Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Din sorgulaması yapmadan cevap verin lütfen !
**Din Sorgulaması yapmadan cevap vereceğim.
Neden diye sorduğumda ,
Çok alakası var işte bana öyle açık fotoğraf atman kendimi özel hissettirir
**Onun şu an sevgilisi olman, ona açık fotoğraf atmani gerekli kılmaz, kaldı ki bu senin içinden gelerek yapacağın bir şeydir. Bu ısrarla, manupulasyonla, zorlama ile, duygu sömürüsü ile olacak bir durum değil ki. Halbuki biraz rahat davransa, sen kendiliğinden belki de resim gondericeksin. Kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekilde davran. Fotoğraf atmak istemiyorsan atmak mecburiyetinde değilsin sonuçta eşin de değil hani. Seni tanıdığında kapalı olarak tanıdı.
bana ait olduğunu hissettirir daha çok mutluluk verir "
Bana böyle dedi.
**Çok saçma açık fotoğrafını gönderdiğin zaman mi sana aidiyet duygusu beslicekmis, seni kullanıyor dikkat et. Algı yapıyor, bugün başı açık fotoğrafıni ister, yarın bacak arası fotoğraf ister, atmazsan da aidiyet duygusu hissetmiyorum der kapris yapar tatsızlık hissedersin.
İstiyorsan at fotoğraf, ama içinden gelmiyorsa da bu kişiyi sal gitsin
Sizce neden ister bir erkek !
**Başı açık halini görmek istemiş olabilir merak etmiştir olabilir, ama bunu manupulasyon haline getirip, yok aidiyet duygusu hissederim, yok daha çok baglanirim vs sende yok dedin olmaz dedin, ısrar ediyorsa sana bu şekilde yaklaşımı yanlış.74 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum.! Tamamen katılıyorum 👏
Cevap sahibi+1 yılAradığım yorum.! Tamamen katılıyorum 👏
**Teşekkürler @YagmurCicesi- +1 yıl
Rica 🤗
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendikten sonra eşinin yanında başı açık da oturabilirsin ve saçlarının rengini, tipini ve uzun olup olmadığını merak etmiş olabilir bir kez saçın açık resim atmış olsan bir şey olmaz bence adam çıplak resim istemiyor ama bu benim görüşüm tabi, atmayabilirsin saygı duyarım.
00 Yorumla
+1 yılYaşa. Tarzlarınız tamamen farklı birbirinizi nasıl sevdiniz? Bana çok saçma geliyor bu durum. Seni ilk gördüğünde başın acık değilse neden değistirmeye çalışıyor? Ya da sen bu adamın tarzını biliyorduysan neden bu adamla birliktesin? Kendinizi sorgulayın ikiniz de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah için kapattığın saçlarını her ne olursa olsun bir erkek için açmamalısın. Helalin değil. Helalin olduğunda kendini yeterince özel hiss edersin merak etme dersin. Yakında nude da ister bu. Yolu saçından başlatıp yavaş yavaş nude a götürüyo haberin olsun.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVay anasını be.. Gülmekten öldük yalnız açıklama boşa oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Saç Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kendine yakışanı yap.
Soru trol olabilir ama hiç komik değil.
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılisterseniz atın. ama bana kalırsa kimseye güvenmeyin tehtid eder sizi
00 Yorumla Açık halinizi atmanız için nikahinizin olması gerekir. Aksi takdirde tesettürün anlamı ne olur? Biraz aklı başında birisi olsa tesettürlü kızdan açık halini istemez. Üstelik gelin ata binmiş ya nasip demiş. Nasibinizi o kişi olduğu ne belli? Değer mi o günaha girmeye. Din sorgulaması yapmayın demişsiniz de neyi sorgulamak gerek böyle bir soruda? Üstelik sizden isteyen her konuştuğunda istiyordur. Evlendikten sonra da başınıza kadar durur. Başka hangi konuştuğuna resim attın diye. İyi düşünün bence.
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi tesettürü bu kadar aşağılamak hoşunuza mı gidiyor? Kapalı olup bir haltlar yiyorsun bari utanmadan gelip bize anlatma. Tesettürlüyüm deme kendine çünkü bu tesettür değil! Kapalı bir kadın kendisine namahrem herhangi bir erkeğe değil açık halini atmak, sevgilim bile diyemez. Dini bu kadar basit gösterme sebebiniz ne bilmiyorum ama kendinize gelin lütfen. Yaptığınız hatanın farkına varın lütfen. Tesettür için savaşan, ne badireler atlatan ve başörtüsüne uzanan elleri kıran annelerimizi unutmayın!
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeybi bende kapalıyım ve daha önce evleneceğimi sandığım eski sevgilime attım. Yine kapalı bir arkadaşımın gazıyla atmıştım. Güzelliğini görsün at nolcak demişti. Ama maalesefki bir zaman sonra ayrıldık. Bir kere atınca gece gündüz sürekli fotograf ister olmuştu. Attığım için bahanede uyduramıyordum. Bence atmamalısın, ben ettim sen etme. Şimdiki aklım olsa atmazdım. Ama bazen insan kendini güzel hissettiği şekilde görülmek istiyor.
80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIstek iste merak ediyor dahasini istiyor, yani sorsan iliskiye de girmek ister yeter ki sen kabul et.
"kendimi özel hissettirir bana ait olduğunu hissettirir daha çok mutluluk verir"
Senin ne baban ne kocan ne baska bir seyin yani bu bana aitsinler falan ne demek yaa, mal mulk mu bana ait sana ait falan, bi evlenin o zaman ait olursunuz birbirinize.
Ben sahsen kapali biriyle evlenmek istiyorum - kendi nedenlerim var, kimileri sirf kapali olsun ister kimileri dini acidan baktigi icin, benim de oyle. Yani ben kapali birisiyle gorussem ve ciddi bir sekilde yol alsa ister sozlenmis olalim ister nisanli, ben katiyen gormek istemem, o teklif etse bile bu bana ve bize dogru ve uygun bir sey degil ama herkesin bakis acisi ve bekleyisi iste, kimisi evliligi bekler kimisi zaten nisanliyiz der kimisi zaten sevgiliyiz der direkt iliskiye girmelere baslar, ne diyim ki sevgilinin modeli bu iste...
20 Yorumla
+1 yılSenin açık halini görmek isteyen herkese atacaksan niye tesettüre girdin ki yarın bir gün silecek mi o insanlar o fotoğrafları sanıyosun? Böyle zaaflarınızın kurbanı oluyosunuz sonra sizce fotoğraflarımı silmiş midir, bir yere atmış mıdır, ayrılmak istiyorum tehdit ediyo, birlikte olmam için zorluyo diye zır zır ağlıyosunuz burada.
53 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAtma sakın yarın bir gün ayrılırsınız bunun ucu belli olmaz kendi kararlarının arkasında durmalısın ve ondan da buna saygı duymasını istemelisin en basit ihtimali diyim mi bugün saçın açık ister yarın başka bir yerini hadi istemedi sadece saçın açık foto attin ayrılacak olsanız aranızda bir şey olsa foto ile sana şantaj yapar bence hiç atma
10 Yorumla
+1 yılAt da ayrılırken bir güzel tehdit etsin onlarla
69 Yorumla- +1 yıl
Sacindan mi utanacak kiz
- +1 yıl
tehdit etsinde 3 ay hapse girsin bakalım dünya kaç bucak görsün
- +1 yıl
@AmorParaSiempre aynen yatar karısını çocuklarının gözü önünde öldürenler, kezzap atıp kaçanlar ifade verip çıkar bu adam tehdit etti diye 3 ay hapis yatar. Norveç’te mi yaşadığınızı sanıyosunuz siz ya
- +1 yıl
@Dysider466 tesettürlüyse evet çünkü bu da onun ifşası oluyor bu 1, tesettürüne saygı duymayıp açık fotoğraf isteyen adam sadece başıyla yetinmez kalan her yerini görmek ister bu da 2. İnsanları bile bile hataya düşmeye teşvik etmeyin sizin için hava hoş.
- +1 yıl
kadın şikayet etmiyor ki şikayeti çekiyor adalet napsın
- +1 yıl
@AmorParaSiempre Siz yaşadığınız ülkede kimin tehditten 3 ay yattığına şahit oldunuz? Karakoldan sizden önce çıkar adam bırakın hayal dünyasında yaşamayı ya
- +1 yıl
annem babamı şikayet etmişti iftiradan 6 yıl yattı e hani
- +1 yıl
sıkıntı sizde
- +1 yıl
seni kâle bile almıcam
Gizli Üye(18-24)+1 yılben böyle durumlarda sadece şeyi düsünüyprum eğer hz muhammed şu an yanımda olsa ne yapmamı söylerdi sadece böyle bi şey için değil de yaşan söylerken mesela aklıma geliyo söylemiyorum ya da ufak şeylerde kararsız kalınca hemen bunu aklıma getiriyorum.
Din sorgulaması yapmadım herkes hata yapabilir ama yapmaman için uyarmak zorundayız💕💕💕 pisman olucağın bi şeyi yapmaman umuduyla
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi değerini düşürmüş olursun. Benim şimdili aklım olsaydı yapmazdım. Bunu yapmışlığım var. Ama inan bana değersiz hissettirdi bana bu tür şeyler. Bence yapmamalısın. Ciddi diyorum. İnancın tamsa bence yapma. Seni düşünen sana değer veren bir müslüman genç zaten senden bunu istemez
30 YorumlaSaç Bakım konusunda 420 cevap paylaştı. Saliha ERDİM hanımefendinin bir sözü var siz hanım kızlarım hiç bir erkeğe sevginizi ispat etmek zorunda değilsiniz sizin sevginize layık olmak için onlar erkekler çabalasın diyordu bir konuşmasında 🙂
30 Yorumla
+1 yılHayır atma çünkü sen Allah rızası için kapandın ve biri istiyor diye açık hâlini atamazsın din ya da kapalı olmanın hükmü zina değil
Allah bizi her daim görüyor biliyor bunun bilincinde ol tövbe et sakın yapma21 Yorumla- +1 yıl
Allah seni ne yapmasın yaa böyle troll mü olur
Atmamalisin. Sadece sevgilin ve sende kapalisin. Kendinden taviz verdikçe fazlasını isteyecektir. Sende sınırlarını aşıp duseceksindir. Onun şu an söylediklerinden de etkilenme.
10 Yorumla
+1 yılHayır sakın atma. Bak ben dört dörtlük bir müslüman değilim ama madem kapalisin bunu düzgün şekilde yapmalısın. Senin saçlarını sadece nikahlı kocan gorebilir
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 938 cevap paylaştı. Saçla başlar ten le devam eder bunun önünü alamazsın. Özel hissettirir falan işin hikayesi. Atmak istersen atabilirsin tabi buna karşı olduğumdan değil. Ancak karşındaki çakala benzemekte.
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılBu zaten dinile alakalı, din ile alakasız yorum istiyorsan aç herşeyin Çek gönder ne olacak sanki? Allah'tan korkmuyorsun da insanlardan mı korkacaksın.
00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen boşu boşuna kapanıyorsun daha niye kapandığını bilmiyorsun sen çok geç kaldın ama daha fazla bekleme açıl senin zararına daha büyük zarar giriyorsun
00 Yorumla
+1 yılHaramdır evli olmadığın sürece hiç bir erkeğe saçını gostermemelisin göstereceksende baş örtü hiç kullanma
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayırdır nikahlı kocan mı da açık halini görecekmiş? inşallah atmazsın tesettür bu değil çünkü.
10 Yorumla
+1 yılAtmamalısın. Erkek görselcidir. Görmek ister. Bugün saçını, yarın enseni, diğer gün ayak bileğini... Sonuç olarak atmamalısın.
10 Yorumla
+1 yılnormal giyinik ama saclarin acik belki olabilir de baska atma.. o da eger uzun yillardir sevgilinse ancak oyle mumkun
00 Yorumla
+1 yılsevgilin sonucta o halini görmek isteyebilir merak etmistir ben de merak ederdim eğer atacaksan anlık atmalısın
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 362 cevap paylaştı. Atma kız kapaliligin maksadını asarsin yoksa, birde bugün saç der yarın başka sey
10 YorumlaAtaman gerekiyor, sende biliyorsun, zaten onunda saygı duyup istememesi gerekirdi
10 YorumlaBi yerden başlamak lazım açtırmaya ondandır🤣
Erkek iste10 Yorumla
+1 yılAllah yasaklamışken yaparım diyorsanız keyfiniz bilir burası seçim yeridir
10 Yorumla
+1 yılKendisine ait olmanı istiyorsa göndersin anasını babasını istesinler evlensin seninle
11 Yorumla- +1 yıl
Taviz tacizi doğurur
- Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSacmaliyo baglama cekiyo taviz verirsen baska tavizlerede umut verirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
ya da gevsiyecekmisin diye seni deniyo
- Saç Bakım konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorsan atabilirsin. Ne kadar süredir ilişkiniz var?
00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılmerak ediyor saçını ayrıca özel hallerini görmek ona mutluluk verecekmiş işte.
00 Yorumla
+1 yılAsko kimseye güvenilmez ve bence seni bu şekilde sana saygı duymalı
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık arıyorsan at ama o örtüyü hiç takma daha iyi
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden neyin açık fotosunu istiyor senden
00 Yorumla
+1 yılBu yanlış bir şey sana göre doğru ve normalse ne diyelim..
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen erkeklerin iyiliği için onlardan uzak dur.
00 Yorumla O halini merak dahi sana saygı duyması gerekir.
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 3,3b cevap paylaştı. Onu en iyi sen tanıyorsun bunun kararını verebilecek olan da sensin burada kimsenin yorumunun bir önemi yok Güven meselesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeraktan bence özel hissettirir falan palavra
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya diyelim çektin attın bu adam ayrıldı evlenmedi diğer evlenicen kişiye ayıp değilmi
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla şaka mısın ya iğrenç düşünceleri olduğu için istedi tabikide mal mal şeyler sormayın şurada
20 YorumlaBu geçerli bir sebep olamaz. Bu konuda tamamen kendi öz iradene bağlıdır. Din sorgulaması yapmadan cevap verilmesinin istemissiniz. K. bakma ama ne gerek vardı bunu sormaya o vakit erkek bunu neden ister ki... Alttarafi saç bu yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen ayrıl daha çok keşken olur direkt ayrıl seni . Kadar sevmiyor seven asla istemez yemin edebilirim
02 Yorumla- +1 yıl
Yemin etmene gerek yok öyle
merak bence ben kapalı olduğum dönemde sevgilime atıyodum da güvenle alakalı sonra ayrılınca falan millete göstermeyecekse at erkekler açıklığı açık giyimi falan zaten seviolar kapalı seni kabul etsede açık halin ilgisini çekecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtma eğer saçınsa bilmiyorum ama bu işin sonu daha açığınada gidebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeninle ciddi düşünüyorsa acık halinide doğal olarak görmesi bilmesi hakkı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuştuğum kapalı bir kız vardı pat diye açık fotoğrafini atmıştı. Bana kalırsa atmamalisin
10 Yorumla
+1 yılKızım o seni kullanıyor, özel hissetmek isteyen nikahlansın yeter.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal, benimde öyleydi evinde normal herşeyini açtı.
Ne varki bunda..00 Yorumlainstadan bi kızla tanıstım ilk gün boyle demistim ona bana yok ben oyle sacımı atamam falan diyip kızmıstı 2 gun sonra bütün heryerini attı resimler videolar falan
00 YorumlaBence atma ifşa edebilir yani saçın gözükecek şekilde olabilir ama çıplak resim atma bence o seni soymaya çalışıyor
10 Yorumla
+1 yılSen önemlisin istemediğin hiç bir şeyi yapma çünkü kalıcı değil bu sevgili kendine değer ver
20 Yorumla
+1 yılÇorap söküğü gibi gelir ilerde de çıplak fotonu ister
21 Yorumla- +1 yıl
Hay yaşa
Saç Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sana saygı duymuyor. Atma!
32 Yorumla
Soran+1 yılOhaaa cidden bu kadar da beddua edilmez
Kesinlikle atma niyeti farklı pişman olursun sonra ileriye gidersiniz
10 YorumlaBu sotuyu buraya yazacak kadar güvenmiyosan sevgiline bazı şeyleri bi daha düşünmek lazım
10 Yorumla
+1 yılSorunun saçmalık seviyesi Sevgili yapmayı bilmişsin ama bunun nedenini bilmiyorsun pehhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtma sakın. Tesettürlü birinin saçını görmek istemesi ne alaka ya. Ne anlamı var o zaman tesettürlü olmanın.
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılAtma sakın sonradan pişman olursun.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtma bacım atma işin sonu kötü bugün saçlar yarin göğüsler
10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne