunun gerçeklik payı nedir ki?
- +1 yıl
Yok öyle birşey, memuriyete yakışmayacak davranış içinde bulunmaması ve yüz kızartıcı suç işlememesi lazım 657'ye tabii memurların. Aç araştır 657'yi arkadaşım göreceksin. Zina suç olmaktan çıktı eskiden yüz kızartıcı suçtu. Milletin ağzı torba değil büzesin, ağzı olan konuşuyorda boş konuşuyor.
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim zaten o yorumu yazanda bulunacak eğer öyle birşey olduysa o kişinin hakkı aranmalı yazıktır. Ama uydurma bir yorumda o yorumu yazan kişi cezasını çeksin :)
Soran+1 yılPeki bu 657'de geçen o yüz kızartıcı durumlar neler ki?
- +1 yıl
Rica ederim arkadaşım, taksirli suçlar hariç denir 657'de fuhuş, hırsızlık, dolandırıcılık, evrakta sahtecilik, haksız kazanç sağlama diye devam eder bu tarzdaki suçlar. Senin tam olarak problemin ne söylersen yardımcı olmaya çalışayım?
Soran+1 yılYa mesela bir arkadaşta diğer bir konuda yazmış. Memurmuş öğretmenmiş ama erkek arkadaşıyla aynı otel odasını paylaşmış ve daha da paylaşmak istiyormuş. Bu memuriyetliğe engel mi die sormuş mesela. Burdan biri de o dediğim cevabı oraya yazacağına buraya mı ne yazdı. Memurluktan atıldı falan dedi erkek arkadaşıyla aynı odada kaldığı için falan burada yorumlara bakarsan görürsünüz. Böyle bişey olabilir mi aklıma bu takıldı şimdi.
Soran+1 yılMemuriyetliğe engel mi derken yani memurluluğunda sıkıntı çıkarırlar mı demek istedim.
- +1 yıl
O arkadaşlada konuştum yok öyle birşey, eminim bundan. İçin rahat olsun :) Doğrudur yapmıştır öyle bir yorum birileri fakat dediğim gibi hakkında birşey bilmedikleri konularda konuşmayı çok seviyor insanımız. Hepsi hem doktor, hem polis, hem avukat, hem öğretmen. Bunlarda böyle ne yapalım alışacağız :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim ilginiz için de ne konuştunuz o kişiyle ki. Çünkü hacker bir arkadaşıma mesaj attım uğraşacak onunla. Onu bulmak onun için çocuk oyuncağı biliyorum ama kaşınmasın bence daha fazla.
- +1 yıl
O kişiyle derken dün soru soran öğretmen arkadaşla. Hani sevgilisiyle tatile giden yok mu o işte. Sana anlattıklarımı anlattım. Hacker arkadaşına bu kadar güvenme düşündüğün kadar basit değil o işler. Hem ne yapabilecek ki arkadaşın, boşver uğraşma :) Baban ya da abin polis mi?
Soran+1 yılDeğil ama polis yakınları var babamın.
- +1 yıl
Anladım, seninde için rahat olsun problem yaşamazsın. Hatta İstanbul ya da ankaradaysan otel adı bile verebilirim resepsiyondakiler arkadaşım :)
Soran+1 yılOlabilir :)
- +1 yıl
:)) Lazım olursa ulaşırsın arkadaşım, var mı yardımcı olabileceğim başka birşey?
her sabah polise veya karakola polis raporu gider bu raporda kimin hangi odada kiminle kaldığı yazar
15 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz?
Soran+1 yılAnladım o zaman bana yardım edin olur mu? Şüpheli bir durumun olup olmadığına kim nasıl karar verir eğer o odada kalanların sabıka kaydı falan yoksa?
Soran+1 yılHayır olaya karışmadım sadece ailemin kulağına gider diye korkuyorum babamın polis arkadaşları var belki onlardan birine gider diye düşündüm.
+1 yılOtelde kalanların bilgisi gönderilir sabıkalı aranan varsa alırlar yoksa siz devam edin yiyişmeye bişiy Olmaz ((;
04 Yorumla
Soran+1 yılAma soruma cevap bu değil.
- +1 yıl
Yok paylşmzlar
Soran+1 yılTeşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSadece kimlik bilgileri paylaşılır, hiç bir şekilde kimin kimle kaldığı paylasilmaz, kimlik paylaşma nedeni ise aranan veya suçlu birisi ise yakalanabilmesi içindir!
23 Yorumla
Soran+1 yılOda numaraları da paylaşılıyormuş. O zaman kimin kimle kaldığı belli olur ki.
- +1 yıl
Hayır ya kim uyduruyor oda numarasi şüpheli durumda sorarsa paylaşılır
+1 yılEvet bilgiler gider polis vya jandarmaya... Ancak bu bilgiler sadece sizin Adli olarak aranıp aranmadığınız yönünde kontrole tabi tutulur onun harici kullanılamaz...
03 Yorumla
Soran+1 yılAdli olarak derken? Hangi durumlarda böyle bir karar alınır ki?
- +1 yıl
kişi aranıyorsa, hakkında yakalama veya zorla getirme kararı varsa...
- +1 yıl
sadece korkutma amaçlı söylüyor... inanma kimseye...
Her otelde gitmez ama şöyle birşey var..
Eğerki birisi araniyorsa. yane suç işlemişse.. Onun TC si karakola gider ailene veya başka birine gitmez:=) Aranan kişi alınır otelden.06 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
- +1 yıl
Güncellemene koptum ya : )))
Kızım.. Polis den nekadar korkuyosunuz ya.. Yok otelde kaldim aileme gidecek Neydiniz ya.. Polis de o kişinin gbt si bozuk değilse Hiç birşey olmaz olsa bile ailene gitmez.. BU arada otel tercih etmeyin.. gidip Günlük kiralik eve kıralayin.. aynı paraya daha rahat.. vur vur otelde ses gidio :DDD Ev de rahat olursunuz hemde 1 da değil 3 5 oda.. Fantazilere acık olun
Soran+1 yılEvlerde bir konşu şikayet etme ihtimali çok yüksek ben böle düşünüyomm
Soran+1 yılNasıl olmaz ki. Polis kapıyı çalıverir. Ama iyi bir otelde savcılıktan izin almadan birşey yapamazlar.
Elbette tüm bilgiler polise gider. Otel yazılımları yazıyorum ve bu yazılımlarda Emniyet Bildirim Sistemi vardır. Otele giriş yaparken resepsiyonist tüm bilgileri sisteme kaydeder ve bunu günlük olarak EBS ile bildirir..
013 Yorumla
Soran+1 yılEee siz böyle diyorsunuz da otelde çalışanlar cevap yazdı hayır yollamıyoruz sadece kimlik bilgileri yollanıyor diyorlar.
Soran+1 yılPeki sizin bu konuda başka ne bilginiz var? Yani polis 2 nikahsız kişinin aynı odada kalması hakkında ne diyebilir?
Soran+1 yılAnladım. Yani kendileri bir şüphe duyup hareket etemz mi? Şüphe derken bunlar nikashsız deyip uyugun olmadığı için hareket etmez mi?
Soran+1 yılFişleme derken? Birisi şikayet ederse tabi sonucu kötü olur ama etmezse problem olur mu bunu öğrenmek istiyorum.
Soran+1 yılHayır böyle bişey olmaz eminim merak etmeyin sadece bu konuyu öğrenmek istedim ama sizin cevabınız ile otelde çalışanların söyledikleri tamamen ters kime inanacam :(
Soran+1 yılYa kızmayın hemen :(
bildiğim kadarıyla rapor gönderilmeyip kimlik bilgileri resepsionda mevcut bulunur ve polis devriyesinde istenildiği takdirde gösterilir yanlışım varsa düzeltin böyle biliyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılSağolun.
- +1 yıl
eski sevgilim otelde çalışırdı ve rapor gönderdiklerini hatta kayıp olarak aranan bir kızı bu sayede farkettiklerini hatırlıyorum
Soran+1 yılÇiğdem bu bilgi bana lazım değil bunu bende biliyorum. Benim öğrenmek istediğim kimin kimle aynı odada kaldığı bilgisi var mı o raporda. Eski sevgilinizle konuşuyorsanız sorar mısınız?
Gizli Üye(25-29)1 yılKonya'ya geldim bir otelde sabah ucuz olduğu için yerleşrim, az önce polis odamın kapısın çaldı kimlik kontrolü falan yapmak zorundayız dedi, öğrenci kartımın resmin çekti falan sonra da telefon numaramı aldı merak etme bişey yok sadece rutin kontrol deyip gitti... Sizce sebebi ne olabilir?
00 Yorumlaşunu anlamadım : hacker arkadaşın ks de yorum yapan kişiyi mi bulacak? bulup doğru söyleyip söylemediğini mi anlayacaksınız?
020 Yorumla
Soran+1 yılHayır işinden olan kıza yardımcı olacağız. Otel odasında kamera olamaz 5 yıldızlı otel. Anladım, peki otelde kaldığımı görürse kimle kaldığımı göremez mi?
Soran+1 yılOy oy oy sizin aklınız nerelere gitti :) Yani erkek arkadaşımla baş başa tatil yapmayalım mı :(
Soran+1 yılYok iki ayrı yatakta tabiki.
Soran+1 yılyoook izin vermeeem :)))
Soran+1 yıl:-D
Soran+1 yılSus tamam bir soru sorduk o kadar :)
Soran+1 yılAllahım yaa kız arkadaşın yok mu senin :)
Soran+1 yılAllahım yaa :)
Soran+1 yılBenim bildiğim erkekler öyle yapıyor!.
- Tatil & Seyahat konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir otel var bildiğim pansiyon tarzı "mimlenmiş" sürekli polis basıyor :D
Zannetmem öyle birşey olduğunu !03 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldız ve üstü otelden bahsettim ben zaten.
- +1 yıl
2. cümleyi onun için yazdım tatlı kıs
Soran+1 yılTamam :)))
+1 yılemniyet tarafından verilen ir program vardır oda kayıt sırasıda gbt ye bilgi yollar emniyer bakar şüpeli görürse dalar :D
08 Yorumla
Soran+1 yılSüpheli görmesi için sebepelr nelerdir?
- +1 yıl
kimlik vermekde teredüt etmeleri erkek bayan ise evlilik cüzdanı yok bahanesi ama birde şu var seks için çalışan oteller çoğu şeyi göz ardı eder
Soran+1 yılBen 3 yıldız ve üstü otel dedim. Evlilik cüzdanı istemiyorlar kendileri zaten.
- +1 yıl
istanbuldamısın? bir gecelik daireler var onlara gidin ne oteli otelde kameralar vs vardır
Soran+1 yılOtel dediğimiz yer tanınmış ünlü oteller.
- +1 yıl
ne olur ne olmaz bence günlük ev en mantıklısı kamera şansı yok evi kontrol edersınız
Soran+1 yılBu devirde 5 lira büyüklüğünde kameralar var o daha risk bence.
- +1 yıl
o ihtimal otelde ve güvendiğin kişidede vardır çok karşıma böyle olaylar geldi çünki :=)
Tatil & Seyahat konusunda 402 cevap paylaştı. öyle bişey yok ama klas oteller evli olmayan çiftlere genelde aynı odayı vermiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılVeren oteller var 4 yıldızlı falan?
kimin kimle aynı odada olduğu değil, kimlik bilgileri iletiliyor
00 Yorumla5 yıldızlı otellerde herhangi bir sıkıntı olmaz ve polis kesınlıkle girmemez ama orta dereceli yerlerde polis kontrolü vardır gbt ile ilgili bir sıkıntı yoksa endişelenmenize gerek yok
04 Yorumla
Soran+1 yılGbt derken?
Soran+1 yılYok.
+1 yılben yıllarca hotelde calıştım bılgılerının gıtmesının tek nedenı aranan şahıslarının olup olmadıgıdır , yoksa kım kımınle kalmış yatmış falan polıs teşkılatını hıc ılgılendırmıyor bıle.. rahat olun
07 Yorumla
Soran+1 yılYani kimin kimle kaldığı bilgisi kesinlikle gitmiyor mu diyorsunuz ayrıca çalıştığınız oteller kaç yıldızlı idi?
- +1 yıl
bana ozelden yazarsan sana daha net anlatabılırım..
Soran+1 yılŞimdi özel demeyin ama özelden de yazarım uyuyacam birazdan. burada aktarmak istediğiniz kısa bir bilgi varsa memnun olurum :)
- +1 yıl
sadece fazla duşunme o konuda rahat olabılır bana kesınlıkle guvenebılırsınız...
- +1 yıl
yarın veya şimdı yaz ben sana uzun uzun yazarım sende okursun ok...
Soran+1 yılTamam yarın yazarım :) teşekkür ederim bilginiz için.
- +1 yıl
ok grş melekler senınle olsun...
+1 yılPolise isim Soyisim oda numarası gider. bizim bir bayan öğretmen vardı sevgilisiyle 4 yıldızlı otelde kalmış daha sonra kızı ihbar etmişler meslekten ihraç oldu
04 Yorumla- +1 yıl
oha cok iyiymis :D kasar kizlara olummmm
Soran+1 yılKim ihbar etmiş uydurmaya bak :)
- +1 yıl
Bilmiyorum kimin ihbar ettiğini mesleğin şerefini yitirmiş disiplin olarak ilişiği kestiler kızın
Soran+1 yılSizi takibe alıyorum. Eğer doğru ise söylediğiniz yakın zamanda gereken kişiler sizinle irtibata geçecek. Çünkü böyle bir konunun şakası dahi olamaz. Hacker olan bir erkek arkadaşım var ulaşır size bu yorumunuzdan.
Merhaba ben otel tuttumda kiz kalesinde gelen leri tc sini alip oda numarasi alip nasil polise gonderecem bilgi verirmisiniz ben ilk defa yapacam da cevap bekliyorum..
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılO gece otelde kalan müşteri sayısı kimlik bilgileriyle iletilir sadece. Oda numaraları kiminle kaldıkları kaç kişi geldikleri belirtilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kadar risk almaya değer mi biraz memelerini sıktıracaksın diye
00 Yorumlasadece otellerde değil hastanelerde yatan haslar içinde geçerli bu bilgiler.
00 Yorumla
+1 yılOnlar kalkalı 17 sene oldu artık bilgileri sisteme giriyorlar ve evet kimle hangi odada olduğunu polisler de biliyor
00 Yorumla
+1 yılevet otel programının yanında bir program ile gönderilir düzenli gönderilmezse işletmeye cezai işlemi var
00 Yorumlaaileden habersiz sevgiliyle aynı odada kalma sendromu.
00 Yorumlahayırdır bişimi var yakında :)
16 Yorumla
Soran+1 yılEveeet :)))
Soran+1 yılAfganistan :) tövbe tövbeee :-D
Soran+1 yılYok Bursa değil. Anadolu tarafında.
Gizli Üye(36-45)+1 yılöğretmenmisin yoksa bir halt yiyonuz bin soru soruyonuz bişey yaptıysan sonuclarına katlanırsın
08 Yorumla
Soran+1 yılYoo öğretmen değilim ne alaka öğrenciyim sadece ailemin kulağına gitmesin diye bilgi almak istedim.
Cevap sahibi+1 yılGitme ozaman
Soran+1 yılOff valla ya amacınız ne ki sizin. Sanane ya soru sordum sadece. Senin cevap vermen gerekmiyor.
Cevap sahibi+1 yılNe haliniz varsa gorun
Soran+1 yılSana soracak değilimmm
Cevap sahibi+1 yılya riske gircen ya da başka bulcan kiralık apartlar var
Soran+1 yılOrada şikayet etme durumu daha yüksek ki.
Cevap sahibi+1 yılotellerde neden öyle bişey varmışki ilk efa duydum
+1 yılYabancıyım vizem YÖK otelde konaklamam problem olurmu
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sadece kimlik bilgileri gönderilir
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz pekii?
Soran+1 yılTeşekkürler.
Evet kimin kaç numaralı odada kaldığı yazar.
011 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz acaba?
Soran+1 yılAma dediğiniz rapor polise değil maliyeye gidiyormuş sorar mısınız eşinize zahmet olmazsa.
Soran+1 yılYa otelde kalanların isimleri gidiyorda kimlerlin kimlerle kaldığıda gidiyor mu gitmiyor diyorlar da.
Soran+1 yılAnladım sadece araştırıyorum suç mu :(
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim bilgielr için.
Gunluk ev kiralayin olsun bitsin ugrasma hic
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok riskli.
+1 yılYaklaşık 2 saat önce yolladım :D
013 Yorumla
Soran+1 yılPeki yardımcı olur musunuz bana bu konuda?
- +1 yıl
Kiminle aynı odada kaldığı bilgisi o raporda paylaşılmaz. Onu ben bilirim :D Yalnızca kimlik bilgileri gönderilir. :)
Soran+1 yılPeki siz nasıl bir otelde çalışıyorsunuz kaç yıldızlı acaba?
- +1 yıl
3 yıldızlı bir otel.
Soran+1 yılAma kimisi paylaşılıyor diyor neden acaba?
- +1 yıl
ben 4 yıldızlı tatil köyünde de night editorlük yaptım. Daha önce duymadım. Bilmiyorum.
Soran+1 yılAnladım en yardımcı siz oluyorsunuz tecrübeniz var diye sağolun. Yani kesinlikle kimin hangi odada kimle kaldığı bilgisini göndermiyor mudunuz?
- +1 yıl
Öyle bir şey yok. Seni korkutmak için söylenmiş.
Soran+1 yılHmm :) Size güveniyorum sözlerinizde.
- +1 yıl
Teşekkürler :) içini rahatlatmana sevindim :)
Soran+1 yılBen daha çok sevindim :) Ama keşke civarınızdaki otellerden tanıdığınız varsa ordan birine de sorsanız aynı onlarda sizin gibi mi gönderiyorlar diye :( Yarını da beklerim sizi cevap için eğer tanıdığınız varsa.
- +1 yıl
merak etme. Öyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Sen uyu :D
Soran+1 yılTamam da aklıma çok takıldı :)
Asılsız. Yok öyle bir şey
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yok?
Soran+1 yılAma 3 yıldız üstü oteller hakkında sorudm sorumu.
Gonderilir evet her gun olarak
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGbt icin kimlik bilgileri gider
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka?
- +1 yıl
Baska hicbisey
e tabiki o bilgileri karakollara yolluyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yolluyorlar peki?
+1 yılevet aynı odada kalanlar yazar
017 Yorumla
Soran+1 yılPeki şüpheli bir duruma nasıl karar verir polisler eğer sabıkalılık bir durum yoksa?
- +1 yıl
özele gel
Soran+1 yılGelemem yazın burdan lütfen.
- +1 yıl
lazımsa gel
Soran+1 yılNe alaka ya.
- +1 yıl
tamm boşver ok
Soran+1 yılYani yardımcı olsanız ölürsünüz sanki :(
- +1 yıl
olmam mı dedim
Soran+1 yılEee neden özelde olacaksın amaç ne?
- +1 yıl
offff neyse
Soran+1 yılBak yardımcı olmuyorsunuz işte neyse evet.
- +1 yıl
baştan sona tekrar oku
Soran+1 yılOtelde çalışanlar geldi hepside gönderilmiyor öyle dedi eee size ne oluyo siz kimsiniz?
- +1 yıl
o çalışana sor bakalım kimlik bildirme kanunundan haberi var mı
Soran+1 yılAllahım ya kimlik zaten bildiriliyor bunu kimse inkar etmiyor ama siz anlamak istediğinizi tersten anlıyorsunuz k. bakmayın yanii
- +1 yıl
hem gönderilmiyor hem bildiriliyor nasıl olacak
+1 yılmevzu nedir açarsan yardımcı olayım merak ettim;)
01 Yorumla
Soran+1 yılMevzu belli sorumda.
hiç br bilgim yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol bebeğim :)
+1 yılGitmeyin siz de otele gidip de ne yapacaksınız?
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 405 cevap paylaştı. Baban seni öpecek kız kaç
02 Yorumla
Soran+1 yılYürrüü anca gidersin.
Olması gerekn birşey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaşar verecenmi odada:) baban keşke duysa..
41 Yorumla
Soran+1 yıl...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne