Kişilik & Karakter konusunda 264,6b cevap paylaştı.
Küsebilir ama küsmek kim olursa olsun yakışmıyor çocukça geliyor bana ben mesela küsmem özellikle de küçük bir olay varsa konulur anlaşırım mesela. ama çok çok büyük bir hata varsa da affetmezdim yani tamamen silerim hayatımda ki bu da benim için küsmek değildir çünkü geri dönüşü olmaz benim için ama bazı kişiler sürekli küsüyorlar en küçük şeye bile alınganlık yapabiliyorlar her zaman.
Eril enerji dediğin ne tam olarak bence saçmalıktan başka bir şey değil. Erkekler de küser, duyguları vardır yani şu erkek duygusu bu dişi duygusu diye bir şey kesinlikle yok birde birçok kişi küsmeyi çocukca buluyor ama günün sonunda bir insanla ilişkiyi kestiğinde (herhangi bir arkadaşlık ilişkisi gibi) bunu küsmek olarak adlandırmıyor ama aslında küsüyor işin özeti taş devrinde kalmayın psikoloji dediğimiz şey sadece kadınlara ait değil.
Rica ederim bende o durumu yaşadığım anlar oluyor öfkemi içemde taşıyıp kenar da bekliyorum ortam yumuşasın kalp kırıklıkları olmasın diye ama bunu karşımda anlamayıp trip atma diyen olunca bir kez daha sinirleniyorum çünkü insanın en güzel karakteri anlayışdir bu saferde anlayışsiz insan olması zoruma gidiyor
Patra hiç birşeyin ortası yok tartışsa bu sefer daha ayrı bir dert çıkıyor ya ayrılık oluyor ya evde kap kaşık kalmıyor sen en iyisi soğu ama tartışma ya kalma trip atanı makul olur ikiniz adına da öyle bir durum la karşılaşırsan 😄
Kavga demedim dikkatini çekerim. Tartışalım dedim. Tartışmak konu üzerinde fikir alışverişi yapıp orta yolu bulmak demek bana göre. Sakin olmaz belki hararetli olur ama ileriye gidilmez yani ben hiç bahsettigin gibi bir durum yaşamadım şimdiye kadar.
Oh ne güzel ben trip atarım karşımda ki katlanır komedisin patra 😄peki biz ne yapacağız kadınların trip karşısında senin tribin soğutmazmi karşı tarafı çünkü ben soğurum dedin ya oda senin gibi aynı duyguyu yaşıyor sa ne olacak
Neden bütün duygusal fenomenler kadınlara yükleniyor ki? Pek tabii erkek de küsebilir kırılabilir ağlayabilir ya da herhangi bir şeye gönül koyabilir. Erkekler ot ya da Android değil artık şunu anlayalım.
Küsmez de, kırıcı olduğunuzda onarmayı öğrenseniz fena olmaz. Odun ya da taş değiliz ki... Erkeğiz diye kırıcı olmanın, hor görmenin b*kunu çıkarmasanız iyi olur yani... Pandemi döneminde hane geliri azalınca "para kazanmak için gerekirse Cinnah'a çık" diyen bir eş (bunu kocasına diyen bir kadın) kişisine de kırılmaya hakkım olmasın mı? Bilmeyenler için, Cinnah caddesi Ankara 'da travestilerin geceleri pazarlık yaptığı caddedir.
Ben gurur yapmam. Bir kız bana yazmıyorsa yine yazarım, o kızın belki egosu şişer ama istediğimi belli ederim.
Net bir şekilde hayır cevabı almadığım kıza tekrar tekrar giderim. Kadınların doğasında biraz bu var. Çok gururlu bir adam olmak erkeği yalnizlastirir.
Sen öğren madem eril enerjiyi de sahiplendiğin kadınların makyaj yapmasına izin vermediğin için senden nefret ettiklerini söylerlerse kemerle dövebileceğin için asla trip atmazsın onlara!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sadece kızlar küser ya da trip atar değil. Erkeklerinde duyguları var tıpkı kadınlarda olduğu gibi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Küsmemesi gerek ama küsüyor benim sevgilim benden daha hassas herşeye küsüyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Küser sevgilim misal bir küstü mü tm sınır eder beni