Ben nişan atmış biriyim uzun süre nişanlı kalıp karşı tarafın gerçek yüzünü görüp nişan attım aylar sonra biriyle tanıştım yaklaşık 3 ay görüştük nişan kararı alıp nişanlandık 3 ay nişanlı kalıp düğün istiyor ailem ara uzayınca sorunlar çıkıyor bak eski nişanlın falan duyarsa aranıza nifak sokmaya çalışır hayırlı iş uzatılmaz vs diyorlar nişanlımda düğün yapma taraftarı ben daha önce uzun nişanlı kaldığımdan dolayı mı bilmiyorum bana değişik geliyor doğru bir karar mı acaba haklılar mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDemek ki ben evlenmek için rekor kırmışım. Instagram'dan tanıştık, 1 ay mesaj ve telefonda konuşma sonunda buluştuk. 2 gün görüştük ve 1 hafta sonra istedim. İstemenin ertesi gün nişan yaptık, 1 ay içinde kına ve nikah evlendik. 3 yıldır evliyiz, 1.5 yaşında kızımız var ve çok da mutluyuz.
Yani senin amacın evlilik değil bence. Evlilik olsa hayırlı bir işi ertelemezdin.02 Yorumla
Soran+1 yıl😂Siz hızlıymışsınız baya
- +1 yıl
umarım sende hızlanırsın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken bence ben iki yıldır tanıyorum 4 aylık sözlüyüm temmuzda nişanım eylülde düğün biziö bile hala sorunlarımız var emin değilim ama herşeyi ayarladık nikaha kadar da güvenmiyorum ne olcağı belli değil buda benim ikinci nişanım olcak ve sözlüm sözlemdikten sonra cok değişti başta olmadıgı kadar virde böyle bir şey var garanti görüp değişiyorlar örnek benim ikinci sözlü dönmemde dedikodu şu bu olur gibisine zor oluyor adamı resmen huylarını düzeltmeye çabalıyorum iyi düşün benim bile iki yıldır tanıdıgım adam her şey i garanti görünce değişti
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok sıkıntılı bişeyin içindesin yine kesinlikle kendini kurtar derim zaten ömrümüz adam olmayanı adam etmeye çalışmakla geçiyor
Cevap sahibi+1 yılBende farkındayım bura kücük yer ailem işte laf olur dedikodu olur bu ikinci bak diyorlar lakin adam garanti gibi görünce değişiceğini bilemezdim bu yönlerde var ben yaktım kendimi sen dikkat et
Soran+1 yılBenimde ilk nişanlım öyleydi beni garanti gibi görüyordu o yüzden tavırlarına dikkat etmiyodu işine geldiği gibi kimi zaman kavga eder kimi zaman bağırır çağırır o istediğinde de hiç bişey olmamış gibi davranmamı isterdi çok şükür ben ondan kendimi kurtardım böyle insanla olmuyor
Cevap sahibi+1 yılAy valla aynı anlattığın gibi bağırması yok ama yeirn dibine soktu kızsan deneyip alayım seni gibi laflar dedi artı tessetürlüyüm ben peçen eksik onuda tak bilmemne dakga geçti ve her gördüğü kıza suları akıyormuş yeni yeni öğreniyorum hesap ortak mesela bamkaya gitmişti geçen de o kızın hesabını profiline girip bakmıs binbir çeşit yalan sığdırdı bu kavga etmiyor benle ama ben rin dibine batırdı nişandan sonra eşyalar alındı salom tuttuldu dönemem birde biliyor ikinxi nişanım o yüzden birde hşçbirşey olmamış gibi devam etmemi istiyo kötü davranınca iyi davransana şöyle böyle sen soğutuyorsun kendinden kendisi bir şey olmamış gibi davranıyor cünkğ hatayı kendisi yapıyor dönmeye bahane arıyorum açıkçası iyi seni Allah kurtarmış
Soran+1 yılNolur kendine yazık etme hiç bişey için geç değil benimde herşeyim tamamdı resmi nikah bile kıyılmıştı artık geri dönemem vazgeçemem sanıyodu ben kocanım artık ben ne dersem o gibi bi tavır takınmıştı nikahtan önce gayet saygılı kıskanç olmayan adam sürekli bana hesap soran nereye gidersem izin almamı isteyen biri olmuştu buna rağmen boyun eğmedim o yüzüğü attım daha doğru düzgün evlilik hayatı yaşamadan boşanmayla uğraştım bide ama hiç pişman değilim iyi ki ayrılmışım canım acıdı çok zorluk çektim ama ondan gidebildim bazen sadece kendini düşünmek gerek millete rezil olacağım diye ömrünü feda etmenin alemi yok inan belki çocuğun olacak onun bile vebaline gireceksin böyle sorunlu bir evliliğin üzerine o yüzden yapma kim ne derse desin bırak dört duvar arasında o adamla sen yaşayacaksın
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl9 ayda evlendim. Keşke daha iyi tanısaydım diyorum cogu şeyleri yalan çıktı ailesi kendisi pek çok şeyi saklamışlar evlenince ortaya çıktı şimdi bosaniyoruz. Bence ilk önce çok iyi araştırın aileyi sorun soruşturun ve e devletine bak mutlaka sonra ailenle görüş uygunsa evlen.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok erken yaaa 9 ay
+1 yılHayırlı iş uzatılmaz diye bir şey yok. Birini tanımak ona güvenmek onunla bir yola çıkmak için 5 ay çok çok kısa bir süre. Asla ailen ya da başkalarının sözüyle hareket etme ilişkini yaşamaya devam et onu iyice tanı daha sonra kendi kararını kendin ver.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
49Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen 4 ayda tanıştım evlilik kararı aldım ahah :D neden olmasın ki.. sanki yıllarını beraber geçiren insanlar çok mu evleniyor..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı iş uzatılmaz😂 iyiymiş bu laf😂
Ara uzayınca gerçek yüzünü gördüğün için ötekinde olduğu gibi bunda görmeden bir an önce evlen diyorlar 😂 Evlenenlerin tek söylediği şey "sevgiliyken nişanlıyken böyle değildi" olur😂 ama tanımadan bir an önce evlenirler bu tezatlık nedendir diye sorgulamıyorum, herkes herkesin gerçek yüzünü görse kimse evlenmek istemez o yüzden hayırlı iş uzatılmaz aynen 😂00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eski esimi 5 sene tanidim evlendim ama beni nikahimdayken koynuna baska kadin alip aldatti dugun gecesi ogrenip ertesi gün dava actım bosandim neyse konu bu degil simdi 3 aydir sevgilim var ve allaha sukur cok iyi anlasiyoruz ben onu o beni tamamliyor 3 ay ın 2 haftası nişanlı gecti ve 3 gune dugunum var diyecegim su kimi insani 5 senede de taniyamazsin kimi insani 5 dakikada tanirsin buna biz degil senin karar vermen gerekli...
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun bende 2 yıl nişanlı kaldım 2 yıl boyunca gerçek yüzünü sakladı benden düğüne 1 ay kala kendini gösterdi şimdi ki nişanlımında karakteri ortada her şey çok güzel gerçekten farklı bir adam bana değer veriyor öyle bi geçmişi olunca insanın sanki yine aynı şeyleri yaşarmıyım biraz zaman mı geçse diyor
Cevap sahibi+1 yılGerçekten seviyorsan kalbini dinle o sana dogru cevabi verecektir
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde erken değil, iki insan birbirine çekim ve güven hissediyorsa uzatmanın âlemi yok, mutluluklar!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzayan her şey de çadırdamalar çıkar. Başkasının nifak sokmasına gerek yok. Ama şu da var insanların gerçek yüzünü hemen de göremiyorsun. İyice ölçüp biçip tarttın mı? He eşin olacak kişi ve ailen evliliğiniz ve düğün için kararlı. Peki ya sen? Neden bu soruyu sordun? Aklında birsey , bir sorun var demekki. Birwz daha açık ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende Nisan attim, ailem eski sevgilimi ögrenince apar topar Nisan istedi diye tamam dedim. 3-5 ayda insanlari taniyamazsin, iyi düsün. Bazilari cok iyi rol yapiyor, bu soruyu sorduguna göre icine sinmiyor. Aileni SAKIN dinleme icindeki ne diyosa onu yap
10 YorumlaVallahi ben eşimi bir haftada gördüm tanıştım 1 ay. Flört erikten sonra evlendik
18 yıl ve 3 tane çocuğumuz oldu mutluyuz çok şükür çocuğunuzun en büyüğü 16 yaşında aslında fazla kaşının üstünde göz var mı diye de bakmamak lazım herkesşn hataları olabilir kimse mükemmel değil sonuçta30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler oldu bittiye gelmemeli. Zaten hisleri kuvvetli olan birisi olarak süreci yakından görüyorsunuz. Kalbiniz tamam bu iş oldu diyor ise hiç düşünmeyin. İyi tanıyın, güvenin, inanın, aşk ile sevin gerisi gelir zaten...
00 Yorumla
+1 yılGenelde böyle oluyor. Uzun ilişkiden çıkan kişiler hemen evleniyor bir başkasıyla. Aynı hatayı yapmak istemediklerinden olsa gerek. Eğer eminseniz ve şartlar da uygunsa beklemenin bir anlamı yok bence de 🙂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ben 5 ayda normal arkadaşımı tanıyamıyorum, sizler hayat eşi seçiyorsunuz, bravo valla 🤭 aslında cevabı sen vermişsin, şıpsevdi birine benziyorsun, zaten öncekinde zarar görmüşsün, acelen ne ki.
10 Yorumla
+1 yılNişanlılık zor ve yıpratıcı bir dönem insanların anlattığı gibi masal diyarı değil evlilik daha güzel o yüzden doğru insan olduğuna eminseniz bence de uzatmayın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılErken bence tanımadan etmeden. Diğerini tanıma şansın olmuş bitirmişsiniz. Nişan bu yüzden yapılmıyor mu zaten hemen olduda bitti istiyosanız yıldırım nıkahı kıyın neden bu masraf
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılŞu anki aday, güvenilir biri mi? Yani işte anladın sen evlilik konusunda detaylıca konuşup bence tamam diyorsan olabilir. Şu an yanındaki adam sana güveniyorsa, eski nişanlın ne derse desin inanmaz.
00 Yorumla
+1 yılerken en az 2 yıl geçmeli bence çünkü yıllar sonra bile karakter değişebiliyor benim arkadaşımın 7 yıllık ilişkisi öyle bitti iyi ki evlenmemişiz demişti yani biraz bekle bence
00 Yorumla
+1 yılSevgili sürecini biraz daha uzatıp nişan ve düğün arasını kısa tutmak daha mantıklı olurmuş aslında. Bende nişanla düğün arasını uzatma taraftarı değilim
00 Yorumlaikiniz de daha önce bu yoldan geçtiyseniz o zaman erken falan değil. fakat taraflardan biri daha önceden evlenmemiş veya nişanlanmamışsa, bana göre erken.
00 Yorumla
+1 yılBana kalırsa Nisan olayı olmamalı çünkü Nisan olayında araya bir sürü kişi geliyor bana göre nişanlanmak saçma bi adet. Direk evlenilmeli nişanı uzun tutunca nişanlanınca araya zaman giriyor insanlar giriyor göz değdiriyor keşke direk nişan yapmadan evlenseydin şimdi nişanlısın o eski nişanlın bunu duymuştur direk evlensen daha iyidi bence
00 Yorumla
+1 yılBak kendin diyorsun gerçek yüzünü görüp nişanı attım diyorsun ya o da bı manyaksa? Evlenince öyle kolayda boşanmak olmuyor nişan atmalara benzemez bu iş. Mantıklı düşün.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Simdi sen hayatini devam ettirecegin adami sadece 5 aydir mi taniyosun? Bi insanın her gun yeni bir ozelligini ogrenirsin. Az sabirli ol be kizim evde mi kaldin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sende biten bir olay.. Eğer ona karşı gerçek sevgi hissetseydin ve buna dair isteğin olsaydı anında yapmak isterdin ama doğru hissetmediğine göre henüz istemiyorsun.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMillet 3-5 yıllık eşini tanıyamıyor 5-6 sene sonra geri boşanıyor sen 5 ayda ne kadar tanıyabilirsin bence çok kısa bir süre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 8 ay tanıdım nisnancaktim ayrıldım birde Nişan dan sonra imam nikahı yapsaydım o zaman ayrılamam daha zor olurdu evlilik işleri zor bence tanimalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha bunu bana anlatıyorsun ben 2 yıl nişanlı kaldım düğüne 1 hafta kala ayrıldım üstelik resmi nikahımız falan kıyılmıştı kaç ay mahkemelerde uğraştım doğru düzgün evlilik hayatı yaşamadan boşanmayla uğraştım yaşanacak olan yaşanıyor ne yaparsan yap
Cevap sahibi+1 yılGerçekten öyle ben erken farkettim
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayni gün tanistim ertesi gün evlendim. Iki evladim oldu. Bosanma karari aldik. Ve bosandik bir günde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçine siniyorsa oturaklı biri ise evlen ama bir insanın gerçek yüzü 4. ayda belli olur eski nişanlindan korkma bu yüzden de hata yapma derim ben olan sana olur yoksa Allah gönlüne göre bir hayat nasip etsin inşallah
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAileler uyuyorsa Sen anlaşıyorsan Sorunlar gözükmüyorsa Nişanlının işi gücü varsa Yani sorun yasayacagın ana unsurlarda önemli bir sorun görmüyorsan şansını dene
00 Yorumla
+1 yılçok erken gibi
5 ay anca kişilerin birbirini tanıma üzerine olan bir zaman dilimi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi insanı tanımaya başka bi insanın ömrü yetmez die bi yazı okumuştum bi yerde Ama bu evlilik konusunda oldu bittiye getirmek pek mantıklı değil gibi geliyo baan kendinize birazdaha zaman tanoyon bence sonradan pişman olmaktansa birazdaha vakit geçirin birlikte derim yinede sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılbüyük hata olur o kadar kısa zamanda evlilik yoluna girmek büyük saçmalık akıllı hareket et
00 Yorumla
+1 yılİlişkinizin durumuna bağlı bu bence birbirinizi yeterince tanıdığınız dusunuyorsaniz erken değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılNişan için erken olmuş ama nişandan sonra da düğün çok ertelenmemeli.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla erken tanisma flört ailelerin tanismasi lazim daha sonra cocugun aile yapisini ogren,
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen karşında kişiye bağlı ama 3 ayda çok iyi tanıyabileceğini düşünmüyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 aylık insana nasıl güvenebilirsiniz ya imkanı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 5 ay içinde hem sözlendim hem nişanlandım hemde evlendim 🤓 18aylık 1 oğlum var ve suanda Hamileyim 😝 seviyorsanız evlilikle taçlandırın ama geçinecekseniz ❤️bol şans
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılya daha beter biri çıkarsa ne yapabiliceksin evli olmuş olucaksım bırak bir yıl daha tanıyın birbiriniz hem evlenio Boşanmadın ne bu düğün yapmama kimse ayıplamaz merak etme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerini iyi tanıyorsan değil, tanımıyorsan erken
00 Yorumla
+1 yılBen sevgili olma kararını 5 ayda alıyom insanlar evleniyor ya la :D
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek ne kadar kolay sacbosanmakta o kadar kolay olmalı nafaka tazminat kalkmali
09 Yorumla- +1 yıl
Peki evlenmek için girilen o kadar masraf. Sadece düğün salonu bile 50 bin tl den fazladır bu sene. O yüzden 6 ay kesin lazım bilmek için
- +1 yıl
Sade nikah kiyacan masrafa gerek yok
- +1 yıl
Onu bende doğru buluyorum fakat her kıza da kabul ettiremezsin ki? Ancak ya akli başında kız olur ya da yaşı 30 u geçmiş olursa.
- +1 yıl
Evlenmiyecek sin en temizi herkes evinde mutlu olur biz erkekler çok yüz veriyoruz kızlara onlar prenses değil normal insan kanunlarla da aşırı güçlendirilmiş kişiler esasen uzak durmak gerekiyor
- +1 yıl
Aynı iş yerinde çalışıp kendini benden üstün gören gereksizleri düşününce kızlar konusunda baya dusunceliyim
- +1 yıl
Aynen onlar öyle onların bizi daha çok ihtiyaçları var
- +1 yıl
Hatta mümkün ise kadinlardan arındırılmış şehirler olsa orada yaşamak isterim
- +1 yıl
Tek ayar olduğum şey kendilerinden başka olmadıklarını düşünmeleri. Bi kızla yakın arkadaş olup gözlerine sokmak en iyisi oluyor
- +1 yıl
Mantıklı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu saatten sonra eski nişanlın anca avucunun içini yalar bence eski ilişkine takılma sie onu hayatındaki kişi ile mutlu olmaya bak, bence evlen madem bu kadar istiyor çocuk beklemenin bir anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılValla 6 yıldır karar veremiyorum çünkü ortada aday yok 😅😅
00 YorumlaBazı şeylerde anne baba sözü dinleyeceksin! Sonrasında iş b*ka sarar, söyliyeyim!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKararı almak için erken değil çünkü hadi evlenelim desen hiç yoktan bir kaç ay daha ileriye tarih alırsınız.
00 Yorumla
+1 yılNeden eski Nişanlını karıştırıyorlar ona neymiş ne alaka sen atmışsın yüzüğü sonuçta kendi kararınla sacmalamislar hayırlı iş acele olur böyle mantıksız bir şey mi var sonra hayırsız çıkacak uğraş dur sırf ailenin yüzünden mantıksız geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence erken değil , seviyorsan ve seviliyorsan neden olmasın ki. Hem gerçekten uzayınca araya sorunlar girer kısası daha makbul bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ne kadar vakit geçirdiğinize bağlı, her gün görüşüp onun her halini gördüğünü tanıdığını düşünüyorsan erken değil
00 Yorumla
+1 yılAnkara'da yaşıyorum develet memuruyum çok şükür maddi falanda sıkıntım yok 5 vakit namazimi kılarım alkol sigarada yok ve sporcuyu. ama bir turlu evlenmedim. Evlenmeye gücü yeten bence beklemeden evlensin hazır hisseden evlensin derim
00 YorumlaAranızdaki şeylerin hızı değil aşamaları daha önemli bence, kimisi vardır 3 sene düşünürsün aldatır, kimisi vardır 5. Ayda evlenirsin çocuklarınıza isim düşünür
00 Yorumla
+1 yılUzun iliskiniz varsa yolunda gidiyorsa gayet normal yeni tanışma yolunda olup hemen evlenme kararı aldıysanız erken ozaman biraz daha tanıma yoluna devam et derim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazen doğru insanı bulmak için 5 yıl gerekmez 5 ayda yeter
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi erken değil bende 3 yıl bekledim sevgilimi ama dediğin gibi olmadı Eylül'de evlenmeyi düşünüyoruz çok uzun zaman geçirmek o insanı tanımak anlamına gelmiyor kısa sürede de de tanıyabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence onları dinle ama bu sürede nişanlını da iyi gözlemle
00 YorumlaEvet çok kısa benim en uzun ilişkim 1 yıldı ve evleneceğimize inanıyordum sonra aldatıldım asla güvenme 5 ayda hiçkimseyi tanıyamazsın
00 Yorumla
+1 yılNişan uzatılmaz ama sen neden 3 aydır tanıdığn biriyle nişanlandın bence ondan bu kadar emin olsaydın bu soruyu ne bize ne kendine sorardın
00 YorumlaBence aileler tatamsa eger sende istiyirsan uzatmaya gerek yok bazı şeyler uzayınca cidden boku çıkıyor
10 YorumlaKafalar uyuyor ise zamanin canı cehenneme olmalı bence insan ruh eşini bulduysa eğer bunu hisseder gerisi sende bitiyor sanırım
00 YorumlaKarşılıklı gerçekten seviyorsan hemen evlen yoksa digil beş yıl, yüz yıl geçse evlenme
10 Yorumla
+1 yılErken bence bir omur gecireceksiniz bes ayliga sigmamali bence
10 Yorumla
+1 yılbirini ne kadar süre tanıdığın dğl ne kadar tanıdığın önemli
00 Yorumla
+1 yılDoğru diyornben de hızlı nisanlanip evlenmistim
00 YorumlaBence geç bile ablacım birbirinizi tanısaydınız keşke
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı