onunla bir hafta boyunca aynı evde olup neler yapardınız vaktinizi nasıl değerlendirirsiniz.
Cevabın nedir?
+1 yılSevgilimle aynı evde kalıp oturup film izleyecek ve yemek yaparak eğlenecek kadar yaşlanmadım:) Bir kere kesinlikle dans etmek isterdim onunla bir gece saatlerce ama bu bir hafta boyunca değil sadece bir gece için. O başka bir şey ilgilenirken (uyurken ya da duş alırken vs...) ben akşam için güzel bir masa hazırlardım ve romantik bir ortamda onu yerdik, sonra bahçede ya da çatı katı gibi biraz egzotik bir ortam için bana orayı hazırlar ve kutuda dondurma getirirdi onu yerdik:) Tabii bunu ben ona söylemezdim o içinden gelerek yapardı çünkü benim sevgilimse eğer bunu düşünebilecek kapasitede biri olurdu:) Sabahları twister oynayabilirdik, akşamları karaoke yapardık ya da guitar hero ya da playstation oynardık. Kostümler ayarlayıp fotoğraflar çekilirdik gün içinde. Bowling ya da dart oynardık. Yakınlaşmalar olurdu tabii ama çok ileri gitmeyi düşünmezdim.
-Gecen bol olsun.-30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArka arkaya üç günün sonunda bile en son sinirden kendimi tuvalete kitlemişliğim var heralde bir haftada ikimizden biri cinayet işlerdik. Allahım ne zor iş ya nasıl pasaklılık çorapları yatağın altına itelemeceler‚ klozet kapağını havada bırakmacalar. Valla buzluktan tabak (içinde çatalıyla birlikte!) çıkarmışlığım bile var. Bunun dışında daha birbirimizi bıçaklamamış olursak muhtemelen klasik battaniyenin altında Friends izlerdik. Yemeği kim yapcak şimdi diye birbirimize şımarıklık yapar en son dışarda yerdik.
40 Yorumla
Ona ayak uydurmaya çalışırdım bayan..
Böyle bir durumda herkesin aklına fazlaca yakınlaşma gelebilir. Ancak istemiyorsa tabi ki yakınlaşmamız olmaz.
Çoğunluka geceye kadar eğleniriz ve eve geliriz. Beraber yemek hazırlarız, karnımızı doyururuz.
Sonra bolca alkol alır, müzik dinler, susarız.
Ara sıra film izleriz. Ara sıra psikoloji, felsefe, kelimelerin ve düşüncelerin gücü hakkında tartışırız.
Hatta gecenin bir yarısında motosiklete atlar otobana çıkarız.
Hatunum değil mi? 1 hafta aynı evde kalacağız, ne isterse onu yaparız. Yeter ki imkanlar el versin.
O gün gelirse, eminim pişman olmayız.
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg100 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 43,6b cevap paylaştı. Mesafeli olmak lazım biraz. Sadece eğlenirdik. Film izlerdik müzik dinlerdik zamanımın hepsini ona harcardım
7825 Yorumla- +1 yıl
kızmada sen bu dediğine inanıyomusun şimdi :) yani koca bir haftayı bu dediklerinle kapatabilecek kadar iradelimisin
- +1 yıl
Tabii canımmm..
- +1 yıl
illa et ete değecek
- +1 yıl
daha bir gerçekçi olunuyor
- +1 yıl
kendinle çelişiyorsun sen, aynı evde nikahın olmayan biriyle 1 hafta kalıp hangi mesafeden bahsediyorsun. ayrıca kız istedi mi o yakınlaşmayı görürüz senin mesafeni, burdan konuşmak basit tabi
- +1 yıl
Düz duvara tırmanan orta yaş sendromlu troller bunlar sen aldırma 😪
- +1 yıl
yanlış birşey yazıyorsun demedim zaten, sadece konu cinselliğe gelince anormal birşeymiş gibi yadırgadın bunlar normal şeyler, sıkıntı yok yani
- +1 yıl
hala anlamıyorsun, neyse boşver.
Soran+1 yılRica ederim bilgisayar arıza yapınca giremedim :/
- +1 yıl
Yav he he 😂
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
145Cevap
Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. Buradaki cevaplara baktım geneli "film izleriz, yemek yaparız" tadında konuşmuş. Bunları okurken aklıma sinemada çalışırken makine dairesinde gördüğüm kareler aklıma geldi.
Film izlerken sinema salonunun ortasında, riskli bir şekilde ve umarızca yiyişen oynaşan azimsanmayacak bir kitle varken burada "aynı evde bir hafta kalsak evcilik oynariz" tadındaki yazilar bana riyakarlık gibi geldi :) Bu kadar kasmayın, çok büyük bir coğunlugunuz hayvan gibi yiyişirdi :)
Soru bana yöneltilirse benden de farkli bir cevap çıkmaz samimi olmak lazım. Oynaşmak için boş filmlere para veren kitle 1 hafta sevgilisyle aynı evde kalsın deprem olur, bunu tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok :)40 Yorumlacinselliğe pek önem vermiyorsanız film izlersiniz yemek yaparsınız temizlik yaparsınız arada dışarı çıkar gezersiniz eve gelirsin biri çay koyar diğeri film seçer otutursunuz gece kucak kucağa uyursunuz. sonra? işte 1 hafta çok uzun süre çalışmıyorlarsa daha kötü. üniversitede çok yaşamıştık sonu ilgisizliğe o da kavgaya gidiyor. şu an sevgilimle haftada 2 gün beraber kalıyoruz geri kalan zaman işlerde olduğumuz için kendi evime gidiyorum. fazla beraber olmak hiç iyi değildir.
17 Yorumla
Soran+1 yıluzaktayız zaten ondan böyle düşündük
Soran+1 yılyani bir saat aramız cokda uzak değil iş güç vakit yoklugumuz var
Soran+1 yılov bizden de uzak ya :(
Soran+1 yılaynen onun zorlugu var bizdede haftada bir felan vakit geciriyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabahları mükellef bir kahvaltı ile güne başlarız, sonrası kahve eşliğinde sohbet, sonrası da hoşlandığımız oyun ve eğleceler ile geçer, akşam yemeği sonrası çerez vs ile film keyfi :) kendi ellerimle meyve tabağı hazırlar yine kendi ellerimle yediririm aşkıma, sonrası sınırlar dahilinde küçük yaramazlıklar ve uyku :))
410 Yorumla
Soran+1 yılE Güzelmiş romantiklik var sende sanki?
Cevap sahibi+1 yılFazlasıyla :)) çok da detaya girmedin yoksa anlatmakla bitmez :))
Soran+1 yılbelli yorumdan direk belli romantik seni :)))
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)) olması gereken bu bence :) monotonluğa ve sıradanlığa asla tahammülüm yok :)
Soran+1 yılbizimkindede azcıkda olsa var yani ::)
Cevap sahibi+1 yılVerin gazı biraz dozu artsın :))
Soran+1 yılVerdim gitti ya :))
Cevap sahibi+1 yılSüper o zaman :))
Soran+1 yılevet ::)
Cevap sahibi+1 yılKucağımda öpüşerek evi gezerdik oda oda :)) özledim şimdi :((
beni tanımasına izin verirdim bir nebze. ve onu tanımak için olan bu güzel fırsatı kaçırmazdım. o istemeden elimi sürmezdim elbette. güven en önemli mesele.
bana uygun biri olup olmadığını anlamak için bazı testlere tabi tutardım. eğer uygun biri değilse onunla en ufak bir yakınlaşma yaşamadan hayatımdan gönderme yoluna giderdim.
önemli olan 1 hafta değil, devamında nelerin olabileceğini düşünebilmek.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulurduk sanırım. Günlük yaşantımızı gözlemlemek ileride. Neler le karşılaşabileceğimizi görebilirim. Kimlerle görüştüğünü nasıl bir çevresi olduğunu görebilirim. Bunun dışında eğlenecek (seksten başka bişi düşünmeyenler okusun) çok şey var karaoke yapılabilir vakit buldukça eğlence merkezine gidilebilir, yemekleri beraber pişirenilir, film izlenebilir, oyun oynanabilir, cinselliği yaşamayı problem etmeyenler yaşar...
10 Yorumla
+1 yıl40 YorumlaSurda ne kadar iylik melegi varmis yadiklarina kendileri bile inanmazken.. Biraz dogal olun herkes neler olabilecegini tahmin ediyodur.. Çok azi iyimser gecer diger anlatilanlar hikaye.. Sorunun amacida gercekleri yazmak kendini kandirmayin saygilar...
30 Yorumla
+1 yılbenim sevgilim zaten hayvan hep beraber tatile gittik bu iyice hayvanlasti coraplar yerde pizza yemis yerlere dokmus uyurken horluyo uykusunda tekme atiyo bir geyiriyo sanirsiniz ISID bomba atmis acikinca karnindan ejderha sesleri geliyo sanirsin icinde ejderha yumurtasi barindiriyo ben 3 yil da taniyamamisim :(
13 Yorumla- +1 yıl
e ayrıl o zaman, sen bırlıkte oldugun adamı mıllete karsı boyle yerıp asagılayacaksan o adamın sana nasıl davranmasını beklıyosun veya sen bunu yapabılcek bı kısılıkteysen onun yaptıgıda normal
- +1 yıl
ay sanane seni niye geriyo :D
- +1 yıl
başkası almazda ondanv@laratoprak dadsfg
+1 yılBunlar guzel hayaller ama dogru degıl ılk onu belırtıyım herkes ıster aynı evde kalmak mesela dıyelım berabersek 1 hafta aynı evde kesınlıkle cınsel yonden yaklaşmam mesafelı olurum gezerız tozarız yemekler yaparız muzık dınlerız fılm ızlerız degışık tarıfler denerız takılırız yanı :D
00 Yorumla@nemsi arkamı toplar @nemsi yemek yapar sonra ben gitar çalarım o söyler seside 10 numaradır ;))) hatta bir keresinde ben gitar çalarken dans etmiştik gitarın askısını ikimizde başımızdan geçirince bidaha çözülemedik :D :D :D
25 Yorumla
+1 yılAllah korusun. Zinaya giden yollar bile günah.. Evlenmeden kesinlikle hayır.
90 Yorumlafilm izleriz müzik dinleriz beraber yemek yapardık playstation oynarız kahve içerdik ne kadar iyi olurdu ama sevgili olmayıncada olmuyor
24 Yorumla
Soran+1 yıle inş olur seninde :)
Soran+1 yılolur bence sıkıntı yapma yok die
+1 yılNe münasebet sevgiliyken aynı evde olmaz. Evlen zaten hergünün birlikte olur tertemiz kullanırsln hakkını :)
71 Yorumla- +1 yıl
eic olmalı bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşey yapılır tabii ki. Seks buna dahil. Kaldım gayet de mutluyduk, eve geldiğimde kapıyı açıp karşılaması sarılıp öpmesi, geliş saatimi bekleyip süprizler yapması bile yeter. Akşamları viskilerimizi hazırlayıp beni çağırması, benim ona gitar çalıp şarkı söylemem, sonra sevdiğimiz müzikler eşliğinde dans etmek... Bunlar örnekti, daha neler neler.. Ateş-barut meselesine gelince; evli değilsin, duracağın yeri bildikten sonra problem yok..
00 Yorumla
+1 yılBeraber oyun oynar, film izler, yemek yapar sonra yorgunluktan dizinde uyuya kalır numarası yaparak bir anda yanağından öperim. Kahvaltı hazırlar bol bol şapşallık yapar güzel vakit geçirirdik herhalde. Birde uyurken onu izlerdim.
Çok mu?
^.^20 Yorumlaşahsen biz kaldık 2 gün tabi ailem biliyordu işine evi uzaktı kışın soğukta gitmesin diye babamlar gelsin kalsın yazık derdi uyanınca onu görmek onunla zaman geçirmek keyifliydi sonuç evliyiz :D onu çok seviyorum iyiki hayatımda
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir hafta ateşle barut yan yana durunca ne olur sence?:)
34 Yorumla
Soran+1 yılbilemedim :)
Cevap sahibi+1 yılAaaa cahil ne olacak patlar ev yıkılır :))
Soran+1 yılhahaha bir sigorta yaptıralım evvelsi o zaman garanti altına alırız :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) Yaptıralım ama sigorta ödeme yapmazdı iki kişi sarsıntıdan yıktığı için :) İki sevgili evi yıkarsa ödeme yaparız diye sözleşmede yazmıyor :)
+1 yılYer içer eğlenir arada gezer sonra da biraz oynasir sımsıkı sarılıp uyuruz
45 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Hoş şey :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzaman nebiliyim evliliğin ne heyecani kalir erkek alacagini alir benim Görüşüm bu tabi ben anca eşimle kalirim bu en helali en hayirlsi zaten..
93 Yorumla- +1 yıl
Süpersin
- +1 yıl
helal olsun
+1 yılkalin canim ne olacak!
oteki tarafta beraber elele yanarsiniz artik!82 Yorumla- +1 yıl
Sendemi bürütüs...
bir haftayı bilmemde çıktığım kız birgece evlerinde yanlız kalalım diye çağırdı kızı tersledim herkez sevdiğiyle birlikte zaman geçirmk ister ama aynı yatakta olmaz ölümlü dünya yarına çıkacağımızın garatisi yok
30 Yorumla
+1 yılHer sabah gözlerimi açtığımda onun yüzünü görmek :'( Başka hiçbir şeye gerek yok bence hele birde günaydın aşkım derse ben kahvaltıyı falan ayağına getiririm heralde :/
00 Yorumla
+1 yıldusuncesi nefse ne kadar hos gelirse gelsin kalmazdim kalsam bile ayni odada kalmazdim en fazla film izlerdik :) nefis var sonucta insanda yanlis bisy yapmamak icin her zmn seviye korunmali benim fikrim buda :D 1 hafta cok fazla en fazla 1 gun :D
00 YorumlaKaldık güne birlikte başlayıp ardından kahvaltı ediyorduk sonra bir yerlere eğlenmeye falan gidiyorduk ya da sinema hergün başka birşey. Eve gelincede sohbet dizi film sonra sevişip yatıyorduk bu kadar
15 Yorumla
Soran+1 yılgüne birlikte başlamak bile güzel ya hayal ediyoruz da kesin çok eğleniriz
Soran+1 yılbir an gözümün önüne getirdim de güzel oldu böyle
Arkasını toplardım heralde sürekli,, film izlerdik,, yemek yapardık,, dans müzik falan, *-*
28 Yorumla
+1 yılher güzel şeyi paylaşırdık. buna seks dahil. diğerleri gibi seks hariç deyip kendimizi kandırmayalım değil mi
30 Yorumla
+1 yılCok renkli dakikalar yasanacaktir, birbirini daha iyi anlar ve tanır farklı yönleriyle. Ama neticesinde Ateşle barut.. Aman dikkat tehlike
03 Yorumla
Soran+1 yıltehlike hep var zaten görevimiz tehlike gibi oldu
- +1 yıl
Ahahaaahah
- +1 yıl
:)) senden dinlenip dinlenip kacmalı
Şömine başında el ele tutup otururduk başka bir şey yapmazdık diyeceğim ama yalan olur :))
10 Yorumla
+1 yılEğer o dereceye geldiysem düşünmem bile ne yapacağımı akışına bırakırdım büyük ihtimalle yemek yapardık film izlerdik beraber yatardık içki içerdik yani normal bir çift ne yaparsa bende onu yapardım bazı şeyleri yaşamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılBende bir değişiklik olmaz ama onun bana daha fazla aşık olacağından eminim çünkü aynı evde kalırsak benim gece uyurken giydiğim lacivert donumu görür, gerçekten o lacivert don beni çok seksi gösteriyor :)
Lacivert don <300 Yorumla- 41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaldım çok güzel geçmişti mutluyduk eğlenmiştik o bir hafta bütün gün evde oturduk birbirmize sarılarak gece dışarı çıktık geç saate kadar dışarda takıldık sonra eve geldik güzel günlerdi ama şimdi yok gitti ne vardı ne güzel mutluyduk :(:(:(
00 Yorumla
+1 yılBirlikte uyuyarak yemek yaparak tv izleyerek banyo yaparak vs.
03 Yorumla
Soran+1 yılvakit geçirmek bir gün bile olsa sevgiliyle güzel bence
- +1 yıl
Kendine hanım diyen ilk insan.
- +1 yıl
Genellikle çevremdekiler bana öyle hitap ederler ve benimde hoşuma gider.
vallaha bilaha allah belamı versin kimsede çapraz yorum atmasın sarılıp uyurdum yawşaklık yapmazdım sadece sarılıp onun verdiği güvenin tadına varırdım huzur mutluluk
20 Yorumla
+1 yılUsanmadan onu sever dizinde uyurdum saclarini oksar flm izlerdm 1 hafta boyunca temizlik yaptrmazdm sadece yanimda otursun isterdm yemegini bile hazirlardm :) ahh l*n ahh nerdee :))
10 YorumlaHergün playstation oynardım çok eglenceli olurdu :D:dd:d
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKız sen ateşle kolonya yı bir arada kullanmış gibi yapıyon.. :D
00 Yorumla
+1 yılOnu kendi evine yollarım bende tv izler keyfime bakarım.
00 Yorumla
+1 yılAteşle barut yanyana durmaz atalarımız boşuna dememiş... uzaklaştarın onları çabuk
00 Yorumla
+1 yıl:D kız arkadaşımla bir gün durdum evden kaçtım hiç öyle zevkli birley değil hiç susmuyor ki * elletmiyorda anca azdığınla kalıyorsun benden söylemesi
00 Yorumlahttps://hizliresim.com/XYQL9O
Yeterli bir cevap olmuştur heralde :)10 YorumlaZaten aynı evde kalıyoruz.. ben dağıtıyorum o topluyo.. napcaz eve kayak takımlarımızı alıp oda senin bu oda benim kayak mı yapıcaz.. sıradan ev halleri işte..
00 YorumlaBir hafta sonraki ruh halim :
https://m.youtube.com/watch?v=oTdOO8O2JcI00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDirek cinselliğie bağlayan arkadaşlar çıkacaktır. En çok yapacağım şey; sabah uyandığımda saçlarını okşamak olacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılhersey cinsellil değildir bizim amacımız güzl vakit gecirmek dinlenmek
- +1 yıl
İlla ki. Tepkim size değildi zaten. Çok şey yapılır.
neler yapmazdıkkı.. beraber uyur film izler cinsellık yasar dusa girer yemek yapardık..
10 Yorumla
+1 yılOww şeytan doldurur o evi.
Ateşlen barut.
Sakıncalı durumlar.00 YorumlaÇocuklar gibi eğlenebiliriz, beraber yemek yaparız, film izleriz, gezeriz, sevişebiliriz :)
00 Yorumlaİstemezdim açıkça. Birlikte kahvalto yapmanın uyumanın heyeheyecanı gitmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir hafta sevgiliyle aynı evde olmak demek çok sakıncalı.. bir kaza olma ihtimali çok yüksek olur.. :))) zinaya zemin hazırlamayalım lütfen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemek yaptık yedik, film izledik müzik dinledik dans ettik. Birlikte uyuduk birlikte uyandık. Öpüştük seviştik. Arkadaşlarımızla görüştük. Birlikte çay kahve içtik sevgililer gününü kutladık. Birbirimize aşıktık 2kat aşık olduk ;-)
00 Yorumla
+1 yılEğlenirdik film izlerdik beraber kek börek çörek yapardık ama mesafeli çünkü kazara bişylr olabilir ;)
00 Yorumla
+1 yılAllah etmesin o nasıl bir düştür. ne kadar günah varsa hepsini toplardım. şeytan bile peşimi bırakırdı sen beni yoldan çıkaracaksın diye. ama şükürler olsun ki sevgili bile edinmedim.
00 Yorumlakimse karşı gelmesse bile 1 hafta geçirmem onunla asla, evlendikten sonra gelir o günler anca :))
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 3 gunden sonra annemler geliyor der yollardım kesin ;)
10 Yorumlarutın ısler yemek yatmak tv sex... rutın yanıı.. sen ne yapardın?
00 Yorumla
+1 yılŞım di burada felsefe yapmaya gerek yok herkes 5 dk adam olsun 1 hafta sevgilimle aynı evde kalırsam aramızda bişeyler yaşanmadan o hafta bitmez
00 Yorumla
+1 yılsarılarak tv izlerdim beraber yemek yapardık saçmalardık müziğin sesini sonuna kadar açıp beraber şerkı söylerdim sürekli eğlenirdim
00 YorumlaNeler yapcagımı soylesrm burada cogu kişi boy abdesti almak zorunda kalır...9 ay 10 gun sonra ne yapcagımı dusunmeliyim... kesin baba olurum...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYemek yaparız , film izleriz , sabaha kadar makaranın dibine vururuz tabi kafa dengi biriyse , odunsa bilemem artık.
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim yok olursa diye yazmıştım ben. İlla yüzümüze yüzümüze vurcaksınız yani :) @pertau
+1 yılBirlikte bir köpek klübesi yapabilirdik mesela köpekleri seviyoruz ileride ki köpeğimizin evini yapmış olurduk :) benim fikrim tabi...
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Devamını Gör(190)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem