Merhaba dostlar, ben 2016'dan beridir San Franciscoda yasiyorum. Ilk baslarda internetten tanistigim 26 yasindaki bir genc ile bulusup ortak ev kiralamaya karar verdik onunla. Onun odasini toplarken bir ara cok garibime gitmisti, boyle heryer pembe duvar kagitlari garip bir yatak yorgani vs. ama asil komik olan cocugun yataginin uzerinde mini etek, tavsan kulaklari, garip bir siyah hoodie ve fileli corap bulunmasiydi.
Eve geldiginde cocukla karsilikli aksam yemegi yerken ona gorduklerimden bahsettim, oda bana benim degil kiz arkadasimin falan desede ensonunda gercegi soyledi. Keske hic duymasaydim.. Bana femboy oldugunu soyledi ben femboy ne lan diyorum icimden sonra arastirinca pisman oldum.
Sonrasinda ne ben biliyorum boyle birsey oldugunu nede sen diyerek normal hayatima devam ettim. Bi 5 ay sonra bu cocuk bana karsi duygular hissetdigini soyledi. Ben sasirdim kaldim ne diyecegimi bilmiyorum, gidip cocuguda kirmak istemiyorum. Mecburen kibarca erkeklere ilgim olmadigini daha kadinlarla bile aram olmadigini belirttim. Sonrasinda 1 hafta sonra oradan tasinip kendim kira bir eve gectim.
Suanda cocuk benim friendzoneda arada kafeye falan gittigimizde yanimiza geliyor. Kafede yanimizda mini etek giymis tavsan kulakli garip bir makyaj yapmis erkek oturdugunda garip hissediyorum.
Dalga mı geçiyorsun, bu ne iğrenç bir olay tövbe bismillah. Çocuğu arkadaş listenden çıkart. Ona umut veriyor gibisin. Biraz da ağır ol, tepkin olsun. Muhatap olmamaya çalış.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum, gidipte birisinin kalbini kirmak asla istemem ama artik gercekten rezil ediyor benide. Daha gecen hafta kafeye gittim bi arkadasla onuda davet ettim, yanimiza gelir gelmez bana dogru; "Nasilsin, sevgilim?" dedi. O anda istedigim tek sey kendime saglam bir tokatti hem beni arkadasimin karsisinda rezil etti hemde kendime rezil oldum. Bakalim sonu nereye gidecek..
Kalbini kırmazsan, haddini bildirmezsen seni her yerde rezil etmeye devam edecek Hiç mi gururun yok? Eğer ses çıkarmaya devam etmezsen sen hak ediyorsun demektir.