+1 yılÇirkin veya yakışıklı olmakla alakası yok, her erkek her kızı tavlayabilir, çok yakışıklıyım ama bir avantajını görmedim henüz. Kızlar onları anlayanı, güvenilir, yanında güvende hissettiği erkeklerden hoşlanırlar. Ağzı iyi laf yapmakla olmuyor, biraz sosyal olan herkez laf yapar, önemli olan sözlerin hedefi. Bir amaç olmalı konuşurken, yani örneğin çoğu erkek bir kızla konuşurken, arkadaşı gibi konuşur, kardeşi gibi davranır ama duygusal olarak hoşlanıyor. Herşey bir çizgide olacak. Böyle olmadığı için, "ben seni arkadaş olarak görüyorum" cevabını alıyorlar. Davranış düşünce ve eylem aynı amaca yönelik olmalı. Özgüven en güçlü silahın olmalı kız tavlarken.
211 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi yazmışsın baya tecrübelisin sanırım :D kaç kişiyle çıktın bro
- +1 yıl
Bence tecrübe kelimesi de saçma bir kelime :) az çıkıp çok çıkmak önemli değil. Kızla konuşurken cevabından sorular üreteceksin fazla sıkmadan. Mesela eline herhangi bir nesne al ve o nesne hakkında bir dakika konuş kendi kendine.. Kızlarda böyle bir konu hakkında konuşabilmek önemli. Bir ressam sanatını tanımlar gibi
Soran+1 yılbiz bu kızla aynı okuldayız (Lise) ama sınıflarımız ayrı ve kızla hiç tanışmadım sadece adını falan biliyorum. Haftada 2 dersimiz ortak beden eğitimi okulun spor salonunu kullanıyoruz zaten beden olduğu için 2 ders boş bırakıyor hoca kız da bana bakıyor ara sıra yani gözgöze geliyoruz 3-4 sn kadar sonra birimiz başka tarafa bakıyor işte bazen kızı bana bakarken yakalıyorum ben futbol oynarken beni izliyo bazen bazende hiç bakmıyo kantin de arkadaşlarıyla oturuyo anlayamadım bu kızı :D ama bir kız hoşlanmadığı birisine bu kadar uzun süre bakmaz diye düşünüyorum yani belki benden hoşlanıyordur ama bunu bilmiyorum :)
tip olarak çirkin değilim sadece kendimi beğenmiyorum idare eder diyelim ama fizik falan var kızda güzel bu arada :P
Soran (18-24)
nasıl tanışıcam bilmiyorum konuşamıyorum kızla zaten
Soran+1 yılbirisine atmıştım durumu anlatan sana da attım bir baksana :D
- +1 yıl
Kızın üstüne git ve konuş, cesaretini topla çünkü kız beklemiyor senden bunu. Şaşırtacak aynı anda sarsacak ve hoşuna gidecek, hayır öyle değil falan diyecek ama sevinecek kendine kendine.. Kıza açılma sakın ama takıl, konuşmayı kızın cevabına göre sürdür. Sonra kızdan uzaklaş konuşma yaklaşma bir süre, zaten kafasında meşgul olacaksın, böylece kafası karışacak. Diğer kızlarla konuş arkadaşlarınla umursamaz takıl, kız elinde sonunda sana gelecek.
Soran+1 yılkız güzel kanka gerçekten gelmez bence :D
- +1 yıl
Gelecek emin ol. Güzel kızlar zaten en kolay tavlanan kızlar, çünkü asla emin değillerdir kendilerinden ;)
Soran+1 yılhaha tamam :D ama işe yaramayabilir sen ilk önce baştan ver taktikleri tanışma ilerleme falan tam bilmiyorum işi çnkü :D
- +1 yıl
İşe yarar güven sözlerime. Örneğin kıza yaklaş ve deki, cesaretimi hoş gör lütfen gerçi sana yaklaşmakta kararsızdım ama konuşmadan kendime ve sana haksızlık etmiş olurdum herhalde :) falan.. Senden etkilendim ve merhaba demek istedim. Gibi... Sonra olay mahallinde ne yaşanıyorsa o konuda konuşmaya başla, konuşmayıdsürdürmek çok önemli
Soran+1 yıloo çok iyi de ben yapamam onu :D direk merhaba yla girsem sonra ne demeliyim :D
- +1 yıl
Yazdıklarımla başla ama kıza muhtaç gibiymiş gibi konuşma, sırıtma örneğin.. Normal bir insan ve aynı ses tonuyla konuş, heyecanlanma.. Ve en önemlisi kızı üstün görme ezilme ez :D anlamazlar üzerler seni berduş olursun acından ölürsün :D
En İyi Cevaplar
+1 yılben diyorum hep
cok cirkinim keşkem ölsem diye
la benim gibi maymuna benziyen birisini , hangi kız öpsün.
ben kız olsam kendi sıfatımı görsem yolda valla koşa koşa uzaklaşırım. .
kısacası ;
allah bizleri çirkin yaratmıs
bizleri yaratırken teğet geçmiş
bu kadar :D211 Yorumla
Soran+1 yılAynen bazıları neden çok yakışıklı bazıları çok çirkin :D
- +1 yıl
allahın adaleti nerede burada ?
sıfatı iyi olanlarla biz eşitmiyiz?(tabikide hayır)
allah her kulunu seviyorsa , bizim bu çirkinlikten dolayı acı cektigimizi bilmiyormu? neden böyle yaratmıs nasıl sevgi bu?
dimi asda D
Soran+1 yılaynen sonra ateist diyolar ama gerçekler bunlar :P
- +1 yıl
halbu ki onlardan 10 kat daha müslümanım ama işte
Soran+1 yılaynen o yakışıklı dediklerimiz her kızla yatan insana değer vermeyen başkalarının umutlarıyla oynayan p*c tıpler. işte adalet...
- +1 yıl
3 sene okudum
kaldı surda 3 senem daha
hepsinin hımısına hoycam bak gör
böle bizim gibi insanları sırf tip yüzünnden istemediler ya
gün gelicek parayı sıfatlarına fırlatıcam bir kpek gibi olcaklar karsımda. .
ha birde her gün önüme gelicekler aslında öylede rencide edebilirim ama işte neyse.
Soran+1 yılhelal sana yap kardeşim adalet yerini bulsun :D
- +1 yıl
su yorum ypan dişi nırıspıların yazılarını görünce
hepsine küfür edesim geliyor
bare insan sallarda dogru düzgün sallar totodan değil
Soran+1 yılhaha hangileri onlar eksiliyim hemen :D
- +1 yıl
eksi attıklarıma bak
nik verirsem
cevabım kalkar kardeşim
Soran+1 yıltamamdır ;)
Karakter+ Zeka+ Uyum.. Bunlar varsa tip önemli değil ilişki için (bana göre). Ben kendimi güzel bulmazken o ısrarla güzel olduğumu söylüyor ve ciddi ciddi her seferince saatlerce güzel olduğumu açıklayabiliyor. Ancak şöyle bir şeyde var " Seninle çok daha farklı bir ortamda tanışsaydık beni fiziğinle değil söylediklerinle duruşunla etkilerdin" bu lafıda söyledi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak az önce bir soruda denk geldim tipsiz erkek güzel kız;
https://i.hizliresim.com/9pyQGk.png
https://i.hizliresim.com/G1VBP2.png212 Yorumla
Soran+1 yılAdamda para var tabii :D
Cevap sahibi+1 yılbelli zaten kıza yılbaşı gelmeden daha yeni ıphone 6 ve demet gül almış :D
Cevap sahibi+1 yılsesli güldüm :D:D:D
Soran+1 yıll*n :D adam tipsiz değilki bence gayet iyi çok yakışıklı değil evet ama kıyafet ve bakımla iyi olmuş :)
Cevap sahibi+1 yılpara varsa hersey olur
Soran+1 yılkolay yoldan para kazanma önerisi :D
Cevap sahibi+1 yılenacilinden. com..
Soran+1 yılo ne?
- +1 yıl
Adam tipsiz değil gayet beyfendi duruyor. (bana göre)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Çevrenizde güzel kız - tipsiz erkek göreniniz var mı? " Bunu görmen imkansız. 30 yaşındayım ve emin ol 1 tane bile böyle sevgili bir çift görmedim. Ha kız güzeldir, erkek orta tiplidir ve bir de fiziği çok iyidir anca böylelerini gördüm. Ki o da tam olarak istediğimiz bir şey değil.
00 YorumlaKız tavlamak için önce tavır sonra tip gelir kız erkeği seçerken tavıra ve tipine erkek kızı seçerken direk tipe bakar yardımcı olabilirim
018 Yorumla
Soran+1 yılpeki ama kız seni hiç tanımıyo ve tip olarak kötüsün yani baştan kaybediyosun ve başlamadan bitiyo :D
Soran+1 yılokul (lise)
Soran+1 yılevet :/
Soran+1 yılbak sana kısaca anlatıcam biraz uzun olucak ama özetlicem 1 dk bekle :P
Soran+1 yılbiz bu kızla aynı okuldayız (Lise) ama sınıflarımız ayrı ve kızla hiç tanışmadım sadece adını falan biliyorum. Haftada 2 dersimiz ortak beden eğitimi okulun spor salonunu kullanıyoruz zaten beden olduğu için 2 ders boş bırakıyor hoca kız da bana bakıyor ara sıra yani gözgöze geliyoruz 3-4 sn kadar sonra birimiz başka tarafa bakıyor işte bazen kızı bana bakarken yakalıyorum ben futbol oynarken beni izliyo bazen bazende hiç bakmıyo kantin de arkadaşlarıyla oturuyo anlayamadım bu kızı :D ama bir kız hoşlanmadığı birisine bu kadar uzun süre bakmaz diye düşünüyorum yani belki benden hoşlanıyordur ama bunu bilmiyorum :)
Soran+1 yıltip olarak çirkin değilim sadece kendimi beğenmiyorum idare eder diyelim ama fizik falan var kızda güzel bu arada :P
Soran+1 yılnasıl tanışıcam bilmiyorum konuşamıyorum kızla zaten
Soran+1 yılamatör futbolcuyum zaten ama bir süre ara verdim futbol çok severim :D
Soran+1 yılhea pardon :) tamam kızla 2-3 sonra konuşucam yani dersimizn olduğu gün ama napıcam tam bilmiyorum zaten kendisi bişey yapmıyo banklarda oturuyo içeride arkadaşlarıyla konuşuyo :D
Soran+1 yılson yazdığını anlamadım :D
+1 yılAy guzel miyim cirkin miyim bilemem ama ne yakisikli erkekler beni istiyo nede tipsizler nasil bir insansam artik :-D (ceneme katlanamadiklari icinde olabilir aslinda)
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven sahibi olmalısın ben gibi. İşe hep yaramıştır.
00 Yorumla Bütün cinsiyeti dişi olanların derdi para olur her b*ku yemek herşeyi almak için ve para için milletin altına yatmayı severler
00 Yorumla
+1 yılDil diye birsey var kullanirsan onu olabilir kardesim.
03 Yorumla
Soran+1 yılher kıza işlemiyo ki o da tamam çok yakışıklı değiliz ama böyle olması gerekmez :P
- +1 yıl
Ayagini yorganina gore uzat. :)
Soran+1 yılolsun çok uzatırım kıvrılıp yatarım o sorun değil :Dasf güzel kız lazım :D
Nasılım? konusunda 405 cevap paylaştı. Kardeş kimse tipe bakmaz ya paraya bakarlar ya karakterine.
01 Yorumla
Soran+1 yılkarakteri birini tanımadan anlayamazsın zaten para olsa varya off :Dd
Yakışıklı zengin derken bir bakıyorlar ki yaş geçmiş ondan sonrada ne çıkarsa bahtıma oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBulursanız şu YalnızSanatçıya da atın taktiği sevinsin garip. ^.^
afgjgdafj00 Yorumla
+1 yılTip önemli değil
Para ise hiç önemli değil
Bakımlıysan, ağzın laf yapıyosa, özgüven varsa ve espiri yeteneğin varsa bütün güzel kızlar senindir.00 Yorumla
+1 yılKnk benim de yok da aramiyorum arayinca bulunmuyo daha kotu batiriosun hatta :d
00 Yorumlao nasıl bişey ya genelde zaten yakışıklı olmayanlar buluo afetleri. kızlar sadece tıpe değil paraya ve zekaya da bakılar... ornek aliağaoğlu cok mu yakışıklı?
015 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok zengin ben o kadar zengin olsam bu sitede soru sormazdım zaten direk siteyi alırdım. d
Soran+1 yılparfüm önersene :)
Soran+1 yılkaç kuruş :P
Soran+1 yılahaha 400 de para mı yaa söyle ordan 10-15 tane :P
Soran+1 yılher kızda işe yaramaz bence
Soran+1 yılbaşka taktik önersene bide :D bak birisine yazmıştım allta durumu anlatan sanada yolluyorum 1 sn
tip olarak çirkin değilim sadece kendimi beğenmiyorum idare eder diyelim ama fizik falan var kızda güzel bu arada :P
Soran (18-24)
nasıl tanışıcam bilmiyorum konuşamıyorum kızla zaten
Soran+1 yılama kızla hiç tanışmadık konuşmadık sadece adını Arkadaşlarımdan öğrendim bu kadar önce bir tanışsam :D
Paran varsa Range Rover paran yoksa game over :)
07 Yorumla
Soran+1 yılYılların sözü :D
Soran+1 yılAvrupa ya açıl diyosun :D
Soran+1 yılOnlar rahat panpa burdakileri görmüyomusun yok sevgilisi 2 dk geç yazmış öpmüş hamile miymiş falan aptal gibi davranıyorlar :D
Soran+1 yılaa öyle deme hepsi bir adriana lima :D
- Nasılım? konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi şanslar diliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin güzel kankan falan yok mu ^_^ yapsana bana
- +1 yıl
Güzellik arayan birinin karakterinden şüphe eder ve hiçbir arkadaşıma seni önermem bile ;) güzellik önemli çok önemli hele ilk anda ama sadece güzellik aramak hoş değil.
tipsiz insan yoktur kendine bakmayan insan vardır hepimiz güzel yaratıldık:)
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bakıcam ki :D uğraşmak istemiyorum çok zor ve uzun :P
- +1 yıl
yalan atma.
Soran+1 yılonu yazan ben değilim yanlız :D
+1 yılCirkinler nasi buluyosa banada ogretsin :D
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılTipsizlerin şansı yok
kendimden biliyorum00 Yorumla sende bulma
06 Yorumla
Soran+1 yılama çok yanlızım gezip eğlenebileceğim birisini arıyorum böyle çok sıkıcı :P
Soran+1 yılözgüven yok :Ddas
Soran+1 yıldeme öyle deme :(
Soran+1 yılnasıl özgüven kasabilirim ^_^
+1 yılbulamazsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılyok la bulunur da zor oluyo :D
nasip işlerine hiç belli olmuyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa sende :D
+1 yılişin zor karşim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendin gibi olarak
05 Yorumla
Soran+1 yılama kızlar tipe bakıyor
Cevap sahibi+1 yılKendine güven nerde nasıl konuşacağını bil bir de zeki biriysen tamamdır. Seni sevecek olan kişi tipine bakarak mı sevsin özelliklerine bakarak mı? O zaman çok takılma tipine elbet çıkar biri karşına
Soran+1 yılçıkar çıkar da şu özgüven işini halledebilirsem bir de :( nasıl özgüven arttırılır ki
Cevap sahibi+1 yılbir kere utanmayacaksın. Ağır olacaksın ve Mantıklı konuşacaksın. Önce yalnızken geç Aynanın karşısına ne kadar etkili bir adam olduğuna kendini inandır yoksa kimse inanmaz
Soran+1 yılnasıl olucak o iş :/
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar