Kaynanam bizden sürekli para istiyor?

Merhaba arkadaşlar, kaynanam eşimden sürekli para istiyor. Bekarken zaten almışlar parasını şimdide drvam etmeye çalışıyolar. Eşimin birde abisi var yeni boşandı, ondan da alıyorlar bizden de. Tarlada adam toplanacak para istiyolar, arabaları bozuluyo para istiyolar, kaynanama telefon alınacak para istiyolar, görümceme kıyafet alınacak para istiyolar. Beni aradı bugün tarlaya yövmiyeci alınacak yarı parasını abisi yarı parasını eşin vercek diyo. Para yok bizde eksiye girdik diyorum, bu ay zamlı alacak maaşını diyo. Ben artık bunaldım kafayı yiyecem. Eşimle bu yüzden evde sürekli tartışıyoruz. Kayınpederim zamanında malulen emekli olmuş (tembellikten aslında çalışmayı hiç sevmez) bu yüzden emekli maaşlarının yetmediğini söylüyolar. Zaten köyde yaşıyosunuz. Onlara gittiğimizde zaten eve alınacak malzemeleri maseafları biz hallediyoruz. Görümcem şey diyo bide 'yenge canın bişey istiyosa al' lan zaten benim paramla alıyosunuz neyin şovu bu? Ben artık diyorum ki boşayayım eşimi onlarda rahat rahat sömürsünler. Artık çok bunaldım. Borca girelim belki o zaman rahat bırakırlar dedim o da yok

Kaynanam bizden sürekli para istiyor?