Arkadaşlar kizimin öğretmeni durmadan benim whatsapp durumlarima bakiyor sizce amaci ne olabilir? Kendisi evli ve 2 cocugu var. Yani adam gece yarisi bile bakiyor hicbir zaman aksatmiyor. Çok garibime gitti ve dikkatimi çekti?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hanımefendi sizin gibi düşünürsek, merhaba durumlarınızı açmanızda ki amaç ne o zaman? Cidden böyle insanlar var mısınız ya? Ben de eski çalıştığım yerde ki tüm velilerimin durumlarına bakıyorum. Noldu yani? Ne amacım olabilir hepsine birden erkek ya da kadın.. Çok korkunç zihniyetler. Rahatsız oluyorsanız kapatın. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor üzgünüm.. Çok değişik ya gerçekten.. Çok yazık.
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadiniz olayi siz ortada farkli bir durum var bilmeden yargi dagitmayin.
Soran+1 yılPardonda aciklama kismina hepsini yazamam sonucta dimi. Insan gibi sorarsaniz cevap alirdiniz by
Soran+1 yılBen bana aşık mı dedim ne bu hiddet bu celal 😅😅😅 utandiysan yazma sen kendi yaran var sanirim canim hadi gule gule
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani bi anlam çıkartmamak gerekir bende hiyalere çok sık bakarım hani evli kız arkadaşlarımda var hani bu anlamları çıkarıyorlarsa yandık valla
18 Yorumla
Soran+1 yılBu durum farkli bence biz arladas degiliz sonucta o bir ogretmen ve bende velisiyim samimiyetimiz yok
- +1 yıl
Olmasın, bende hepsiyle samimi değilim sonuçda kimini yıllardır görmüyorum ama sosyal medyayı telefonı aktif kullanan biriyim görünce bakıyorum güzelse beğeniyorum bu yani whatsappda beğenme yok sanırım ama böyle yani. He sizin kafanızı karıştıran acaba bana karşı ilgisimi var oda olabilir, bunu daha çok ikili dialoglarda yakalabilirsin
Soran+1 yılNasil anlayabilirim ki diyalog kurdugumda
- +1 yıl
Sana karşı hal hareketlerinden, bakışlarından, konuyu uzatıp uzatmamasından. Hani bir ilgi varsa bunu her türlü belli eder. Sırf seninle konuşmak için çocugunu bahane edebilir mesela. Ama sendende bi ilgi görüyorum bunu sorguluyorsan ufak bi kıvılcım var. Yoksa takılmazdın bu kadar
Soran+1 yılHayir yok gercekten sadece aklima takildi sebebi. Ve evet bunu yapmisti konuyu uzattigi oldu ve onla konusurken telasliydi
- +1 yıl
Muhtemelen beğeniryordur seni, senden bi adım görmediği sürece asla harekete geçmeyecektir.
Soran+1 yılAsla adım atmam tabii ki
- +1 yıl
Öyle diyorsan 😁
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. adam telefonu aktif kullaniyodur denk gelincede vakiyodur zaten paylasiyosun madem rahatsizsin enfelle beklentjn varsada gece mesaj at
111 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki beklentim yok engellemeyi bende biliyorum zaten ama sadece ogrenmek istedigim acaba brn mi takiyorum yoksa adam gercektem bisey pesinde mi yani olay bu
Soran+1 yılNeyse sen anlamadin beni iyi geceler
Soran+1 yılEvet ayrildim
Soran+1 yılKendimi paylasmiyorum o baktigi icin
Soran+1 yılBikeresinde bi soz paylasti aşklı falan biseyler ama ben girmedim birazini okuyabildim ama sonra hemen silmis o an suphe ettim dahada
+1 yılÖzellikle senin değil, rehberindekilerin hepsine bakıyordur , hemen aşık bana deme
18 Yorumla
Soran+1 yılAşık demedim zaten sadece nedenini merak ettim gecenin 2 sinde bile bakmasini gerektircek ne olabilir
- +1 yıl
Gecenin ikisinde uyumuyor telefonuyla oynuyordur
Soran+1 yılHer saniye elinde demekki enteresan. Sanki onu farkediyim diye saniyesinde bakiyor
Soran+1 yılGerci basarmis demekki bu sprulari sorduguma gore
- +1 yıl
Benimkine de bakıyorlar , bence kasıt yoktur , ama sen onu istiyorsun aklın karışmış sanki
Soran+1 yılHayir alakasi yok kesinlikle
- +1 yıl
Bir kasıt arama bence, sıradan herkese bakıyor o
Soran+1 yılSanirim haklisin bu siralar aklima takildi
+1 yılEksik olduğun konularda sana yardımcı olmak istiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu anlamadim
- +1 yıl
boş ver 😅
Sizi görmüş ilgisi olmuş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet gorustuk kac kez zaten okulda mecburen velisiyim sonucta ama gercektem buyuzden surekli bakiyorsa sasirdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizde evlisin ods evli demi
015 Yorumla
Soran+1 yılHayir ben ayriyim
Cevap sahibi+1 yılAcaba o yuzdenmi size bakıyor desem o evli
Soran+1 yılEvet kendisi evli ve hic ummadigim biri aslinda anlamadim yani
Cevap sahibi+1 yılHım sen beğenmedin yani
Soran+1 yılBegenmekle ne ilgisi var tabii ki oyle bir sey yok aklimin ucunda dahi
Cevap sahibi+1 yılAdam demekki sizi beğenmiş yaşın kaç ve bu adam ne öğretmeni
Cevap sahibi+1 yılboş ver takma düşünme bile
Soran+1 yılSadece uzuldum yani eger ilgileniyorsa. Cunku kendisini severim ogretmen olarak saygim var ve bunu yitirmek istemem ustelik evli
Cevap sahibi+1 yılEvet kötü bir durum
Cevap sahibi+1 yılTesettürlü musunuz belki sizi beğenmiş
Soran+1 yılHayir degilim
Cevap sahibi+1 yılYa bişey sorucam ikinci evllik sizce kötümü benimde ikinci evllik olucsk gibi sizce kötümü ya
Soran+1 yılBen asla dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan gizle hikayelerini
08 Yorumla
Soran+1 yılGizlenildigini biliyorum sorumu anlamadiniz sanirim ben amacini sordum
Cevap sahibi+1 yılAmacı farklı olabilir. O yüzden gizle diyorum yoksa seni anladım
Soran+1 yılAnladim tskler
Cevap sahibi+1 yılSen ona ne hissediyorsun
Soran+1 yılHicbir sey. Ya birde hic ummadigim biri saygi duydugum bir ogretmendi yani ama bu sekilde olmasi suphelendirdi beni
Cevap sahibi+1 yılAnsızın sana teklif edebilir
Soran+1 yılKendisi evli yalniz ben ayrildim esimden
Cevap sahibi+1 yılTamam işte. Dulsun diye daha rahat davranır ve sonra teklif eder
+1 yılHimmn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım